Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

5 Ιουν 2014

Δήλωση της Δημάρχου Σαλαμίνας κας Ρούλας Νάννου για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

Σαλαμίνα, 05/06/2014
Με αφορμή την σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, η νέα Δήμαρχος Σαλαμίνας, κ. Ρούλα Νάννου, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Ζούμε σε ένα νησί, που το περιβάλλον του προσβάλλεται βάναυσα από τις οχλούσες δραστηριότητες που το περικυκλώνουν. Υποβαθμίζεται όμως εξίσου και από τις δικές μας, καθημερινές, «απρόσεκτες» δραστηριότητες.
Καλώ όλους τους κατοίκους της Σαλαμίνας και ιδιαίτερα την νέα γενιά, που επανειλημμένα έχει δείξει αυξημένη ευαισθησία στο ζήτημα του περιβάλλοντος, να βρίσκονται σε εγρήγορση για το πολύπαθο περιβάλλον.
Εκτός από τα γενικά θέματα, υπάρχει και η καθημερινότητα. Το καθαρό περιβάλλον δεν είναι μια υπόθεση που κερδίζεται με ευχολόγια. Είναι μια μάχη που δίνεται μέρα με τη μέρα, ξεκινώντας ο καθένας χωριστά αλλά και όλοι μαζί, την καθημερινή προσπάθεια για λιγότερα σκουπίδια, για λιγότερη ρύπανση, για λιγότερη επιβάρυνση του περιβάλλοντος.
Το περιβάλλον που ζούμε δεν ανήκει σε μας. Το έχουμε δανειστεί από τα παιδιά μας. Και πρέπει να τους το παραδώσουμε τουλάχιστον όπως το βρήκαμε. Καθαρό περιβάλλον σημαίνει ποιότητα ζωής. Είναι μια μάχη που μπορούμε, όλοι μαζί, να κερδίσουμε.»

26 σχόλια:

  1. Ανώνυμος5/6/14 23:12

    ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΥΡΙΑ ΔΗΜΑΡΧΕ? ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ? ΑΦΟΥ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ !!! ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΑΠΡΟΣΕΞΙΕΣ? ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΓΡΑΦΕΙ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/6/14 23:48

      ΟΧΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ! ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ Η ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΠΕΤΑΕΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΥ ΟΠΟΥ ΒΡΕΙ!!! ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ, ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΕΙΤΕ ΠΟΛΙΤΕΣ....

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος6/6/14 00:40

      ΑΠΟ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ;
      ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΝΝΟΕΙΣ ΤΟΥ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΕΜΜΙΣΘΟΥΣ ΤΣΑΜΠΑΤΖΗΔΕΣ;
      ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ, ΤΟΤΕ ΣΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΩ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΤΗ ΛΕΞΗ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ.
      ΔΕΥΤΕΡΟΝ, ΕΡΧΟΜΟΥΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΑ, ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΠΡΟΠΟΡΕΥΟΤΑΝΕ ΑΛΛΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ. ΞΑΦΝΙΚΑ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΕΚΤΟΞΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΤΟΥ ΣΥΝΟΔΗΓΟΥ ΜΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΤΣΑΝΤΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΜΕΣΑ, ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΠΟΥ ΚΡΕΜΑΣΤΗΚΕ ΣΕ ΕΝΑ ΚΛΑΡΙ ΜΙΑΣ ΕΛΙΑΣ ΚΑΙ ΘΥΜΙΖΕ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΕΝΤΡΟ.
      ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΕΡΧΕΣΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΑΙ ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΑΠΡΟΣΕΞΙΕΣ;

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος6/6/14 02:50

      Σε καίει πολύ γυαλάκια να μάθεις ποιος γράφει τα δελτία Τύπου; Ε! Δήμαρχος είναι πλέον η Ρούλα, όλο και κάποιον θα βρίσκει να της τα γράφει, τώρα που η ίδια έχει άλλα πολύ πιο επείγοντα θέματα να ασχολείται. Πάντως με χαρά βλέπω ότι υιοθέτησες το δόγμα του αφεντικού σου τελικά. Πετάς τη μπάλα στην εξέδρα. Για το περιβάλλον μιλάμε, εσύ για τα δελτία Τύπου. Δεν πήρες ακόμα χαμπάρι ότι σας έφυγε ακόμα και η εξέδρα;
      Πάντως μ΄αρέσει που βρίσκεις το θράσος και απαντάς. Άραγε εκτελείς ακόμα διατεταγμένη υπηρεσία ή ενεργείς αυτοβούλως;

