Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

17 Ιουν 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ συλλόγου «ΑΙΑΝΤΙΣ» εκφράζει τις ανησυχίες του (!) αλήθεια προς ποίους; Ο πολιτικός πολιτισμός δεν πέρασε από την Σαλαμίνα

Σας παραθέτουμε παρακάτω την ανακοίνωση του κ Κυριάκου Μαριδάκη -ΑΙΑΝΤΙΣ- αν και δεν αντιλαμβανόμαστε σε ποιους «υπεύθυνους» απευθύνεται μια και δεν τους κατονομάζει! Εμείς να σημειώσουμε μόνο κ Μαριδάκη, η δημόσια διοίκηση έχει συνέχεια και το γνωρίζετε.
Συνέπεια δεν έχει και αποκαλύπτεται, απ’ όσα τραγελαφικά ζούμε αυτές τις μέρες με τα βουνά των σκουπιδιών να κατακλύζουν το νησί και τον άμεσο κίνδυνο που διατρέχουν οι δύσμοιροι κάτοικοι με αποφάσεις εκδίκησης εργαζομένων και δημοτών για την μη επανεκλογή τους!
Η νέα Δήμαρχος, κα Νάννου θα αναλάβει επισήμως τον Δήμο την 1η του Σεπτέμβρη, άρα λοιπόν αναφέρεστε προφανώς στους απερχόμενους δημοτικούς μας άρχοντες που φέτος δεν θα κάνουν ΣΑΛΑΜΙΝΕΙΑ μια και δεν φρόντισαν προς τούτο όπως μας αποκαλύπτετε εσείς σήμερα.
Αυτοί θα ‘πρεπε να είχαν ξεκινήσει λοιπόν τα ΣΑΛΑΜΙΝΕΙΑ σε συνεννόηση φυσικά με την νέα δήμαρχο πράγμα που όπως καλά γνωρίζετε δεν έγινε κι ούτε πρόκειται να γίνει, προφανείς οι λόγοι!!!
Ο πολιτικός πολιτισμός δεν πέρασε από την Σαλαμίνα.
================
Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η
Ο Σύλλογος «ΑΙΑΝΤΙΣ» εκφράζει τις ανησυχίες του όσον αφορά την τύχη των «ΣΑΛΑΜΙΝΙΩΝ». Φοβούμεθα ότι δεν θα υπάρχει χρόνος για να διοργανωθούν με την σοβαρότητα που επιβάλλει το κύρος αυτών.
Σημείωση: Για να δραστηριοποιηθούν :
·         Θρησκευτικές
·         Πολιτικές
·         Στρατιωτικές και
·         Σωμάτων  Ασφαλείας Αρχές, καθώς επίσης Πρεσβείες ξένων χωρών, Δήμοι, φορείς, κ.λ.π., απαιτείται σοβαρή οργάνωση και εκπαιδευμένο προσωπικό.
Για παράδειγμα αναφέρουμε ότι ήδη έπρεπε να είχαν σταλεί τουλάχιστον 200 επιστολές μέχρι σήμερα και να είχε οργανωθεί το Γραφείο των Σαλαμινίων.
Ευχόμεθα ότι οι υπεύθυνοι θα πράξουν το ταχύτερον δυνατόν αυτό που επιβάλλεται να γίνει. 
Κυριάκος  Μαριδάκης

128 σχόλια:

  1. Ανώνυμος17/6/14 18:35

    Ο Τσαβαρής δυστηχως έδειξε το αληθινο του πρόσωπο , μετα τη εγκαταληψη των σκουπιδιων μεσα στο καλοκαίρι τοσα χρόνια που διαφημιζε τα Σαλαμίνεια και τις εκδηλώσεις ως μοναδικό εργαλειο προβολής και ανάπτυξης εφτασε στο σημειο εσκεμμενα να καταργησει καθε προσπάθεια προβολης του νησιου λες και τα Σαλαμίνεια ανηκουν στο ίδιο!! Τα Σαλαμινεια κ. Τσαβαρη ανηκουν στη Ιστορια μας και τιμουν τους Σαλαμινομάχους μαλλον τη Ιστορια τη φτιάξατε στα μετρα σας και αντι να ειστε και εσεις ενα απο εθελοντες γινεστε συνενοχος για τη καταργηση τους και θα ζητατε ευθυνες απο τη νεα Δημαρχο. Λυπάμε πραγματικά. Ολοι σας ζητατε τη αυτοπροβολη και οταν χανετε τη εξουσια εξαφανιζεστε και αφηνετε το νησι ερμαιο στον ΟΛΠ στα ναυπηγεια και στα συμφεροντα που σας χρηματοδοτουν. ΑΙΣΧΟΣ Κ. ΤΣΑΒΑΡΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος17/6/14 18:49

    Αυτα να τα πει ο κυριος κ.μαριδακης στον αδερφο χ.μαριδακη που ευαγγελιζετε τοσα χρονια για αυτα τα Σαλαμινεια και δεν εχει κανει τιποτα,προφανως εχετε και εσεις κ.κ.μαριδακη ευθυνη ως αντιπροεδρος του αιαντης;;κανω λαθος;;
    Απο ποιον ζητατε ευθυνη και φοβειες για τα Σαλαμινεια;; την ευθυνη την εχετε ξεκαθαρα ολοι εσεις του Αιαντις μαζι με τους πρωην,τωρα ζητατε τα ρεστα οκ.να τρεξουμε ολοι για να μην ξεφτιλιστουμε τουλαχιστων πανελλαδικα,αλλα καποιοι φτενε και ολοι γνωριζουμε,πιστευω να γινουν με επιτυχια τα φετηνα Σαλαμινεια και μετα τα λεμε..
    Τωρα κυριοι πρεπει να τρεξουμε ολοι γιατι μας αφωρα ολους.Μετα ομως καντε τρυπα να κρυφτητε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17/6/14 18:59

      ο Κυριάκος Μαριδάκης εχει αδελφό το Χρήστο Μαριδάκη ? Εχει ο σύλλογοσ αιαντίς ευθύνη γιατι ο κυριος Τσάβες εχει εξαφανιστεί ? Πες μου τι πίνεις και δε μας δίνεις ? ????

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος17/6/14 19:16

      Χυμω απο τσουκνηδα και αντρακλα τα βαζεις στο μπλεντερ με λιγο κοπρια τα κτυπας τρια λεπτα μετα το πηνεις αμεσως μη χαθουν οι βιταμινες υστερα ξαπλωνεις και περιμενεις να δρασει σε εικοσι λεπτα θα την ακουσεις για τα καλλα και θα βγουν ολα τα ονειρα σου 18:59..Δοκιμασε το θα εχεις αποτελεσμα και θα δεις τα πραγματα ποιο καθαρα...εγκυηση..

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος17/6/14 18:52

    Μια φωτογραφια με τους αξιοτιμους κυριους που βλεπουμε την πλατη τους. Δεν ειχατε να βαλετε ρε παιδεια;;; Να δουμε ποιες φατσες αξιοτιμες ειναι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17/6/14 20:06

      Η φωτογραφία είναι σημαδιακή για την πλάτη που γύρισαν στον τόπο μας όλες αυτές οι χαμούρες που διεκδικούν την ψήφο μας.
      Πίσσα και πούπουλα σ' όλους μέχρι να τους μαντρώσουν και να λογοδοτήσουν γιατί θα λογοδοτήσουν να μου το θυμάσαι

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος17/6/14 18:55

    θα υπαρχει τυμβος τον σεπτεμβριο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17/6/14 19:09

      Ουτε τυμβος ουτε αγαλμα..
      Τους αφους υπευθυνους τους γνωριζετε μη τα ξαναλεμε....
      Το παιζουν και ηρωες τωρα..
      Μιλαμε για μεγαλη ξεφτιλα..

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος17/6/14 18:55

    αρε Μαριδακη ηθελες να προβαλεις πολιτισμο που ρεεεε στους ΤΟΥΡΚΟ-ΑΛΒΑΝΟΦΩΝΟΥΣ,,,,δε εβλεπες για ενα ευρω του ΣΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ πουλουσαν και τη ψυχη τους,,,η ιστορια γραφει οτι απεμεινε απο τον χωρο των Σαλαμινομαχων το οφειλει σε σενα,,,ευτυχως που ερχεται δυνατα ο περιβος να καταβροχθισει τους ανθελληνες Σαλαμινιώτες,,,,ενας υπαξιωματικος του πορου και εφτασε τοσο ψηλα,,,,εσεις ρε λαμογια τι εχετε να μας παρουσιασετε,,,,???καθιστε φακλανες στο pc να βριζετε ασχετοι ΤΟΥΡΚΟΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17/6/14 19:05

      Τι λες ρε καραγκιοζη περιβιοτη με τις παπαριες που λες ποιοι ειναι ρε γυφτο τουρκοι ασχετοι;αυτοι που σου κατηγορουν τον κουτουρου υπαξιωματικο του πορου τι εχει κανει ρε ο πουθενας μαζιε σενα τι εχει προσφαιρει τιποτα. Τιμηστετων βλακες εσεις ειστε τουρκοσποροι που θα κατηγορησεις τους Σαλαμινιωτες βς ανθελληνες πουλημενε γομαρια..

