Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

24 Νοε 2016

ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΠΟΛΙΤΩΝ

Φωτό αρχείου
Αγαπητοί εκπρόσωποι του Δήμου Σαλαμίνας,
Με αφορμή το πρόβλημα που παρουσιάζεται συχνά στην περιοχή των Σεληνίων και μάλιστα στη διασταύρωση των οδών Ευκαλύπτων και Μήλου σας γνωρίζω τα εξής:
Λόγω της καθυστερημένης καθαριότητας των κάδων στη διασταύρωση των ανωτέρω οδών, του μη μαζέματος των κλαδιών από κοπή δένδρων της περιοχής που τα συσωρρεύουν όλοι στο σημείο αυτό, αλλά περισσότερο στην ευαισθησία των γειτόνων να τα κουβαλούν μπροστά στο σπίτι μου, με την δικαιολογία ότι είναι πολλά τα σκουπίδια και τα κλαδιά και μαζεύουν ποντίκια, θα φθάσουμε σε σημείο αντί να μας φάνε τα ποντίκια να φαγωθούμε μεταξύ μας.
Φοβόμαστε μη μας βάλουν και καμιά φωτιά και τότε ζήτω που καήκαμε, και οι καυγάδες για προβλήματα που δημιουργεί η ακαθάριστη περιοχή,

Ζητάμε από την Υπηρεσία καθαριότητας να είναι πιο ευαισθητοποιημένη, χωρίς διακρίσεις σε ότι αφορά την καθαριότητα των Σεληνίων από σκουπίδια και κλαδιά.
Σε ένα τέτοιο ένδοξο νησί που αν δεν υπήρχε η νίκη στη Ναυμαχία της Σαλαμίνας, θα φοράγαμε όλες σήμερα μπούργκα, δεν αξίζει να έχει τέτοια φαινόμενα εγκατάλειψης.
Αλλως τε η γυναίκα του Καίσαρα δεν αρκεί να είναι ωραία........ αλλά να φαίνεται και ωραία.
Με εκτίμηση
Αλεξάνδρα Κρασσά- Κούρτη
Ευκαλύπτων και Μήλου 36
ΣΑΛΑΜΙΝΑ
Το τηλέφωνο της κας στην διάθεση της υπηρεσίας

16 σχόλια:

  1. Ανώνυμος24/11/16 09:58

    O ΡΑΝ ΤΑΝ ΠΛΑΝ βρήκε τις πλάκες αλλά δεν αποκαλύπτει προς το παρόν τίποτα αν δεν του δώσει άδεια ο Μητσοτάκης βλέπετε έχουμε και αδυναμίες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος24/11/16 10:53

    ΤΟ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 2013 ΣΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΜΠΕΛΑΚΙΩΝ , ΡΩΤΗΣΕ Ο κ . ΠΕΠΠΑΣ ΝΙΚΟΣ ΤΟΝ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟ ΤΟΤΕ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ κ. ΠΑΠΑΘΕΟΧΑΡΗ , ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΛΕΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΟΠΩΣ ΚΑΝΑΜΕ ΠΑΝΤΑ? Η ΑΠΕΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΗΤΑΝ ΑΦΟΠΛΙΣΤΙΚΗ , ΑΠΟ ΠΑΡΑΛΕΙΨΗ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΑΜΕ ΕΙΠΕ ,ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΣΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ!!! ΓΙ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΜΠΕΛΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΝΑΣΤΑΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΧΕΙΡΟΤΗΤΑ ,ΤΗΝ ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ,ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΙΚΟ ΧΕΙΡΙΣΜΟ , ΣΟΒΑΡΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΜΑΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24/11/16 19:47

      ΡΕ 10:53,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙΣ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΓΙΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΠΟΣΟ ΨΕΥΤΗΣ ΕΙΣΑΙ;

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος24/11/16 14:48

    Τα παραπονα στον κ ΘΕΜΟ που ειναι και γειτονας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος24/11/16 14:50

    Τα παραπονα στον κ ΘΕΜΟ που ειναι και γειτονας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος24/11/16 15:46

    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΔΗΜΟΣ ΑΜΠΕΛΑΚΙΩΝ. ΘΥΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟΤΕ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ?????????????ΟΧΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΥΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΙ ΤΡΑΒΑΜΕ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΧΩΡΟΣ.Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ.ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΔΡΑΣΟΥΜΕ. ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΥΤΟΝΙΕΡΙ ΤΟΥΣ ΑΡΒΑΝΙΤΕΣ ΔΕΝ ΚΟΛΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΣΑΜΗΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος24/11/16 16:34

    ΡΕ 15,46 ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ , ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΗ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΑΜΠΕΛΑΚΙΩΤΗΣ ΒΛΑΚΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος24/11/16 17:02

