Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

28 Νοε 2016

Ανοιχτή συνέλευση για την αξιοποίηση των υδάτινων πόρων

Το Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2016 πραγματοποιήθηκε ανοικτή εκδήλωση στο αμφιθέατρο του Γυμνασίου Γαλατά με θέμα την ύδρευση και την άρδευση της ευρύτερης περιοχής της Τροιζηνίας και του Πόρου, την οποία διοργάνωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κ. Παναγιώτης Χατζηπέρος.
Στην εν λόγω εκδήλωση συμμετείχε ο Δήμαρχος Τροιζηνίας Μεθάνων κ. Κωνσταντίνος Καραγιάννης, ο Δήμαρχος Πόρου κ. Γιάννης Δημητριάδης, Αντιδήμαρχοι, ο Προϊστάμενος Υδάτινων Πόρων Πελοποννήσου κ. Δημήτριος Μήλιος, καθώς επίσης κάτοικοι και φορείς της περιοχής.

Κατά την διάρκεια της συζήτησης αναφέρθηκαν και αναλύθηκαν από τον Αντιπεριφερειάρχη, τους Δημάρχους και τον Προϊστάμενο Υδάτινων Πόρων, τα τεράστια προβλήματα που υπάρχουν στην περιοχή λόγω, αφενός μεν της υφαλμύρωσης, αφετέρου δε της εκτεταμένης ύπαρξης νιτρικών στον υδροφόρο ορίζοντα του κάμπου της Τροιζήνας, καθώς επίσης και στις εκτεταμένες διαρροές των πεπαλαιωμένων δικτύων και την υπεράντληση του υδροφόρου ορίζοντα από τις πολλές γεωτρήσεις τα τελευταία 30 χρόνια.
Ο Αντιπεριφερειάρχης, στην τοποθέτησή του, δήλωσε το τεράστιο ενδιαφέρον της Περιφέρειας Αττικής και της Περιφερειάρχη κ. Ρένας Δούρου για την επίλυση του προβλήματος. Σε επίρρωση αυτού ανέφερε τόσο τα έργα, όσο και τις μελέτες που είναι σε εξέλιξη για την αντιμετώπιση του προβλήματος. Πιο συγκεκριμένα :
·                     Αντικατάσταση των δικτύων υδροδότησης από τον κάμπο της Τροιζήνας
·                     Αξιοποίηση της λιμνοδεξαμενής του Καρατζά
·                     Εκπόνηση νέας μελέτης ή επικαιροποίηση της υφιστάμενης για την δημιουργία  μικρών φραγμάτων και λιμνοδεξαμενών για τον εμπλουτισμό του υδροφόρου ορίζοντα. Το ως άνω αίτημα προς την Περιφέρεια δεσμεύτηκε να υποβάλει ο Δήμαρχος Τροιζηνίας Μεθάνων, προκειμένου να ενταχθεί σε μία από τις προσεχείς αναμορφώσεις του προϋπολογισμού της Περιφέρειας.
·                     Αξιοποίηση των υδάτων από τους βιολογικούς καθαρισμούς, εφόσον αυτοί βελτιωθούν σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, για τον εμπλουτισμό του υδροφόρου ορίζοντα.
·                     Συνεργασία με την όμορη Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας για την πιθανή αξιοποίηση του νερού του Ανάβαλου, έργο το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη στην Αργολίδα.
Το πρόβλημα είναι σύνθετο και απαιτεί συντονισμένες ενέργειες προκειμένου μακροπρόθεσμα να επιτευχθεί το όραμα της ΠΕ Νήσων για ποιοτική και ποσοτική επάρκεια των νησιών μας και της Τροιζηνίας. Για την βραχυπρόθεσμη αντιμετώπιση του προβλήματος της υδροδότησης, υπάρχουν μελέτες προς ένταξη στο νέο ΕΣΠΑ που αφορούν εγκαταστάσεις αφαλατώσεων και απονιτροποιητών. Πρόσφατα δε ολοκληρώθηκε η εγκατάσταση της μονάδας απονιτροποίησης στην Λουτρόπολη των Μεθάνων.

