Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

24 Ιουν 2014

ΟΕΕΣΣ (Ομοσπονδία Εξωραϊστικών & Εκπολιτιστικών Συλλόγων Σαλαμίνας), η εν πολλές αμαρτίες περιπεσούσα

Βαστάει χρόνια αυτή η κολόνια. Γαντζωμένοι πάνω στις καρέκλες τους οι ίδιοι και οι ίδιοι ανακυκλώνονται πεισματικά  λες κι είναι η κότα που γεννά τα χρυσά αυγά και δεν θέλουν να τους την πάρει κανείς. Εσκεμμένα την συρρικνώνουν χρόνια τώρα ώστε να ‘χουν τον απόλυτο έλεγχο αδιαφορώντας αν τελικά θα πεθάνει, η ίδια η κότα μαζί τους.
Θεσμός αθεσμοθέτητος, έτσι από τους 170 και πλέον συλλόγους της Σαλαμίνας σε εξωραϊστικούς, πολιτιστικούς ναυταθλητικούς και κάθε λογής άλλων συλλόγων, έδιωξαν με τον τρόπο τους σχεδόν όλα τα μέλη και κράτησαν πεισματικά 22 ημετέρους συλλόγους και μάλιστα οι μισοί και πλέον σύλλογοι σφραγίδες για να έχουν τον απόλυτο έλεγχο, ενεργώντας ως κλειστό κλαμπ τύπου λέσχης Μπίλντερμπεργκ (Bilderberg)
Επίτιμοι και εν ενεργεία πρόεδροι έχουν τον απόλυτο έλεγχο, την συρρίκνωσαν σε τέτοιο σημείο και την χρησιμοποίησαν στο έπακρον για πάρτι τους επί δημαρχία Γιάννη Τσαβαρή διοριζόμενοι οι πρόεδροι της, άλλος ως «ειδικός σύμβουλος» τρομάρα του χωρίς καν τα τυπικά προσόντα πλην αυτά της πάλαι ποτέ φιλίας του με τον δήμαρχο και ο άλλος στο λιμενικό ταμείο σύμβουλος αλήθεια προς τι; Ποτέ δεν μας το εξήγησαν!
Το χείριστο αυτών των 3,5 ετών, η πλήρη καθυπόταξη και ανυπαρξία της ΟΕΕΣΣ στο δημαρχιακό μέγαρο, δεν απαίτησε τίποτα, δεν αγωνίστηκε για τίποτα, δεν διαμαρτυρήθηκε για τίποτα, το περιβάλλον καταστρεφόταν, τα σκουπίδια εξακολουθούσαν όπως και στις προηγούμενες δημοτικές διοικήσεις να «μεταφορτώνονται» στην Γούβα Μπατσί, τα ναυπηγεία να εγκαθίστανται χωρίς νόμιμες άδειες, να παίρνουν έγκριση για επεκτάσεις… διαλυτηρίων πλοίων, οι υδατοκαλλιέργειες να επεκτείνονται, τα νταμάρια ανοιχτές πληγές στα σπλάχνα του νησιού, ο Τύμβος των Σαλαμινομάχων να ξεπουλιέται και η ΟΕΕΣΣ; Βούβα!
Μην τους μιλάτε, μη μου τους κύκλους τάραττε και χάσουν τις θεσούλες τους οι θεσμοί παρά τω Δημάρχω!
Ξέρω κύριοι του «θεσμού» σας στενοχωρώ, όμως δεν είναι αυτός ο στόχος μου και κυρίως για τον εν ενεργεία πρόεδρο της ΟΕΕΣΣ που τον εκτιμώ ιδιαίτερα, στόχος είναι να βρεθεί λύση στην ανυπαρξία του «θεσμού» και να του δώσουμε ξανά την αίγλη της προ #*$%@^&*#*$%@^&* εποχής, τότε που είχε ακόμα λόγο και παρεμβάσεις, τότε που δεν άφηνε χάσματα δραστηριοτήτων ώστε να καλύπτονται από άλλους νεοσύστατους «θεσμούς» για το περιβάλλον για τις υδατοκαλλιέργειες κα πολλά, να μπορέσει επιτέλους να σταθεί στα πόδια του ο «θεσμός» ΟΕΕΣΣ και να επιτελέσει τον σκοπό της ίδρυσής του και γι’ αυτό μια λύση υπάρχει.
Συνέδριο επανίδρυσης και επαναπροσδιορισμού της ΟΕΕΣΣ κι αυτό δεν μπορεί να γίνει από το σημερινό κλειστό κλαμπ διοίκησης αλλά με πανστρατιά ΟΛΩΝ των συλλόγων της Κούλουρης χωρίς αποκλεισμούς, χωρίς κόλπα με χρωματιστά ή "μπερδεμένα" ψηφοδέλτια κα μεθοδεύσεις της αλήστου μνήμης εποχής #*$%@^&*#*$%@^&*.
Θέλει ΚΑΘΑΡΕΣ διαδικασίες που θα γράψουν νέες σελίδες δόξης κι όχι αποτρόπαιες ημέρες που απομάκρυναν όλους τους συλλόγους. Έχεις μοναδική ευκαιρία να καθαρίσεις τις θέσεις και τ’ όνομα σου κ πρόεδρε κι αν το αποφασίσεις είμαστε ΟΛΟΙ εδώ να βάλλουμε πλάτη με αποφασιστικότητα να σε βοηθήσουμε πραγματικά.

