Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

25 Απρ 2017

Ο ΡΟΤΑΡΙΑΝΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑ – «ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΑΙΑΣ» ΔΙΑΚΡΙΘΗΚΕ ΚΑΙ ΒΡΑΒΕΥΘΗΚΕ ΣΤΟ 57ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ 2470 ΣΤΟΥΣ ΔΕΛΦΟΥΣ.

Στις 21 – 23 Απριλίου στο Ιστορικό Χώρο των Δελφών πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία το 57ο Συνέδριο της Περιφέρειας 2470 παρουσία 58 ομίλων και εκατοντάδων Ροταριανών Αξιωματούχων από όλη την Ελλάδα με την τιμητική παρουσία του Αντιπροσώπου του  Αμερικανού Προέδρου του Διεθνούς Rotary International Gary Ck Huang. 

Ο νεοσύστατος Ροταριανός όμιλος της Σαλαμίνας με μόλις 4 μήνες ενεργής δράσης και  Ιδρυτικό Πρόεδρο το Κυριάκο Μαριδάκη κατάφερε το ακατόρθωτο πραγματοποιώντας πολλές επιτυχημένες δράσεις σε Ελλάδα και Εξωτερικό.
Φανερά συγκινημένος ο Πρόεδρος Κυριάκος Μαριδακης αφου παρέλαβε από τον  Διοικητή Απόστολο Μαμάτα  τις δυο βραβεύσεις τόσο για  το αξιόλογο έργο Εθελοντικής Προσφοράς χωρίς οικονομικούς πόρους  όσο και για τη καταχώρηση δράσεων που προάγουν τη Δημόσια εικόνα του Ρόταρυ στα ΜΜΕ  αφού
ευχαρίστησε τη Β. Διοικητής Βίκυ Πεζίρη, τον Διοικητή και όλη την Περιφέρεια για τη στήριξη τους  και τη συνεργασία  αναφέρθηκε στην ομιλία του μεταξύ άλλων στην Διεθνή υποστήριξη Ιστορικών Ροταριανών  ομίλων της Γερμανίας της Γαλλίας του Μονακό και του Ισραήλ – Ιερουσαλήμ  στον Ρ.Ο. της Σαλαμίνας ενισχύοντας ετσι τη συνεργασία και την αλληλεγγύη προς όφελος της τοπικής μας κοινωνίας αλλά και της Χώρας μας.

Μεγάλη διάκριση έλαβαν τέλος δυο καταξιωμένοι Ροταριανοί  επιστήμονες  του ομίλου  ο Δρ Κωνσταντίνος  Λιάρος και η  Δρ. Ανθούλα Μπουτσέλη όπου τιμήθηκαν  με το  Διεθνές  βραβείο Paul Harris  για την πολύχρονη ανιδιοτελή πρόσφορα.