Η βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών και η ανάπτυξη της πρωτογενούς παραγωγής είναι πολύ υψηλά στις προτεραιότητες της Περιφερειακής Αρχής.

29 σχόλια:

  1. Ανώνυμος28/11/16 17:42

    ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΑΠ' Τ' ΑΛΛΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ. ΤΗ ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΧΕΣΜΕΝΗ ΑΛΛΑ Η ΚΟΥΛΟΥΡΗ Σ' ΕΒΓΑΛΕ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΙΑΡΧΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος29/11/16 17:28

      ΤΙ ΜΑΙΝΤΑΝΟΣ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΧΑΤΖΗΠΕΡΕ? ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΦΑΣ ΦΑΣΙΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος28/11/16 20:03

    ΓΙΑΥΤΟ ΚΟΙΤΑΞΕ ΚΑΙ ΠΙΕΣΕ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Η ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΧΊΣΕΙ Η ΟΔΟΠΟΙΙΑ ΤΟ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος28/11/16 20:51

    ΕΛΑ ΡΕ ΓΙΑΝΝΑΚΙ ΤΖΟΒΕΝΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΞΑΝΘΙΑ ????/
    ΑΙΝΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΣΟΥ .........
    ΜΗΝ ΤΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΟΜΩΣ ΧΟΝΤΡΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΣΑΒΑΤΟΒΡΑΔΟ ΚΑΙ ΤΑ ΣΒΗΣΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ Ο ΛΑΜΠΡΟΥΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος28/11/16 21:01

      ΓΙΑΝΝΑΚΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ????????
      ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΡΘΕΣ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ????????
      ΜΑΣ ΕΛΕΙΨΕΣ ΚΑΝΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΚΡΑΤΗ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος28/11/16 23:44

      ΉΜΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΑΊΣΘΗΜΑ.

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος28/11/16 21:21

    Φαίνεται δηλαδή ότι τα πράγματα είναι πιο σοβαρά από ποτέ, γι’ αυτό και το Πολεμικό μας Ναυτικό, επιτέλους, μετά από καθυστέρηση 16 ετών εξοπλίζεται με τορπίλες υποβρυχίων κατάλληλες να προξενήσουν σημαντικά πλήγματα στον αντίπαλο. Αυτή η ενέργεια αποτελεί μια πράξη προς την σωστή κατεύθυνση καθόσον όπως ισχύει σε κάθε κράτος που θέλει την ανεξαρτησία του, δεν πρέπει να αφήνονται για κανένα λόγο οι Ένοπλες Δυνάμεις χωρίς τους αναγκαίους προς μάχη εξοπλισμούς.ΘΑ ΞΑΝΑΖΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥΣ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΚΟΛΟΠΙΛΑΦΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος28/11/16 22:48

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος28/11/16 23:46

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος29/11/16 00:39

    ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕ ΔΑΙΔΑΛΩΔΕΙΣ ΔΙΑΔΡΟΜΈΣ ΣΤΟ ΑΜΠΕΛΑΚΙ , ΑΠΙΘΑΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΊΕΣ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΠΑΝΙΣΧΥΡΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ , ΨΈΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΜΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος29/11/16 08:50

      Λασποεργολάβε, άσπιλε κι αμόλυντε
      Τα σχόλια είναι για την εργολαβία σου καλά, σε πληρώνει τουλάχιστον καλά ο Δήμαρχος ή είσαι κι εσύ εθελοντής "κερατάς" γιατί το γουστάρεις;
      Όποιος έχει στοιχεία Δημαρχιακή νυφίτσα τα πάει στον εισαγγελέα, γιατί όποιος έχει που συ δεν έχεις και τα κρύβει είναι συνένοχος για απόκρυψη εγκληματία
      Άι κίκου λοιπόν λασποεργολάβε της συμφοράς, ρε δεν είσαστε ικανοί ούτε για αντιπολίτευση πουθενάδες