67 σχόλια:

  1. Ανώνυμος24/6/14 16:17

    ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΙ ΠΕΣΟΥΣΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΡΩΤΩ ΑΣΠΟΝΔΕ ΦΙΛΕ, ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΟΝ ΕΠΑΝΙΔΡΥΜΕΝΟ Ο Ε Ε Σ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24/6/14 18:23

      ΑΥΤΗ Η ΓΛΑΣΤΡΑ ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΟΤΑΣ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕΣ ΓΙΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗ ΣΟΥ ΝΙΚΟΛΑΚΙ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΛΕΞΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΔΙΑΛΥΣΑΤΕ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΕΡΜΑ Η ΜΑΣΟΝΙΑ ΝΙΚΟΛΑΚΙ ΜΟΥ

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος24/6/14 16:25

    δεν απαίτησε τίποτα, δεν αγωνίστηκε για τίποτα, δεν διαμαρτυρήθηκε για τίποτα, το περιβάλλον καταστρεφόταν, τα σκουπίδια εξακολουθούσαν όπως και στις προηγούμενες δημοτικές διοικήσεις να «μεταφορτώνονται» στην Γούβα Μπατσί, τα ναυπηγεία να εγκαθίστανται χωρίς νόμιμες άδειες, να παίρνουν έγκριση για επεκτάσεις… διαλυτηρίων πλοίων, οι υδατοκαλλιέργειες να επεκτείνονται, τα νταμάρια ανοιχτές πληγές στα σπλάχνα του νησιού, ο Τύμβος των Σαλαμινομάχων να ξεπουλιέται και η ΟΕΕΣΣ; Βούβα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος24/6/14 16:38

    ΟΛΑ ΤΑ ΙΣΟΠΕΔΩΣΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ Ο ΔΕΡΤΟΥΖΟΣ ΕΤΡΕΧΕ ΑΠΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΣΕ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΙ ΕΛΕΓΕ ΠΑΝΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥ .... ΕΝΩ Ο ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗΣ ΤΟΥΣ ΕΤΑΖΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΡΠΑΞΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΚΑΤΙ ΤΗΣ ΤΟΥ. ΚΛΕΦΤΟΚΟΤΑΔΕΣ ΟΚΟΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΡΧΙΣΕ Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΓΚΑΤΑΛΗΨΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος24/6/14 17:02

    Έχεις μοναδική ευκαιρία να καθαρίσεις τις θέσεις και τ’ όνομα σου κ πρόεδρε κι αν το αποφασίσεις είμαστε ΟΛΟΙ εδώ να βάλλουμε πλάτη με αποφασιστικότητα .......................
    ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΕ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΑ, ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΑΥΤΑ Ή ΑΠΛΑ ΑΠΟ ΑΒΡΟΦΡΟΣΥΝΗ ΤΑ ΓΡΑΦΕΤΕ;
    ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ, ΤΟΤΕ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΤΕ ΑΦΕΣΗ ΑΜΑΡΤΙΩΝ ΚΑΙ ΤΖΑΜΠΑ ΚΑΝΑΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ.
    ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ, ΤΟΤΕ ΤΟΥΣ/ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ.
    ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΑΥΤΟΙ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΙ ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΚΑΙ ΤΖΟΥΡΑΜΑΝΗΣ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΌΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ-ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΟΕΕΣΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΘΕΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟΝ.
    Η ΝΕΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΖΗΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΡΙΣΤΕΙ, ΔΙΟΤΙ ΟΤΑΝ ΑΥΤΗ ΠΑΛΕΥΕ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟΠΟΤΗΡΗΤΗ ΤΟΥΣ ΤΣΑΒΑΡΗ, ΟΙ ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΥΡΙΟΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΕΒΓΑΖΑΝ ΜΙΛΙΑ, ΑΛΛΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΟΡΕΣ ΤΑΧΘΗΚΑΝΕ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΤΣΑΒΑΡΗ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΟΥΣ, ΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΙΧΘΥΟΤΡΟΦΕΙΑ, ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΤΟΜΕΙΑ, ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ, ΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΔΑΠ, ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΧΑΝ ΣΗΚΩΣΕΙ ΓΗ ΚΑΙ ΟΥΡΑΝΟ ΟΤΑΝ ΟΙ ΠΡΟ ΤΟΥ ΤΣΑΒΑΡΗ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΑΠΟΠΕΙΡΑΘΗΚΑΝ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΔΩΣΑΝΕ ΓΙΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΑΝΕ ΤΖΑΜΠΑ ΟΥΤΕ ΜΙΛΙΑ ΔΕΝ ΒΓΑΛΑΝΕ. ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ, ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ.
    ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ Η ΝΕΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΗΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΓΡΑΨΕ ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΩΝ ΥΠΟΔΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΟΤΑΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΑΛΕΣΑΤΕ ΣΤΟ ΑΝΤΡΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ, ΚΙ ΑΥΤΗ ΑΡΝΗΘΗΚΕ. ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΝΕΔΩΣΕ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΣΜΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΌΣΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΣΤΑΘΗΚΕ ΟΡΘΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΦΤΥΣΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το δικαίωμα της έμπρακτης μετάνοιας το έχουν ΟΛΟΙ
      Οι δε νόμιμες διαδικασίες και ΚΑΘΑΡΕΣ εκλογές είναι η ΜΟΝΗ δημοκρατική διαδικασία για επάνοδο στην νομιμότητα
      Το τι πιστεύω εγώ δεν έχει καμιά σημασία.
      Σημασία έχει να αντιληφθούν οι ίδιοι το που οδήγησαν την ΟΕΕΣΣ και να επανορθώσουν τάχιστα.
      Ούτως ή αλλιώς, αν δεν το κάνουν το ήδη απαξιωμένο «μαγαζί» θα ρίξει τίτλους τέλους συντομότερα από ότι φαντάζονται κάποιοι

