Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

21 Ιουν 2014

Ο Καπετάν Φουρτούνας, πήρε σβάρνα το Φάρο στην Μπούκα στο λιμάνι του Πειραιά;;;;


7 σχόλια:

  1. Ανώνυμος21/6/14 18:21

    ο τσιπρας φταίει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος22/6/14 04:10

    Βλέπω ενημέρωση άμεση. Είναι πάνω από τρίμηνο έτσι κι εσείς τώρα το μάθατε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο χρόνος ενημέρωσης σε εντυπωσίασε ή το ίδιο το γεγονός;
    Δεν είναι φυσιολογικό καπετάνιος να παίρνει την «μπούκα» μαζί με τον φάρο παραμάσχαλα…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος23/6/14 14:18

    Είδηση κ χρόνος έχουν άμεση συνάφεια στη δημοσιογραφική ενημέρωση. Όσον αφορά το εντυπωσιακό του γεγονότος στο οποίο αναφέρεστε, δε νομίζω να διαφέρει από ένα αντίστοιχο ατύχημα σε έναν δρόμο. Ως αδαής ναυτικής πλοήγησης σκέφτομαι κ τον ανθρώπινο παράγοντα, το λάθος βρε αδελφέ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος23/6/14 17:41

    Tετοια ατυχηματα γινονται αρκετα συχνα σε ολοκληρο τον κοσμο. Για τον λογο αυτο τα μεγαλα πλοια πριν εισελθουν στο λιμανι επιβιβαζουν στο πλοιο τον λεγομενο πλοηγο ο οποιος ειναι εμπειρος Πλοιαρχος Α ταξης. Η δουλεια του πλοηγου ειναι κατω απο τις οδηγιες του να πλευσει με ασφαλεια το πλοιο στο λιμανι τοσο κατα την εισοδο οσο και κατα την εξοδο του. Τυπικα ο ρολος του ειναι συμβουλευτικος, στην πραξη δινει ακριβεις οδηγιες στον πλοιαρχο κ στο πληρωμα της γεφυρας σχετικα πως να πλοηγηθει το πλοιο(πχ κινησεις πηδαλιου κ κυριας μηχανης, διχως ομως ο πλοιαρχος να αποποιειται των ευθυνων του.Αν μας δινατε ακριβεις πληροφοριες για το πως προκληθηκε το ατυχημα (καιρικες συνθηκες, κατασταση θαλασσης, τυχον μηχανολογικα προβληματα που παρουσιασε το πλοιο κατα την εισοδο/εξοδο στο λιμανι, οπως οφειλε να γινει σε μια σωστα διατυπωμενη ειδηση (εστω κ μετα απο τοσο καιρο θα μας βοηθουσατε να αξιολογουσαμε καλυτερα την "ειδηση". Να σημειωθει οτι τα παραπανω λαμβανονται υπ οψιν, μαζι με τον ανθρωπινο παραγοντα φυσικα,σε καθε δικαστικη διαμαχη μετα απο ναυτικο ατυχημα λογω των αποζημιωσεν που πρεπει να αποδοθουν. Συνεπως η ειδηση που εχετε αναρτησει σχετικα με τον καπεταν φουρτουνα ειναι τουλαχιστον ατυχης κ στερειται σοβαροτητας απο ανθρωπουςπου ασχολουνται σοβαρα με την δημοσιογραφια. Παντα φιλικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος23/6/14 18:54

    Παιδιά, είναι απλά τα πράγματα. Ο καπετάνιος αγανακτισμένος από την ΠΑΣΟΚΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ βλέποντας βράδυ το «πράσινο» φανό ν α αναβοσβήνει, σεληνιάστηκε κι έπεσε πάνω του και μπλε να ‘ταν ο φανός το ίδιο αποτέλεσμα θα είχε κι αν ακόμα τον αντικαταστήσουν και πάλι δεν τον βλέπω καλά………

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.