Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

17 Μαΐ 2017

Δήμος Πόρου! Τραβάει το σχοινί ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων για το θέμα των ιχθυο-βιομηχανικών ζωνών στον Σαρωνικό

Πλήρης απογοήτευση από τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στις 12.5.2017 για το θέμα των ιχθυοτροφείων, με τους Αντιπεριφερειάρχες Νήσων, Π. Χατζηπέρο, και Περιβάλλοντος, Α. Ανανγωστόπουλο, παρουσία βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ της Α’ και Β’ Πειραιά. Κατά τη συνάντηση, οι Αντιπεριφερειάρχες ανακοίνωσαν στα μέλη της δημοτικής αρχής Πόρου ότι η Απόφαση 150/25.4.2017 του Περιφερειακού Συμβουλίου, με την οποία ζητείται από την Πολιτεία να επισπεύσει την δημιουργία ιχθυο-βιομηχανικών ζωνών (ΠΟΑΥ) με βάση το Χωροταξικό των Υδατοκαλλιεργειών, δεν θα αλλάξει. 

Ταυτόχρονα, δήλωσαν ότι η θέση της Περιφέρειας εναντίον του Χωροταξικού είναι δεδομένη και κάλεσαν τον Δήμο σε διάλογο και σε κοινές ενέργειες για την αλλαγή του. Απαντώντας, ο Δήμαρχος Πόρου, Γιάννης Δημητριάδης, απάντησε ότι η στάση αυτή αποτελεί ύβρη και κοροϊδία, η οποία προσβάλει τη νοημοσύνη των Ποριωτών.
Στερούμενος κάθε λογικού επιχειρήματος, ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων μετέφερε την αντιπαράθεση σε προσωπικό επίπεδο και απείλησε ευθέως τον Δήμαρχο Πόρου λέγοντας: «Δεν θα ξαναβγείς Δήμαρχος. Από καιρό τα έχω μαζί σου, αλλά σήμερα το πήρα απόφαση. Θα δεις τι έχεις να πάθεις» και αναφέρθηκε επανειλημμένα απαξιωτικά στο νεαρό της ηλικίας του.
Με ίδιο ύφος, ο κ. Χατζηπέρος εξέδωσε Δελτίου Τύπου, με το οποίο, αφού μπερδεύει τους αναγνώστες χωρίς να λέει κουβέντα για την «ταμπακέρα», επιτίθεται επί παντός του επιστητού στον Δήμαρχο Πόρου και εκτοξεύει ψεύδη για την στάση του Δήμου Πόρου έναντι των ιχθυοτροφείων, συκοφαντίες και απειλές για άσχετα θέματα (δασικοί χάρτες), τις οποίες οφείλει να αποσαφηνίσει δημοσίως.

Με δεδομένη την απογοητευτική -από κάθε άποψη- στάση του κ. Χατζηπέρου, ο Δήμαρχος Πόρου πρόκειται να συζητήσει το θέμα σε συνάντηση με την (συνομήλικη του σχεδόν) Περιφερειάρχη Αττικής, Ρένα Δούρου, και ακολούθως θα ενημερώσει για τις επόμενες κινήσεις του Δήμου αναφορικά με το ζήτημα.

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος17/5/17 14:53

    ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΠΟΣΟ ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΑ ΘΑ ΡΙΞΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΣΟΥ ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΠΕΡΝΕΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙΣ ΠΡΟ ΕΚΠΛΗΞΕΟΣ ΛΕΒΕΝΤΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΑ ΛΕΣ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΔΕΝ ΤΙΜΑΣ ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΠΟΥ ΦΟΡΑΣ ΓΕΛΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΟΛΗ Η ΚΟΥΛΟΥΡΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος17/5/17 15:08

    Καλά δεν ξέρω σε ποιο αναφέρεσαι, αλλά μάλλον τον φοβάσαι πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17/5/17 15:33

      Ξέρεις πολύ καλά ρε παλιάνθρωπε κίναιδε ξέρεις και δεν έχεις το κουράγιο να πεις το όνομα σου Βρωμύλο

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος17/5/17 19:36

    ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΜΑΝΑΡΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ Ή ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ.ΕΒΑΛΕΣ ΤΟ ΔΗΜΟ ΣΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΙ ΔΕΝ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΑΚΕΛΟΥΣ ΣΤΙΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ???????? Ή ΤΑ ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ ΒΡΩΜΙΣΑΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ. ΦΟΒΑΣΑΙ ΠΡΟΣΕΞΕ ΓΙΑΤΙ Ο ΦΟΒΟΣ ΤΡΕΛΑΙΝΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.