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος25/6/14 03:00

      ΗΓ ΟΕΕΣΣ είναι ένα άλλο μαγαζί-σύλλογος και δεν έχει λόγο ύπαρξης. Δυστυχώς εξαγοράσθηκε από τον Τσαβαρή και τα στελέχη του γίνανε υπάλληλοί του που αμοίβονταν μάλιστα με μαυρα χρήματα. Η δράση του σε όλη αυτή την τετραετία ήταν από ουδέτερη έως και αρνητική για τα μεγάλα προβλήματα που ταλανίζουν τον τόπο.
      Συνεπώς το δικαίωμα της έμπρακτης μετάνοιας και βέβαια το έχουν στο ίδιο βαθμό που έχουν την υποχρέωση να ζητήσουν ένα μεγάλο ΣΥΓΓΝΩΜΗ και να πάνε σπίτια τους. Αρκετά πιά, 30 χρόνια τους έχουμε στην πλάτη μας.Και κάτι ακόμη. Οι σύλλογοι δεν είναι κράτος εν κράτει και αυτά που ξέρανε τελειώσανε. Η νέα δήμαρχος έχει δείξει δείγματα γραφής πολύ καιρό τώρα (βλέπε πλατεία Αγ.Φανουρίου) και είμαι σίγουρος ότι και αυτοί το έχουν καταλάβει. Αρχή είναι μόνο μία και λέγεται ΔΗΜΟΤΙΚΗ. Τα παραμάγαζα και οι παράγκες θα κλείσουν.
      Εμείς ψηφίσαμε τη νέα δήμαρχο για να βάλει τάξη και σε αυτό το χάος και αυτό προσδοκούμε. Είμαι σίγουρος ότι δεν θα μας απογοητεύσει γιατί διαθέτει τη λεβεντιά να λέει τα σύκα σύκα χωρίς να την νοιάζει το λεγόμενο πολιτικό κόστος. Αυτό εκτίμησε ο λαός και την έβγαλε πανηγυρικά δήμαρχο.

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος24/6/14 17:33

    Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΕΠΙ ΔΗΜΑΡΧΕΙΑΣ ΣΟΦΡΑ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΛΥΦΤΗ ΔΕΡΤΟΥΖΟ ΠΡΟΟΗΘΗΣΑΝ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΤΑΝ ΕΙΧΑΝ ΕΡΘΕΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΤΣΑΒΑΡΗ. ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΣΟΥΛΑ ΣΑΝ ΕΙΔΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΤΟΝ ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΝΙΚΟ. ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΝΟΥ ΤΗΣ Η ΝΕΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΙΟΤΙ ΕΑΝ ΠΑΡΑΜΕΛΛΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΞΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΘΕΙ ΟΠΩΣ Ο ΣΟΦΡΑΣ ΜΠΡΟΣΤΡΑ ΤΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΖΗΤΩ - ΜΠΡΑΒΟ- ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΤΗΣ ΔΕΡΤΟΥΖΟΣ ΚΑΙ ΤΣΑΒΑΡΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24/6/14 17:59

      Ο ΤΖΑΒΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΔΕΡΤΟΥΖΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟ ΣΟΦΡΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΞΑΓΟΡΑΣΗ , ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΟΕΕΣ, Η ΕΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΞΑΓΟΡΑΣΗ ΕΒΑΖΕ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΕΠΙΤΙΜΟΥ ΚΑΙ ΝΥΝ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Κου ΝΙΚΟΥ ΏΣΤΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΟΥ ΚΑΛΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΣΟΦΡΑ ΣΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΛΟΙΔΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. Κα ΝΑΝΝΟΥ ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΗΣ ΠΑΓΙΔΕΣ ΤΟΥ ΑΛΗΤΗ ΤΟΥ ΔΕΡΤΟΥΖΟΥ ΤΟΥ ΑΝΔΡΙΑΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΑΡΕΛΑ Η ΚΛΙΚΑ ΑΥΤΗ ΕΤΡΕΧΕ ΑΠΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΣΕ ΣΥΛΛΟΓΟ ΥΠΟΣΧΟΜΕΝΗ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΖΑΝ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος24/6/14 17:35

    O Kos ΔΕΡΤΟΥΖΟΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΑΠΕΙΛΟΥΣΕ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΣΤΗΣΕΙ ΚΟ@Ο ΣΤΟΝ ΤΣΑΒΑΡΗ ΟΤΙ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΕΣΚΙΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΟΕΕΣΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ ΕΠΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΝΙΚΟΛΑ Ι ΣΤΟΝ ΕΞ, ΑΠΟΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΗ Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24/6/14 17:37

      ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΛΕΒΟΥΝ ΑΔΕΛΦΕ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος24/6/14 20:57

      Αυτά που κλέβουν δεν είναι τίποτα, αυτά που τους δίνουν να κρατάνε το στόμα τους κλειστό στα εγκλήματα που γίνονται σε βάρος της Σαλαμίνας είναι πολύ περισσότερα.

