Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

18 Νοε 2016

Η ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΓΚΡΕΜΙΖΕΙ ΣΠΙΤΙΑ ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΑΓΝΟΩΝΤΑΣ TO NOMO ΠΕΡΙ ΟΙΚΙΣΤΙΚΗΣ ΠΥΚΝΩΣΗΣ

ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΜΠΛΝΤΟΖΑ ΚΑΙ ΓΚΡΕΜΙΖΕΙ ΣΠΙΤΙΑ
Σήμερα το μεσημέρι ο σύλλογος μας ενημερώθηκε ότι στο Πανόραμα Σεληνίων με εντολή της Γεν. Γραμματέως της Αποκεντρωμένης βρίσκεται μπουλντόζα, η οποία προβαίνει στο γκρέμισμα οικίας.
Βρεθήκαμε άμεσα στον τόπο όπου παρουσία υπαλλήλων της Αποκεντρωμένης προχωρούσαν στο γκρέμισμα της ημιτελούς διώροφης οικίας όπου επί πολλά χρόνια παρέμεινε στην ίδια κατάσταση. Το αιτιολογικό ήταν, ότι η συγκεκριμένη υπόθεση έχει τελεσιδικίσει στα δικαστήρια.
Άμεση ήταν η παρέμβασή μας στο Υπουργείο, ενώ ενημερώθηκε η Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης κα Καρδαμίτση και συγχρόνως επικοινώνησε μαζί μας η Βουλευτής Β Πειραιά κα Εύη Καρακώστα η οποία είχε ενημερωθεί για το πρόβλημα και είχε άμεση επαφή με την κα Καρδαμίτση.

Ενημερώσαμε όλους τους εμπλεκόμενους, ότι βάσει του Ν. 3889, βρίσκεται σε εξέλιξη η εργασία των Δήμων περί οικιστικής πύκνωσης, όπου θα εξαιρεθούν των δασικών χαρτών οι περιοχές αυτές οι οποίες στις αεροφωτογραφίες του 1945 φαινόντουσαν δασικές και σήμερα πληρούν τα στοιχεία της οικιστικής πύκνωσης.
Ενημερώνουμε την Αποκεντρωμένη που με πολύ βιασύνη προχωρά σε κατεδαφίσεις, ότι ακόμη και εάν οι περιπτώσεις κατεδαφίσεων έχουν τελεσιδικίσει, θα εξαιρεθούν των δασικών χαρτών εφ όσον πληρούν τα στοιχεία της οικιστικής πύκνωσης!!!
Αυτή ήταν η επίσημη απάντηση σήμερα του Υπουργείου. Πως λοιπόν έστειλε μπουλντόζα για κατεδάφιση η Γραμματέα της Αποκεντρωμένης η οποία μάλιστα έβγαλε το συμπέρασμα ότι η οικία βρίσκεται εκτός οικιστικής πύκνωσης; Με τι δικαίωμα απεφάσισε μόνη της χωρίς ακόμη να έχει παραδώσει ο μελετητής ο οποίος έχει αναλάβει για τον Δήμο Σαλαμίνας την εργασία του;
Επειδή λοιπόν οι αποφάσεις περί κατεδαφίσεως που έχουν τελεσιδικίσει στη Σαλαμίνα είναι αρκετές,
Καλούμε τη Γενική Γραμματέα της Αποκεντρωμένης, να σταματήσει άμεσα τις κατεδαφίσεις μέχρι πέρατος της εργασίας των οικιστικών πυκνώσεων που λήγει 20 Ιανουαρίου καθώς επίσης και της επίσημης ανάρτησης των δασικών χαρτών.
Καλούμε το Υπουργείο Περιβάλλοντος να δώσει εντολή για να σταματήσει κάθε κατεδάφιση έως ότου παραδοθούν από τους Δήμους τα περιγράμματα των οικιστικών πυκνώσεων.
Καλούμε τους Βουλευτές της Β Πειραιά να παρέμβουν το συντομότερο δυνατόν και να σταματήσουν την ανεπίτρεπτη ενέργεια των κατεδαφίσεων όπου για πρώτη φορά συμβαίνει στη Σαλαμίνα.
Καλούμε τη Δήμαρχο Σαλαμίνας να συγκαλέσει έκτακτα το Δημοτικό Συμβούλιο και να σταλεί έντονη διαμαρτυρία στη Γενική Γραμματέα της Αποκεντρωμένης.
Ο Πανσαλαμίνιος Σύλλογος για την Επίλυση του δασικού προβλήματος και η Ομοσπονδία Ε.Ε.Σ.Σ με την οποία βρισκόμαστε σε άμεση επαφή και συνεργασία τόσο για τη συγκεκριμένη περίπτωση αλλά και γενικότερα για το δασικό θέμα, καλούμε τους πολίτες που έχουν δασικό πρόβλημα, να είναι σε επαγρύπνηση.
ΠΑΝΣΑΛΑΜΙΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ
«ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ»
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΟΥ ΔΑΣΙΚΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ
Ο πρόεδρος
Μάνος Δερτούζος
Ο Αντιπρόεδρος
Τάκης Βουδούρης

Η πιο πάνω επιστολή στάλθηκε:
Α) Υπουργείο Περιβάλλοντος
Β) Αποκεντρωμένη Διοίκηση
Γ) Βουλευτές Β Πειραιά

Δ) Δήμαρχο Σαλαμίνας

37 σχόλια:

  1. Ανώνυμος18/11/16 14:57

    Δερτούζο και βουδούρη κόψατε τα δέντρα σε όλο το νησί και κτίσατε σπίτια σε αγροτεμάχια και τώρα θέλετε η πολιτεία να σας νομιμοποίηση , εμείς που είμαστε νόμιμοι και οικοδομήσαμε με νόμιμες διαδικασίες τι είμαστε οι Μαλακές του νησιού. ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος18/11/16 19:51

      Έχω κτίσει στο Ρέστη από το 1972. Έχω νόμιμα συμβόλαια όπως έχουν και άλλοι στη γειτονιά. Είμαι στην παραλία του Ρέστη δεν είμαι σε κανένα βουνό. Κανένας δεν μίλησε για δασικό τότε. Αγροτεμάχιο αγόρασα όπως και οι άλλοι. Νόμιμα τα συμβόλαια πλήρωσα την εφορία ότα το αγόρασα, πληρώνω το ενφια , μας δώσανε ρεύμα το κράτος πήραμε νερό, είμαι μόνιμος κάτοικος και δημότης και εσύ χαίρεσαι γιατί σε ένα φουκαρά γκρέμισαν το σπίτι; Βλέπω ότι θα χαιρόσουν εάν γκρέμιζαν και το δικό μου. Όσο για τον Δερτούζο άσε να το κρίνουμε εμείς ρε φίλε που έχουμε το πρόβλημα. Εσύ κάτσε στον καναπέ σου και παρακάλα το θεό να μας γκρεμίσουν τα σπίτια. Συγχαρητήρια μεγάλε!!!!

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος18/11/16 15:32

    Δασοφαγοι ολης της Σαλαμινας ενωθειτε......
    Αν δεν παρανομισεις προκοπη δεν κανεις.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος18/11/16 15:51

    ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ !!!!. Ο ΕΝΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΠΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΨΙΛΩΝΕΙ ΤΟ ΔΑΣΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΝΑ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΝΕΙ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΕΝΤΟΣ ΣΧΕΔΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΙΣΕΙ....ΕΛΛΑΣ 2016

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος18/11/16 15:56

    ΜΑΝΟ ΚΑΙ ΤΑΚΗ. ΠΟΣΟ ΞΥΛΟ ΘΑ ΦΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ ΠΟΥ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ. ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗΣΕΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΕΛΕΙΩΣΕ. ΔΕΝ ΤΗ ΣΩΝΕΙ ΟΥΤΕ Η ...ΠΥΚΝΩΣΗ ΟΥΤΕ Η ...ΑΡΑΙΩΣΗ. ΧΩΡΙΑ ΠΟΥ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΤΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΔΕΝ ΔΙΚΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος18/11/16 19:36

      Έχεις μεγάλο λάθος. Πρέπει να γνωρίζεις ότι μετά την οικιστική πύκνωση όσες τελεσίδικες αποφάσεις και αν υπάρχουν δεν θα λειφθούν υπ όψιν. Θα σου φέρω ένα παράδειγμα . Εάν δηλαδή έχουμε ένα οικισμό ο οποίος θεωρείται ότι κτίστηκε σε δασική έκταση και όλοι είναι ΄"παράνομοι" και με την οικιστικη πύκνωση δικαιώνονται και βρίσκονται εκτός δασικών χαρτών. Εάν σε αυτόν τον οικισμό υπάρχουν τρεις που έχουν τελεσίδικες δικαστικές αποφάσεις, η οικιστική πύκνωση θα δικαιώσει όλους και θα αφήσει τους τρεις να τα γκρεμίσουν ; Και τι διαφέρουν οι τρεις από τους υπόλοιπους; Όλοι έχουν κτίσει σε φερόμενη δασική έκταση. Το ότι έτυχε να γράψουν αυτούς τους άτυχους ανθρώπους αυτό τι σημαίνει; Κατά την άποψή σου θα νομιμοποιήσουν όλο τον οικισμό και θα γκρεμίσουν τα τρία σπίτια. Κάνεις λοιπόν μεγάλο λάθος. Πρέπει να γνωρίζεις και η ίδια η Γραμματέα της Αποκεντρωμένης που έστειλε τη μπουλντόζα μετά από υποδείξεις και αυτό θα το δούμε πως πήγε εκεί, είπε σε μένα προσωπικά ότι το σπίτι που γκρεμίστηκε είναι εκτός οικιστικής πύκνωσης. Έκανε όμως τραγικό λάθος. Αυτό τουλάχιστον αποδεικνύεται από τις πρώτες εκτιμήσεις. Τελειώνοντας θελω να πω τι είναι τελεσίδικη απόφαση και πως αυτή φθάνει στο σημειο αυτό; Η ερώτηση όχι για σένα γιατί εσύ γνωρίζεις. Σε ένα σπίτι που κτίστηκε σε φερόμενη δασική έκταση έρχεται πρωτόκολο κατεδαφίσεως. Σε αυτό υπάρχουν αντιρρήσεις, ενστάσεις δικαστήρια. Όταν τα δικαστήρια τελειώσουν και δεν έχεις άλλο περιθώριο δικαστικών ενεργειών , η υπόθεση τελεσιδικεί. Στην περίπτωση αυτή θα μπορούσαν να βρεθούν όσοι έχουν κτίσει σε φερόμενες δασικές εκτάσεις και τους είχαν γράψει.
      Τελειώνοντας αγαπητέ θέλω να σου πω ότι Προσπαθώ πολλά χρόνια να βοηθήσω με κάθε τρόπο τόσο εγώ όσο και ο Τάκης και δεν φοβόμαστε για ξύλο. Αντίθετα αισθάνομαι ηθική ικανοποίηση που ο κόσμος αναγνωρίζει και αυτή την εκτίμηση του κόσμου τη νιώθω. Σε καλώ λοιπόν στην επόμενη συγκέντρωση που θα είναι σύντομα να το διαπιστώσεις.