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος6/6/14 00:31

    φίλε 23:12 .... Αυτα να τα πεις στο αφεντικό σου που κόβει βολτες ακομα με το αυτοκινητο του Δήμου και εχει αφήσει το σκουπίδι ( επίτηδες ) να βρωμίζει τη Σαλαμινα. Αφήσατε εναν υπερχρεωμενο δήμο να πνέει τα λίσθια, να εχουν μεινει μόνο οι τοίχοι ....( πως δεν τους φαγατε κι αυτους απορίας άξιο )... απολύσατε συμβασιουχους και οσους δούλευαν με μαυρο χρήμα ... κι ωσπου να παραδωσετε την Δημαρχία θα δουν χειροτερα τα ματια μας . Πάψτε να υποτιματε την νοημοσυνη του Σαλαμινιου με τα τερατουργηματα που εχετε κάνει.Την πληρώσατε την αλαζονεια σας. Κρυφτείτε ..οπως έλεγε το πρωτοπαλικαρο του Καπετανάκη , ο Χαλιώτης ...ο κόσμος σε λίγο καιρο θα σας φτυνει .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/6/14 00:55

      Και η πλάκα είναι ότι ο ανηψιός του Φανελά ο Ζαχαρίας ο Κουλουριώτης που ελέω Τσαβαρή έγινε Πρόεδρος των εργαζομένων του Δήμου, διαλαλεί παντού και σε όλους ότι τη μία φταίει η Ρούλα που απολύθηκαν, την άλλη ότι φταίει η δικηγόρος που είχανε, πάντως όχι ο Φανελάς, προφανώς για να μην φάει ξύλο.
      Δεν λέει όμως ότι οι αποφάσεις των δικαστηρίων που διέτασε να απολυθούν οι εργαζόμενοι είχαν βγεί από το Φλεβάρη και ο Τσαβαρής τις κράταγε στο συρτάρι, για να τους εκβιάσει να τον ψηφίσουνε και αμέσως μετά τις έβγαλε στην επιφάνεια και τους απέλυσε. Βέβαια δεν μπορούσε να κάνει αλλιώς αφού είναι δικαστική απόφαση, αλλά αυτό έπρεπε να το είχε κάνει από το Φλεβάρη, κι όχι να κρατάει τους ανθρώπους σε ομηρία. Και το σπουδαιότερο να βγεί και να πεί την αλήθεια. Θα μου πεις πότε είπε αλήθεια που θα πει και τώρα;

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος6/6/14 02:21

    ΑΔΑ: 45ΨΡΓ-ΛΘΕ

    Αποφασίζουµε
    Τη µη έγκριση της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (Μ.Π.Ε.) για την ανανέωση
    των περιβαλλοντικών όρων του ναυπηγείου, φεροµένης ιδιοκτησίας της εταιρείας
    «Ναυπηγεία Κυνόσουρας Α.Ε.», στην Κυνόσουρα, νήσου Σαλαµίνας και εντός της Ζώνης Α’ Απολύτου Προστασίας του αρχαιολογικού χώρου της χερσονήσου της Κυνόσουρας,
    δεδοµένου ότι το συγκεκριµένο ναυπηγείο
    προκαλεί σοβαρή άµεση και έµµεση βλάβη στον εν λόγω αρχαιολογικό χώρο
    και κυρίως στο παρακείµενο µνηµείο του Τύµβου των Σαλαµινοµάχων.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Το μνημείο του τύμβου έπρεπε να φύγει από τη θέση του για να πάρει ανανέωση άδειας η εταιρία "Ναυπηγεία Κυνόσουρας Α.Ε".
    Πού να το πουν όμως τα λαμόγια? Πού να το μολογήσουν.? Πώς να το φέρουν στο δημοτικό συμβούλιο που θα τρώγανε όλες τις ντομάτες της Κούλουρης.
    Όπως όλες οι βρωμοδουλειές γίνονται στη ζούλα, έτσι πήγαν να βγάλουν το μνημείο από τη θέση του λέγοντας ότι το υπουργείο το θεωρεί ασύμβατο και διάφορες χοντρομαλακίες. Το εντελώς αντίθετο, το υπουργείο θέλει να σώσει το μνημείο από το ναυπηγείο, γιαυτό απόρριψε ομόφωνα την αίτηση ανανέωσης της άδειας.
    Δεν πρόκειται να πάρει ποτέ άδεια, όσο το μνημείο βρίσκεται στη θέση του.