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος17/6/14 18:57

    Εγω λεω,να βγαλουμε απο το αγαλμα τους δυο Σαλαμινομαχους πολεμιστες και στη θεση τους να βαλουμε τους αφους μαριδακης,ο ενας να κρατα το τοξο και ο αλλος το ακοντιο,για φανταστειτε το,μπας και ησυχασουμε απο δαυτους που μας ταλανιζουν τοσα χρονια. Αμαν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17/6/14 19:01

      ΤΟ ΣΠΑΝΟΠΟΥΛΟ ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΛΕΜΕ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΜΑΡΙΔΑΚΙ ??? ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΜΠΑΚΑΟΥΚΕΣ ΝΕΥΡΙΑΖΕΤΕ . ΑΛΒΑΝΟΤΟΥΡΚΟΥΣ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΣΤΡΑΚΟΣ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος17/6/14 19:21

      Εσυ 19:01 σιγουρα αλβανοτουρκος εισαι δεν εξηγειτε αλλιως,για να λες τετοιες κουζουλαδες..

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος17/6/14 19:30

      ΕΣΥ ΡΕ ΚΑΛΟΠΑΙΔΟ 19:01 ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΟ ΡΩΤΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΣ ΚΑΛΛΑ.ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ Η ΘΑ ΣΥΝΕΧΗΖΕΙΣ ΝΑ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΑΛΑΜΙΝΙΩΤΕΣ ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΠΟΡΑ ΣΟΥ..
      ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΚΟΑΛΒΑΝΟΣ..
      ΠΟΥΛΗΜΕΝΩ ΤΟΜΑΡΙ.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος17/6/14 19:34

      Αλβανοτουκε 19:01ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΡΙΔΑΚΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΟΥΝ ΟΙ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΕΣ ΑΝΤΕ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΟΥΜΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΠΡΙΕΣ ΑΝΤΕ ΛΕΩ....!!!!??

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος17/6/14 19:38

      19:01 ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΓΕΛΟΙΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ.

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος17/6/14 19:10

    ΠΟΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ; ΕΧΕΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ Ο ΚΛΕΦΤΟΚΟΤΑΣ ΚΑΠΕΤΑΝ ΑΚΗΣ; ΘΑ ΤΡΕΛΛΑΘΟΥΜΕ ΠΟΥ ΝΑ ΒΡΟΥΝΕ ΤΩΡΑ ΤΡΥΠΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ ΨΑΧΝΟΥΝ ΑΜΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΕ ΤΟΤΕ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΡΩΤΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΑΛΑΜΙΝΙΑ. ΤΩΡΑ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΕ ΜΥΡΙΖΟΜΑΙ ΕΚΔΙΚΗΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος17/6/14 19:52

    ΧΡΗΣΤΑΡΑ ΕΤΣΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΚΑΤΟΦΑΡΑ ΜΙΖΕΡΟΙ ΚΑΙ ΖΗΛΟΦΘΟΝΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17/6/14 23:02

      ΕΙΣΑΙ ΘΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΡΑΣ ΛΟΥΓΚΡΑΣ.

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος17/6/14 20:14

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος17/6/14 22:06

    Η Νάννου είχε αποκαλέσει τα Σαλαμίνια χουντογιορτές και κιτς. Αναμένω από εκείνη να μην κάνει λοιπόν Σαλαμίνια φέτος ούτε του χρόνου και να διακόψει τη συνεργασία του Δήμου με τους Μαριδάκιδες όπως έχει πει στο παρελθόν.

    Επίσης, οι Μαριδάκιδες καλό θα είναι αν θέλουν Σαλαμίνια να ξεκινήσουν να τα διοργανώνουν όπως τόσα χρόνια που τα διοργάνωναν μόνοι του και τα επισκέπτονταν οι 10 σταθεροί επισκέπτες τους. Τώρα βέβαια μετά την προβολή και την αναβάθμιση του θεσμού που έκανε ο κοντός, δεν θα είναι 10, θα είναι 1010.

    Εμπρός λοιπόν, 30 χρόνια μόνοι σας τα κάνατε πατέρα και υιέ Μαριδάκη, θα θυμάστε πώς γίνεται η τελετή. Μπορεί να μην έχουν 30τόσους πρέσβεις φέτος, μπορεί να μην έχουμε Αρχιεπίσκοπο ή να μην έρθει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, αλλά τι στο καλό, ένας διοικητής ναυστάθμου θα έρθει.

    Εμπρός λοιπόν, στήστε τα Σαλαμίνια όπως ξέρετε να τα στήνετε, υμείς ένδοξοι Σαλαμινομάχοι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17/6/14 22:59

      Ρε ποσο παπαρας μπορει να εισαι.
      Ου να χαθεις νουμερο ψωνιο.
      Ασχετε βλακοπαπαρα, λαμογιο γλυφτη αλητη με ειπες μια βραδια γαμω το αγαλμα σου και τον τυμβο σου προδοτη λουγκρα υπανθρωπε πιθηκε ψευτη κουραμπιε.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος19/6/14 12:09

      Εσύ τώρα ψήφισες Νάννου έτσι; Για να ξέρουμε με τι ψήφους βγήκε η Νάννου Δήμαρχος και ποιοι γράφανε στα μπλογκς για λογαριασμό της...

      Ξυδάκι πού και πού.

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος17/6/14 22:51

    Εχετε τον σουλη ρε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος17/6/14 23:07

    Τελικα αυτοι οι μαριδακιδες τι ειναι ρε παιδεια,αδερφια,γιος ,πατερας ξαδερφια συνονυμια τι ;
    Γιατι ακουμε πολλες εκδοχες και εχουμε μπαιρδευτει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος17/6/14 23:30

    τελικα εχουν δικιο οι ξενοι που σας λενε μπακαουκες εχουν απολυτο δικιο με τα χαλια που εχετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος17/6/14 23:31

    συμπληρωνω αφου ολους τους δικους σας που προκοβουν τους βριζετε κομπλεξακιδες...ρε μαναρια να ψοφησει η κατσικα του γειτονα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος17/6/14 23:33

    κ.Μαριδάκη για αλλη μια φορα πετυχημενος για αλλη μια φορα αξιοπρεπης και αξιος,μακαρι να σας εμοιζαν και οι υπολοιποι στο ξεχασμενο νησι εχοντας την μεγαλυτερη Ιστορια στον κοσμο.

    Αξιος και παλι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος17/6/14 23:46

    Αγαπητοί μου σχολιαστές και σαλαμις νιους

    Η ανωνυμία είναι πάντα ο φερετζές της λασπολογίας και των ύβρεων.

    Από όλα τα σχόλια που διάβασα, πολύ λίγα είχαν πραγματική πολιτική θέση και σχολιασμό επί της ουσίας.

    Διότι, αγαπητοί μου σχολιαστές, είναι πολύ πιό εύκολο να βρίζεις και να απορρίπτεις, ενώ είναι πολύ δύσκολο να προτείνεις. Θέλει να έχεις κότσια για να κάνεις πολιτικές προτάσεις και μάλιστα δημόσια. Δεν συμφωνείτε?

    Αγαπητέ Κυριάκο,
    με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο οι το δελτίο τυπου και ενυπόγραφη πρότασή σου.


    Ξέρετε ρε παιδιά, εμείς οι Έλληνες είμαστε κατασκευασμένοι μάλλον για να μαλώνουμε, για να βριζόμαστε μεταξύ μας, για να αφαιρούμε και όχι για να προσθέτουμε και να προτείνουμε λύσεις.

    Η Σαλαμίνα μας χρειάζεται ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΥΣ για να προσπαθήσουμε να γίνουμε μιά πολιτισμένη κοινωνία χωρίς προβλήματα. Η Σαλαμίνα δεν χρειάζεται 8-9 ομάδες υποψηφίων να μαλώνουν για την εξουσία, ΧΩΡΊΣ ΝΑ ΓΊΝΕΤΑΙ ΑΠΟΛΎΤΩΣ ΤΊΠΟΤΑ επι της ουσίας. Ουτε μετα τις εκλογές να βγάζει ο ένας το μάτι του άλλου.Δεν συμφωνείτε?

    Μόνο εάν είμαστε όλοι μαζί υπάρχει μιά πιθανότητα να πετύχουμε.

    Η σημαντική (πολιτική) λεπτομέρεια της πρότασης του κ. Μαριδάκη είναι να υπάρχει μια συνέχεια στη μεγαλυτερη εκδήλωση που τιμάτε απο εξέχουσες προσωπικοτητες και ξένες χώρες . Είναι κακό αυτό? Και πιστεύω δεν είναι
    Εάν οι κ.κ. υπ. δήμαρχοι θέλουν να προσφέρουν στην Σαλαμίνα, δεν μπορούν να το κάνουν ως απλοί σύμβουλοι ή απλοί εθελοντές ? μπορούν να το κάνουν μόνο ως δήμαρχοι??

    Ή θέλουμε όλοι εμείς οι απλοί δημότες να είμαστε διαρκώς χαμένοι στα γρανάζια όσων μας θέλουν εξαρτημένους και σκυμμένους? Όσων μας θεωρούν ως πιόνια και μας βλέπουν μόνο ως ψήφους-κουκιά για να πετύχουν τους όποιους άνομους σκοπούς τους?

    Εγώ την πάτησα μιά φορά και δεν σκοπεύω να την ξαναπατήσω.