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος24/6/14 18:00

    Ο ΤΖΑΒΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΔΕΡΤΟΥΖΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟ ΣΟΦΡΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΞΑΓΟΡΑΣΗ , ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΟΕΕΣ, Η ΕΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΞΑΓΟΡΑΣΗ ΕΒΑΖΕ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΕΠΙΤΙΜΟΥ ΚΑΙ ΝΥΝ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Κου ΝΙΚΟΥ ΏΣΤΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΟΥ ΚΑΛΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΣΟΦΡΑ ΣΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΛΟΙΔΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. Κα ΝΑΝΝΟΥ ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΗΣ ΠΑΓΙΔΕΣ ΤΟΥ ΑΛΗΤΗ ΤΟΥ ΔΕΡΤΟΥΖΟΥ ΤΟΥ ΑΝΔΡΙΑΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΑΡΕΛΑ Η ΚΛΙΚΑ ΑΥΤΗ ΕΤΡΕΧΕ ΑΠΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΣΕ ΣΥΛΛΟΓΟ ΥΠΟΣΧΟΜΕΝΗ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΖΑΝ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος24/6/14 18:01

    Αληθεια,που χρειαζωντε τοσοι συλλογοι και γιατι;;
    Μηπως ηρθε η ωρα να καταργηθουν;;;
    Φτανει ποια,αυτο το δηθεν ενδιαφερων αυτων των αχρηστων και χωρις κανενα κοινωνικο εργο
    Φτανει ποια αυτο το ξεπουλημα των λιγων φτηνων,αναξιοπιστων που προσπαθουν να εκμεταλευτουν προς προσωπικο ωφελος εναντι των πολλων που εξαπατουν.
    Να καταρηηθουν,τουλαχιστων το 95% αυτων των συλλογων..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος24/6/14 18:07

    ΣΤΗΝ ΟΕΕΣ ΠΟΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΛΜΟΥΣΕ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΤΟΥ ΚΟΒΑΝΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος24/6/14 18:13

    ΝΙΚΟΛΑΚΙ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΜΕ ΤΡΙΑ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ 3.000 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΜΑΥΡΑ ΑΠΟ TON ΤΖΑΜΠΑΡΗ ΘΑ ΠΟΥΛΑΓΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΕΣΥ ΤΙ ΠΟΥΛΗΣΕΣ ΤΟΥΣ ΜΟΝΟ ΜΑ@Α@ΙΣΜΕΝΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24/6/14 18:29

      Ο ΕΠΙΤΙΜΟΣ 3.000 ΚΑΙ Ο ΤΩΡΙΝΟΣ 1.500 ΟΛΑ ΜΑΥΡΑ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ ΓΙΑ ΜΗΝΙΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΟΡΟΪΔΙΑΣ

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος24/6/14 18:38

    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΠΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΧΡΩΣΤΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΠΗΓΑΝ. ME ΤΗΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΤΟΥ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΥΛΛΟΓΟ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΤΟ ΣΔΟΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΚΛΕΒΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΛΠ ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΔΕΚΑΝΙΚΙΑ ΤΟΥ ΤΣΑΒΑΡΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος24/6/14 18:40

    Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΕΠΙ ΔΗΜΑΡΧΕΙΑΣ ΣΟΦΡΑ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΛΥΦΤΗ ΔΕΡΤΟΥΖΟ ΠΡΟΟΗΘΗΣΑΝ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΤΑΝ ΕΙΧΑΝ ΕΡΘΕΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΤΣΑΒΑΡΗ. ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΣΟΥΛΑ ΣΑΝ ΕΙΔΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΤΟΝ ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΝΙΚΟ. ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΝΟΥ ΤΗΣ Η ΝΕΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΙΟΤΙ ΕΑΝ ΠΑΡΑΜΕΛΛΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΞΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΘΕΙ ΟΠΩΣ Ο ΣΟΦΡΑΣ ΜΠΡΟΣΤΡΑ ΤΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΖΗΤΩ - ΜΠΡΑΒΟ- ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΤΗΣ ΔΕΡΤΟΥΖΟΣ ΚΑΙ ΤΣΑΒΑΡΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24/6/14 18:47

      ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΟΥΛΗΜΕΝΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΑΜΕΣΩΣ , ΚΑΙ ΤΩΡΑ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΈΣΠΡΩΞΕ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΕ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΑΞΙΑ ΕΞΑΓΟΡΑΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΠΡΟΕΡΧΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΚΑΙ ΔΗΜΗΤΡΗ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος24/6/14 18:49

      ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΝΙΚΟΛΑΚΙ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΜΕ ΤΡΙΑ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ 3.000 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΜΑΥΡΑ ΑΠΟ TON ΤΖΑΜΠΑΡΗ ΘΑ ΠΟΥΛΑΓΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΕΣΥ ΤΙ ΠΟΥΛΗΣΕΣ ΤΟΥΣ ΜΟΝΟ ΜΑ@Α@ΙΣΜΕΝΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ.

