Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

16 Ιουν 2014

ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΚΚΕ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΤΙΛΑΪΚΑ ΜΕΤΡΑ

Τα αντιλαϊκά μέτρα, όπως οι απολύσεις στο δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα, η επίθεση στο λαϊκό εισόδημα, η κατάργηση ασφαλιστικών και εργασιακών δικαιωμάτων, αποτελούν στρατηγικού χαρακτήρα κατευθύνσεις της ΕΕ και απαιτήσεις του κεφαλαίου, του Συνδέσμου Ελλήνων Βιομηχάνων, προκειμένου να εξασφαλιστεί η «περίφημη» ανταγωνιστικότητα της οικονομίας, δηλαδή η καπιταλιστική κερδοφορία.
Η συγκυβέρνηση ΝΔ και ΠΑΣΟΚ υπηρετεί τον αντιλαϊκό στόχο της ανταγωνιστικότητας, στον οποίο όμως υποκλίνεται και ο ΣΥΡΙΖΑ, όπως απέδειξαν και τα διαπιστευτήριά του στο ΣΕΒ, προσπαθώντας να εξαπατήσει το λαό ότι είναι δυνατόν να συνυπάρξουν τα συμφέροντα των εργαζομένων και των κεφαλαιοκρατών.
ΑΘΗΝΑ 13/6/2014       ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος16/6/14 22:22

    και σεις τι κανατε ρε για να μην περασουν αυτα τα αντιλαϊκά μέτρα;;;;;;;;;;;;;;;; να πεφτει μονον η επιχορηγηση του κομματος.....αυτό σας νοιαζει!!!!!!!!!!! ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ.....αυτα που λετε τα ξερουμε ολοι......εσεις τι κανατε και τι κανετε για την δυστυχια του ελληνα σημερα ρε;;;;;; ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος16/6/14 22:26

      Υ.Γ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΜΙΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ....ΟΧΙ ΜΑΝΙΦΕΣΤΑ...ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ....ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ;;;;ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΛΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ;;;;;

      Διαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.