Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

4 Νοε 2016

16ο Ετήσιο Φόρουμ του Δικτύου Νησιωτικών Επιμελητηρίων

Στο 16Ο ετήσιο Φόρουμ του Δικτύου Νησιωτικών Επιμελητηρίων με θέμα «Αειφόρος Τουριστικός Σχεδιασμός και Διοίκηση για τους Ευρωπαϊκούς Νησιωτικούς Προορισμούς – Έξυπνα Καινοτόμα Εργαλεία και Πρωτοβουλίες»,  που πραγματοποιήθηκε στην Ερέτρια Ευβοίας, παραβρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κ. Παναγιώτης Χατζηπέρος ως εκπρόσωπος της Περιφέρειας Αττικής και της Περιφερειάρχη κ. Ρένας Δούρου.
Ο κ. Χατζηπέρος κατά τον χαιρετισμό του, συνεχάρη τους διοργανωτές για την πρωτοβουλία τους καθώς και για το αντικείμενο που συζητήθηκε το οποίο είναι πολύ επίκαιρο.

Δήλωσε δε ότι η Περιφέρεια Αττικής έχει σαν κύριους άξονες την τουριστική ανάπτυξη με αειφορία στα νησιά και την Τροιζηνία, με σεβασμό στην προστασία του περιβάλλοντος και επαναχρησιμοποίηση των φυσικών πόρων, όπως είναι το νερό, την βελτίωση της ποιότητας των παρελκόμενων υπηρεσιών και την επέκταση της τουριστικής περιόδου με συγκεκριμένες δράσεις. Μεγάλη έμφαση δίνεται στις θαλάσσιες συγκοινωνίες και την περίθαλψη με αναβάθμιση των προσφερόμενων υπηρεσιών, παράμετροι που θα βοηθήσουν, μαζί με την αξιοποίηση των εναλλακτικών μορφών τουρισμού, στην επέκταση της τουριστικής περιόδου.


8 σχόλια:

  1. Ανώνυμος4/11/16 17:48

    Τα ανώνυμα μπλογκς και το περίφημο γραφείο… επιλεκτικής ενημέρωσης



    Εκεί στο Δήμο Σαλαμίνας φαίνεται πως δουλεεεεύυυυουν πολύ!!! Δεν εξηγείται διαφορετικά το γεγονός πως στέλνουν δελτία Τύπου στις 10 το βράδυ! Τώρα θα μου πείτε, ποια δελτία Τύπου; Αφού γραφείο Τύπου επισήμως δεν υπάρχει. Πλέον ονομάζεται γραφείο δημάρχου. Κι εδώ έχουμε την ευλογία της πανελλήνιας πρωτοτυπίας, τα δελτία Τύπου αυτής της δημοτικής αρχής να μην επεξεργάζονται από κάποιον επιφορτισμένο με αυτήν την εργασία δημοσιογράφο ή σχετικό εν πάση περιπτώσει, παρά να τα γράφει ένα απρόσωπο γραφείο δημάρχου στις 10 το βράδυ, χωρίς υπογραφή, και να τα στέλνει μόνο σ΄ ένα φιλικό ανώνυμο μπλογκ του διαδικτύου, απ΄ όπου κατά καιρούς έχει υβριστεί όλη η Σαλαμίνα!

    Βεβαίως αντιλαμβανόμαστε πως δεν χρειάζεται γραφείο Τύπου μια δημοτική αρχή που γνωρίζει εκ των προτέρων πως πέντε χρόνια δεν θα κάνει τίποτε το αξιόλογο που θα μπορεί να το παρουσιάσει στους δημότες, αλλά ειλικρινά πρώτη φορά στα είκοσι χρόνια που κυκλοφορεί η εφημερίδα μας, έχουμε δει να μην κρατούνται ούτε καν τα προσχήματα. Είναι δυνατό να μην στέλνουν στις επώνυμες εφημερίδες και να στέλνουν σε κείνους που οι ίδιοι λίγο καιρό πριν στο δημοτικό συμβούλιο ονόμαζαν «ανώνυμους υβριστές»; Είναι δυνατό στα σοβαρά να πιστεύουν πως με τον τρόπο αυτό μπορούν να φιμώσουν την ελευθεροτυπία; Μα δεν είναι σε θέση να αντιληφθούν πως η εποχή των κολαούζων της δημοσιογραφίας έχει περάσει ανεπιστρεπτί και πως ο κόσμος πλέον ξεδιαλέγει τι διαβάζει κι έχει απαιτήσεις;
    Τι άλλο θα δούμε ακόμη απ΄ αυτήν την αχαρακτήριστη στο ύφος και στην επιλογή συνεργατών δημοτική αρχή;
    Β.Ψ.
    *Α, το συγκεκριμένο δελτίο Τύπου είχε ως θέμα τα εγκαίνια του παλιού δημοτικού σχολείου του Αιαντείου που αναγκαστικά χρησιμοποιήθηκε για τις ανάγκες της στέγασης των μαθητών της περιοχής. Ένα ζήτημα που αφορά παιδιά, θεώρησαν κάποιοι γνωστοί άγνωστοι πως έπρεπε να το προβάλλουν επιλεκτικά.
    **Και κάτι άλλο: Στις φωτογραφίες γιατί δεν συμπεριλάβατε την πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Κ. Μπούταλη – Παυλίδη; Η οποία είναι από τους ελάχιστους ανθρώπους που τρέχει ολημερίς για να γίνει έργο στο Αιάντειο; Ήταν απούσα; Στη θέση σας δεν θα έβγαζα φωτογραφία μόνο με έναν τοπικό σύμβουλο. Μόνον αυτός σας έμεινε; Οι άλλοι, αλήθεια, που εκλέχτηκαν μαζί σας, πού είναι;
    Αναρτήθηκε από ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ στις Παρασκευή, Νοεμβρίου 04, 2016