    Πού να φανταστούμε τι κρυβότανε πίσω από εκείνη την ΑΘΩΑ μεταφορά?
    Τώρα ξέρουμε ποια λαμόγια μας κυβερνούσαν και τι εγκλήματα έκαναν..
    Τσαβαρής, Μαριδάκης, Παπαθεοχάρης και το κακό συναπάντημα.

    Όσο ξετυλίγεται το κουβάρι θα πάρουμε τα ρόπαλα να τους κυνηγάμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος6/6/14 11:45

    για τον 23¨12 ΡΕ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΕ ΜΙΣΘΩΜΕΝΕ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟΝ ΤΟΝΟ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΦΕΝΤΙΚΟΥ ΣΟΥ, ΜΠΗΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ Δ.Τ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΓΙΑ ΤΑ "ΣΥΓΧΑΡΙΚΙΑ " ΣΤΗΝ ΝΑΝΝΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΤΟΝΙΣΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ. Ο ΑΜΟΡΦΩΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΡΟΚΑΝΙΖΕΙ ΜΕ ΠΛΑΤΕΣ ΤΗΣ Λ@@@@ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ. ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΣΟΓΙΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΩΡΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΕΛΟΣ. ΝΟΜΙΖΑΤΕ ΟΤΙ ΗΣΑΣΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΗΛΙΘΙΩΝ ΗΣΑΣΤΑΝ ΠΟΥ ΑΝΕΒΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΩΜΙΣΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΟΥΣΤ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΕΞΟΦΘΑΛΜΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος6/6/14 12:45

    ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΙ Ο ΔΕΡΤΟΥΖΟΣ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ; ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΓΕΤΗ ΤΟΥ; ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΤΟΥ ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΑ 800 ΕΥΡΩ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ; ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΦΥΓΕ ΚΑΙ Ο ΜΕΝΤΟΡΑΣ ΡΟΚΙΔΗΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΟ ΦΥΛΛΟ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΥΜΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΑΝΝΟΥ; ΕΝΩ ΕΛΕΓΕ 2 ΜΕΡΕΣ ΣΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥ " ΔΙΘΥΡΑΒΗ Η ΝΙΚΗ ΣΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΜΟΥ , ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΛΕΩ ΕΙΣΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ" ΤΩΡΑ ΤΙ;ΞΥΝΙΣΕ Ο ΤΡΑΧΑΝΑΣ. Η ΕΞΟΦΘΑΛΜΗ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΟΥ ΑΦΕΝΤΙΚΟΥ. ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΞΩ ΤΟΥΣ ΟΦΘΑΛΜΟΥΣ
    Απάντηση
    Ανώνυμος6/6/14 12:40

    ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΖΟ ΝΟΥΜΕΡΟ Η ΣΑΡΕΛΕΝΑ ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ; Η ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ; ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΛΙΤΟ ΣΤΗ "ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ" ΕΒΓΑΛΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΣΑΛΑΜΙΝΙΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΕ. ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ Η ΧΑΖΗ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟ ΓΙΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΚΛΕΓΕΙ; ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ. ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΟΥΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΥΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ. ΝΑ ΛΕΕΙ ΑΝΤΙΟ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος6/6/14 14:50

    ΤΑ ΝΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΝΟΙΚΟΚΥΡΟΥΛΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΒΟΘΡΟΛΥΜΑΤΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΤΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΕΛΕΟΠΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΙ ΤΡΟΧΑΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ. ΜΟΝΟ ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΑΝ ΘΡΗΝΙΣΟΥΝ ΘΥΜΑΤΑ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΝ. ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΛΟΙ ΣΑΣ. ΒΓΕΙΤΕ ΝΑ ΚΟΒΕΤΕ ΚΛΗΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΥΡΑΤΣΕΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΟΣ. ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΟΛΟΙ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/6/14 19:02

      ΕΣΥ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΛΙΓΟ ΣΤΡΙΜΕΝΗ ΕΕΕ ΣΤΡΙΜΕΝΗ .. ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΑΤΣΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ
      ΠΡΩΤΗ ΠΟΥ ΠΕΤΑΣ ΠΟΥ ΠΕΤΑΣ ΤΑ ΛΥΜΜΑΤΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ.. ΑΛΛΆ ΟΤΙ ΕΧΕΙ Ο ΜΑΝΑΒΗΣ ΠΟΥΛΑΕΙ..
      ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΚΟΥΠΑ ΣΟΥ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙΣ ΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΣΟΥ ?? ΚΑΚΙΑ ΕΕ ΚΑΚΙΑ ??
      ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ.

