Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

7 Νοε 2016

Ο σύλλογος Μπατσί Σαλαμίνας “Άγ. Νικόλαος ο Δροσερός” πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία την χθεσινή του εκδρομή (6/11/2016)



Ο εξωραϊστικός και εκπολιτιστικός σύλλογος Μπατσί Σαλαμίνας “Άγ. Νικόλαος ο Δροσερός” πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία την χθεσινή του εκδρομή (6/11) στην Επίδαυρο / Ι. Μ. Αγνούντος, Καλαμίου και Ναύπλιον καλή επιτυχία και στην επόμενη εκδρομή σας αγαπημένοι και συντονισμένοι

12 σχόλια:

  1. Ανώνυμος7/11/16 18:38

    τελικα εσυ εχεις ξεφυγει εντελως, κοινως το τερματισες.
    πηγαν εκδρομη 5-6 ανθρωποι και εσυ θεωρεις πως ειναι ειδηση για το νησι.
    μου αρεσει που γραφεις επανω στον τιτλο ενημερωση χωρις υπερβολες και με γνωμονα την...... αναπτυξη του νησιου.αλλα ξεχασα ειναι εκπολιτιστικος συλλογος ....τρομαρα σας τι εκπολιτισατε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μακάρι την δράση του συλλόγου Μπατσί να την είχαν κι άλλοι σύλλογοι, προβάλλουμε στο μπλοκ όλους τους συλλόγους της Σαλαμίνας εξ/κούς, αθ/κούς κα ο σύλλογος Μπατσί σε στράβωσε; Ποιον σύλλογο αφήσαμε απ έξω απ την στιγμή που μας έστειλε ενημερωτικό;
      Εσένα ποιος σε υποχρέωσε να μπεις στο μπλοκ; Πολύ δε περισσότερο ποιος σε υποχρέωσε να παρακολουθήσεις το βίντεο της δράσης τους;
      ΕΛΕΟΣ πια έχει η Σαλαμίνα 50 μπλοκ πήγανε εκεί και μην μας διαβάζεις

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος7/11/16 19:34

    ΚΑΛΑ , ΕΙΧΑΤΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΩΛΕΙΑ ,ΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΒΟΗΘΗΣΕ ΤΟ ΝΗΣΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟ ΜΠΑΤΣΙ ,ΟΥΤΕ ΛΕΞΗ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΡΕ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ? ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΙΧΑΤΕ ΒΑΛΕΙ ΕΝΑ ΠΟΥΛΜΑΝ ΓΙΑ ΤΗ ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ,ΠΟΥ ΑΡΚΕΤΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ,Η ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΑΣ ΜΑΡΑΝΕ ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΑΣ !!! ΤΟ ΓΙΩΡΓΟ ΤΟΝ ΘΥΜΟΥΝΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ !!! ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η υποχρέωση που έχει η Κούλουρη στον εκλιπόντα δεν υπολογίζεται;
      Να σου θυμίσουμε μόνον το έργο της αποχέτευσης το οποίο αν ξεκίνησε με πρόγραμμα της ΕΕ το οφείλουμε στον Γιώργο Βασιλείου και τον Κωνσταντίνο Καραμανλή ο ποίος για χάρη του το ενέταξε.
      Πότε δεν πήρε ένα ευχαριστώ εν ζωή... θα το πάρει άραγε τώρα;
      Μην σκαλίζεις την πολιτική του τόπου βρωμάει το ίδιο σαν ......

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος8/11/16 06:49

    Το πουλμαν ηταν απο μεγαρα γιατη απο ΣΑΛΑΜΙΝΑ τα πουλμαν δεν κανουν για εκδρομη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος8/11/16 16:50

      Το πούλμαν όπως αναφέρεις ήταν από Μέγαρα γιατί εδώ και χρόνια που ο οικισμός από προηγούμενες ακόμα διοικήσεις έπαιρναν προσφορές ήταν πάντα φτηνότεροι οι Μεγαρίτες, με τα χρόνια λοιπόν δημιουργήθηκε μια αμοιβαία εμπιστοσύνη και η συνεργασία συνεχίστηκε.
      Έτσι για να μην βγάζεις χολή άνευ λόγου φίλε μου αν θες βρες την παρούσα διοίκηση συζήτησε το και είμαι βέβαιος πως αν δώσεις καλή τιμή θα προτιμήσει εσένα

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος8/11/16 19:07

    ΡΕ ΑΘΛΙΟΙ ,ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥΛΜΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ,Η ΓΙΑ ΤΗ ΤΙΜΗ ΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΒΟΗΘΗΣΕ ΟΣΟ ΚΑΝΕΙΣ , ΣΑΣ ΤΟΝΙΖΟΥΜΕ ? ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΞΕΡΕΙΤΑΙ ΟΥΤΕ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΖΙ ΗΤΑΝ ΔΗΜ.ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΑΓΑΠΙΟΥ . ΑΛΛΑ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΜΥΛΟ ΠΕΝΤΕ ΜΕΡΕΣ ΚΟΣΚΙΝΙΖΕΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος8/11/16 21:34

      Ρε ανιστόρητε πεοτυμπανιστή που χεις το θράσος μωρή ρόμπα ξεκούμπωτη να μας βρίζει κιόλας, βάλε μωρή το ονοματάκι σου να σου εξηγήσω τ' όνειρο κουφαλίτσα που θα μας πεις και άθλιους βρωμιάρα.
      Άντε και πηδήξου αχόρταγη βοθρορουφύχτρα που θα μας κάνεις και παρατηρήσεις
      Συ μωρή έκανες το καθήκον σου; Μπράβο λοιπόν, κοίτα την προσωπική σου ξεφτίλα κι άσε εμάς

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος9/11/16 16:54

      Μαστακουνάς Επαμεινώνδας του Περικλέους και της Ελπινίκης!
      Πότε θα μου εξηγήσεις το όνειρο;

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος9/11/16 18:47

    ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΑΛΛΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΑΞΕΣΤΟΣ , ΑΘΛΙΕ ΤΙΠΟΤΕΝΙΕ ΜΙΚΡΕ ΚΑΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΕ ΚΑΡΑΦΛΑ !!! ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΣ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΑΕΙΜΝΙΣΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Στο Μπατσι πήγα και κάναμε διακοπές το1962 είχαμε αγοράσει οικόπεδο οι γονείς μου και ο θείος μου από τους πρώτους. Τι στιγμές έχω ζήσει εκεί για πολλά χρόνια. Μπορώ να γράψω ένα βιβλίο για το Μπατσι και το εκκλησάκι του αγ. Νικολάου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Στο Μπατσι πήγα και κάναμε διακοπές το1962 είχαμε αγοράσει οικόπεδο οι γονείς μου και ο θείος μου από τους πρώτους. Τι στιγμές έχω ζήσει εκεί για πολλά χρόνια. Μπορώ να γράψω ένα βιβλίο για το Μπατσι και το εκκλησάκι του αγ. Νικολάου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.