Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

19 Δεκ 2016

Το Πολιτιστικό Κύτταρο Σαλαμίνας αποχαιρετά το 2016 με ένα γνήσιο λαϊκό γλέντι, "ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ"

Οι παρέες θα φέρουν τους μεζέδες τους και με κρασάκι, συνοδεία μιας μεγάλης λαϊκής ορχήστρας θα γλεντήσουμε και θα τραγουδήσουμε όλοι μαζί. 
Την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016, στις 20.30 σας περιμένουμε στην αίθουσα του συλλόγου, στην Λεωφ. Αιαντείου (10η στάση).

Τιμή Πρόσκλησης : 5 ευρώ                τηλ. επικ. 6975 66 29 79


16 σχόλια:

  1. Ανώνυμος19/12/16 17:48

    ΚΥΡΙΕ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΩΝ ΡΟΤΑΡΙΑΝΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΦΑΤΣΕΣ ? Ο ΑΙΑΝΤΑΣ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ , ΟΧΙ ΓΕΡΜΑΝΟΦΕΡΜΕΝΟΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΓΚΛΙΣΜΠΟΥΡΓΚ !! ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΛΙΚΟΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ , ΚΑΙ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΟΤΑΡΟΙ ,ΓΙΑΤΙ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΛΙΚΟΙ ,ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ .. ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΝΟΜΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος19/12/16 17:51

    ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ , ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΟΤΙ ΠΑΡΕΝΕΥΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ Κ.Λ.Π , ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος19/12/16 18:54

      ψάχνει να βρει τον παρτούζο......

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος19/12/16 18:13

    ΝΑΙ ΞΕΡΩ ΕΓΩ , ΓΙΑ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΠΟΥ ΕΞΕΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΣΤΟ ΑΜΠΕΛΑΚΙ , ΓΙΑ ΤΑ 260,000 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΑΠΟ ΔΗΘΕΝ ΟΡΓΑΝΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΑΡΩΝ , ΓΙΑ ΤΟ 1/3 ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΟΙΚΟΠΕΔΟΥ ,ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Νάνος19/12/16 19:19

    Ξέφυγαν για να φιμοσουν την αντιπολίτευση φέραν μπράβους στο ΔΣ και η πρόεδρος δεν έδινε τον λόγο στην αντιπολίτευση χούντα σας λέω χούντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος20/12/16 00:55

      Ρε πόσο Νούλα είσαι;
      Γράψε μωρή κοντή το όνομά σου.
      Έχετε μαζευτεί δέκα βλάκες με μπροστάρη ένα κλέφτη.
      Έχει καταντήσει το ΠΙΚΠΑ της Σαλαμίνας.

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος19/12/16 23:04

    Το έγκλημα συνετελέσθη.!!!!!
    Κατάργησαν την Επιτροπή του λατομείου που τόσα είχε προσφέρει, και τόσα είχε ακόμα να προσφέρει για να σταματήσει το έγκλημα στο Μπατσί. Συγχαρητήρια σε όσους πήραν αυτή την απόφαση. Ο Αγγέλου σας ευγνωμονεί.
    Γ. Κοκκινίδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος20/12/16 00:52

    Κρίμα στον Κοκκινίδη που δεν τον φίμωσε η χούντα να τον φιμώσει ο παρτούζος.
    Παίξατε το παιχνιδάκι των αποτυχημένων αλλά δεν μασάει ο κόσμος αγαπητέ.
    Μαζί χεράκι χεράκι ο αδιάλλακτος Κοκκινίδης με τους φίλους του Νταμαρά που τον έφερναν σαν ήρωα στα Δημοτικά Συμβούλια και έβαζαν κόσμο να μετράει τις νταλίκες μην τους ρίξει στην μοιρασιά.
    Άντε τώρα να τα πείτε και να σας πει ο κλέφτης πως θα πετάξετε λάσπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος20/12/16 07:28

      KAΡΑΦΛΟ ΠΑΙΔΙ ΑΦΟΥ Ο ΚΟΚΚΙΝΙΔΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟΣ. ΑΥΤΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟ. ΓΙΑ ΘΥΜΗΣΟΥ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΑΦΟΥ ΑΥΤΟΣ ΠΗΓΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΙ ΚΟΥΜΑΣΙΑ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΑΣ ΦΤΑΝΕΙ ΚΑΡΑΦΛΟ ΠΑΙΔΙ . ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΠΗΡΑΝ ΧΑΜΠΑΡΙ. ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΡΕΧΕΙ ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΣΑΣ ΦΤΥΝΕΙ Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΚΑΡΑΦΛΟ ΠΑΙΔΙ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος20/12/16 11:26