      Διαγραφή
  13. Ανώνυμος24/6/14 18:54

    Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΕΙΧΕ ΦΟΡΤΩΣΗ ΤΟΝ ΜΑΝΟΛΑΚΗ ΜΕ ΤΟΣΟ ΧΡΗΜΑ ΠΟΥ ΕΞΑΓΟΡΑΖΕ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΑΖΕΥΕΙ ΜΑΪΜΟΥ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΥΨΗ ΟΡΚΩΤΟΙ ΛΟΓΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος24/6/14 20:36


    Όλοι οι κλεφτοκοτάδες πρόεδροι συλλόγων οι οποίοι τα έχουν πάρει χοντρά από τον Τσαβαρή πρέπει να ελεγχθούν και να ενημερωθεί ο κόσμος ότι τους έχουν ξεπουλήσει στον Νικολάκη της ΟΕΕΣ και στα αρπαχτικά που τον τριγυρίζουν. Ο μεγαλύτερος εχθρός τους ο Δερτούζος ξαφνικά έγινε ο καλύτερος τους σύμμαχος γιατι μοίραζε τα χρήματα του Τσαβαρή.[ τα δικά μας ] Ντροπή σε όλους τους προέδρους που έχουν ξεπουλήσει τον κόσμο της περιοχής τους στα λαμόγια και στους κλέφτες της ΟΕΕΣ και στην παρέα του Δημητράκη 1500/μήνα και του Νικολάκη 3.000/μήνα μαύρα. Πρέπει οπωσδήποτε να καθαρίσει η βρωμιά αυτή από το νησί μας. Σαλαμίνιοι και Οικιστές Σαλαμίνιοι. Ξεσηκωθείτε στο βρώμικο κατεστημένο αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος24/6/14 23:11

    κυρ σταμ που εισαι κυρ σταμ γιατι εχεις κρυφτει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος25/6/14 00:00

    osoi den einai pistopoihmenoi syllogoi me logisth -kai den einai gramenoi sthn synomospondia na zitisoun to sdoe na kanei elenxo se bathos 15etias na deis posei apo esas tha klapsete kai ua kryftite arxilamogia.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος25/6/14 12:29

      ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ΜΙΛΑΝΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΡΩΓΑΝΕ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΕΝΑ ΣΔΟΕ ΘΑ ΚΑΘΑΡΗΣΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΑΣ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΦΑΧ 210 3239721 ΕΜΠΡΟΣ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος25/6/14 12:42

      ΣΔΟΕ και στους αιρετούς της τελευταίας 15ετίας και στους ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ δεν το συζητώ

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος25/6/14 12:46

      ΜΑΝΩΛΗ ΣΚΑΣΜΟΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΑΣ ΠΡΩΤΟΣ ΜΕΣΑ

      Διαγραφή
  17. Ανώνυμος25/6/14 01:16

    ΡΟΥΛΑ - ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ 2-1 ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΕ Η ΡΟΥΛΑ. ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΡΟΥΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος25/6/14 12:40

    Ο ΕΠΙΤΙΜΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΕΕΣ ΤΩΝ ΜΑΥΡΩΝ 3000 ΕΥΡΩ/ΜΗΝΑ, Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΕΕΣ ΤΩΝ ΜΑΥΡΩΝ 1500 ΕΥΡΩ/ΜΗΝΑ, ΟΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ "ΜΠΛΕ ΛΙΜΑΝΙ" ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΛΙΕΥΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΩΝ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ "ΠΟΡΤΟ ΦΙΝΟ" ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΘΟΥΝ ΓΙΑ ΑΤΑΣΘΑΛΙΕΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝ ---ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΤΣΑΒΑΡΗ--- ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΕΠΙΤΙΜΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΙ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ, ΔΗΛΑΔΗ ΣΠΡΩΧΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΕΙ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΠΑΛΙ ΤΟ ΠΑΝΩ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ, ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΤΗΝ ΛΕΣΧΗ-ΣΙΧΑΜΑ ΜΑΣΟΝΙΑΣ. ΕΑΝ Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΑΣ ΒΓΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ. ΑΝ ΤΟΛΜΑΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος25/6/14 12:43

      ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΑΧΟΥΝ ΑΡ@@ΔΙΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΕΝΤΟΡΑ ΤΟΥΣ ΠΩΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ

      Διαγραφή
  19. Ανώνυμος25/6/14 12:52

    ΡΟΥΛΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΈΚΠΤΩΣΗ ΛΟΓΩ ΚΑΚΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος25/6/14 13:55

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος25/6/14 14:09

    Ο Τσαβαρής είχε φροντίσει να κλείσει όλα τα στόματα τάζοντας και ταΐζοντας. Ήρθε όμως η ώρα να απολογηθούν όλοι αυτοί οι κύριοι και οι κυρίες στο λαό της Σαλαμίνας για την απραξία τους και την ταύτισή τους με τα μαύρα συμφέροντα που εκπροσωπούσε ο Τσαβαρής.
    Ό,τι ισχύει για τον Αιαντίς του κυρίου Μαριδάκη, ισχύει και για εσάς κύριοι του ΟΕΕΣΣ.
    Οφείλετε να απαντήσετε..

