Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

25 Απρ 2017

ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΑΡΙΔΑΚΗ ΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΠΡΕΣΒΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΡΧΗΓΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΡΟΝΙΚΑ!

ΕΝΤΟΝΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΠΡΙΓΚΗΠΑ ΑΛΒΕΡΤΟΥ ΤΟΥ ΜΟΝΑΚΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΗΣ ΝΑΥΜΑΧΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ.
ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΑΡΙΔΑΚΗ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ  - ΜΑΖΙ ΜΕ  ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΧΗΡΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ROCKEFELLER NA  ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΥΝ  ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ  ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ  ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. 
ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΟΥ ΠΡΙΓΚΙΠΑ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΥΘΕΙ  ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΥΜΒΟ ΤΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΟΜΑΧΩΝ
Την Τέταρτη 12 Απριλίου 2017  στο Παλάτι του Μονακό η Διεθνής επιτροπή «Grand Restoration of Salamis committee” «Αναστυλώνουμε τη Σαλαμίνα»  συναντήθηκε στο παλάτι  με τον Α.Ε. Πρίγκιπα Αλβέρτο του Μονακό σχετικά με την άμεση προστασία, προβολή και παγκόσμια ανάδειξη της Αρχαίας Σαλαμίνας και των χωρών της Ναυμαχίας που αποτελούν  παγκόσμια πολιτιστική κληρονομιά.

Τόσο ο Πρίγκιπας Αλβέρτος όσο και η Διεθνή επιτροπή συμφώνησαν για  άμεση συνεργασία με σκοπό την άμεση ανάγκη να προστατευτούν και να προβληθούν  οι χώροι της Ναυμαχίας  και η Αρχαια Σαλαμίνα στους Διεθνούς Οργανισμούς με σκοπό την ενσωμάτωση όλων των περιοχών στον κατάλογο της Πολιτιστικής κληρονομίας της UNESCO.

Η Διεθνή επιτροπή η όποια αποτελείτε από τον Πρόεδρο Michael Rockefeller τον Γενικό Διευθυντή Daniel Coutsavakis τον Διευθυντή Επιτρόπων  - Eπίτροπο Πολιτιστικής και Τουριστικής ανάπτυξης Κυριάκο Μαριδάκη, τον Πρίγκιπα Στέφαν επικεφαλης Επιτροπής Δημοσιων Σχέσεων,  προσκάλεσε τον Πρίγκιπα Αλβέρτο να επισκεφτεί στο πρόσεχες διάστημα το Ιστορικό νησί του Αίαντα.