      Δεν χρειάζεται να γράψεις το όνομά σου κατάλαβα ποιος είσαι
      Επειδή γράφω πάντα επώνυμα

      Μάνος Δερτούζος

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος19/11/16 00:01

      Μ΄ αρέσει που επαναλαμβάνεις το "σε φερόμενη δασική έκταση" και δεν έχεις το θάρρος να πεις στα ίσια "ναί, χτίσαμε σε δασική έκταση και τώρα εκμεταλλευόμαστε το νόμο περί οικιστικής πύκνωσης για να σώσουμε τα σπίτια μας, όπως ο καθένας θα έκανε".

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος19/11/16 05:56

      ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ
      ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΡΚΕΤΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ.
      ΞΕΚΙΝΑΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ.
      ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΗΜΟΥΝΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΑ ΚΑΤΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΟΤΙ ΥΠΗΡΧΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ Ο κ.ΤΖΑΒΑΡΗΣ ΜΙΛΟΥΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΜΑΣ "ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ" ΜΕ ΑΠΙΑΣΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ.
      ΕΙΧΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ.
      ΤΕΛΙΚΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΟΣΟ ΕΦΙΚΤΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΣΧΕΔΟΝ ΠΕΣΑΜΕ ΕΞΩ.ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΩ ΟΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΒΛΕΠΕ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ.
      ΗΤΑΝ ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΕΒΑΛΕ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΑΠΟΤΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΦΙΚΤΟΣ.
      ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΘΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΟΤΙ ΑΦΗΣΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ 15 ΜΗΝΕΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΦΑΚΕΛΟ ΥΠΟΨΗΦΟΙΤΗΤΑΣ ΚΑΙ Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ.
      ΕΦΤΑΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΚΑΙ ΠΡΟΧΕΙΡΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ.ΚΡΙΜΑ.
      ΔΕΥΤΑΙΡΟ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΜΑ ΗΤΑΝ Η ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΑΠΟΤΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΟΥ κ.ΣΠΥΡΟΥ ΜΕΡΚΟΥΡΗ ΠΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΔΕΚΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΘΕΣΜΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΗΞΕΡΕ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡ ΠΟΛΥΤΙΜΟΣ ΣΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ.
      ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΦΥΣΙΚΑ ΤΥΧΑΙΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Η ΕΛΕΥΣΙΝΑ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΤΟΥ 2014 ΤΟΝ ΠΗΡΕ ΩΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΗΣ.
      ΤΩΡΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ.
      ΚΥΡΙΑ ΝΑΝΝΟΥ ΟΠΩΣ ΘΥΜΩΣΑΣΤΕ Ο κ.ΜΗΝΑΣ ΝΑΝΝΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΛΑΛΕΙ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ΤΟΝ κ.ΤΖΑΒΑΡΗ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ, ΜΟΝΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΜΕ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΔΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟΤΙ ΑΚΟΥΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΩ ΖΗΤΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΣΑΝ ΔΗΜΟΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΝΑΒΟΛΕΣ. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕΡΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΤΙΜΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΟΥΤΟ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΜΕΤΑ ΑΘΩΩΘΕΙ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.ΟΣΟ ΓΙΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΟΤΙ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ ΤΟΤΕ ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ κ.ΔΗΜΑΡΧΕ ΝΑ ΖΗΤΑΤΕ ΑΝΑΒΟΛΕΣ;ΚΑΝΤΕ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΔΙΚΕΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΟΣΕΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΕΧΕΙ ΑΘΩΩΘΕΙ.ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ ΔΕΝ ΦΘΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ,ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ
      ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΣΑ,ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΘΕΣΗ.
      ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος18/11/16 16:54

    THN TETAΡΤΗ ΕΙΧΕ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΑΚΕΣ ΣΤΑ ΕΙΣΟΔΕΙΑ ΣΤΑ ΑΜΠΕΛΑΚΙΑ ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ;;;;;;;;
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟΣΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΕΤΡΗΣΕ ΜΙΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ
    ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΟΠΕΙ ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ;;;;;;;;;;;;;
    ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΕΡΑΣΕ ΑΦΟΥ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ Η ΕΡΓΑΣΙΑ ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ;;;;;;;;;;;;;;;


    ΔΙΑΥΓΕΙΑ 6Κ5ΞΩ1Ε-Π6Υ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ;;;;;;;
    ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΠΑΡΑΛΙΩΝ ΑΠΟΦΑΣΗ 134/20/09/2016 ΠΟΣΟ 24056ΕΥΡΩ