    Και εσείς κυρία νου γιατί δεν αντιδράτε στην απόρριψη των κλαδιών μπροστά στο σπίτι σας από τους ασυνείδητους συμπολίτες σας;
    Και ποιός τους είπε αυτούς ότι είναι υποχρεωμένος ο Δήμος να μαζεύει τα μπάζα και τα κλαδιά τους; Δεν διαβάσανε τον κανονισμό καθαριότητας; Κάντε λοιπόν μια επώνυμη καταγγελία στο Δήμο αναφέροντας τα ονόματα τους που ούτως ή άλλως τα ξέρετε αφού μένουνε κοντά σας, κι αφήστε μετά να το χειριστεί ο Δήμος. Για να δούμε, θα το ξανακάνουν αν φάνε το τσουχτερό πρόστιμο; Για να λυθεί ή έστω να περιοριστεί το πρόβλημα της καθαριότητας είναι επιτακτική ανάγκη να συνδράμετε με τον τρόπο αυτό τη προσπάθεια της δημοτικής αρχής. Ούτε συνιστά "κάρφωμα" η καταγγελία από τη στιγμή που κάποιος δεν συνετίζεται. Ο φόβος φυλάει τα έρμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24/11/16 20:39

      ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΚΑΝΙΣΜΟ ΜΙΛΑΣ ΡΕ ΚΟΠΑΝΕ; ΑΣ ΤΟΝ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΠΡΩΤΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος24/11/16 21:10

      ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΆΓΓΕΙΛΕΙ ΣΤΑ ΑΡΜΟΔΙΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΡΑΠΟΝΕΘΕΙ. ///

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος24/11/16 22:53

      Ο Δήμος κόπανε 20:39 δεν έφτιαξε τον κανονισμό για τον εαυτό του, τον έφτιαξε για αυτούς που παρανομούν. Ξύπνα κάποτε, πόσο θα κοιμάσαι !!!

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος24/11/16 20:09

    ΔΕΝ ΕΊΣΑΣΤΕ ΓΙΑ ΚΌΣΜΟ ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΕΧΕΤΕ ΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΊΑ ΣΤΟ ΣΤΌΜΑ ΠΟΙΟ ΚΑΝΟΝΙΣΜΌ ΚΑΙ ΠΑΠ@ΡΙΕΣ ΜΑΣ ΤΣΑΜΠΟΥΝΑΤΕ ΡΕ??? ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΔΗΜΟΤΗΣ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ?? ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΊΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΘΕΊ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ?? ΕΠΕΙΔΗ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΕΡΗΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ ΝΑ ΑΔΕΙΑΣΕΤΕ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΜΗΝΑ ???????????? ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΌ ΠΉΡΑΤΕ ,ΕΠΙΣΚΕΥΆΖΕΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΆ ΤΟΥ ΚΌΣΜΟΥ ΤΑ ΟΧΉΜΑΤΑ,ΕΧΕΤΕ 200 ΑΤΟΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΌ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ,ΠΗΡΑΤΕ ΟΤΙ ΕΡΓΟΛΑΒΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ/ΧΟΡΤΑ,ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΚΑΡΓΑ,ΕΡΓΑΛΕΙΑ,......ΚΛΠ ΤΙ ΜΑΣ ΠΑΡΕΧΕΤΕ ΡΕ ΦΩΤΟΜΟΝΤΕΛΑ????? ΤΩΡΑ ΤΑ ΧΡΗΣΤΟΥΓΕΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΝ ΟΙ ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΘΑ ΜΑΣ ΦΑΕΙ ΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΠΑΛΙ??? ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΤΣΟΥΧΤΕΡΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΑΦΗΣΤΕ ΔΕΝ ΑΠΕΥΘΎΝΕΣΤΕ ΣΕ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΣΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΑΔΙΚΑ Ο ΚΑΘΕ ΣΥΛΟΓΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΤΑΡΑΞΕΙ ΣΤΗΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΛΛΙΠΉ ΕΩΣ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΠΟΚΟΜΙΔΉΣ ΑΠΟΡΡΙΜΆΤΩΝ /ΚΛΑΡΙΩΝ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΣΑΣ ΚΑΝΟΝΙΜΣΟΥ ΠΑΝΤΑ! ΔΙΟΤΙ ΟΠΩΣ ΞΈΡΕΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΑΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΚΑΘΑΡΙΖΕΤΕ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΑΦΑΊΡΕΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΆ !!! ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΦΤΙΆΞΑΤΕ ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΑ ΛΟΥΖΌΣΑΣΤΕ ΓΑΤΑΚΙΑ ΑΝΊΚΑΝΟΙ .......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24/11/16 22:47