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος29/11/16 14:57

      ΑΣΤΑ ΜΩΡΗ ΚΟΥΦΑΛΙΤΣΑ ΠΟΥ ΚΟΠΤΕΣΕ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ.ΤΟΝ ΚΟΤΣΑΙΜΑΓΚΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΠΙΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΕΒΕΝΤΗΣ.ΑΝ ΘΕΣ ΨΑΞΕ ΑΠΟ ΠΑΠΑΔΑΡΙΟ ΜΕΡΙΑ

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος29/11/16 09:41

    ΚΑΛΑ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΙΧΕ ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑ.....Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΕΛΕΙΠΕ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΝ ΓΡΗΓΟΡΗ....ΝΑΙ ΝΤΕ ΤΟΝ ΑΥΡΙΑΝΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ....ΑΡΕΣ ΜΑΡΕΣ ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΕΣ....ΕΙΠΕ ΠΟΛΛΑ ΤΟ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ..."ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΖΗΤΑΓΑΝΕ ΛΑΔΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ (χάνανε, δε χάνανε δε ξέραμε) ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΑΜΕ"...ΜΕΓΑΛΕ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΕ ΤΗΣ ΦΑΚΗΣ...ΕΧΕΙΣ ΣΙΓΟΥΡΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ....ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Ο ΣΟΙΜΠΛΕ...ΝΑ ΤΟΥ ΜΑΘΕΙΣ ΠΩΣ ΤΙΛΥΓΟΥΝ ΤΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ, ΔΙΟΤΙ ΤΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΠΟΛΛΥ.....ΑΛΛΑ ΡΕ ΓΡΗΓΟΡΗ ΠΟΛΥ ΓΛΕΙΨΙΜΟ....ΑΦΟΥ ΟΙ ΚΑΘΑΡΗΣΤΡΙΕΣ ΜΕΤΑ ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΖΑΝ 3 ΩΡΕΣ ΤΑ ΣΑΛΙΑ ΣΟΥ.....ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΜΗΝ ΤΟΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΣΕ ΕΚΘΕΤΕΙ ΔΙΑΡΚΩΣ !!!!@@@@@@@

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος29/11/16 10:02

      Ο ΓΙΑΝΝΆΚΗΣ ΕΚΤΊΘΕΤΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΊΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΆΒΕΙ ΑΚΟΜΑ????

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος29/11/16 10:03

      Ο ΓΙΑΝΝΆΚΗΣ ΠΡΟΤΙΜΑΕΙ ΤΙΣ ΞΑΝΘΙΈΣ ΚΑΙ ΌΧΙ ΤΟΝ ΔΉΜΟ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΒΟΎΛΙΑ

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος29/11/16 11:12

      Ήμουν εχθές στο συμβούλιο ρε ψεύτη 09.41αυτα που γράφεις σάς αντιπροσωπεύουν,είστε η χειρότερη μορφή λασπολογων. Εχθές ήταν ο ποιό ενημερωμένος σε όλα τα θέματα αλλά τη περιμένεις που η προεδρινα ήθελε όταν είπε ο Σοφρας να αποχωρήσει να καταμετρηθεί η ψήφος του ευτυχώς που αντιδρασε ο Καπετανακης και δεν κάνατε την πατάτα,αμ στο άλλο δεν γνωρίζατε οτι εχθές ψηφίζατε προγραμματική σύμβαση για την καθαριότητα,έχετε πολλά χάλια, αλλά τη περιμένεις απο την Πρόεδρο που στο ταχυδρομείο ήταν προϊσταμένη και την υποβιβασαν σε απλή υπάλληλο. Όποιος σας λέει τα πράγματα με το όνομά τους προσπαθηται να τον συκοφαντησετε,και προσπαθητε να διασπαστεί ο συνδυασμός τού Τσαβαρη δεν θα το καταφέρετε ανίκανη,σας πήρε τα σώβρακα ο Καπετανάκης εχθές αναμενόμενο ηταν η λάσπη,όσο για το βουλευτης γιατί ανησυχείτε μακάρι να γίνει ειναι σίγουρο ότι θα προσφέρει.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος29/11/16 11:41