      Να πληροφορήσω τον γνωστό-άγνωστο που κρύβεται σαν γυναικούλα, ότι ο Κοκκινίδης δεν φιμώθηκε από τη χούντα, πολύ περισσότερο δεν θα τον φιμώσει η Ρούλα Νάννου.
      Κανείς δεν μπορεί να βάλει φίμωτρο σε συνειδήσεις, ιδίως σε αυτές που δεν στέργουν με τα περιβαλλοντικά και οικονομικά εγκλήματα του νησιού μας.
      Όπως πολεμήσαμε τον προηγούμενο Δήμαρχο που έκανε τα στραβά μάτια στις νταλίκες του Αγγέλου, άλλο τόσο θα πολεμήσουμε τη Ρούλα Νάννου που κάνει τα ίδια και χειρότερα με τον Τσαβαρή. Έχουμε περισσότερες απαιτήσεις από εκείνη, επειδή μας έδινε όρκους πίστης και αφοσίωσης στη νομιμότητα και την υπεράσπιση των συμφερόντων του νησιού. Μπούρδες... Η παρανομία ζει και βασιλεύει, το λατομείο δουλεύει μέρα μεσημέρι, τα ναυπηγεία καταστρέφουν αρχαιολογικές ζώνες απόλυτης προστασίας, οι παραλίες δίνονται βορά σε αυθαίρετους και τζαμπατζήδες, τα πεζοδρόμια το ίδιο, τα ιχθυοτροφεία παρανομούν, το δίκτυο του νερού αξίας 50 εκατομμυρίων το χαρίζει στην ΕΥΔΑΠ, το ηλεκτρονικό εισιτήριο στα πλοία το έφαγε η μαρμάγκα, τι να πρωτοθυμηθείς και τι να ξεχάσεις. Χάος...
      Το ερώτημα είναι απλό.
      Αν τα περιουσιακά στοιχεία του Δήμου ήταν δικά της θα τα άφηνε βορά στις ορέξεις των παράνομων και των τζωμπατζήδων??
      Καθαρά χέρια, καθαρή ανικανότητα, ή κάτι άλλο??

      Αν κατάλαβες καλά, αυτός που προσπαθεί να με φιμώσει δεν είναι ο Δερτούζος αλλά η Ρούλα Νάννου. Αυτή έπαψε την επιτροπή για το λατομείο που τόσα προσέφερε και τόσα έχει ακόμα να προσφέρει. Φαίνεται ότι τρέχαμε πολύ, ξενυχτάγαμε πολύ, ξοδεύαμε πολλά, κινδυνεύαμε από δολοφονικές επιθέσεις, βλέπαμε πολλά φορτηγά, πολλές ευθύνες, πολλά κακώς κείμενα και μιλάγαμε πολύ. Αυτό το τελευταίο, φαίνεται ότι δεν συγχωρείται. Μπορεί και να της τρώγαμε το ψωμί, κανείς δεν ξέρει... Πάντως μας έδιωξε, μας έπαψε, μας κατάργησε. Ο νταμαράς τρίβει τα χέρια του. Και εις ανώτερα.

      Μέχρι χθες είμαστε οι πιστοί, αφοσιωμένοι και δραστήριοι συνεργάτες της, τη βοηθάγαμε με ψυχή και σώμα. Από χθες μας έβαλε απέναντι. Τώρα έγινε μέρος του προβλήματος, όχι της λύσης.
      Ο αγώνας συνεχίζεται εναντίον όσων παρανομούν και όσων ανέχονται, ή καλύπτουν την παρανομία.
      Υπεράνω όλων η νομιμότητα, και το συμφέρον της Σαλαμίνας.

      Γ. Κοκκινίδης

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος20/12/16 06:49

    H ΠΟΛΥΖΟΥ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΩΣ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ. Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ. ΟΧΡΙΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΗΣ. Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΗΣ ΤΗΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΕΚΑΝΕ ΜΠΑΧΑΛΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ. ΑΙΣΧΡΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΟΥΣ ΜΟΡΦΩΜΑΤΟΣ. ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΙΡΕΤΑΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ. ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΞΕΥΤΙΛΙΣΕ ΤΟΝ ΣΥΥΝΑΔΕΛΦΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΜΕ ΤΟ ΡΟΖ ΚΥΛΟΤΑΚΙ ΤΗΣ. ΔΕΝ ΦΤΑΙΣ ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΦΤΑΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΞΕΣΚΙΣΕ ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΕΧΤΗΚΕ.ΝΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος20/12/16 09:12