    1)ΠΟΤΕ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑΝ ΟΙ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ;;ΓΙΑ ΤΟ 2016;;;;;;;; ΠΟΤΕ!!!
    2)ΕΑΝ ΛΕΩ ΕΑΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΘΑΡΙΣΤΕΙ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΓΙΝΕΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ;;;;;;
    ΠΟΤΕ ΒΓΗΚΕ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ;;;;;;20/09/2016 ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
    3)ΠΟΣΟ 24056 ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ;;;;;;;;;;;;;;;;

    ΣΕ ΤΙ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ Τ. ΔΗΜΑΡΧΟ
    ΟΤΙ Ο ΤΕΩΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΣΤΡΩΣΕ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ ΣΤΑ ΕΙΣΟΔΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΕΝΩ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΧΕΙ ΚΟΨΕΙ ΚΑΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΨΕΥΤΙΚΟ ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΑΡΙΣΤΕΙ ΟΙ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 20/09/2016

    ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ????????????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος18/11/16 18:45

      άσε ρε το κοκκινόμαλλο κορίτσι χαίρεται τον δημαρχιακό θρόνο και ας γκρεμίζεται το σπίτι του φτωχού. Κοιμίσουν και όταν έρθει η ώρα να πας στο σπιτάκι σου δεν θα ξαναβγεις απο την γιούχα που θα σου κάνουν οι κάτοικοι του νησιού που τους αφήνεις στο έλεος

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος19/11/16 00:05

      Γιαυτό έχει γίνει γυφταριό το νησί, γιατί όπου και όπως ήθελε ο καθένας έκτιζε λαδώνοντας τους πάντες. Αλλά σε τέτοιο τσαντιρ κράτος που ζούμε, τι περιμένουμε!!

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος18/11/16 17:36

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος18/11/16 18:04

    Μπράβο επιτέλους δεν μπορεί να παρανομεί ο καθένας μας και η ατιμωρησία να επικρατεί .Βουδούρη και Δερτούζο τα ψέματα τέλειωσαν μπράβο και πάλι μπράβο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος18/11/16 18:56

      Τι λες ρε βλάκα για πια παρανομία μιλάς; Η μισή Σαλαμίνα έχει δασικό πρόβλημα. Τι θέλεις να γκρεμιστεί μισή Σαλαμίνα; Η μισή Ελλάδα έχει κτίσει έτσι, τι θέλεις να γκρεμίσουν τη μισή Ελλάδα; Όλοι στη σαλαμίνα έχουν συμβάλαια. Να πάνε να γκρεμίσουν τους καταπατητές. Δεν ντρέπεσαι λίγο ηλίθιε που χαίρεσαι που γκρέμισαν το σπίτι του ανθρώπου. Η πολιτεία δύο δόμους είχε ή να τα γκρεμμίσει ή να προχωρήσει και να δώσει λύση. Η λύση θα δοθεί και το σπίτι γκρεμίστηκε από τραγικό λάθος της Περιφέρειας. Αυτό είναι το τραγικό να χαίρεσαι γιατί κάποιος συμπολίτης σου πεθαίνει. Αισχος βλάκα

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος18/11/16 19:04

      Δερτουζο αυτή η βιλλίτσα φτιάχτηκε μέσα στο καμένο δάσος χωρίς αδεία και μάλιστα πρόσφατα .Τι πρέπει να γίνει τώρα κάποτε έγινε ότι έγινε σήμερα πρέπει να συνεχιστεί το κακό.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος19/11/16 05:55

      ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ
      ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΡΚΕΤΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ.
      ΞΕΚΙΝΑΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ.
      ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΗΜΟΥΝΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΑ ΚΑΤΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΟΤΙ ΥΠΗΡΧΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ Ο κ.ΤΖΑΒΑΡΗΣ ΜΙΛΟΥΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΜΑΣ "ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ" ΜΕ ΑΠΙΑΣΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ.
      ΕΙΧΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ.
      ΤΕΛΙΚΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΟΣΟ ΕΦΙΚΤΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΣΧΕΔΟΝ ΠΕΣΑΜΕ ΕΞΩ.ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΩ ΟΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΒΛΕΠΕ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ.
      ΗΤΑΝ ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΕΒΑΛΕ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΑΠΟΤΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΦΙΚΤΟΣ.
      ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΘΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΟΤΙ ΑΦΗΣΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ 15 ΜΗΝΕΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΦΑΚΕΛΟ ΥΠΟΨΗΦΟΙΤΗΤΑΣ ΚΑΙ Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ.
      ΕΦΤΑΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΚΑΙ ΠΡΟΧΕΙΡΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ.ΚΡΙΜΑ.
      ΔΕΥΤΑΙΡΟ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΜΑ ΗΤΑΝ Η ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΑΠΟΤΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΟΥ κ.ΣΠΥΡΟΥ ΜΕΡΚΟΥΡΗ ΠΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΔΕΚΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΘΕΣΜΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΗΞΕΡΕ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡ ΠΟΛΥΤΙΜΟΣ ΣΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ.
      ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΦΥΣΙΚΑ ΤΥΧΑΙΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Η ΕΛΕΥΣΙΝΑ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΤΟΥ 2014 ΤΟΝ ΠΗΡΕ ΩΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΗΣ.
      ΤΩΡΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ.
      ΚΥΡΙΑ ΝΑΝΝΟΥ ΟΠΩΣ ΘΥΜΩΣΑΣΤΕ Ο κ.ΜΗΝΑΣ ΝΑΝΝΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΛΑΛΕΙ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ΤΟΝ κ.ΤΖΑΒΑΡΗ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ, ΜΟΝΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΜΕ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΔΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟΤΙ ΑΚΟΥΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΩ ΖΗΤΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΣΑΝ ΔΗΜΟΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΝΑΒΟΛΕΣ. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕΡΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΤΙΜΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΟΥΤΟ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΜΕΤΑ ΑΘΩΩΘΕΙ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.ΟΣΟ ΓΙΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΟΤΙ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ ΤΟΤΕ ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ κ.ΔΗΜΑΡΧΕ ΝΑ ΖΗΤΑΤΕ ΑΝΑΒΟΛΕΣ;ΚΑΝΤΕ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΔΙΚΕΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΟΣΕΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΕΧΕΙ ΑΘΩΩΘΕΙ.ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ ΔΕΝ ΦΘΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ,ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ
      ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΣΑ,ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΘΕΣΗ.
      ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος18/11/16 18:40