    Κυριάκο , στηρίζω την πρότασή σου και μπράβο σου που είχες το πολιτικό ανάστημα να την κάνεις και δημόσια και ενυπόγραφα.

    Ο καθένας αναλαμβάνει τις ευθύνες του αυτήν την εποχή, βάζοντας το όνομά του κάτω από τα σχόλιά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος18/6/14 07:30

      Καλή μου κυρία,
      κατ' αρχάς ξέχασες την υπογραφή σου, δεν μπορείς να εκθειάζεις τον Μαριδάκη για την "ενυπόγραφη πρόταση" και συ να μένεις στην αφάνεια... σκοπιμότητα; Μάλλον!
      Δηλώνεις πως στηρίζεις την πρόταση του κ Μαριδάκη, μόνο που δεν μας είπες ποια είναι η πρόταση του κ Μαριδάκη, γιατί εμείς οι αφελείς κι "αγράμματοι" (δεν μπορούμε να 'μαστε όλοι επιστήμονες) δεν διαβάσαμε καμιά πρόταση αλλά διαπιστώσεις και ευχολόγια.
      Να συμπεράνω λοιπόν πως ο εν λόγω κύριος θέλει να καταγγείλει τους απερχόμενους για την απραξία τους; Μπά δεν το πιστεύω να καταγγέλλει τους χθεσινούς ομοτράπεζους του.
      Μάλλον τον κόβω να θέλει να απαξιώσει την νεοεκλεγείσα δήμαρχο γι’ αυτό και σου άρεσε!
      Αυτή θα την κρίνουμε και αυστηρά από τον Σεπτέμβρη και μετά που θα παραλάβει, προς το παρόν θα την κρίνουμε μόνο για κάτι σαπρόφυτα και μουχρίτσες που δεν τους κόβει το κεφάλι εν τη γενέσει τους γιατί αύριο θα ‘ναι αργά

      Διαγραφή
  17. Ανώνυμος18/6/14 08:15

    .εμείς το παρακάναμε με τις γιορτές και τα πανηγύρια..όποιος έχει τα χρήματα ας τα διαθέσει και να κάνουν γιορτες δεξιώσεις και οτι άλλο φανταστούν.. τα χρήματα των δημοτών που με μεγάλη δυσκολία τα πληρώνουν να σκεφτούν πολύ καλά που θα πηγαίνουν..
    οι προκλήσεις τέλος.. και όποιος νομίζει πως θα γίνουν τα ίδια κοιμάται ακόμα ..
    ας μαζευτούν τα σκουπίδια σε πρώτη φάση και να καθαριστούν τα ξερόχορτα δεξιά και αριστερά του δρόμου και βλέπουμε.
    Τιμή και Δόξα στους προγόνους μας , αλλά εδώ δεν υπάρχει ουτε ενα φυλλάδιο διαφημιστικό για την Σαλαμίνα και τα αρχαία της τι συζητάμε τώρα ? έρχονται να επισκεφτούν τον Τύμβο , το σπίτι του Σικελιανού , το σπήλαιο του Ευρυπίδη και δεν υπάρχει ένας τουριστικός οδηγός.. έσοδα θα είχαμε ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος18/6/14 09:23

    07:30 Γνωρίζω πολυ καλά το ήθος και την προσωπικότητα του αγαπητού μας Κυριάκου και αυτο που αναφέρει στο δελτίο τύπου φαίνετε ξεκάθαρα οτι είναι για τις ευθύνες του κ. Τσαβαρή απέναντι σε ολους οσους εργάστηκα και δούλλεψαν για αυτες τις εκδηλώσεις. Είναι πέρα για πέρα εξωθεσμικό και παράλογο ενας Δήμαρχος να εχει σημαία μια πραγματικά εκπληκτικη εκδήλωση με παγκόσμιο κύρος και αναγώριση και απο την άλλη να επιχειρεί εμμέσως τη καταργησή της. Είμαστε πολυ πίσω οταν αλοι δήμοι οπως η Σπάρτη γιορτάζουν και τιμουν την ιστορία τους 40 χρόνια ενωμενη ολοι οι Σπαρτίατες. Αυτα που συμβαίνουν στο νησί μας ειναι πραγματικά για γελια και για κλάματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος18/6/14 15:03

      ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΝ Μ. ΝΑΠΟΛΕΩΝΤΑ....ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΕΘΑΝΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ...ΔΕΝ ΣΕ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΠΙΑ ΟΥΤΕ Η ΚΟΥΤΣΗ ΜΑΡΙΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ......ΞΟΦΛΗΣΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ....ΠΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙΣ ΤΗΝ ΛΕΒΕΝΤΙΑ ΚΑΙ ΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΞΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΤΙΣ ΑΡΠΑΧΤΕΣ; ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΧΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΚΟΥΤΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΟΥΛΩΣΕΤΕ ΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΙ ΟΧΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΤΩΡΑ ΦΑΝΗΚΑΝ ΟΛΑ ΞΕΚΑΘΑΡΑ!!! ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΡΑΣΗ....ΝΤΡΟΠΗ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος18/6/14 15:14

      ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΝ Μ. ΝΑΠΟΛΕΩΝΤΑ....ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΕΘΑΝΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ...ΔΕΝ ΣΕ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΠΙΑ ΟΥΤΕ Η ΚΟΥΤΣΗ ΜΑΡΙΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ......ΞΟΦΛΗΣΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ....ΠΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙΣ ΤΗΝ ΛΕΒΕΝΤΙΑ ΚΑΙ ΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΞΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΤΙΣ ΑΡΠΑΧΤΕΣ; ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΧΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΚΟΥΤΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΟΥΛΩΣΕΤΕ ΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΙ ΟΧΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΤΩΡΑ ΦΑΝΗΚΑΝ ΟΛΑ ΞΕΚΑΘΑΡΑ!!! ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΡΑΣΗ....ΝΤΡΟΠΗ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  19. Ανώνυμος18/6/14 09:24

    ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΥΠΟΥ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΑΡΙΔΑΚΗ!!!!ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΤΕ ΑΞΙΑ!!!!! ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος18/6/14 12:01

      ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΤΟΜΑΡΙ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΦΑΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΛΕΚΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΟΙΚΟΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΟΣΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ? ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΕΚΡΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ΚΑΙ ΠΛΟΙΟ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΩ ΣΤΟ ΠΝ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ Γ ΜΑΡΙΔΑΚΗΣ . ΔΕ ΦΤΑΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΛΛΑ Ο ΙΔΙΟΗΤΗΤΗΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ

      Διαγραφή
  20. Ανώνυμος18/6/14 09:40

    ΡΕ ΚΟΥΤΟΜΑΡΙΔΑΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΠΗΡΕΣ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ 25/5/14 ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΧΟΥΝΤΟΓΙΟΡΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος18/6/14 12:07

      ΕΝΑ ΔΥΟ ΤΕΜΠΕΛΟΣΚΥΛΑ ΕΧΟΥΝ ΞΕΣΚΙΣΤΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ , ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΑΜΟΡΦΟΤΟΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΚΑΜΟΥΦΛΑΡΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ . ΜΙΚΡΑ ΤΙΠΟΤΕΝΙΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ - ΧΡΗΣΤΑΡΑΑΑ ΠΡΟΧΩΡΑΑΑ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΑΜΙΛΟΥΝ

      Διαγραφή
  21. Ανώνυμος18/6/14 10:59

    Να γινότανε κάτι με τις χουντογιορτές πάει στο διάολο, εδώ μιλάμε για την απόλυτη ξεφτίλα.
    Ρίξτε μια ματιά στη φωτογραφία να δείτε το δάσος από γερανούς και σαπιοκάραβα στον αρχαίο λιμένα και την Κυνόσουρα.
    Οι επίσημοι, οι οποίοι υποτίθεται ήρθαν να μας βοηθήσουν τα έχουν μπροστά στα μάτια τους δεν τα βλέπουν?
    Δεν τους είπε κανείς ότι όλο εκείνο το σκυλολόι είναι παράνομοι?
    Δεν τους είπε κανείς ότι το μεγαλύτερο μέρος είναι αδόμητη ζώνη που δεν επιτρέπεται καμία δραστηριότητα?
    Το μνημείο που βλέπουμε εδράζεται επάνω σε χώμα γιατί δεν επιτρέπεται τσιμέντο και αλλοίωση του περιβάλλοντος.
    Ο Σπανόπουλος έχει μπαζώσει δεκαπέντε στρέμματα θάλασσα, έχει ρίξει εκατοντάδες κυβικά τσιμέντο και δε μιλάει κανείς.Προβλήτες, γλύστρες, κατασκευές, ισοπεδώσεις, έργα, όλα παράνομα.

    Ο Τσαβαρής έβγαζε πύρινους λόγους για τη Σαλαμίνα και τη Ναυμαχία και τον πολιτισμό και από την άλλη μας έσκαβε συστηματικα το λάκο. Έδωσε εντολή να εξαφανίσουν το μνημείο του τύμβου για να πάρει άδεια το παρακείμενο ναυπηγείο και να πουληθεί πιο εύκολα η Κυνόσουρα. Το κατάπτυστο φεκ που απαλλοτριώνει την κυνόσουρα και την κάνει ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη, το κράταγε μυστικό για να μην ξυπνήσουν οι "ιθαγενείς" και του χαλάσουν τα σχέδια.
    Ο ΟΛΠ όχι μόνο δεν έφυγε αλλά πήγε να του χαρίσει την Τούρλα, οι ρυπογόνες δραστηριότητες αυξήθηκαν, τα σαπιοκάραβα παρέμειναν, οι σκουπιδότοποι μεγάλωσαν, η παρανομία φούντωσε, το ΓΠΣ "ξεχάστηκε", οι παράνομοι δεν πληρώνουν.