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος6/6/14 17:39

    ΩΡΑΙΟΣ. ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝΕ ΜΥΑΛΟ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΝΙΚΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΥΦΗ ΜΑΝΙΚΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΩΡΕΣ. ΑΙΣΧΟΣ ΓΙΑ ΠΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΜΙΛΑΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος6/6/14 17:52


    Ρούλα πάρε το καμουτσί και άρχισε να βαράς τον εσμό των παράνομων.

    Σε πρώτη φάση όρισε άξιους, τίμιους και εξειδικευμένους συνεργάτες, με εντολή να ερευνήσουν τα εξής.
    - Καταγραφή όλων των ρυπογόνων μονάδων που βρίσκονται στα διοικητικά όρια του δήμου και ιδιαίτερα στην περιοχή από Καματερό μέχρι Κυνόσουρα.
    - Έλεγχος όλων των επιχειρήσεων σύμφωνα με την πολεοδομική και αρχαιολογική νομοθεσία για τις κατασκευές, τα μπαζώματα, τις προβλήτες, τα κτίσματα και την εν γένει αλλοίωση του φυσικού περιβάλλοντος.
    Ο υφυπουργός πολιτισμού παραδέχτηκε στη βουλή στις 8/3/2014, ότι ο Σπανόπουλος δεν έχει πολεοδομικές άδειες.
    Ο απερχόμενος αντιδήμαρχος περιβάλλοντος παραδέχτηκε στο δημ. συμβούλιο στις 15/2/2013 ότι σύμφωνα με γνωμάτευση του πολεοδομικού γραφείου Σαλαμίνας, ο Σπανόπουλος έχει επεκταθεί σε χώρο που είναι χαρακτηρισμένος αστικό πράσινο. Ο όρος 3.4.13 της εγκεκριμένης μελέτης απαγορεύει την επέκταση στο χώρο αυτό.
    - Έλεγχος όλων των ρυπογόνων μονάδων εάν είναι εφοδιασμένες με άδειες περιβαλλοντικών επιπτώσεων και αν τηρούνται οι όροι αυτοί. Συνεργασία με την υπηρεσία περιβάλλοντος της Περιφέρειας η οποία διαπιστώνει σοβαρές παραβάσεις και επιβάλλει πρόστιμα και με την αντίστοιχη υπηρεσία του ΥΠΕΚΑ.
    - Έλεγχος όλων των σαπιοκάραβων που είναι αγκυροβολημένα στην Κυνόσουρα και τον αρχαίο λιμένα, εάν έχουν τις απαραίτητες άδειες σύμφωνα με το νόμο 3028/2002 ΦΕΚ 153 Α΄ (παρ. 15.1) περί εναλίων αρχαιοτήτων.
    - Έλεγχος των επιχειρήσεων σχετικά με τα τέλη ρύπανσης και κοινόχρηστων χώρων δυνάμει των αποφάσεων 99/2011 και 365/2012 του δημοτικού συμβουλίου.
    - Επίσκεψη κλιμακίου στον ΟΛΠ να του υπενθυμίσει τις υποχρεώσεις που απορρέουν από τις αποφάσεις 161/2012 περί αποζημιώσεων για τις καταστροφές στο φυσικό και πολιτισμικό περιβάλλον, την απόφαση 124/2013 περί αποκατάστασης της Τούρλας και την αποκατάσταση του λατομείου της Κυνόσουρας που είναι και αυτό δικό του "έργο".
    - Προσβολή με όλα τα μέσα του κατάπτυστου φεκ 68/2013 που μετατρέπει την Κυνόσουρα σε ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη. Βασικό επιχείρημα το ότι παραμένει ακόμη αδόμητη ζώνη απόλυτης προστασίας στην οποία δεν επιτρέπεται καμία κατασκευή και καμία δραστηριότητα. Το θέμα είναι εξαιρετικής σημασίας και πρέπει να κινηθούμε άμεσα. Η Κυνόσουρα μπορεί να σωθεί.
    - Προώθηση του Γενικού Πολεοδομικού σχεδίου και αλλαγή των χρήσεων γης ώστε να έχουμε ελαχιστοποίηση των ρυπογόνων δραστηριοτήτων και ανάπτυξη με ήπιο τουρισμό.
    - Επαφή με τους όμορους δήμους, με τη νέα διοίκηση της Περιφέρειας και την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής για αποτροπή της κατασκευής νέου διαλυτήριου στο Πέραμα από τους Σπανόπουλους.
    - Έλεγχος των ακριβών ορίων δικαιοδοσίας του ΟΛΠ στη Σαλαμίνα.