    Λυπάμαι για το σπίτι που γκρεμίστηκε, αλλά εάν υπήρχε μια ανακοίνωση για την εξέλιξη αυτή, τότε όλοι οι κάτοικοι θα είχαν παρευρεθεί και θα ματαίωναν την κατεδάφιση ΄όπως γίνεται και στα ειρηνοδικεία που ματαιώνουν τις κατασχέσεις. Αλλά αλλά αλλά .... κατόπιν λέμε ότι θέλουμε, και άντε να το αποδείξουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος18/11/16 18:56

      Δερτούζο για ποιες κινητοποιήσεις μιλάς , ακόμη και σήμερα θέλεις να κτίζουν σπίτια μέσα στο δάσος και πιστεύεις ότι θα σε ακολουθούσουν οι κάτοικοι αυτού του νησιού εσάς που καταπατήσατε και καταστρέψατε τα πάντα .Βρε ηλίθιε αυτά ακόμα πιστεύεις .

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος18/11/16 20:26

      Tι καταπατήσαμε ρε βλαμένε; Συμβόλαια έχουμε και τα πληρώσαμε όλα. Σηκοφάντη του κερατά.
      Αντε να χαθείτε. Γράψε το όνομα σου και έλα στα Βασιλικά , θα καλοπεράσεις. Σηχαμένε εμείς καταστρέψαμε τα πάντα; Όλα τα βασιλικά είμαστε σε δασικό, έλα ρε μακάκα να μας γκρεμίσεις . Αντε χάσου

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος19/11/16 05:54

      ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ
      ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΡΚΕΤΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ.
      ΞΕΚΙΝΑΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ.
      ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΗΜΟΥΝΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΑ ΚΑΤΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΟΤΙ ΥΠΗΡΧΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ Ο κ.ΤΖΑΒΑΡΗΣ ΜΙΛΟΥΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΜΑΣ "ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ" ΜΕ ΑΠΙΑΣΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ.
      ΕΙΧΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ.
      ΤΕΛΙΚΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΟΣΟ ΕΦΙΚΤΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΣΧΕΔΟΝ ΠΕΣΑΜΕ ΕΞΩ.ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΩ ΟΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΒΛΕΠΕ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ.
      ΗΤΑΝ ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΕΒΑΛΕ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΑΠΟΤΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΦΙΚΤΟΣ.
      ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΘΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΟΤΙ ΑΦΗΣΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ 15 ΜΗΝΕΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΦΑΚΕΛΟ ΥΠΟΨΗΦΟΙΤΗΤΑΣ ΚΑΙ Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ.
      ΕΦΤΑΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΚΑΙ ΠΡΟΧΕΙΡΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ.ΚΡΙΜΑ.
      ΔΕΥΤΑΙΡΟ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΜΑ ΗΤΑΝ Η ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΑΠΟΤΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΟΥ κ.ΣΠΥΡΟΥ ΜΕΡΚΟΥΡΗ ΠΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΔΕΚΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΘΕΣΜΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΗΞΕΡΕ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡ ΠΟΛΥΤΙΜΟΣ ΣΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ.
      ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΦΥΣΙΚΑ ΤΥΧΑΙΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Η ΕΛΕΥΣΙΝΑ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΤΟΥ 2014 ΤΟΝ ΠΗΡΕ ΩΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΗΣ.
      ΤΩΡΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ.
      ΚΥΡΙΑ ΝΑΝΝΟΥ ΟΠΩΣ ΘΥΜΩΣΑΣΤΕ Ο κ.ΜΗΝΑΣ ΝΑΝΝΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΛΑΛΕΙ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ΤΟΝ κ.ΤΖΑΒΑΡΗ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ, ΜΟΝΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΜΕ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΔΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟΤΙ ΑΚΟΥΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΩ ΖΗΤΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΣΑΝ ΔΗΜΟΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΝΑΒΟΛΕΣ. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕΡΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΤΙΜΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΟΥΤΟ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΜΕΤΑ ΑΘΩΩΘΕΙ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.ΟΣΟ ΓΙΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΟΤΙ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ ΤΟΤΕ ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ κ.ΔΗΜΑΡΧΕ ΝΑ ΖΗΤΑΤΕ ΑΝΑΒΟΛΕΣ;ΚΑΝΤΕ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΔΙΚΕΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΟΣΕΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΕΧΕΙ ΑΘΩΩΘΕΙ.ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ ΔΕΝ ΦΘΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ,ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ
      ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΣΑ,ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΘΕΣΗ.
      ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος18/11/16 19:13