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/11/16 05:49

      ΕΔΩ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΑΝΕ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΕΣΥ ΡΕ ΘΕΟΧΑΡΗ;;

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος4/11/16 18:58

    Μαιρη Δημητριαδου Καλή χρονιά να έχουν τα παιδιά μας.Όμως τι έγινε κ.Δήμαρχε εκεί δεν θα πηγαίναμε την ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ; που ο ΤΕΩΣ ενω υπήρχε αυτό το κτήριο πληρωνε ΕΝΟΙΚΙΟ όπως μας λέγατε σε όλα τα κοινοτικά συμβούλια που ερχόσαστε και μας βάζατε στην πριζα και μάλιστα όταν είχε γίνει ανεξάρτητος ο κ. Μητρόπουλος; και λέγατε γιατί; δεν την μετέφερε εκεί;Ακόμη και στους προεκλογικούς σας λόγους και δεσμεύσεις στη πλατεία του χωριού το είπατε.Μας είχατε κάνει κακούς εμάς με τους Ιδιοκτήτες της Κοινότητας και ότι θα ήταν η αμεση προτεραιότητα σας μόλις θα αναλαμβάνατε Λόγια , Λόγια Λόγια. Κάποια στιγμή που και πάλι ήρθε θέμα από τον κ. Μητρόπουλο στείλατε τάχα να μετρήσετε να βγάλετε μελέτη για την μεταφορά της κοινότητας.Κατόπιν βάλατε μέσα τους εθελοντές, κατόπιν τους προσκόπους και τώρα το κάνατε και πάλι σχολείο.Και μη μου πέιτε ότι ήταν ξαφνικό ότι υπήρχε ανάγκη γιατί η ανάγκη ήταν από παλαιά Μάλιστα κάποια στιγμή έιχαμε αποφασίσει να γίνει κάποια αίθουσα στον επάνω όροφο,δεν έγινε δεν γνωρίζω τον λόγο Βέβαια πατάτε σε ένα λεπτό ζήτημα των παιδιών μας,που είναι η άμεση προτεραιότητα μας. Γι αυτό πρέπει οι σύμβουλοι να προσέχουμε τι μας τάζουν και τι λόγια μας λένε μέχρι να κάνουν την δουλειά τους.και να μη γινόμαστε εμείς κακοί για να βγαίνουν εκείνοι Δήμαρχοι και μετά να κάνουν ότι δεν μας γνωρίζουν κιόλας. Πρός γνώση και συμμόρφωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/11/16 22:54

      Με χαρά και ΑΝΑΚΟΥΦΗΣΗ σημειώνω την επιστροφή της κυρίας ΜΔ. Και αν η χαρά μου είναι μεγάλη, η ΑΝΑΚΟΥΦΗΣΗ μου ήρθε την τελευταία στιγμή...

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος4/11/16 21:26

    Μπλατσουκα δεν βάζεις μυαλό μη κλαις μετα,στο λέει ένας πρώην φίλος μην σε συναντηση ο κρητικός φρόντιζε οπου είναι να εξαφανιζεσαι,είσαι γελοίος δεν σέβεσαι τίποτε αποτι ξέρω στη κυνοσουρα τη γλητοσες τώρα δεν το βλέπω ελεεινε απατεώνα,αλήθεια που τα βρήκες και αγόρασες φορτηγό μαύρα και αυτά,το νερό στη χαλάς το πληρώνεις και σε λίγο θα μάθεις κιάλια λαμόγιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος5/11/16 18:06

    ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗ την κατέβασες από το FB την αναρτήσει που μοίραζες τσικουδιά σε όποιον βρει τι κράταγε στο χέρι του ο Τσίπρας .Εσύ δεν μας έχει πει τι κρατάς όλα αυτά τα χρόνια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος5/11/16 18:13

    Μαστροκόλια γιατί σβήνεις τα σχόλια για τον Καπετανάκη δεν είναι υβριστικά και αφήνεις να γράφονται για άλλους .Όλοι γνωρίζουμε τον λόγο το αφεντικό σου και συνεργάτης του Γρηγόρη την στιγμή που πληρώνει απαιτεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος5/11/16 18:43

    Κύριε Δερτούζο μην μας κακομαθαίνετε εσείς και η Δήμαρχος. Μας σώσατε με την Κυνόσουρα, μας σώσατε με τα Σελήνια, τώρα μας σώνετε με το δασικό !!!!
    Φτάνει πια !!!! Δεν θέλουμε άλλο σώσιμο !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.