    Ο κύριος Μαριδάκης πού ήταν??.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος18/6/14 12:03

      Ο κυριος Μαριδάκης εκει έιναι και δε κρυβεται εσυ για πες μου αγωνισταρα Ελληναρα αφου τα ηξερες τι εκανες ?

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος18/6/14 15:53

      Ο κύριος Μαριδάκης ήταν ένα μεγάλο μηδενικό, το πιστό σκυλάκι του Τσαβαρή που του χτύπαγε το ντέφι και χόρευε. Δεν έκανε απολύτως τίποτα πέρα απ' το να λέει ναι σε όλα και να εκπληρώνει τις επιθυμίες του που ήταν φρου-φρου και ανοχή στην παρανομία.
      Εγώ φίλε δεν έχω καμία θέση, καμία εξουσία, η γνώμη μου δεν μετράει, όμως τη λέω και θα συνεχίσω να τη λέω μέχρις ότου ξυπνήσουν κάποιοι απ' το βαθύ λήθαργο.
      Ελπίζω η νέα δήμαρχος να βάλει άξιους ανθρώπους στον τομέα του πολιτισμού και πάνω απ' όλα γνώστες του θέματος και αποφασισμένους να τα βάλουν με τα μεγάλα συμφέροντα και τα λάδια που τρέχουν από παντού..
      Εσύ μπορείς να δικαιολογήσεις την απραξία του Μαριδάκη στα ανοσιουργήματα του Τσαβαρή??

      Διαγραφή
  22. Ανώνυμος18/6/14 13:41

    ΡΕ ΣΟΥ ΛΕΩ ΚΟΥΤΟΣ ΠΟΛΥ ΚΟΥΤΟΣ
    ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕ ΤΟΝ ΤΣΑΒΕΣ
    ΚΟΥΤΟΜΑΡΙΔΑΚΗΣ ΣΟΥ ΛΕΩ ΜΕ ΠΤΥΧΙΟ
    ΡΕ ΑΝΑΜΟΥΝ ΚΟΥΤΟΜΑΡΙΔΑΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος18/6/14 13:44

    ΕΝΑ ΔΥΟ ΤΕΜΠΕΛΟΣΚΥΛΑ ΕΧΟΥΝ ΞΕΣΚΙΣΤΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ , ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΑΜΟΡΦΟΤΟΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΚΑΜΟΥΦΛΑΡΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ . ΜΙΚΡΑ ΤΙΠΟΤΕΝΙΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ - ΧΡΗΣΤΑΡΑΑΑ ΠΡΟΧΩΡΑΑΑ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΑΜΙΛΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος18/6/14 15:57

      Χριστάρα προχώρα, άμα κουραστείς κάνε μία στάση στου Σπανόπουλου να πιεις μία γκαζόζα..

      Διαγραφή
  24. Ανώνυμος18/6/14 13:50

    Ντροπη στον πρώτο και λίγη συγκράτηση στον δεύτερο.
    Μπορεί ο κ.Μαριδάκης να μας πει τι έκανε τα 4 χρόνια ως ειδικός σύμβουλος επί των Σαλαμινίων εκτός από χορούς, πανηγύρια, ύμνους στον Τσαβαρή και σε υγεία των κορόϊδων; Ειλικρινά θέλω να ξέρω τι άλλο προσέφερε που θέλει να τα συνεχίσει. Τι κέρδος είχε (ΓΙΑΤΊ ΤΗ ΖΗΜΕΊΑ ΤΗΝ ΞΈΡΟΥΜΕ) η Σαλαμίνα από την φιλοξενία των κουστωδιών των αδελφοποιημένων δήμων και των 30 ή οι 130 πρέσβεων και στρατιωτικών ακολούθων; Αν μας πει ότι είχε έστω κι 1 ευρώ τότε εγώ θα είμαι μαζί με αυτούς που θέλουν να βγάζουν τα απωθημένα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος18/6/14 15:02

    ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΝ Μ. ΝΑΠΟΛΕΩΝΤΑ....ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΕΘΑΝΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ...ΔΕΝ ΣΕ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΠΙΑ ΟΥΤΕ Η ΚΟΥΤΣΗ ΜΑΡΙΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ......ΞΟΦΛΗΣΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ....ΠΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙΣ ΤΗΝ ΛΕΒΕΝΤΙΑ ΚΑΙ ΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΞΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΤΙΣ ΑΡΠΑΧΤΕΣ; ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΧΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΚΟΥΤΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΟΥΛΩΣΕΤΕ ΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΙ ΟΧΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΤΩΡΑ ΦΑΝΗΚΑΝ ΟΛΑ ΞΕΚΑΘΑΡΑ!!! ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΡΑΣΗ....ΝΤΡΟΠΗ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος18/6/14 18:16

    Κύριε ανώνυμε της κοινωνίας των ίσων ευκαιριών, το αν είμαι μικρή ή ελάχιστη δεν το ξέρετε και μάλλον εξ ιδίων κρίνετε τ' αλλότρια! Την τσίχλα, δε, την μασάτε όλοι εσείς που αντί να συνδράμετε στο έργο του Μαριδάκη και όλων όσων έχουν όραμα να πάει η Σαλαμίνα μπροστά κάθεστε και βουρλίζεστε και ζηλεύετε τους άλλους που προσπαθούν ενώ εσείς μάλλον έχετε να ασχοληθείτε μ' άλλα πράγματα και είστε κακώς πληροφορημένοι. Τέλος πάντων, ποιόν θέλετε να θίξετε όλοι εσείς οι είρωνες και κριτικοί; Κι εσύ ανώνυμε της 15:53 , 15:02 μάθε πρώτα να γράφεις, μετά γράψου σε κάποιον οποιοδήποτε σύλλογο και μετά έλα να μας πεις τις εντυπώσεις σου. Αλλά τι εντυπώσεις μπορεί να έχει κάποιος σαν κι εσένα, παρά τις εντυπώσεις κάποιου/ας ξινισμένου/ης που το μοναδικό του/της ενδιαφέρον είναι η κακόβουλη κριτική των συνανθρώπων μέσα από ανώνυμα κείμενα, βγαλμένα από τον άψυχο υπολογιστή.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος18/6/14 20:05

      Eίμαι ο 15:53 και 10:59. Ξέρω πολύ καλά τι γράφω και πώς το γράφω. Σε προκαλώ να μου πεις τι έκανα λάθος και πού κατηγόρησα άδικα το Μαριδάκη.
      Καλή η αμπελοφιλοσοφία αλλά κάποτε πρέπει να απαντήσεις..
      Η εποχή που κρυβόσαστε πίσω από μεγάλα λόγια και μηδενικό έργο πέρασε.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος19/6/14 08:26

      Και γιατι πρεπει να παμε πισω απο την εξεχουσα προσωπικοτητα μαριδακη;; ο κυριος αυτος εχει αποτυχη ολοκληρωτικα!! Φανταστειτε εχει ενα συλλογο ΜΚΟ,ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΜΕ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 35ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΗΔΕΝ ΥΠΟ ΤΟΥ ΜΗΔΕΝΩΣ.
      ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙΣ,Η ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΝ ΛΟΓΟ ΚΥΡΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ..ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΤΗΝ ΝΑΥΜΑΧΙΑ ΤΕΛΟΣ.
      Εχει γινει γραφικος κωμικος της ιστοριας...

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος19/6/14 09:19

      20.05 08.26 ΓΡΑΦΙΚΟΣ ΠΕΡΙΓΕΛΟΣ ΚΑΙ ΜΗΔΕΝΙΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ/ΝΕ ΕΧΕΙΣ ΤΥΦΛΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΤΗ ΖΗΛΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΧΡΗΣΤΟ, ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΩ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΕΠΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ..ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΤΣΕ ΚΑΙ ΚΛΩΣΑ

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος19/6/14 10:39

      Γιατι ρε09:19δεν βαζεις εσυ το ονωματακι σου νασου απαντησω αναλογος;; απεναντη στο χρηστοοο,σιγα ρε ποιος νομιζεις η νομιζει οτι ειναι ο γραφικος τιποτας; και τι να ζηλεψουμε απο δαυτον την απραξια του,οχι ευχαριστουμε δε θα παρουμε..

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος19/6/14 12:12

      Εσύ γιατί δεν βάζεις το ονοματάκι σου;

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος19/6/14 16:02

      Την κολοκιθια θα πεξουμε ρε καραγκιοζη,εσυ ζητας ονομα ζωο βαλτο πρωτος και μετα σου λεω ,αλα το βαζεις κοτα δεν το βαζεις.
      Τελος παντων το δικο μου ειναι
      Μπακαουκας μπακαουκας.
      Τηλ.9012001200.