    1. Τι κάνατε όταν ο Τσαβαρής διάταξε να ξηλωθεί το μνημείο των Σαλαμινομάχων από τον Τύμβο?
    2. Πώς αντιδράσατε στο κατάπτυστο ΦΕΚ που ξεπουλάει την Κυνόσουρα και τη μετατρέπει σε ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη?
    3. Τι κάνατε όταν ο Σπανόπουλος μπάζωνε τη θάλασσα και τα αρχαία και έφτιαχνε γλύστρες και μώλους και κατασκευές σε περιοχή που δεν επιτρέπεται ούτε χαλίκι στη θάλασσα??
    4. Τι κάνατε όταν ακυρώθηκε η άδεια λειτουργίας της επιχείρησης "Ναυπηγεία Κυνόσουρας Α.Ε." και συνεχίζει να δουλεύει παράνομα?
    5. Ποια ναυπηγεία έχουν νόμιμες άδειες και ποια τηρούν περιβαλλοντικούς όρους?
    6. Πώς ανεχόσαστε λειτουργία ρυπογόνων μονάδων σε αδόμητη ζώνη απόλυτης προστασίας?
    7.Ποιο σαπιοκάραβο έχει άδεια αγκυροβολίας στην ενάλια αρχαιολογική ζώνη?
    8. Τι στάση κρατήσατε όταν ο Τσαβαρής πήγε να ξεπουλήσει την Τούρλα?
    9. Πώς αντιδράσατε όταν ο Τσαβαρής αθέτησε τις υποσχέσεις του για επέκταση του ΓΠΣ σε Αμπελάκι-Σελήνια?
    10. Τι κάνατε όταν ο Τσαβαρής έγραψε στα παλιά του παπούτσια τις αποφάσεις των δημοτικών συμβουλίων για απομάκρυνση των ρυπογόνων μονάδων, την είσπραξη τελών ρύπανσης και τη διεκδίκηση αποζημιώσεων για τις καταστροφές που έχουν γίνει στο φυσικό και πολιτισμικό περιβάλλον?
    11. Πότε και πώς κάνατε κριτική στα ανοσιουργήματα του Τσαβαρή??

    Κύριοι του ΟΕΕΣΣ, έχετε το λόγο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος25/6/14 14:20

    ειστε ολοι μα ολοι λαμογια...οσοι και οταν τα παιρνεται το βουλωνετε....οταν τα παιρνουν οι αλλοι διαμαρτυρεστε....καλα σας εκανε λοιπον γιαννακης...τα ιδια θα σας κανει και ο μηνας γιατι αυτό σας αξιζει....βουλωστετο λοιπον ανθρωπακια....οσο για σενα γιαννακη αν ησουν πραγματικα εξυπνος και οχι πονηρος και ανεντιμος στις σχεσεις σου θα ησουν δημαρχος για 10 χρονια ακομη.....δεν σου αξιζε οπως αποδειχτηκε.....ρουφα το αυγο σου τωρα αν και θα το συνοδευσεις με χαβιαρι και ξεχνα ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ.....ΑΡΚΕΤΑ ΠΗΡΕΣ.... ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΣΕΙΡΑ ΑΛΛΟΙ ΣΩΤΗΡΕΣ.........ΒΡΩΜΟΛΑΜΟΓΙΑ ΑΛΗΤΕΣ ΛΑΟΠΛΑΝΟΙ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ...ΟΜΩΣ ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΕ ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ...!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος25/6/14 14:42

      Φίλε ίσως δεν παρακολουθείς τακτικά τα blog, όχι δέκα αλλά πενήντα και εκατό ερωτήματα έχουμε κάνει στον Τσαβαρή και την παρέα του αλλά κανείς μέχρι σήμερα δεν έχει απαντήσει. Όταν τρώνε δε μιλάνε.
      Με τη Ρούλα ας μη βιαστούμε να βγάλουμε συμπεράσματα, εδώ είμαστε να την κρίνουμε.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος25/6/14 16:23

      Κε Τσαβαρη παρεκτρέπεστε με αυτά που γράφετε γιατί σάς καταλάβενουμε πια από τον τρόπο που απολογείστε ΑΛΗΤΑΡΑ

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος25/6/14 16:29

      έχεις δίκιο φίλε την φράση αυτή [βουλωστετο λοιπον ανθρωπακια.] μόνο αυτός την εκφωνεί γιατί έτσι μάς βλέπει ανθρωπάκια γ’ αυτό και μόνο γ@@@στετον

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος25/6/14 16:33

      ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΗ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥ Ο ΜΑ-----ΚΑΣ

      Διαγραφή
  23. Ανώνυμος25/6/14 14:45

    ΤΟ ΣΥΣΤΥΜΑ ΜΟΝΟΝ ΕΤΣΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΦΙΛΕ......ΔΥΣΤΥΧΩΣ....ΜΗΝ ΕΥΕΛΠΙΣΤΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος25/6/14 16:39

    ΡΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΑΝΘΡΩΠΑΡΙΟ ΤΟΥ ΤΖΑΒΕΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΦΕ ΑΡΧ@@ΔΙΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Η ΑΥΤΟΣ Ο ΨΙΧΑΝΟΜΑΛΟΣ Ο ΠΟΙΗΤΗΣ ΕΚ ΤΟΥ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ΧΟΙΡΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος25/6/14 21:25

