Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

15 Απρ 2019

Δημοτικό Ραδιόφωνο Πειραιά «Κανάλι Ένα 90.4» κα δημοτικά ραδιόφωνα προχωρούν στη σύσταση αστικής εταιρείας μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα


Τα τρία ιστορικά ραδιόφωνα της χώρας μας, το «Κανάλι Ένα 90,4», ο «Αθήνα 984» και ο «FM 100» της Θεσσαλονίκης, μαζί με τον δημοτικό ραδιοσταθμό της Τρίπολης και άλλους δημοτικούς ραδιοτηλεοπτικούς σταθμούς που συμμετέχουν στην Ένωση Δημοτικών Ραδιοτηλεοπτικών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης  Ελλάδας, αποφάσισαν να προχωρήσουν στη σύσταση αστικής εταιρείας μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, σύμφωνα με το νόμο 4604/2019, με στόχο την ανάπτυξη της συνεργασίας μεταξύ των δημοτικών ΜΜΕ.
Την ίδρυση της αστικής εταιρείας και τη συμμετοχή της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Πειραιά σε αυτή, ως ιδρυτικό μέλος, ψήφισε την περασμένη εβδομάδα το Διοικητικό Συμβούλιο.
Μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης, ο πρόεδρος της ΔΗΡΑΠ, κ. Παναγιώτης Αβραμίδης δήλωσε:

«Με τη απόφαση μας αυτή , παρέχεται πλέον  η δυνατότητα μιας θεσμικά οργανωμένης συνεργασίας  μεταξύ των Δημοτικών επιχειρήσεων ειδικού σκοπού, με αντικείμενο τη λειτουργία ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών σταθμών, με στόχο το συντονισμό και την από κοινού ανάληψη των αναγκαίων δράσεων και πρωτοβουλιών για τη διαρκή οργανωτική, λειτουργική και  τεχνική  αναβάθμιση  των  δημοτικών ραδιοτηλεοπτικών μέσων, τη  βελτίωση της ποιότητας  των  παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πολίτες και τη μέριμνα  για τη  διασφάλιση    & προαγωγή του ρόλου της δημοτικής ραδιοφωνίας  και τηλεόρασης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.