      Διαγραφή
  27. Ανώνυμος18/6/14 18:19

    ΕΝΑ ΔΥΟ ΤΕΜΠΕΛΟΣΚΥΛΑ ΕΧΟΥΝ ΞΕΣΚΙΣΤΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟ ΜΑΡΙΔΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΛΥΦΟΥΝ ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΔΗΜΑΡΧΟ , ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΑΜΟΡΦΟΤΟΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΚΑΜΟΥΦΛΑΡΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ . ΜΙΚΡΑ ΤΙΠΟΤΕΝΙΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ - ΧΡΗΣΤΑΡΑΑΑ ΠΡΟΧΩΡΑΑΑ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΑΜΙΛΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος19/6/14 08:13

      ΡΕ 18:19 ΜΟΡΦΩΜΕΝΕ ΠΑΡΑΜΙΛΟΥΝ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΡΕ ΤΕΜΠΕΛΟΣΚΥΛΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΘΙΞΑΜΕ ΡΕ ΤΗΝ ΕΞΕΧΟΥΣΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟ ΜΑΡΙΔΑΚΗ ΤΟΝ ΑΧΡΗΣΤΟ..

      Διαγραφή
  28. Ανώνυμος18/6/14 18:26

    ΘΕΛΩ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΟ ΝΙΚΟΛΑΚΙ ΤΟ ΧΟΝΤΡΟ ΑΓΟΡΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ... ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΙΩΝ ΤΟ ΚΛΕΝΙ ΜΕ ΧΑΡΤΙ ΨΥΧΙΑΤΡΟΥ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟ ΓΑΒΡΙΛΑΚΗ ΤΟΥ ΠΕΝΗΝΤΑΡΙΚΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΤΟΦΩΤΟΓΡΑΦΟ ΤΟ ΓΙΑΝΝΑΚΗ ..Η ΤΙΝΑ ΕΘΕΛΟΝΤΡΙΑ ΚΑΙ Ο ΜΑΣΤΡΟ ΚΟΛΛΙΑΣ ΝΑ ΤΙΣ ΚΡΑΤΑ ΤΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ-ΒΑΛΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΦΥΡΟΔΡΕΠΑΝΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος18/6/14 20:46

    ΤΟ ΜΑΤΣΑΚΟΝΙ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ
    ΓιΑ ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΑ Ο ΜΑΡΙΔΑΚΗΣ
    ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΠΑΝΟ..ΠΟΥΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος18/6/14 21:41

      Όλοι τον πούλο..

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος19/6/14 15:41

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
  30. Ανώνυμος18/6/14 23:10

    ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΠΕΝΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΜΕ ΤΑ ΣΑΛΑΜΙΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΣΝΟΜΠΑΡΑΝ. ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ ΚΑΙ ΚΟΠΕΛΕΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΛΕΕΙ....ΕΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος19/6/14 08:00

      Η ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΗ ΓΑΤΑ 23:10.ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ!!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος19/6/14 08:44

      Γιατί είσαι περίεργος;
      Η Δήμαρχος έχει καυτηριάσει πολλές φορές τις ρωμαϊκές φιέστες και τα καβαλικέματα των γραφικών αυτοπροβαλλόμενων Σαλαμινομάχων (τρομάρα τους) γιατί μόνο ζημιά επέφεραν στο Δήμο, χωρίς κανένα όφελος. Η θέση της από ότι διάβασα είναι ότι αρκεί μια σεμνή τελετή που να συνάδει με τους καιρούς που ζούμε.
      Αν εσένα δεν σου αρκεί γιατί έχεις συνηθίσει στην μάσα, καιρός να ξεσυνηθίσεις.
      Δεν θα χρεωνόμαστε εμείς επειδή εσείς είσαστε βλαμένοι. Την εικονική πραγματικότητα την έχουμε πληρώσει αδρά.
      Αρκετά πιά. Ο κάθε κατεργάρης στο πάγκο του. Τέσσερα χρόνια τις ίδιες παπαριές ζούμε, είδατε ποτέ εσείς να έρθει έστω κι ένας τουρίοστας να αφήσει 1 ευρώ στο νησί; ΚΑΝΕΝΑΣ. Αρα γιατί να τους ταϊζουμε τζάμπα κάθε Σεπτέμβρη και μετά μην είδατε τον ...Παναή!
      Αντί να ασχοληθούνε πως να διώξουνε τα διαλυτήρια πλοίων και να δημιουργήσουνε την υποδομή που χρειάζεται, 4 χρόνια το είχαν ρίξει στους χορούς και τα πανηγύρια και ψήσε φέρε.
      Ο κ.Μαριδάκης και οι συν αυτώ θα πρέπει να ζητήσουν μια μεγάλη συγνώμη από το λαό για την συμπεριφορά τους αυτά τα 4 χρόνια διθυραμβικής έξαρσης και ύμνων προς τον Τσαβαρή, και να αποσυρθούνε. Είναι ότι καλλίτερο μπορούν να κάνουν. Και μη μου πουν ότι φταίει μόνο ο Τσαβαρής, γιατί μέχρι και την κόρη του έβαλε στον συνδυασμό για να τον στηρίξει με όλες τις δυνάμεις του.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος19/6/14 09:04

      Ο Κ. ΜΑΡΙΔΑΚΗΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ . ΑΦΗΣΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΤΗ Κ. ΝΑΝΝΟΥ ΤΟΣΟ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΔΙΧΑΣΕΤΕ ΤΟ ΚΟΣΜΟ. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Η ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΚΡΥΒΕΣΤΕ , ΛΑΣΠΟΛΟΓΗΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΣΥΜΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ . ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΗ ΚΑΤΗΦΟΡΑ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΑΛΛΑ Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ !

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος19/6/14 10:27

      Ο κ.μαριδακης να μας κανει τη χαρη να σταματησει το δηθεν ενδιαθερων του για την ναυμαχια γιατι εχει αποτυχει παταγωδος σε αυτο θεμα,εργο μηδεν,αποτελεσμα μηδεν και δεν ειναι ενα δεν ειναι 2,3 ,5ειναι 35χρονια αποτυχειας τι αλλο δηλαδη πρεπει να κανει αυτος ο κυριος μαριδακης;;εκει στον συλλογο ΜΚΟ δεν υπαρχει καποιος να του τα πει; ολα τα βλεπουν καλλα;
      Ειστε αποτυχημενος κυριε μαριδακη καθως και αυτοι που σας ακολουθουν..
      Και η ιστορια δεν ειναι περιουσιακο αντικειμενο για να διεκδικειτε σαν να ειναι οικοπεδο προσωπικης σας περιουσιας,ανηκει σε ολους μας αυτο πρεπει να καταλαβαιτε.
      Την καλημερα μου χωρις υβρεις ..

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος19/6/14 13:19

      09:04ΜΗΠΩΣ ΥΠΕΡΒΑΛΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΤΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΙΩΝ .
      ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΚΑΚΟΣ ΧΑΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝ ΛΟΓΟ ΚΥΡΙΟ,ΑΡΑ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ..

      Διαγραφή
  31. Ανώνυμος18/6/14 23:55

    ΤΟ ΓΑΒΡΙΛΑΚΗ ΦΙΛΕ ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΞΙΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΠΙΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΗΛΙΘΙΕ!
    ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΑ ΠΙΑΝΕΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΑΞΙΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛ@@@@ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ?
    ΑΝΤΕ ΜΑΖΕΨΟΥ ΠΑΝΙΒΛΑΚΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος19/6/14 08:04

      ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΑΒΡΙΛΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΑΙΡΕΙ ;ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ..

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος19/6/14 08:59

      ΓΑΒΡΙΛΑΚΗΣ , ΜΑΚΗΣ ΚΟΜΜΩΤΗΣ , ΚΛΕΝΗΣ , ΜΑΣΤΡΟΚΟΛΛΟΣ ΚΟΥΤΟΓΘΑΝΝΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ .... ΑΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Ο ΕΝΑΣ ΠΟΙΟ ΚΟΥΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΛΟ

      Διαγραφή
  32. Ανώνυμος19/6/14 08:49

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ανώνυμος19/6/14 09:12

    Σε αυτό το χυδαίο ιστολόγιο παρακολουθώ έναν «διάλογο» που έχει καταντήσει μονόλογος λασπολογίας σε παραλλαγές (από τις πιο απροσχημάτιστες μέχρι δήθεν «αντικειμενικές») ενάντια σε ενα σύλλογο και τα μέλη του , τα οποία έχουν και πραγματική και επώνυμη πολιτική και φυσική παρουσία στη διάσωση των ιστορικών χώρων της Ναυμαχίας με αποδεδειγμένο ονοματεπώνυμο, σε αντίθεση με τις ανώνυμες ή ψευδώνυμες γκεμπελικές επιθέσεις του ιδιοκτήτη του σαλαμις νιους και των δήθεν «Σχολιαστών». Αυτος ειναι ο πολιτικός σας πολιτιμός ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος19/6/14 09:35

      Απάντηση φιλε δεν θα πάρεις εχουν μαθει να κρύβονται

      Για να βαλεις το ονομα σου και την υπογραφη σου πρεπει να τα χεις μεγαλα και αυτοι τα μονο μεγαλα που έχουν ειναι η γλωσα που γλυφει απο το πρωι ως το βραδι . διαβσε τι γραφει ο ματροκολιας Θα σας ήμασταν υπόχρεοι αν αποφεύγατε προσωπικές προσβολές και κυρίως “αγοραίες” εκφράσεις και συνεχιζει να βριζει και να χυδαιλογει

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος19/6/14 10:14

      Να μη τα διαβαζεις ρε νουμερο αν δεν σε αρεσει να μη μας ζαλιζευε με το αιαντις και τους παρατρεχαμενουςτου γιατι οι ανθρωποι ειναι παντελως αχρηστοι..09:12..εργο μηδεν..
      Λογια,λογια,λογια,λογια,λογια,λογια, εργο μηδεν εργο μηδεεεεεεεν..

