Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

2 Ιουν 2014

2ο Ναυτικό Σαλόνι Παραδοσιακών Σκαφών Μέθανα 30.05-01.06.2014

Στα Μέθανα, το τριήμερο 30 Μαΐου – 01 Ιουνίου 2014, πραγματοποιήθηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά το Ναυτικό Σαλόνι Παραδοσιακών Σκαφών.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του ΕΟΤ, του Δήμου Τροιζηνίας-Μεθάνων και του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Τροιζηνίας- Μεθάνων και διοργανώθηκε από τον  Ελληνικό Σύνδεσμο Παραδοσιακών Σκαφών και την Ένωση Πλοιοκτητών Ελληνικών Σκαφών Τουρισμού.
Η επιτυχημένη διοργάνωση θέτει τις βάσεις για τη θεσμοθέτηση ενός σημαντικού πολιτιστικού γεγονότος που αναδεικνύει την παράδοση της νησιωτικής Ελλάδας.
Ο Πρόεδρος του ΕΟΤ Δρ. Χρ. Πάλλης τόνισε στην ομιλία του ότι «Τα Μέθανα αποτελούν εξαίρετο πεδίο για τη δημιουργία όλων των μορφών τουρισμού. Περισσότερο συγκεκριμένα ο θαλάσσιος τουρισμός μπορεί να δημιουργήσει συνέργειες με άλλους κλάδους όπως ενδεικτικά είναι ο πολιτισμός, η γαστρονομία, ο αθλητισμός, η ιστορία, η θρησκευτική παράδοση,  η υγεία. Υπό αυτό το πρίσμα ο τουρισμός θα αποτελέσει πηγή εσόδων σε ετήσια πλέον βάση, άρα δημιουργία τουριστικών επενδύσεων. Οι νέες επενδύσεις θα δώσουν ανάσα στην τουριστική επιχείρηση, αύξηση της απασχόλησης των εργαζομένων αλλά και νέες θέσεις εργασίας»

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος2/6/14 16:43

    ΑΥΤΗ Η ΚΟΝΣΙΤΑ Ο ΓΕΝΙΚΑΛΙΩΤΗΣ ΠΗΡΕ ΤΟ ΚΟΤΕΡΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΣΤΑ ΜΕΘΕΝΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ? Η ΑΠΟΜΤΟ ΜΕΘΥΣΙ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΣΤΑ ΔΙΑΠΟΡΙΑ ΜΕΡΙΑ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/6/14 20:22

      ΑΝ ΕΙΧΕ ΨΗΦΙΣΘΕΙ ΤΟ 42%...ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΗΤΑΝ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ..;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

      Ο ΜΕΛΛΙΣΑΝΙΔΗΣ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΜΕ ΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ....

      ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΤΕ ...ΑΦΕΛΕΙΣ...ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΩΦΕΛΗΘΟΥΝ ...ΠΟΛΛΑΠΛΑ....ΥΠΟΜΟΝΗ....ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΡΙΞΕΤΕ ,,ΒΡΥΣΙΜΟ...

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος3/6/14 01:53

      ΑΝ ΕΙΧΕ ΨΗΦΙΣΘΕΙ ΤΟ 52%...ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΗΤΑΝ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ..;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

      Διαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.