    Αγαπητή Ρούλα, είναι μεγάλο το φορτίο που καλείσαι να σηκώσεις.
    Γι αυτό όμως σε ψηφίσαμε, για να γυρίσει η Σαλαμίνα σελίδα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/6/14 10:25

      ΕΛΕΧΓΟΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΕΡΑΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΕΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΡΥΠΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΜΑΓΝΗΤΙΚΑ ΚΥΜΑΤΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος7/6/14 09:13

    ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΝΕΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΧΕΙ ΣΥΝΔΕΣΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ???Ο κ. ΣΟΦΡΑΣ???? Ο κ.ΑΣΤΡΑΚΟΣ???? ΓΙΑ ΤΟΝ κ.ΜΑΚΡΗ ΔΕΝ ΡΩΤΑΩ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΛΥΦΑΔΑ. ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/6/14 10:00

      Έχει συνδέσει με το βόθρο της με το στόμα σου.
      Πώς θα αμόλαγες τόσα σκατά??

      Διαγραφή
  10. Ανώνυμος7/6/14 09:17

    να συμπληρωσω στον 09.13 ολη η λεωφορος φανερωμενης και η παραλια εχουν συνδεθει με την αποχετευση? θα επανελθουμε κ.κ. κατοικοι και επαγγελματιες της περιοχης αυτης .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος7/6/14 10:28

    ΣΤΗΝ 19:02 ΕΓΩ ΠΛΗΡΩΝΩ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΚΟΥΒΑΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΒΓΩ ΛΟΙΠΟΝ ΕΓΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΩ ΤΗΝ ΡΟΜΠΑ ΜΟΥ Ή ΝΑ ΜΕ ΔΕΙ Ο ΓΕΙΤΟΝΑΣ. ΑΝ ΕΣΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΚΙΑΣΜΕΝΗ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΕΒΓΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/6/14 10:29

      LIKE?

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος7/6/14 14:42

      τι να σου απαντήσω 10.28 ?? κάπου δεν σε τακτοποίησαν γιαυτό η κακία.. τα παράπονα σου στην Δήμαρχο.. ετσι δεν λένε ?

      Διαγραφή
  12. Ανώνυμος7/6/14 13:31

    Ρούλα, βάλε τους κατάλληλους ανθρώπους στις κατάλληλες θέσεις γιατί κάποιοι άσχετοι ή συμφεροντολόγοι θα κάνουν διάφορα και ο Τσαβαρής δεν αστειευεται.
    Σε κάθε στραβοτιμονιά θα σε χτυπάει κάτω σα χταπόδι με τελικό σκοπό να συμψηφίσει τα δικά του κακουργήματα με τις δικές σου ανοησίες. Αν του δώσεις άφεση αμαρτιών, θα είναι το τέλος σου..
    Απ' ότι ακούω ο Τσαβαρής θα μείνει να κάνει αντιπολίτευση. Μη νομίσεις οτι τον πήρε ο πόνος για τη Σαλαμίνα. Το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι πώς θα γλυτώσει τη στενή.
    Πρόσεξε μη σε τυλίξει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος7/6/14 14:43

    ρε παιδια η ανταυγεια ο αδαμοπουλος βγηκε? η δεν τον προτιμησε ο κοσμος απο το χρωμα τον μαλλιων?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος9/6/14 00:01

      Ο ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΕΒΓΑΛΕ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΟΠΟΣ ΞΕΡΗ ΝΑ ΚΑΝΗ ΚΑΙ ΈΔΙΩΞΕ ΤΑ ΤΖΑΒΑΡΟΣΚΥΛΑ ΣΑΣ ΚΛΕΦΤΡΟΝΙΑ ,ΤΩΡΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΤΑ ΛΟΥΚΕΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΑΪΜΟΥ

      Διαγραφή
  14. Ανώνυμος7/6/14 16:44

    ΟΛΟΙ Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΟΥΧΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΟΥΝΕ ΟΤΙ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. αγγελος σφενδυλης ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΕΛΙΣΣΑ ΒΑΣΙΛΙΚΩΝ8/6/14 16:31

    ΔΗΜΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΙ Κ ΑΠΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.