    ☆☆☆ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΞΕΡΑΤΕ ☆☆☆
    Ν ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κα. ΠΟΛΥΖΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΤΗΡΕΙ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ.
    ΕΝΑΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ.
    ΑΝ ΘΑ ΑΦΗΝΕ ΤΟΝ ΤΣΑΒΑΡΗ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΕΥΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΩΡΕΣ, ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΩΣΤΗ ?
    ΟΧΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ.
    ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΞΕΡΑΤΕ.
    ΤΟ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΕΝΤΡΟ ΛΗΨΗΣ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΗΜΑΓΩΓΙΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΩΝ.
    ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΣΤΕ.
    Η ΠΟΛΥΖΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΑ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ . 
    ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΟΧΙ ΑΠΟ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
    ΤΟ ΦΟΥΣΤΑΝΑΚΙ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΥΛΟΤΑ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΑΣΤΕΙΟ ΜΕΤΑΞΥ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΣΕ ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΥΚΛΟ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΟΕΚΤΙΜΗΣΗ.
    ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΣΠΕΙΡΕΤΕ ΔΙΧΟΝΟΙΑ ΣΤΌ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΟΥΣΑΣ ΔΗΜ. ΑΡΧΗΣ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ
    ΣΑΣ ΕΧΟΤΝ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΛΟΙ
    ΨΑΞΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΟΜΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΝΑΝΝΟΥ.
    ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΑΝΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΘΑ ΣΚΥΛΙΑΖΕΤΕ.
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΩΡΟΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΣΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ
    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΟΣΟΝ ΟΥΠΩ ΣΤΑ ΑΖΗΤΗΤΑ.
    ☆☆☆ Τ Ε Λ Ο Σ ☆☆☆

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ταχυδρόμος20/12/16 12:02

      Αχ μωρή Μαρύ με συγκίνησες μω μανάρι μου δεν έκανες όμως δυο σχόλια για την δημοκρατικότητα σου

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος20/12/16 13:21

      ΤΕΛΙΚΑ ΚΥΡΙΟΙ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΕΣ ΘΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΓΛΕΝΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΥΤΑΡΟ;;ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ!!!!

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος20/12/16 11:26

    ΟΤΙ ΚΑΡΑΦΛΟ ΠΑΙΔΙ ΕΙΣΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ. ΜΟΝΟ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΘΑ ΣΤΗΡΙΖΕ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΥΖΟΥ. Ο ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ ΑΓΑΠΙΟΥ ΝΙΚΟΣ ΣΑΣ ΤΑΠΩΣΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΔΩΣΕ ΜΑΘΗΜΑΤΑ. ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΡΑΦΛΟ ΠΑΙΔΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ. Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ. ΡΕ ΒΛΑΚΑ ΕΔΩ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΝ ΚΟΚΚΙΝΙΔΗ ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ. ΤΟΝ ΚΟΚΚΙΝΙΔΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΗ ΜΑΝΑ ΣΟΥ. ΒΟΥΛΙΑΖΕΤΕ ΡΕ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΒΛΑΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος20/12/16 12:35

    ΚΡΙΤΣΙΚΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΒΡΙΖΕΙΣ ΤΣΑΒΑΡΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ. ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΚΑΝΕΣ. Ο ΚΣΟΜΟΣ ΣΕ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΕΣΜΕΥΣΗ. ΤΑ ΜΑΙΜΟΥ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΧΡΕΩΣΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ. ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ. Ο ΜΑΚΡΗΣ ΡΕ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗ ΠΟΥ ΣΕ ΕΥΕΡΓΕΤΗΣΕ ΤΟΝ ΕΒΡΙΖΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΗΡΕΣ ΕΠΙ ΕΠΟΧΗΣ ΜΑΚΡΗ ΠΟΥ ΣΕ ΕΠΑΙΡΝΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ . ΔΕΝ ΣΕΒΑΣΤΗΚΕΣ ΤΙΠΟΤΕ ΘΑ ΣΕΒΑΣΤΕΙΣ ΤΟΝ ΤΣΑΒΑΡΗ. ΣΕ ΛΙΓΟ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΠΟΣΑ ΠΗΡΕΣ ΕΠΙ ΜΑΚΡΗ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥς ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΙΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΎΜΕΝΟ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙΣ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ. ΝΤΡΟΠΗΣ ΣΟΥ. ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΔΕΣΜΕΥΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.