12 Απρ 2017

«ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΟΔΩΝ ΔΗΜΟΥ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΣ - ΜΕΘΑΝΩΝ»

Στο πλαίσιο των στοχευμένων ενεργειών της Περιφέρειας Αττικής και της Περιφερειακής Ενότητας Νήσων για βελτίωση των υποδομών, ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία χθες, κατά την 13η συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής, η έγκριση σύναψης και όρων σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Περιφέρειας Αττικής και Δήμου Τροιζηνίας – Μεθάνων για την κατασκευή του έργου με τίτλο:
«ΕΠΙΣΚΕΥΗ  ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΟΔΩΝ ΔΗΜΟΥ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΣ – ΜΕΘΑΝΩΝ» συνολικού  προϋπολογισμού 327.210,00 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ), που εισηγήθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κ. Παναγιώτης Χατζηπέρος.

Το συγκεκριμένο έργο αφορά στην επισκευή και συντήρηση 12 δημοτικών οδών οι οποίες έχουν καταστεί επικίνδυνοι λόγω φθοράς του οδοστρώματος στους οικισμούς Γαλατά, Τροιζηνίας, Καλλονής και Λουτρόπολης Μεθάνων του Δήμου Τροιζηνίας – Μεθάνων.
Βέβαια με αυτό το ποσό δεν λύνονται τα προβλήματα του οδικού δικτύου του Δήμου Τροιζηνίας-Μεθάνων, ο οποίος έχει δύσκολο ανάγλυφο και σχεδόν εγκαταλελειμμένο οδικό δίκτυο.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων έχει δεσμευτεί να συνεχιστεί το έργο των αποκαταστάσεων του οδικού δικτύου όλης της Περιφερειακής Ενότητας, το οποίο είναι ιδιαίτερα προβληματικό, στην επόμενη αναμόρφωση του προϋπολογισμού. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.