Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

21 Νοε 2016

Επέτειος ίδρυσης του Υδραϊκου Συνδέσμου Πειραιώς

Στην λειτουργία εορτασμού του Αγ. Κωνσταντίνου του Υδραίου που τελέστηκε στον Ι. Ν. Αγ. Νικολάου Πειραιά και στη συνέχεια, στην εορτή για την επέτειο ίδρυσης του Υδραϊκού Συνδέσμου Πειραιώς, παρευρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κος Χατζηπέρος Παναγιώτης, όπου και ήταν ο κεντρικός ομιλητής, με θέμα «Η Συμβολή της Ύδρας στον απελευθερωτικό αγώνα της Πατρίδας».

Στην ομιλία του ο κος Χατζηπέρος επεσήμανε ότι το παράδειγμα της ηρωοτόκου γενέτειρας  Ύδρας και των σπουδαίων τέκνων της, του πολιούχου της Κωνσταντίνου του Υδραίου, του Ανδρέα Μιαούλη, του Παύλου Κουντουριώτη, του  Νικολάου Βότση και τόσων άλλων υδραίων ηρώων, είναι βέβαιο ότι θα οδηγεί μόνιμα και θα φωτίζει τους εθνικούς μας δρόμους, την πορεία μας στην ιστορία, την παρούσα και την μελλοντική...
Είναι γνωστό ότι τίποτα δε μας χαρίστηκε, ότι πετύχαμε το πετύχαμε με πολλές θυσίας και με αίμα, τόνισε.
Το επιμύθιο εν τέλει είναι ότι οι Έλληνες ενωμένοι έχουν γράψει Χρυσές Σελίδες Ιστορίας, από την Ναυμαχία της Σαλαμίνας 2500 χρόνια πριν μέχρι και σήμερα.                             

Γι’ αυτό πρέπει να διεκδικούμε αποφασιστικά και με σθένος τα δίκαιά μας.

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος21/11/16 18:32

    ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΓΑ ΣΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΟΥ ΕΟΡΤΑΖΕΙ ΣΤΟ ΑΜΠΕΛΑΚΙ , (ΤΑ ΕΙΣΟΔΙΑ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ) , ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΕΡΙΞΑ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟΝ ΑΥΛΙΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΑΓ. ΙΩΑΝ. ΤΟΥ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ,ΚΑΙ ΙΔΑ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΣΤΡΩΘΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΛΑΚΕΣ ΜΑΛΤΕΖΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΡΥΣΤΟΥ,ΕΛΕΙΠΑΝ ΟΜΩΣ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ . ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΕΓΙΝΑΝ ΤΟΣΕΣ ΠΛΑΚΕΣ ? ΘΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟ ΠΕΤΡΟ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ΑΠ'ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.