      Ο Υπαρχηγός του Τσαβαρή όπως του αρέσει να τον αποκαλούν και είναι ,ο Καπετανάκης Γρήγορης ο μέγας ήταν χθες όλα τα λεφτά .Γνωστός οικονομολόγος και διοικητικό στέλεχος της περιόδου του Τσάβες δεινός ρήτορας αντικατέστησε επάξια τον αρχηγό του .Κόκκινος σαν ραπανάκι από το άγχος της συνεδρίασης διαφώτισε το ΔΣ επί όλων των θεμάτων .Έκανε σοβαρά ορθογραφικά προφορικά λάθει , γίνετε αυτό αλλά ο ΡΑΝ ΤΑΝ ΠΛΑΝ τα κατάφερε και εκπροσώπησε επάξια τον αρχηγό του .

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος29/11/16 11:15

    ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΑΒΑΡΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΤΕ ΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΑΣ ΦΤΥΝΕΙ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΨΥΧΑΛΙΖΕΙ. ΑΦΕΙΣΤΕ ΤΙΣ ΜΑΚΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΙΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος29/11/16 11:31

    ΣΤΟ ΧΤΕΣΙΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΕΝ ΈΛΕΙΠΕ ΜΌΝΟ Ο ΤΣΑΒΑΡΉΣ ΕΛΕΙΠΕ ΚΑΙ Η ΤΣΑΤΣΆ
    ΤΥΧΑΊΟ ????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος29/11/16 11:35

    11:12 Ο ΤΣΑΒΑΡΉΣ ΤΟΝ ΣΥΝΔΙΑΣΜΌ ΤΟΥ ΤΟΝ ΈΧΕΙ ΔΙΑΛΊΣΕΙ ΜΌΝΟΣ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος29/11/16 12:01

      Τελικά έχει αρχίσει η διαδικασία διαλυσεις του συνδυασμού του Τσαβαρη τα πιό δυνατά στελέχη Παπαθεοχαρης,Καπετανάκης,Δερτουζος σε λίγο Μηχαλαρος και επετε συνέχεια,και ο Τσαβαρης τη κάνει δεν το βλεπει,όλοι μέρα κυκλοφορεί με μία ανίκανη ξυπνά.....

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος29/11/16 12:41

      ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΑΚΡΙΒΑ ....... ΤΑ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΠΑΝΕ ΧΑΜΕΝΑ. ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΝΑΝΝΟΥ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΣΑΒΑΡΗ.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος29/11/16 13:25

      ΔΥΣΤΥΧΏΣ ΓΙΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΤΑ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ Η ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΑ ΝΑΝΝΟΥ
      ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ ΤΑ ΞΑΝΑΛΈΜΕ

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος29/11/16 13:27

      Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΝΆΝΝΟΥ ΤΑ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΒΛΈΠΕΙ ΚΑΘΕ ΜΈΡΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥ ΌΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΟΥΛΟΥΡΙΏΤΕΣ
      ΌΛΟΙ ΞΈΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΊΟ
      ΔΕΝ ΤΑ ΞΈΡΟΥΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΙ ΣΎΜΒΟΥΛΟΙ ΣΟΥ ???????

      Διαγραφή
  12. Ανώνυμος29/11/16 12:18

    ΓΕΡΟΝΤΟΕΡΩΤΕΣ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος29/11/16 18:07

    ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΗΝ ΛΕΝΕ ΟΙ ΚΟΥΤΟΒΛΑΧΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΠΙΜ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑΠΩΝΕΙΣ. ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος29/11/16 18:25

    ΕΔΩ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ Γ@@@@@Ι ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ !!!! ΟΥΣΤ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος30/11/16 11:57

    ΧΑΤΖΗΠΕΡΟ ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΟ ΕΜΠΕΔΩΣΑΜΕ.ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕς ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΑΣ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΡΟΥ. ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΕΙΣΑΙ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ!!! ΚΑΙ ΜΕΝΟΥΝ ΑΛΛΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.