      Διαγραφή
    3. Αγαπητέ ανώνυμε 19/6/14 09:12 πρέπει να ομολογήσω πως είσαι επικίνδυνα άσχετος τόσο με τα blogs όσο και με τους bloggers που σχολιάζουν ελεύθερα και σου συνιστούμε να απομακρυνθείς άμεσα από μας και να μην μας παρακολουθείς μα ούτε και να μας στέλνεις δικά σου κείμενα προς ανάρτηση γιατί φυσικά θα παίρνεις και τα ανάλογα σχόλια.

      Αν δεν το αντέχεις μην ασχολείσαι με τα κοινά άστο για άλλους που μπορούν και το αντέχουν.
      Δεν υπάρχουν δήθεν σχολιαστές αλλά σχολιαστές οι μεθοδεύσεις Γκέμπελς είναι μόνο στην σφαίρα της αχαλίνωτης φαντασίας σου.

      Μας κατηγορείς για χυδαιότητα, δεν θα σου απαντήσουμε γιατί αντιλαμβανόμαστε το ακαταλόγιστο που σε βασανίζει. Το μόνο που μπορούμε να σου ξαναπούμε, απομακρύνσου τάχιστα από τα blogs και τους bloggers μιλάνε άλλη γλώσσα και δεν την καταλαβαίνεις.

      Όσον αφορά την διαγραφή των αισχρών σχολείων κάνουμε ότι προφταίνουμε και ΤΕΛΟΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος21/6/14 16:40

      Αγαπητο Salamis-news, o κύριος/α που διαμαρτύρεται δεν είναι άσχετος, ούτε έχει το ακαταλόγιστο όπως φαίνεται εκ πρώτης όψεως. Προσπαθεί με παλιομοδίτικες μεθόδους και λάσπη να αποσείσει τις ευθύνες από πάνω του, να αποπροσανατολίσει τη συζήτηση και να αποφύγει τα συντριπτικά επιχειρήματα-ερωτήματα εναντίον του.
      Το ίδιο ακριβώς έκαναν ο Τσαβαρής, ο Καπετανάκης, ο Δερτούζος και όλο το Τσαβαρικό μπλοκ όταν τους απευθύναμε καταιγισμό ερωτήσεων και απέφευγαν επιμελώς να απαντήσουν. Όπως θυμόμαστε χρησιμοποιύσαν τα ίδια ακριβώς "επιχειρήματα", μίλαγαν για κουκουλοφόρους, λασπολόγους, συκοφάντες και υβριστές. Για την ταμπακιέρα ούτε κουβέντα, για τα οικονομικά και περιβαλλοντικά εγκληματα του Τσαβαρή ούτε κιχ.
      Καμία πρωτοτυπία, καμία διαφοροποίηση τότε και τώρα.
      Η μπάλα στην εξέδρα και καθαρίσαμε..

      Διαγραφή
  34. Ανώνυμος19/6/14 10:09

    Ναα κατι μεγαλα ταα δικα σου ειναι μικρα και ανωνυμα κουραμπιε 09;35.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ανώνυμος19/6/14 11:08


    Θα ήθελα να συστήσω στο κ. Μαριδάκη να είναι πιο προσεκτικός. Το δελτίου τύπου και τις ανησυχίες του για την τύχη των Σαλαμινίων που ανακοίνωσε θα πρέπει να ήταν υπογεγραμμένο από την επιτροπή των Σαλαμινίων και όχι από τον ΑΙΑΝΤΙΣ (που δεν ξέρουμε αν υφίσταται καν). Δεν μπορεί ο εν λόγω κύριος να αγνοεί τους ευυπόληπτους συμπολίτες μας και συνδιοργανωτές των Σαλαμινίων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ανώνυμος19/6/14 13:14

    Ποια ειναι αυτη η επιτροπη των Σαλαμινιων;
    Και ποιοι ειναι ευυποληπτοι συμπολιτες μας να τους μαθουμε και εμεις γιατι κοιμωμαστε στον υπνο του δικαιου και δεν ξερουμε τι μας γινεται.
    Και οντως αυτος ο αιαντις ειναι συλλογος τελικα,η οικογενειακη δυναστεια; ας τα ξεκαθαρισει καποιος γνωστης ρε παιδεια να γνωριζουμε.
    Ενεργοι Σαλαμινιοι Πολιτες για την Προοδο της Σαλαμινας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ανώνυμος19/6/14 14:00

    Χρήστο είσαι άχρηστος, παραιτήσου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ανώνυμος19/6/14 14:07

    Κάποιος από τους Μαριδάκηδες ας απαντήσει στον 08:44. Ενδιαφέρον θα ήταν.'Δεν απαντάει όμως γιατί δεν μπορεί να απαντήσει αφου δεν έχει κατι να απαντήσει και πάντα προφασίζεται ότι του ρίχνουν λάσπη. Ε, ο συγκεκριμένος δεν ρίχνει λάσπη. Κάνει ερωτήσεις, απαντήστε του κ.κ.Μαριδάκηδες, μόνο έτσι θα μας πείσετε ότι χρειάζεστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος19/6/14 14:57

      η εμπαθεια η αγνοια και το ωχ αδελφε δεν παιρνουν απαντηση.....εισαι εμπαθεις και ως εκ τουτου επικυνδυνος ως ασχετος....αντε να κανεις κανενα μπανιο να συνελθεις.

      Διαγραφή
  39. Ανώνυμος19/6/14 14:10

    Γιατί δεν τον παίρνεις τηλέφωνο στη δημαρχια να συνεννοηθείτε,η παίρνεις και δεν στο σηκώνει;Είδες που ξερουμε πολλα ;πάρε λοιπόν πίσω την ανακοίνωση και γράψε τι ακριβώς γίνεται για να μάθουν οι κουλουριωτες και να κρίνουν,αλλιώς είναι το εγώ τέλος τράβα κόψε το λαιμό σου και αλλιώς είναι δεν σηκώνω ούτε τηλέφωνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ανώνυμος19/6/14 18:01

    ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΤΑ ΣΑΛΑΜΙΝΕΙΑ ΘΑ ΤΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ 1Η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΡΟΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος19/6/14 18:58

      Ποιος καρολος; ο παπουλιας;η ο καρολος του Μονακο;

      Διαγραφή
  41. Ανώνυμος19/6/14 18:36

    Μαριδάκη τα ψέματα τέλειωσαν, ο Τσαβαρής που τον έγλειφες πατόκορφα μας άφησε υγεία, εσύ είσαι εκτεθειμένος για τη στάση σου και πρέπει να απαντήσεις.

    1. Τι έκανες όταν ο Τσαβαρής διέταξε να απομακρύνετε το μνημείο των Σαλαμινομάχων από τον Τύμβο?
    2. Πώς αντέδρασες στο κατάπτυστο ΦΕΚ που ξεπουλάει την Κυνόσουρα και τη μετατρέπει σε ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη?
    3. Τι έκανες όταν ο Σπανόπουλος μπάζωνε τη θάλασσα και τα αρχαία και έφτιαχνε γλύστρες και μώλους και κατασκευές σε περιοχή που δεν επιτρέπεται ούτε χαλίκι στη θάλασσα??
    4. Τι έκανες όταν δεν ανανεώθηκε η άδεια λειτουργίας της επιχείρησης "Ναυπηγεία Κυνόσουρας Α.Ε." και συνεχίζει να δουλεύει παράνομα?
    5. Ποια ναυπηγεία έχουν νόμιμες άδειες και ποια τηρούν τους περιβαλλοντικούς όρους?
    6. Πώς ανεχόσαστε λειτουργία ρυπογόνων μονάδων σε αδόμητη ζώνη απόλυτης προστασίας?
    7.Ποιο σαπιοκάραβο έχει άδεια αγκυροβολίας στην ενάλια αρχαιολογική ζώνη?
    8. Τι στάση κράτησες όταν ο Τσαβαρής πήγε να ξεπουλήσει την Τούρλα?
    9. Πώς αντέδρασες όταν ο Τσαβαρής αθέτησε τις υποσχέσεις του για επέκταση του ΓΠΣ σε Αμπελάκι-Σελήνια?
    10. Τι έκανες όταν ο Τσαβαρής έγραψε στα παλιά του παπούτσια τις αποφάσεις των δημοτικών συμβουλίων για απομάκρυνση των ρυπογόνων μονάδων, την είσπραξη τελών ρύπανσης και τη διεκδίκηση αποζημιώσεων για τις καταστροφές που έχουν γίνει στο φυσικό και πολιτισμικό περιβάλλον?
    11. Πότε και πώς έκανες κριτική στα ανοσιουργήματα του Τσαβαρή??