    και η εξοφθαλμη εγραφε που ειναι ωεο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος26/6/14 17:25

      ΚΑΝΙ ΤΗΣ ΠΙΠΕΣ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΖΑΒΕΣ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΙΝΔΙΑΝΟΥΣ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗΣ

      Διαγραφή
  26. Ανώνυμος25/6/14 21:50

    Η ΟΕΕΣΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΟΓΟ ΥΠΑΡΞΗΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΔΗΜΗΟΥΡΓΗΘΙΚΕ ΑΠΟ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΔΙΩΞΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΗΡΘΑΝ ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΕΧΤΗΣΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΔΑΣΗ ΜΑΣ ΣΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΓΕΜΗΣΑΝ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΜΠΑΡΑΚΕΣ
    ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝΤΑ ΔΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ
    ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΞΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΒΡΟΜΙΑΡΗΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος25/6/14 22:13

    ΠΕΣΤΑ ΜΕΓΑΛΕ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑ,Ι ΗΡΘΑΝ ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΣΑΝ ΤΟ ΝΗΣΙ ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΠΟΥ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΜΠΛΟΓΚΣ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ, ΕΥΤΥΧΩΣ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΘΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΕΣ. ΞΕΝΟΙ ΤΑ ΚΕΦΑΚΙΑ ΜΕΣΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος25/6/14 22:14

      ΣΥΓΝΩΜΗ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΜΕΣΑ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος26/6/14 13:04

      πουλησατε οικόπεδα πηρατε το χρημα .... κ μετα διωχνετε τον κοσμο χι χι χι.....
      για κουνιστε το κεφαλι σας ???? εχει τιποτα μεσα? εισαστε αρωστοι κ σας λυπομαστε!!!

      Διαγραφή
  28. Ανώνυμος25/6/14 22:41

    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΕΕΣΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΑΝ 3.5 ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ Κ ΣΤΟΝ ΤΣΑΒΑΡΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος26/6/14 09:08

      Είμαι περίεργος να ακούσω έστω κι έναν Πρόεδρο - μέλος του ΟΕΕΣΣ που αντιστάθηκε. Όνομα φίλε, όνομα.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος26/6/14 10:01

      Όλοι είναι φτηνές πουτάνες. Τώρα θα τις δεις να κάνουν τις μυξοπαρθένες και να γλείφουν τη Ρούλα..

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος26/6/14 17:30

      ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΗΝ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΑΛΛΑ ΣΟΦΡΑ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΙ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ Ο ΣΤΑΜΠΑΡΗΣ

      Διαγραφή
  29. Η Ομοσπονδία Εξωραϊστικών Εκπολιτιστικών Συλλόγων Σαλαμίνας απαντάει μόνο σε επώνυμα σχόλια και άρθρα.
    26/6/14
    Από το Γραφείο Τύπου της ΟΕΕΣΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος26/6/14 14:04

      Γ.Τ ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΧΑΙΖΕΙ?

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος26/6/14 17:22

      Ι ΚΙΧΟΥ

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος26/6/14 20:32

      "Το χείριστο αυτών των 3,5 ετών, η πλήρη καθυπόταξη και ανυπαρξία της ΟΕΕΣΣ στο δημαρχιακό μέγαρο, δεν απαίτησε τίποτα, δεν αγωνίστηκε για τίποτα, δεν διαμαρτυρήθηκε για τίποτα, το περιβάλλον καταστρεφόταν, τα σκουπίδια εξακολουθούσαν όπως και στις προηγούμενες δημοτικές διοικήσεις να «μεταφορτώνονται» στην Γούβα Μπατσί, τα ναυπηγεία να εγκαθίστανται χωρίς νόμιμες άδειες, να παίρνουν έγκριση για επεκτάσεις… διαλυτηρίων πλοίων, οι υδατοκαλλιέργειες να επεκτείνονται, τα νταμάρια ανοιχτές πληγές στα σπλάχνα του νησιού, ο Τύμβος των Σαλαμινομάχων να ξεπουλιέται και η ΟΕΕΣΣ; Βούβα!"

      Αυτά κύριοι του ΟΕΕΣΣ σας τα λέει με τον πιο επίσημο και επώνυμο τρόπο ο διαχειριστής του blog, γιατί δεν απαντάτε.??
      Ακολουθείτε τα χνάρια του Τσαβαρή και θα έχετε την τύχη του Τσαβαρή..

