26 Απρ 2017

PERIVOS. Lets Do it Greece 2017 - Καθαρισμός δάσους Φανερωμένης

Tην Κυριακή 2 Απριλίου ο ΠΕΡΙΒΟΣ πραγματοποίησε καθαρισμό στο δάσος της Φανερωμένης στο πλαίσιο των δράσεων του Let’s do it Greece.
Ο καθαρισμός απέδωσε… καρπούς ικανοποιητικής ποσότητας, τόσης ώστε μπόρεσε να γεμίσει έναν μεγάλο κάδο. Όλα αυτά τα σκουπίδια θα έμεναν για χρόνια να πληγώνουν έναν τόπο που υπό άλλες προϋποθέσεις θα μπορούσε να είναι κόσμημα όλου του νησιού, προσφέροντας υψηλού επιπέδου αναψυχή, βελτιώνοντας την ποιότητα της ζωής μας.

Πραγματικά θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όσους συμμετείχαν είτε ως ιδιώτες, είτε ως φορείς (Όμιλο Φίλων του Δάσους, Πεζοπόρους Σαλαμίνας, Εκπαιδευτήρια Ηλιάδη).
Ευχάριστο ήταν το γεγονός της παρουσίας πολλών παιδιών, καθώς και το ότι οι καθαρισμοί των άλλων χρόνων έπιασαν τόπο, αφού η εικόνα στα σημεία αυτά ήταν σαφώς καλύτερη απ ότι παλαιότερα.
Τέλους ευχαριστούμε και το Δήμο Σαλαμίνας για τη διάθεση του κάδου και την άμεση απομάκρυνση του την επόμενη ημέρα.
Το αίτημα μας για χορήγηση υλικών (σακούλες και γάντια) προς το Δήμο Σαλαμίνας δεν ικανοποιήθηκε και όσα χρησιμοποιήθηκαν ήταν προσφορά φίλων του Ομίλου και του χορηγού του Lets Do it Greece (Sanitas).

Δείτε φωτογραφίες από τη δράση μας εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.