    Κύριε Μαριδάκη έχεις το λόγο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος19/6/14 20:24

      κ. Μαριδάκη 18:36 εχει δίκιο
      Απετυχες και ως Υπουργος Πολιτισμου και ως Πολιτικος και ως Δήμαρχος εμεις σε ψηφισαμε για να δουμε μια αλλαγη εμεις τρεχαμε απο σπιτι σε σπιτι για την εκλογη σου , εγινες Υπουργος Πολιτισμου και δεν εκανες τιποτα , εγινες Δημαρχος στο νησι μας και παλι μας απογοητευσες

      Κυριε Μαριδάκη εχετε το λόγο..

      Διαγραφή
  42. Ανώνυμος19/6/14 18:54

    ΠΡΙΤΣ , ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ..
    ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΜΕΓΑΣ ΜΑΡΙΔΑΚΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΩ ΣΕ ΚΑΚΟΒΟΥΛΕΣ ΓΕΛΕΙΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ...
    ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΝΑ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ,ΕΧΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΦΕΚ,ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΤΣΑΒΑΡΗ ΔΕΝ ΘΑ ΡΟΥΦΙΑΝΕΨΩ ΠΡΙΤΣ ΣΟΥ ΛΕΩΩΩΩ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Ανώνυμος19/6/14 19:05

    Μα επιτελους εκει στον αιαντις,κυριε μαριδακη και σια,τι κανετε σας καταμαρτυρουν τα παντα κοινως σας εχουν κανει ξεφτιλα και εσεις δεν εχετε το σθενος το αμαστημ να δωσετε μια απαντηση να υπερασπιστητε τα εργα σας κοπους σας τοσο ετων,η μηπως οσα λεγωντε,ακουγωντε ειναι αληθεια;
    Καντε επιτελους μια ανακοινωση,ηδαλως ειστε οντως υπολογοι ολων αυτων που σας κατηγορουν δικαιως..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Ανώνυμος19/6/14 20:17

    Είναι γεγονός ότι ο Χρήστος ήταν και είναι ένας από τους λίγους συμπολίτες μας που τον αγαπούν όλοι ασχέτως κόμματος και ιδεολογίας, γιατί ειναι έντιμος, ειλικρινής, εργατικός, αγωνιστής σωστος οικογενειαρχης και αφοσιωμένος στο καθήκον του και στον τόπο του. Ολοι εσεις θα έπρεπε να ντρέπεστε για αυτα που λετε και για αυτα που γράφετε γιατι απο οσα λετε το μονο που σας ενδιαφερει ειναι ανανδρα , υπουλα και γεματο κομπλεξισμό να καταφερετε εναντια σε αυτον τον ανθρωπο και στην οικογενειά του. Δεν θα συνεχισω γιατι σας δινω αξια αλλα ο υπευθυνος του συγκεκριμενου μπλοκ ο γνωστος αρχικολοτουμπας των ΜΜΕ να ξαναδει τη πορτα του εισαγγελεα γιατι απο οτι φαινετε μυαλό δε βάζει. Ηθελα να ηξερα ολων εσας εαν σας εβριζαν ανωνυμα οπως κανετε τη μανα το πατερα σας και το σοι σας πως θα αντιδρούσατε ? Τοσα σκουπιδια σε ενα μπλοκ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος19/6/14 21:20

      Υπερβαλεις.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος19/6/14 21:57

      Ρε φιλε 20:17 ο Μαριδάκης μπορεί να είναι αγαπητός και καλός οικογενειάρχης και άξιο παλλικάρι, αλλά ήταν ναι σε όλα και ουρά του Τσαβαρή. Έβλεπε, άκουγε, δεν μίλαγε, δηλαδή συνένοχος.
      Όλα όσα γράφει το σχόλιο 18:36 είναι αλήθεια και ακόμα παραπάνω. Όποιος θέλει μπορεί να απαντήσει για να γίνει κουβέντα. Οι δικαιολογίες ότι δεν απαντάμε σε ανώνυμους είναι του κώλου γιατί τα ερωτήματα είναι συγκεκριμένα, κόσμια και όποιος είναι καθαρός αρπάζει την ευκαιρία και απαντάει.
      Όποιος θέλει να κρυφτεί, κρύβεται..

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος20/6/14 15:17

      ΕΣΥ ΤΙ ΨΗΦΙΣΕς ΡΕ ΣΩΤΗΡΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ;;;;;;;;;;

      Διαγραφή
  45. Ανώνυμος19/6/14 21:12

    Μονο εσυ τα λες αυτα αλλοι λενε αλλα...
    Το μπολκ μια χαρα ειναι αλοι δεν ειναι καλα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος20/6/14 09:56

      Εαν οπως λες ειναι το μπλόκ μια χαρά πως δικαιολογείς απο τα 98 σχολια τα 90 να ειναι γεματα λασπη συκοφαντεια με βαρεις προσωπικες χυδαιες εκφράσεις χωρις ίχνος σεβασμού προς τον συνανθρωπό μας και αγωνιστή Χρήστο ? Φυσικα με τις ευλογιες και τη συμμετοχη του μπλόκερ γιατι σε αλλες αναρτησεις ειναι στο μηδεν! Ο καθε ενας κανει την επιλογη του και ο Τσαβαρής πολιρικα και έξυπνα εκμεταλλευτηκε το Χρήστο το Κυριάκο κ σια οπως λετε για προσωπικο όφελως και μονο , τα Σαλαμινια ενωσαν το νησι και προβαλλαν οσο ηταν δυνατον το θεμα μας δεν ειναι αν ο Χρηστος ηταν και γιατι ηταν με το τεως αλλα η απραξια του Τσαβαρη.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος20/6/14 10:19

      Αν αφαιρεσεις τις βρισιες οπως λες,η συκοφαντια και η λασπη που την ειδες.
      Και δεν ειναι μικρο παιδι να τον παρασυρουν,επρεπε να αντιδρασει στον τσαβαρη,δεν τα εβλεπεπου το πηγαινε ο γιαννακης,η τον βολευε η τοτε κατασταση πανω σε αυτο δεν απαντα δεν αντιδρα,γιαυτο αντιδρουν οι 98και..
      Αντιδραση ο φιλος σου κουκουρουκου,κατι τρεχει;;;;

      Διαγραφή
  46. Ανώνυμος19/6/14 21:23

    Αποβαση κινεζων στην κυνοσουρα,φωτογραφιζουν τον τυμβο.
    Αυριο θα ερθει και ο κινεζος πρωθυπουργος ΛΙ ΚΙΤΣΕΓΚ.ΑΖΙ με τον Αντωνακη Σαμαρα.
    Ετοιμαστειτε να τους καλοσωρισουμε Σαλαμινομαχοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Ανώνυμος19/6/14 21:27

    Ψηφιζουμε ΣΥΡΙΖΑ να δουμε προκοπη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος20/6/14 15:15

      ΣΩΠΑ ΡΕ ΣΥ.... ΣΟΒΑΡΑ;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος20/6/14 19:03

      Σοβαρα φιλε μου, οι συριζεοι σκετη καταστροφη,δεν τα ξερεις η κανεις τον κινεζο..

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος21/6/14 13:54

      σε 5 μηνες ο συριζα ειναι κυβερνηση τερμα οι απατεωνες και οι κλεφτες,εξωωωωωωω προδοτες

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος21/6/14 16:05

      Θα πλακώνουν οι πειναλέει, δε θα μεινει κολυμπηθρόξυλο.

      Διαγραφή
  48. Ανώνυμος20/6/14 07:57

    ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ 18:36
    ΚΑΝΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΤΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΕΙ Η ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ,ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΡΑΒΔΑΚΙ. ΑΠΟ ΛΟΓΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΧΟΡΤΑΣΕΙ ΑΠΟ ΕΡΓΑ ΠΑΣΧΟΥΜΕ,ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ.
    ΑΠΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΡΙΤΙΚΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΘΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ,ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ.ΚΟΝΤΟΣ ΨΑΛΜΟΣ ΑΛΗΛΛΟΥΙΑ.
    ΘΑ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΑΚΗ,ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΡΙΔΑΚΗ.ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος20/6/14 09:21

      07:57 ΣΕ ΠΟΝΑΝΕ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ 18:36 ΑΛΛΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΟΥΚΟΥΡΟΥΚΟ ΒΛΕΠΩ,ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΩ ΚΑΝΟΥΜΕ.ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΚΡΗΒΩΜΑΣΤΕ.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος20/6/14 15:14

      ΡΕ ΚΟΥΚΟΥΡΟΥΚΟ......ΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΛΕΞΗ ΣΩΣΤΑ ΡΕ ΣΥ.....ΜΑΣ ΤΥΦΛΩΣΕΣ

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος20/6/14 15:21

      ΜΗΝ ΣΟΥ ΠΩ ΤΩΡΑ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΣΟΥ.......ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΘΥΜΟΝΑΣΤΕ....ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΡΝΑΜΕ......

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος20/6/14 17:31

      Ετσι και αλιως,τυφλος και κουφος εισαι ξεμωραμενο!η ορθογραφια σε πειραξε βλαμενο;
      15:14..

