10 Απρ 2017

Διεθνές Τουρνουά Ποδοσφαίρου Theseus

Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή εκατοντάδων ποδοσφαιριστών από πολλές πόλεις τις Ελλάδας και της Ευρώπης το Διεθνές Τουρνουά  Ποδοσφαίρου Theseus πραγματοποιήθηκε στα γήπεδα των Δήμων Τροιζήνας – Μεθάνων και Πόρου, με πρωτοβουλία των δύο Δήμων και της ΕΠΣΑ Αργολίδας.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κ. Παναγιώτης Χατζηπέρος εκπροσώπησε την Περιφέρεια Αττικής, μετέφερε το χαιρετισμό της Περιφερειάρχη κ. Ρένας Δούρου, ευχήθηκε καλή επιτυχία και ευχαρίστησε για την επιλογή της περιοχής για τη διεξαγωγής της οργάνωσης.  Τόνισε δε, ότι η Περιφέρεια Αττικής και η Π.Ε. Νήσων , έχουν ως προμετωπίδα τη στήριξη του πολιτισμού και του αθλητισμού, με στοχευόμενες δράσεις και παρεμβάσεις. Βασικός στόχος είναι η αυτονομία και αυτοδυναμία των αθλητικών εγκαταστάσεων στα νησιά και τη Τροιζηνία.
Ήδη γίνεται ανακατασκευή και βελτίωση σε πέντε (5) αθλητικές εγκαταστάσεις στη Σαλαμίνα, στο στάδιο της Αίγινας, σε λίγο θα ξεκινήσει το γήπεδο του Γαλατά, ολοκληρώνεται το γήπεδο της Ύδρας, εντός του 2017 πρόκειται να δημοπρατηθεί το έργο στο Μανιτοχώρι Κυθήρων και βρίσκεται στο στάδιο εκπόνησης μελέτης το στάδιο του Πόρου.
Οι περιοχές της Π.Ε. Νήσων προσφέρονται μεταξύ των άλλων και για την ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού και προς αυτή την κατεύθυνση εργαζόμαστε εντατικά.    
Τέλος, ο Αντιπεριφερειάρχης, με πολλή συγκίνηση βράβευσε βετεράνους ποδοσφαιριστές του Α.Ο. Πόρου, απένειμε τα έπαθλα στις νικητήριες ομάδες και ευχήθηκε το Τουρνουά ΘΗΣΕΑΣ να γίνει θεσμός με περισσότερες συμμετοχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.