    ΔΕΡΤΟΥΖΟ ΔΑΣΟΦΑΓΟ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΧΩ ΧΤΙΣΕΙ ΜΕ ΑΔΕΙΑ ΕΝΤΟΣ ΣΧΕΔΙΟΥ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΟΨΩ ΕΝΑ ΠΕΥΚΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΟΝΤΕΥΕΙ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ, ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΔΑΣΟΦΑΓΟΙ ΠΟΣΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΕΥΚΑ ΦΑΓΑΤΕ ΣΤΗ ΖΟΥΛΑ;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος18/11/16 19:43

      ΑΑΑΛΛΟ ΑΡΧΙΔΗ ΕΣΥ 19.13 ΠΟΥ ΘΕς ΝΑ ΚΟΨΕΙΣ ΠΕΥΚΑ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος18/11/16 20:26

      τα πάντα στο βωμό της πολιτικής εκμετάλλευσης για να δει χτυπήσουνε την δημοτική αρχή για να είναι πάντα στο προσκήνιο και να δίνουν νόημα στη ζωή τους.///

      Διαγραφή
  10. Ανώνυμος18/11/16 19:20

    Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΔΡΑΝΟΜΗΣΕΙ ΧΤΙΖΟΝΤΑΣ ΑΥΘΕΡΕΤΑ ΝΑ ΤΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ 3846 ΚΑΙ ΤΟΝ 4318 ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΜΕ ΝΕΑ ΔΙΑΤΑΞΗ
    ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΤΟ ΓΚΡΕΜΙΖΟΥΝ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΟΙΜΟΤΑΝΕ ?????
    ΡΑ ΑΝΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΔΗΜΑΓΩΓΟΙ ΠΟΥ ΠΑΤΕ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΕΙΤΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΔΗΜ. ΑΡΧΗ !!!!!!
    ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΑ. ///

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος19/11/16 05:53

      ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ
      ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΡΚΕΤΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ.
      ΞΕΚΙΝΑΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ.
      ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΗΜΟΥΝΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΑ ΚΑΤΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΟΤΙ ΥΠΗΡΧΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ Ο κ.ΤΖΑΒΑΡΗΣ ΜΙΛΟΥΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΜΑΣ "ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ" ΜΕ ΑΠΙΑΣΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ.
      ΕΙΧΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ.
      ΤΕΛΙΚΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΟΣΟ ΕΦΙΚΤΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΣΧΕΔΟΝ ΠΕΣΑΜΕ ΕΞΩ.ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΩ ΟΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΒΛΕΠΕ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ.
      ΗΤΑΝ ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΕΒΑΛΕ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΑΠΟΤΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΦΙΚΤΟΣ.
      ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΘΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΟΤΙ ΑΦΗΣΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ 15 ΜΗΝΕΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΦΑΚΕΛΟ ΥΠΟΨΗΦΟΙΤΗΤΑΣ ΚΑΙ Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ.
      ΕΦΤΑΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΚΑΙ ΠΡΟΧΕΙΡΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ.ΚΡΙΜΑ.
      ΔΕΥΤΑΙΡΟ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΜΑ ΗΤΑΝ Η ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΑΠΟΤΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΟΥ κ.ΣΠΥΡΟΥ ΜΕΡΚΟΥΡΗ ΠΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΔΕΚΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΘΕΣΜΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΗΞΕΡΕ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡ ΠΟΛΥΤΙΜΟΣ ΣΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ.
      ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΦΥΣΙΚΑ ΤΥΧΑΙΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Η ΕΛΕΥΣΙΝΑ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΤΟΥ 2014 ΤΟΝ ΠΗΡΕ ΩΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΗΣ.
      ΤΩΡΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ.
      ΚΥΡΙΑ ΝΑΝΝΟΥ ΟΠΩΣ ΘΥΜΩΣΑΣΤΕ Ο κ.ΜΗΝΑΣ ΝΑΝΝΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΛΑΛΕΙ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ΤΟΝ κ.ΤΖΑΒΑΡΗ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ, ΜΟΝΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΜΕ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΔΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟΤΙ ΑΚΟΥΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΩ ΖΗΤΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΣΑΝ ΔΗΜΟΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΝΑΒΟΛΕΣ. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕΡΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΤΙΜΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΟΥΤΟ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΜΕΤΑ ΑΘΩΩΘΕΙ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.ΟΣΟ ΓΙΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΟΤΙ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ ΤΟΤΕ ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ κ.ΔΗΜΑΡΧΕ ΝΑ ΖΗΤΑΤΕ ΑΝΑΒΟΛΕΣ;ΚΑΝΤΕ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΔΙΚΕΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΟΣΕΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΕΧΕΙ ΑΘΩΩΘΕΙ.ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ ΔΕΝ ΦΘΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ,ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ
      ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΣΑ,ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΘΕΣΗ.
      ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

      Διαγραφή
  11. Ο Πέτρος κα οι μαλτέζικες πλάκες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος18/11/16 20:28

