Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

7 Νοε 2016

Εγκαίνια του ταφικού μνημείου στις Κολόνες Σαλαμίνας. Ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων εκπροσώπησε στην εκδήλωση την Περιφέρεια Αττικής και την Περιφερειάρχη κα Ρένα Δούρου.

Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή κόσμου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του Κυκλικού Ταφικού Μνημείου Κολόνων, του πρώτου επισκέψιμου αρχαιολογικού χώρου στη Σαλαμίνα, τα οποία οργάνωσε το Υπουργείο Πολιτισμού σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Νήσων και το Δήμο Σαλαμίνας.
Ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων εκπροσώπησε στην εκδήλωση την Περιφέρεια Αττικής και την Περιφερειάρχη κα Ρένα Δούρου.


Στις δηλώσεις του ο κος Χατζηπέρος επεσήμανε ότι το Ταφικό Μνημείο στις Κολόνες είναι μόνο η αρχή για το ιστορικό νησί της Σαλαμίνας, το οποίο κρύβει απίστευτους αρχαιολογικούς θησαυρούς και είναι κορυφαίο σύμβολο της παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς, λόγω της Ναυμαχίας.  Στο χαιρετισμό του, συνεχάρη όλους όσους συνέβαλαν στην αναστήλωση του μνημείου την Διευθύντρια της Εφορείας Αρχαιοτήτων Δυτικής Αττικής, Πειραιώς και Νήσων κα Χρυσουλάκη Στέλλα, τις αρχαιολόγους κυρίες Κάτουλα Τριανταφυλλιά και Καπετανοπούλου Ανδρομάχη, τον πολιτικό μηχανικό και αναστηλωτή της Ακρόπολης κο Ζάμπα Κώστα και την αρχιτέκτονα Αποστολίκα Φαίδρα από την ανάδοχο εταιρεία, καθώς επίσης και όσους συνέβαλαν στην άρτια οργάνωση το προσωπικό της Εφορείας Αρχαιοτήτων, τον Δήμο Σαλαμίνας και κυρίως τον Αντιδήμαρχο Κωνσταντίνο Μαριδάκη, την Περιφέρεια, τους εθελοντές και κυρίως τον κο Σιδερή Γιώργο, τις Φρυκτωρίες, την επιχείρηση Μεγάλη Άρκτος και ιδιαίτερα την κα Δραγώνα Βίβιαν.  Επεσήμανε  ότι η Περιφέρεια στηρίζει την Τέχνη και τον Πολιτισμό και ανακοίνωσε την έγκριση των Ευρωπαϊκών προγραμμάτων LEADER, για όλα τα νησιά και την Τροιζηνία και LIFE για Κύθηρα/Αντικύθηρα, μέσα από τα οποία μπορούν να αντληθούν πόροι για την ανάδειξη της πολιτισμικής μας κληρονομιάς. Ενδεικτικά αναφέρουμε τη δημιουργία και τη χάραξη μονοπατιών (στη Σαλαμίνα θα ανοιχθεί αυτό που οδηγεί στο Σπήλαιο του Ευρυπίδη), των παραδοσιακών μύλων κλπ.  Για τα ανωτέρω βέβαια, τόνισε την αναγκαιότητα ύπαρξης ολοκληρωμένων μελετών. 

11 σχόλια:

  1. Ανώνυμος8/11/16 14:10

    ΡΕ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΑΜΑΒΟΛΗ ΤΗ ΠΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΤΙΣ 16-11-2016;
    ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΣΑΣΤΕ ΡΕ ΤΟΜΑΡΙΑ;ΡΕ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΛΕΓΑΤΕ ΚΛΕΦΤΗ;
    ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΘΕΣΗ ΔΥΟ ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΥΜΗΘΗΚΑΤΕ ΝΑ ΟΡΙΣΕΤΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ;

    ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΔΕΜ ΘΑ ΞΕΦΥΓΕΤΕ
    Ο ΤΣΑΒΕΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΑΛΙΟΑΠΑΤΑΙΩΝΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος8/11/16 15:48

      ΠΟΥ ΣΑΙ ΡΕ ΟΜΟΡΦΗ ΑΠ ΤΟ ΜΠΟΣΚΟ?
      ΟΛΑ ΚΑΛΑ?
      ΧΑΘΗΚΕΣ

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος8/11/16 14:32

    Λαγοιιιιιιιιιιι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος8/11/16 15:48

    ντροπη σου σκιαθιτη για την χθεσινη σου σταση απεναντιστους μαθητες του λυκειου τα παιδια ηρθαν να σου μιλησουν και εσυ τους μιλησες με ασχημο τροπο ποιος εισαι τελικα ο μπραβος τησ ναννου οπως σε λενε η ο προεδρος τησ σχολικησ επιτροπης;αν δεν κατεχεις το θεμα με τα σχολεια πηγαινε σπιτι σου να κανεις τον νταβατζη και οχι στα παιδια μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος8/11/16 18:07

    ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΞΤΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΝΟΥΝ "ΜΑΥΡΑ". ΕΤΣΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ. ΘΕΛΕΙ ΑΡΕΤΗ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος8/11/16 21:16

    ΕΝΩ ΕΣΥ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΑΣΠΡΑ ΜΑΚΑΚΑ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΟ!
    ΦΡΟΝΤΙΣΕΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΙ ΣΟΥ ΝΑ ΜΗ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ Η ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΨΗΦΙΖΕΣ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ!
    ΟΥΣΤ ΑΓΡΑΜΜΑΤΕ ΤΡΑΜΠΟΥΚΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος9/11/16 06:20

    ΠΟΣΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΑΔΕΣ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΜΑΣ ΤΑ ΠΕΡΝΟΥΝ "ΜΑΥΡΑ" ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος9/11/16 12:09

    ΞΑΦΝΙΚΑ ΟΛΟΙ ΕΓΙΝΑΝ ΡΟΖ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΙΖΟΥΝ!ΡΕ ΔΕ ΠΑΤΕ ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΜΙΖΑΔΟΡΟΙ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ, ΚΩΛΟΛΑΜΟΓΙΑ ΞΕΦΩΝΗΜΕΝΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος9/11/16 18:01

    ΝΙΚΟΛΑΚΗ ΠΟΣΑ ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΥΡΑ;
    ΠΟΣΑ;
    ΣΑ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος9/11/16 20:56

    ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΕΡΕΙΦΕΡΙΑΡΧΗ ΤΟΝ ΞΕΡΕΤΕ? ΑΥΤΗ Η ΜΟΥΤΣΟΥΝΑ ΧΡΕΩΣΤΑΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΕΝΝΗΤΟ !!! ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΤΣΑΒΕΣ ΠΟΥ ΟΛΟ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος11/11/16 06:37

    ΝΙΚΟΛΑΚΗ ΠΟΣΑ ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ;
    ΠΟΣΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.