      Διαγραφή
  49. Ανώνυμος20/6/14 09:04

    Να ξεχασουμε θελουμε τον γιαννακη σου και τον μαριδακη σου,ως. Οι μαυρες μερες που περασε η Σαλαμινα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος20/6/14 09:16

      Εσυ 07:57 δεν εισαι παιδι της Σαλαμινας; εισαι ξενο παιδι απο που;.
      Δεν παιρνεις την παρεα σου να πατε να πιειτε κανα ουζακι στα μερη σας,να ασχοληθουμε εμεις τα παιδεια της Σαλαμινας με τη Σαλαμινα,να την φερουμε στην θεση της,γιατι με σενα και την παρεα σου την ξεχαρβαλωσατε με τις λαμογιες σας;
      Αντε, πηγαιντε για καλαμαρακι ντειτ,στα μερη σας εσυ ο γιαννακης ο μαριδακης και ολα τα καλοπαιδα σας,και να εισαι σιγουρος οτι δεν θα μας λειψετε καθολου!!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος20/6/14 15:11

      ρε 09:16 τοσα χρονια εσεις οι σαλαμινιοι οπως λες τι κανετε για την σαλαμινα;....ντρεποσαστε να πειτε οτι ειστε σαλαμινιοι....οι ξενοι μιλανε για το νησι.......πες μου ρε τι κανατε για το νησι;;;;3,5 χρονια ηταν ο αλλος.....εσεις μια ζωη τι κανατε;;;;;; αντε να χαθεις ρατσιστη του κερατα.....το ξεπουλησατε το νησι για την κονομα σας.....καμια προοδο με τους δικους σας τοσα χρονια......τωρα σας φταινε οι ξενοι!!!!! της στραβης της π@@@ας οι τριχες της φταινε.....βλακα....ευτυχως που οι σαλαμινιοι οι λεβεντες δεν σκεφτοντε σαν εσενα....ΒΛΑΚΑ ΡΑΤΣΙΣΤΗ ΑΧΡΗΣΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος20/6/14 17:27

      Κερατας εισαι βλαμενε 15:11.
      Αχρηστο τομαρι,ξενοφερτο λαμογιο εγω ειμαι κουλουριωτης και τους ξενους οπως λες εσυ τομαρι τους σεβωμε και με σεβωντε κατι αχρηστα τομαρια σαν και σενα τους γραφω στα τετοια μου και ειναι και μεγαλα,νουμερο ανθρωπακο..

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος20/6/14 19:10

      Κυριε των 15:11,καλα σας τα λεει ο 9:16 kαι ο 17:27.
      Απορω πως δεν ντρεπεσαι γιαυτα που λες,αποτι φαινετε εισται εμπαθης και κομπλεξικος,επισης και καραγκιοζακος του κερατα..

      Διαγραφή
  50. Ανώνυμος20/6/14 09:36

    Τα Σαλαμινεια θα γινουν κανονικα και ετσι οπως πρεπει με το κυρος που τους πρεπει,χωρις τις περσινες φανφαρες και φουρλες των κιτσ των πρωην εκδηλωσεων των πρωην υπευθυνων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Ανώνυμος20/6/14 09:41

    Φετος θα ερθει και ο ΑΛΕΞΗΣ καλεσμενος της συριζεας καρουσης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος20/6/14 19:21

      Τι να κλάσει ο τσιπρας εχουμε τους κινεζους που εφερε ο αντωνακης και να πεις και της κορης σου να ετοιμάζετε γιατι θελουν και παρεα οι κινεζοι

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος20/6/14 23:22

      ενω την δικη σου κορη την βολευουν οι μαυροι που κουβαλησε το σοι του τσιπρα......

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος21/6/14 10:28

      Τιμη της και καμαρι της κάνει οτι της γουστάρει ,δεν ειμαστε σαν και εσάς νταβατζηδες στα παιδιά μας που προκειμένου να πάρετε δυο ευρω δίνετε και τα παιδιά σας στους κινεζουν να τα πηδήξουν, αλλα θα μου πεις εχετε και ιστορια πισω, τα ιδια εκανε και πατερας σας ο ταγματασφαλιτης στη μανα σας στην κατοχη, την πασαρε στους γερμανους ,οι παστρικιες, ετσι την φωναζαν την μανα σου και τις αλλες που δουλευαν το κλαρινο στην κατοχη,μετα επεσε κουρεμα και λοιπα ,στα ειπε ο πατερας σου;τι να γινει αυτη ειναι η μοιρα του φασιστα και του παραδοπιστου βλεπεις.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος21/6/14 19:56

      ποια Καρουση. ουστ απ εδω που στηριξε την ναννου και τα χρυσαυγοπουλα για το καλο της Σαλαμινας ρε γαμωτο. Το γνωριζει αυτο ο Τσιπρας??

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος23/6/14 10:13

      Ποια καρουση,την ναννου την στήριξαν οι αποτυχημένοι σύμβουλοι του τσαβαρη μόλις πηραν χαμπάρι οτι είχε βάλει το χέρι του να βγουν αυτοί που ήθελε αυτός, τον καθάρισαν στεγνά την δευτερη κυριακη ,πήγαν από σπίτι σε σπίτι μέχρι που τον έστειλαν.

      Διαγραφή
  52. Ανώνυμος20/6/14 09:48

    Εγω παντος συμφωνω με μαριδακη μερια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος20/6/14 17:10

      Πού συμφωνείς ρε βλάμη?

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος20/6/14 17:22

      Καλλα εσυ το πιστεψες?

      Διαγραφή
  53. Ανώνυμος21/6/14 15:42

    ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΜΠΛΟΚ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΟΥ Ο 09.48 ΕΧΕΙ ΑΠΟΨΗ Ο ΙΔΙΟΣ 17.10 ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΚΑΙ Ο 17.22 ΓΙΑ ΤΡΙΤΙ ΦΟΡΑ ΞΑΝΑΡΩΤΑΕΙ...........ΠΟΥ ΝΑ ΣΦΥΞΟΥΝΕ ΟΙ ΖΕΣΤΕΣ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος21/6/14 19:03

      Μπραβο ρε σαινη 15:42 μεσα εισαι εκτος απο τον17:10!
      Παντως μπραβο εισαι σαινη,το μπλοκ καμια σχεση δεν εχει,μη το αδικουμε..
      Και τωρα τραβα να ριξεις καμια βουτια στην μεγαλη σκαλα να στανιαρεις,απο την πολυ σκεψη,για να μην το καψεις το μυαλο σου,θα σου χρειαστει να λυσεις και αλλους γριφους..

      Διαγραφή
  54. Ανώνυμος21/6/14 19:15

    Τι εγινε,τα μαριδακεια εργα τα ξεχασε και το ριξαμε στο σορολοπ;;

    Μπραβο στο salamis news,για την απαντηση που εδωσε στον ποιο πανω παπαρα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος22/6/14 00:35

      και λίγα του είπε, ο κάθε τρόμπας νομίζει ότι μπορεί να βρίζει εκ του ασφαλούς.
      ο σύλλογος αιαντίς έδωσε μία ανακοίνωση, το salamis-news του έκανε τη χάρη να την αναρτήσει, και αντί να πούνε ευχαριστώ τα βάλανε με τους σχολιαστές και το διαχειριστή.
      όποιος δεν αντέχει την κριτική κάθεται σπίτι του, όποιος έχει επιχειρήματα απαντάει.
      οι υπεύθυνοι του αιαντίς είναι εκτεθειμένοι στην κοινή γνώμη για την ταύτισή τους με τις εγκληματικές πράξεις και παραλείψεις του Τσαβαρή. (σχόλιο 19/6, 18:36)

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος22/6/14 12:48

      ΜΑΡΙΔΑΚΕΙΑ ΚΑΙ ΣΑΚΕΛΛΑΡΕΙΑ ΤΑ ΛΕΝΕ.ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ?ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΝΑΝΝΟΥ?

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος22/6/14 15:07

      Μάγος είσαι; Γιατί έχουν αξιοπρέπεια για να κάνουν χαρακίρι;

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος23/6/14 00:04

      Χαρακίρι δεν πρόκειται να κάνουν γιατί είναι γαϊδούρια αλλά η Ρούλα δε μασάει από πολιτικούς αγύρτες..

      Διαγραφή
  55. Ανώνυμος24/6/14 02:14

    νώνυμος22/6/14 12:48
    ΜΑΡΙΔΑΚΕΙΑ ΚΑΙ ΣΑΚΕΛΛΑΡΕΙΑ ΤΑ ΛΕΝΕ.ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ?ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΝΑΝΝΟΥ?


    Ανώνυμος22/6/14 15:07
    Μάγος είσαι; Γιατί έχουν αξιοπρέπεια για να κάνουν χαρακίρι;


    Ανώνυμος23/6/14 00:04
    Χαρακίρι δεν πρόκειται να κάνουν γιατί είναι γαϊδούρια αλλά η Ρούλα δε μασάει από πολιτικούς αγύρτες.

    ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΗΛΙΘΙΟΣ ΦΑΙΝΕΣΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΥΤΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΑΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗ ΡΟΥΛΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ. ΣΕ ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ ΟΛΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΤΙ ΚΟΥΜΑΣ ΚΑΙ ΑΓΥΡΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΕΙΣ ΓΛΥΨΕ ΤΟ ΣΟΦΡΑ ΟΠΩς ΕΚΑΝΕΣ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΛΥΨΗΜΑΤΑ ΣΤΗ ΡΟΥΛΑ ΜΑΚΡΙΑ , ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΤΟ ΜΠΟΚ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ , ΓΛΥΦΤΗ Ε ΓΛΥΦΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.