      ΠΑΠΑΘΕΟΧΑΡΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΜΠΕΛΑΚΙ
      ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΖΩΟΝ ΠΟΥ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΟΡΘΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙ Ο ΜΙΣΘΟΣ.
      Ο ΠΕΤΡΟΣ ΕΒΑΖΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ
      ΠΕΤΡΟ ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ ΑΚΟΜΑ
      ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟ ΑΜΠΕΛΑΚΙΩΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟ 2019 ΝΑ ΣΕ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ
      ΣΤΕΡΝΗ ΜΟΥ ΓΝΩΣΗ ΝΑ Σ ΕΙΧΑ ΠΡΩΤΑ
      ΑΛΛΆ ΒΡΕ ΠΕΤΡΟ ΠΟΛΥ ΓΚΡΙΝΙΑ ΚΑΙ ΣΥ ΜΑΣ ΕΙΧΕΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΤΣΙΤΑ ..... ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΙΩΤΟ ΒΕΒΑΙΑ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος18/11/16 20:31

      ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΑΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΣΕ ΣΑΣ
      ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΟΛΥΧΡΟΝΕΜΕΝΕ ΣΟΥΛΤΑΝΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΝΟΥΜ ΜΠΟΥΡΕΚ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΦΕΡΘΕΙ ΤΟ ΑΜΠΕΛΑΚΙ ΣΤΟΝ ΠΕΤΡΟ

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος18/11/16 20:33

      ΡΕ ΚΑΘΑΡΜΑ ΣΚΟΤΕΙΝΕ ΘΥΜΑΣΕ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΚΙ ΕΚΛΑΙΓΕΣ ΠΑΛΙΟΖΗΤΟΥΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΑΕΙ
      ΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΘΕΙΣ ΞΕΦΤΙΛΑΑΑΑΑΑΑ

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος20/11/16 15:25

      πετρος δεν θα ξαναπερασει απ τη Σαλαμινα ολακερη.τωρα συγκριση με αυτο το κλουκλουκι την ζαγαρα τη σταυρουλα εεεε γελαει ο καθε πικραμενος.αυτη ειναι ο μισθουλακος μου και ναι σε ολα.ενα τουβλο 1,90 και 150 κιλα

      Διαγραφή
  12. Ανώνυμος18/11/16 20:24

    Δερτούζος αντί να κυνηγάς την αποκεντρωμένη το υπουργείο περιβάλλοντος τους βουλευτές β πειραιά την δημοτική αρχή δεν πας να βρεις τους ρουφιάνους γείτονες που τον κατήγγειλαν γιατί στο τέλος τέλος αυτός δεν έφτιαξε ένα σπιτάκι να βάλει ένα κεραμίδι πάνω από το κεφάλι του μου ήθελε διώροφη οικοδομή και μάλιστα μέσα στο δάσος
    ρε εδώ νόμιμη είμαστε με άδειες και μόλις βάλουμε ένα καρφί μας στέλνουν την αστυνομία και αυτός μου ήθελε τέτοια αυθαιρεσία???????? ///

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος19/11/16 05:52

    ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ
    ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΡΚΕΤΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ.
    ΞΕΚΙΝΑΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ.
    ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΗΜΟΥΝΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΑ ΚΑΤΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΟΤΙ ΥΠΗΡΧΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ Ο κ.ΤΖΑΒΑΡΗΣ ΜΙΛΟΥΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΜΑΣ "ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ" ΜΕ ΑΠΙΑΣΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ.
    ΕΙΧΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ.
    ΤΕΛΙΚΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΟΣΟ ΕΦΙΚΤΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΣΧΕΔΟΝ ΠΕΣΑΜΕ ΕΞΩ.ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΩ ΟΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΒΛΕΠΕ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ.
    ΗΤΑΝ ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΕΒΑΛΕ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΑΠΟΤΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΦΙΚΤΟΣ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΘΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΟΤΙ ΑΦΗΣΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ 15 ΜΗΝΕΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΦΑΚΕΛΟ ΥΠΟΨΗΦΟΙΤΗΤΑΣ ΚΑΙ Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ.
    ΕΦΤΑΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΚΑΙ ΠΡΟΧΕΙΡΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ.ΚΡΙΜΑ.
    ΔΕΥΤΑΙΡΟ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΜΑ ΗΤΑΝ Η ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΑΠΟΤΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΟΥ κ.ΣΠΥΡΟΥ ΜΕΡΚΟΥΡΗ ΠΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΔΕΚΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΘΕΣΜΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΗΞΕΡΕ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡ ΠΟΛΥΤΙΜΟΣ ΣΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ.
    ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΦΥΣΙΚΑ ΤΥΧΑΙΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Η ΕΛΕΥΣΙΝΑ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΤΟΥ 2014 ΤΟΝ ΠΗΡΕ ΩΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΗΣ.
    ΤΩΡΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ.
    ΚΥΡΙΑ ΝΑΝΝΟΥ ΟΠΩΣ ΘΥΜΩΣΑΣΤΕ Ο κ.ΜΗΝΑΣ ΝΑΝΝΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΛΑΛΕΙ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ΤΟΝ κ.ΤΖΑΒΑΡΗ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ, ΜΟΝΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΜΕ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΔΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟΤΙ ΑΚΟΥΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΩ ΖΗΤΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΣΑΝ ΔΗΜΟΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΝΑΒΟΛΕΣ. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕΡΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΤΙΜΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΟΥΤΟ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΜΕΤΑ ΑΘΩΩΘΕΙ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.ΟΣΟ ΓΙΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΟΤΙ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ ΤΟΤΕ ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ κ.ΔΗΜΑΡΧΕ ΝΑ ΖΗΤΑΤΕ ΑΝΑΒΟΛΕΣ;ΚΑΝΤΕ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΔΙΚΕΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΟΣΕΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΕΧΕΙ ΑΘΩΩΘΕΙ.ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ ΔΕΝ ΦΘΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ,ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ
    ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΣΑ,ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΘΕΣΗ.
    ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος19/11/16 08:27

    ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΝΑΒΟΛΕΣ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ. ΑΝΑΒΟΛΕΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΥΝΗΘΗΩΣ Ο ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΠΩς ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΚΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ. ΕΔΩ ΣΤΟ ΔΚΑΣΤΗΡΙΟ Ο ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΕ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙ 20 ΑΤΟΜΑ ΌΛΟ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΎΜΕΝΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΟΛΗ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΉ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ 10 ΜΑΡΤΥΡΕΣ. Ο ΚΟΣΜΟΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ. ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΜΟΝΟ ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΑΠΟ ΜΕΝΑ. ΑΙΣΧΟΣ ΚΥΡΙΑ ΔΗΜΑΡΧΕ ΚΑΙ ......ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΜΗΝΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος19/11/16 08:41

    Άκου αρχιλαμόγιο Μηνάκο. Όλη η Κουλουρη ξέρει ότι στο στόχαστρο έχεις τον Τσάβες. Δεν μας λες κάτι νέο.
    Τον Τσάβες όμως δεν μπορείς να τον αγγίξεις.
    Μας έχεις ζαλίσει τα ούμπαλα χρόνια τώρα ότι ο Τσάβες έχει κλέψει τον Δήμο.
    Τον έχεις διασύρει και του έχεις κάνει εσύ δηλαδή η Χανούμ Μπουρέκ και ο συνεργάτης σου εξ ανατολών ουκ ολίγες καταγγελίες και μηνύσεις.
    Όμως είστε κότες Κότες λυράτες και όταν φτάνει η ώρα της κρίσης στην δικαιοσύνη κιοτεύετε παλιοκότες και παίρνετε αναβολές. Σε όποια δίκη έγινε γιατί δεν σας πέρασε αθωώθηκε.
    Και για να σε ρωτήσω:
    οκ έκλεψε τις μαλτέζικες πλάκες μεγάλης αρχαιολογικής αξίας
    οκ χρέωσε στο 10πλάσιο την πλακόστρωση στην εκκλησία στα Αμπελάκια.
    Γιατί ρε αληταρά έβαλες την Χανούμ Μπουρέκ να εκλιπαρεί την έδρα να πάρει αναβολή;
    Δεν ήξερες ότι οι Χρυσαυγίτες δικηγόροι που έβαλες είχαν άλλες υποθέσεις; Αλλά να μου πεις ακόμα κι αυτό θέλει ψάξιμο. Σιγά μην είχαν
    Ειδικά ο ένας που έχει κι άλλη υπόθεση κατά του Τσάβες πέρυσι που γινόταν η δίκη πάλι είχε άλλη υπόθεση. Οι δικηγόροι πεινάνε λόγω κρίσης κι αυτός που δεν τον ξέρει ούτε η μάνα του όλο άλλες υποθέσεις έχει.
    Μηνάκο δεν είσαι στην Αραπιά άσε που και εκεί σε πήραν χαμπάρι και ακόμα σε κυνηγάνε
    Εδώ Μηνάκο είναι Κούλουρη
    Σε πιστέψαμε και σε κάναμε δήμαρχο
    Αλλά μέχρι εδώ
    Καλό το παραμύθι σου αλλά δράκος γιοκ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος19/11/16 19:20

    ΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος19/11/16 19:53

    Είσαστε η γάγγραινα που ρούφηξε το αίμα των Κουλουριωτών και κατέστρεψε τη Σαλαμίνα μας.
    Μηνά ξέρουμε ποιός είσαι και να ξέρεις ότι την Ρούλα την βγάλαμε Δήμαρχο γιατί μας έλεγες ότι θα είσαι δίπλα της και θα την στηρίξεις για να εξυγιάνει το Δήμο και να πατάξει τη διαφθορά. Δεν είχαμε λόγους να μην σε εμπιστευτούμε και από τον ανήθικο πόλεμο που σου έκαναν και προεκλογικά και τώρα καταλαβαίνω ότι έχεις μείνει σταθερός στα λόγια σου, κι αυτό με κάνει υπερήφανο. Προχωρείστε εμπρός κι αφήστε τους νεκρούς να προχωρούν. Είναι πολύ μικροί μπροστά σας, η Σαλαμίνα θα σας ευγνωμονεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος20/11/16 07:40

    ΡΕ ΜΗΝΑΚΟ 19:20 ΚΑΙ 19:53,ΞΕΧΑΣΕΣ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΟΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙΣ
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΚΙΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΘΩΩΘΗΚΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ!!!!!!!
    ΑΥΤΟ ΦΟΒΑΣΑΙ ΜΗΠΩΣ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ ΜΗΝΑΚΟ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΟ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗ
    ΟΜΩΣ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΘΑ ΤΟ ΠΙΕΙΣ ΟΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.