      Διαγραφή
  30. Ανώνυμος26/6/14 11:49

    ΦΙΛΕ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΙΕ ΕΑΝ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΤΕ ΠΑΛΙ ΣΤΗ ΠΡΟΠΟΛΕΜΙΚΗ ΕΠΟΧΗ ,ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕΤΩ
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΗΛΙΑ ΣΑΣ ΓΙΝΑΤΕ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ,ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΑΤΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ.
    ΔΙΩΞΕΤΕ ΤΟΝ ΕΓΩΙΣΜΟ,ΝΟΜΙΖΑΤΕ ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΓΑΤΕ ΤΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΣΑΣ ΟΤΙ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΑΤΕ,ΟΤΑΝ ΕΙΔΑΤΕ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΚΑΝΑΜΕ ΣΠΙΤΙΑ ,ΚΗΠΟΥΣ ΜΕ ΠΙΣΙΝΕΣ,Κ.Λ.Π ΤΡΙΒΑΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΒΓΑΛΑΤΕ ΤΙΣ ΤΣΙΜΠΛΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ. ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΖΗΛΕΥΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΩΡΑΙΟΤΕΡΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ,ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΜΟΝΙΜΟ ΚΑΙ ΕΞΙΧΙΚΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΤΗ ΠΟΛΗ. ΧΑ ΧΑ ΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος26/6/14 12:06

      ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΩ Σ ΕΣΕΝΑ ΑΡΧΙΚΟΜΠΛΕΞΙΚΕ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΝΕΣ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΕΔΩ ( ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΣΑΜΕ) ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΖΟΥΣΑΜΕ ΠΡΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΖΟΥΜΕ, ΕΣΕΙΣ ΠΕΡΑ ΠΟ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΑΦΗΣΑΤΕ ( ΠΙΟ ΠΟΙΛΛΑ ΞΟΔΕΥΟΥΝ ΟΙ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΕΣ) ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΟΣΦΕΡΑΤΕ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ (ΝΤΙΡΙΤΑΧΤΑ) ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ (ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ΑΙΓΙΑΛΩΝ) ΣΤΟ ΝΣΙ?

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος26/6/14 13:04

      πουλησατε οικόπεδα πηρατε το χρημα .... κ μετα διωχνετε τον κοσμο χι χι χι.....
      για κουνιστε το κεφαλι σας ???? εχει τιποτα μεσα? εισαστε αρωστοι κ σας λυπομαστε!!!

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος26/6/14 15:56

      ΣΑΣ ΞΑΝΑΛΕΜΕ ΕΣΕΙΣ ΦΥΓΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΑΣ ,(ΜΑΘΗΜΕΝΟΙ ΗΣΑΣΤΕ ΠΑΠΟΥ ΠΡΟΣ ΠΑΠΟΥ ΤΩΡΑ ΘΑ ΚΟΛΩΣΕΤΕ) ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ , ΑΥΤΟ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΡΒΑΝΗΤΕΣ ΓΗΓΕΝΝΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ Η ΣΚΟΥΦΙΑ ΣΑΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΓΛΟΥ ΚΤΛ. ΕΔΩ ΝΑ ΔΕΙΣ ΧΙ ΧΙ ΧΙ

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος26/6/14 22:53

      ΤΣΑΜΗΔΕΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΡΕ ΜΟΥΝΟ,,,,,,ΝΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΔΙΩΞΑΜΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΡΟΥΦΙΑΝΕΥΑΤΑΙ .

      Διαγραφή
  31. Ανώνυμος26/6/14 17:37

    ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ 12:6
    ΜΕΡΙΚΟΙ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΕΣ ΤΑ ΞΟΔΕΥΟΥΝ ΣΕ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ,ΚΑΙ ΠΟΥ.......ΝΕΣ.
    ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΗΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΧΕΥΤΕΣΗ ,ΚΑΙ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΛΟΥΣΙΟΙ:
    ΟΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΙ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΕΣ ΖΗΤΕ ΜΕ ΔΑΝΕΙΚΑ ΚΑΙ ΑΓΥΡΙΣΤΑ.
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΙΚΑΝΟΙ ΟΥΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΖΗΛΙΑ ΣΑΣ.ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος26/6/14 20:24

      NAI EXEIΣ ΔΙΚΙΟ ΜΕ ΤΙΣ Π..... ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΝΙΚΑΙΑ- ΚΟΡΥΔΑΛΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΠΟΥΔΕΣ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΕΜΑΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ ΜΑΝΑΔΕΣ ΑΔΕΛΦΕΣ ΣΑΣ ΚΤΛ

      Διαγραφή
  32. Ανώνυμος26/6/14 20:08

    ΚΑΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΦΤΑΙΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΗ Ο ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΟΛΟΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ..ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΙ ΚΑΛΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ανώνυμος26/6/14 20:48

    DYSRYXVS OI JENOI POY EXOYN PROBLHMATA KATVTEROTHTAS JEKINOYN NA LENE DIAFORA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ανώνυμος28/6/14 09:50

    ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΑΗΔΙΕΣ,ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΚΑΝΕΙΣ
    ΣΗΜΕΡΑ ΕΓΩ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΙΝΑΝ ,ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ,ΤΗΣ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ,ΤΟΥ ,ΤΟΥ,ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ: ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑ; ΚΥΡΙΑ ΔΗΜΑΡΧΙΝΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΜΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ: ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΥΠΟΛΟΓΗ,ΔΙΟΤΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΙΤΙΣΗΣ ΑΠΟΡΩΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΡΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥ ΣΟΥ.ΠΑΡΕ ΑΠΟΦΑΣΗ.Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΚΙΝΗΣΕΙ ΓΗ ΚΑΙ ΟΥΡΑΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ανώνυμος29/6/14 15:29

    Η ΟΕΕΣΣ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ Κ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΦΤΑΙΝΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΕΔΩ Κ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΞΕΥΤΙΛΙΣΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.