Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

3 Απρ 2017

Στα εγκαίνια του 7ου Φεστιβάλ Ελαιολάδου και Ελιάς παραβρέθηκε την Παρασκευή 31 Μαρτίου ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κ. Παναγιώτης Χατζηπέρος

Η Περιφέρεια Αττικής και ιδιαίτερα η Π.Ε. Νήσων ανήκει στις παραγωγούς περιοχές με εξαιρετικής ποιότητας ελαιόλαδο, το οποίο αποτελεί το χρυσάφι της γης μας και είναι μοναδικό παγκοσμίως.
Βεβαίως ο τρόπος παραγωγής, τυποποίησης και διάθεσης του χρειάζεται βελτίωση, η οποία δυστυχώς γίνεται με αργούς ρυθμούς, με αποτέλεσμα την απώλεια σοβαρών πόρων για την εθνική οικονομία από την αξιοποίηση της Πρωτογενούς Παραγωγής.

Δεν επιτρέπεται για μία χώρα με τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Ελλάδας να υπολείπεται τόσο πολύ στην στρεμματική απόδοση έναντι άλλων χωρών που δεν τα διαθέτουν.

Για τους λόγους αυτούς, η Περιφέρεια Αττικής είναι δίπλα στον αγρότη και τον παραγωγό σε κάθε περίπτωση για την σύντομη επίτευξη των επιδιωκόμενων στόχων, ιδιαίτερα στους τομείς της βελτίωσης της ποιότητας και της ποσότητας των παραγόμενων προϊόντων αλλά και την πρόληψη των φυτοπαθογόνων κινδύνων, όπως είναι η ύπουλη ασθένεια της ελιάς Xylella Fastidiosa που έχει πλήξει συγκεκριμένη περιοχή της γείτονος Ιταλίας, με συνεχή παρουσία των υπηρεσιών και ενημέρωση των καλλιεργητών και παραγωγών καθώς και έγκαιρους ψεκασμούς για τον δάκο κλπ. 

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος3/4/17 18:18

    ΚΑΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΝΟΥΜΕΡΟ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος4/4/17 21:34

    ΤΣΑΒΕΣ, ΤΣΑΒΕΣ, ΤΣΑΒΕΣ, ΤΣΑΒΕΣ,
    ΡΕ ΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΑΥΤΟ? ΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ?
    ΤΩΡΑ ΤΟ ΘΥΜΗΘΗΚΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ
    ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΚΕ ΤΟ ΓΥΡΙΣΕ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΔΕΞΙΟΣ ΜΕ ΤΗ ΝΔ ΔΗΛΑΔΗ
    ΚΑΤΑ ΠΩΣ ΦΥΣΑΕΙ Ο ΑΝΕΜΟΣ "ΑΝΕΜΟΔΟΥΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.