Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

23 Ιουν 2014

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΒΟΥΡΚΑΡΙΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ (ΝΟΒΣ) Αθλητική Δραστηριότητα

Το Σαββατοκύριακο 28, 29 Ιουνίου, διοργανώνουμε στον κόλπο της Σαλαμίνας τους Διασυλλογικούς αγώνες ιστιοπλοΐας για σκάφη optimist και laser «Κύπελλο Αίαντος 2014»
Οι αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Βουρκαρίου Σαλαμίνας, σε υλοποίηση του ετήσιου προγραμματισμού αθλητικής δραστηριότητας, συμμετείχαν στον Διασυλλογικό αγώνα για σκάφη optimist «ΚΡΙΤΩΝ & ΑΘΗΝΑ ΔΗΛΑΒΕΡΗ – ΕΙΡΗΝΗΣ ΦΙΛΙΑΣ  2014» που διοργάνωσε ο Ναυτικός Αθλητικός Σύνδεσμος (ΝΑΣ) με τον Ναυτικό Όμιλο Ειρήνης – Φιλίας (ΝΟΕΦ) το Σαββατοκύριακο 14 και 15 Ιουνίου 2014 στον Φαληρικό όρμο.
Την Κυριακή 29 Ιουνίου στις 21,00 θα γίνει η απονομή των Πτυχίων του 10ου Σχολείου Ιστιοπλοΐας Ανοιχτής Θαλάσσης στις Εγκαταστάσεις του ΝΟΒΣ

6 σχόλια:

  1. Ανώνυμος23/6/14 23:22

    ΑΙΝΤΕ προεδραρα τώρα που βγήκε και δικιά σου ΔΗΜΑΡΧΙΝΑ ΘΑ ΤΟΥ ΤΟ ΧΩΣΕΙΣ ΒΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΣΟΥ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος24/6/14 08:32

    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΣΟΥ.ανωνυμες συμβουλες μονο καλο δεν κανουν.ποιον ενοεις προεδραρα?τι σημαινει δικια σου?τι θα χωσει βαθια?απο ποτε τον εχει φιλο?ΔΙΑΚΡΙΝΕΤΕ ΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΑΣΧΕΤΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΤΗΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙΣ ΜΙΑ ΑΝΟΥΣΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ.ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος24/6/14 08:37

    ...ΚΑΙ Η ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΜΟΥ ΚΥΡΙΕ ΠΟΥΡΑΚΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΗΣ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΟ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΟ ΠΟΥ ΣΕ ΔΙΟΡΙΣΕ ΠΡΟΕΔΡΟ. ΤΟΝ ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΦΤΑΝΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος24/6/14 09:47

    ευτυχώς που ο λαός ψήφισε να φύγει ο κακός από την Σαλαμίνα μαζί με τον κουκουτσιλέο και να μπει μία τάξη στην προκυμαία. γιατί ότι ήθελε ο σύλλογος του πέτρου έκανε εκεί κάτω και μόνο τυχαίο δεν ειναι το γεγονός ότι είχε θέσει υποψηφιόττα με τον κακό. για τέτοια βρώμικα πολιτικά παιχνίδια και όχι μόνο μιλάμε. πρωταθλητές στο γλείψιμο της εξουσίας.
    κουκουτσιλέο πολύ χαίρομαι που θα συναντιέσαι με την προεδράρα στον δρόμο και θα αλλάζεις στενό. το είχες πάρει πολύ ψηλά τον αμανέ και εδώ είναι κούλουρη και οι ντόπιοι δεν σηκώνουν πολλά πολλά από κάποιους ψευτομάγκες ξένους. αν δεν σου αρέσει τράβα στον τόπο σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος24/6/14 13:24

    ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΚΟΥΠΟΛΗΣ Ο ΤΡΕΛΑΚΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος24/6/14 13:34

    ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΝ ΨΥΧΑΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.