      Άκουσε για να μαθαίνεις για να μη γράφεις μπούρδες. Ο Δήμος υποχρέωση έχει μόνο για την αποκομιδή των οικιακών απορριμμάτων και όταν αυτό για διάφορους λόγους δεν μπορεί να γίνει τότε έχουμε υποχρέωση να κρατήσουμε τις σακούλες σπίτι μας μέχρι να αδειάσουν οι κάδοι. Η εναπόθεση σκουπιδιών έξω από τους κάδους ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ. Για τα κλαδιά και τα εξωοικιακά ο Δήμος δεν έχει υποχρέωση και αυτός που τα πετάει ευθύνεται για ρύπανση. Ο κανονισμός λέει ότι μπορείς να πάρεις τηλέφωνο στην Υπηρεσία Καθαριότητας κι όταν σου πούνε ότι μπορούν να τα πάρουν τότε πηγαίνεις πληρώνεις ένα μικρό ποσό, κλείνετε ραντεβού κι έρχονται και τα παίρνουν από το σπίτι σου κι όχι από την αυλή του άλλου. Κι όσο για τα 200 άτομα στην καθαριότητα κόψε ένα μηδενικό γιατί δεν είναι πάνω από 35. Μήπως ξέχασες ότι 100 άτομα με ασφαλιστικά που είχαν οι προηγούμενοι τους απέλυσαν το καλοκαίρι του 2014; Μήπως ξέρεις ότι τα δύο τελευταία χρόνια έχουν συνταξιοδοτηθεί γύρω στα 10 άτομα;
      Μήπως ξέρεις ότι ο σαραβαλιασμένος στόλος χρειάζεται κάθε μέρα το "φιλί της ζωής" για να κρατιέται όρθιος; Μήπως ξέρεις ότι ο Δήμος είναι χρεοκοπημένος;
      Αν λοιπόν κι εμείς οι πολίτες δεν βοηθήσουμε θα ψοφήσουμε όλοι από τη βρωμιά. Η καθαριότητα δεν είναι θέμα μόνο του Δήμου, πρωτίστως είναι δικό μας αν μας ενδιαφέρει βέβαια η καθαριότητα. Ο Δήμος πρέπει να δημιουργήσει την υποδομή, αλλά τα σκουπίδια δεν τα πετάει έξω από το κάδο ο Δήμος, τα πετάμε εμείς. Και να σου πω και κάτι, δεν με συμφέρει βέβαια γιατί κι εγώ μερικές φορές το κάνω από τεμπελιά, όπου υπάρχει πρόστιμο τα πράγματα καλυτερεύουν, όπου δεν υπάρχει χειροτερεύουν. Πάρε παράδειγμα τα κράνη, όταν αρχίσανε και βάζανε τσουχτερά πρόστιμα όλοι συμμορφωθήκαμε. Γιαυτό αν θέλουμε να έχουμε ένα νησί καθαρό θα πρέπει ο Δήμος να εφαρμόσει τον κανονισμό και να ρίχνει τα πρόστιμα που προβλέπονται. Πέντε πρόστιμα του χιλιάρικου αν θα ρίξει, η Σαλαμίνα θα λάμπει. Καιρός λοιπόν για πρόστιμα και καιρός να ενεργοποιηθούμε και να καταγγέλνουμε εκείνους που μας βρωμίζουν. Αν δεν γίνουν αυτά τα δύο, τότε δεν υπάρχει γιατρειά.

      Διαγραφή
    2. Σκοτεινος25/11/16 01:21

      Όπα δήμαρχε μηνά διεταξες να πέφτουν πρόστιμα,οπα οπα τρελαθηκες τελείως ποσα σου λυπουν ρε ξεφτίλα που απειλής τον κόσμο βρομιαρη α να χαθείς τα έχεις ξεφτιλίσει όλα,καλά ο στόλος έχει μείνει μισός όπως λες αλλά τα καύσιμα αυξάνονται πόσα θα οικονομησεις χαμενε.

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος24/11/16 21:35

    ΘΕΜΟ βλεπεις τα χαλια σου θα φας ξυλο πολυ συντομα θα σε φτυσει και ο χατζης και θα κλαψουριζεις στην αγκαλια του ΜΑΜΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος25/11/16 05:54

    μην δικεολογιστε τσαμπα ειστε οπως τα λενε παραπανω ΑΝΙΚΑΝΟΙ να καθαρισετε τον τοπο και να διαχειριστητε το προσωπικο ολα ειναι δικεολογιεσ της μπιθας μας φερατε κοσμο και τους αφηνετε και σχολανε απο της 10 ωρα το πρωι και το λουκη το τραβαμε οι υποληποι ο θεμος μονο βολτουλες με το γκομενακι στο πουλμαν ξερεισ εσυ που.και ο μαμμης με το πυροσβεστικο να καιει πετρελεο ταχα μου για να δει που εχει ογκουσ απο αμαζευτα και καλα. αυτοσ με το συναφη του ομως ψηνουν μπριτζολεσ στα κανακια ξερετε εσεις μην μασ ανοιγετε το στομα σας συχαθηκαμε η δημαρχοσ ηθελα να ξερα πως τουσ ανεχετε κοιματε τον υπνο του δικεου με τον χατζη οταν θα το καταλαβουν θα εινε αργα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.