Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

8 Απρ 2019

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΙΕΥΤΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ


Στην πολύ επιτυχημένη εκδήλωση «Η Μεγάλη Αλιευτική Παράδοση της Κούλουρης και οι Πρωτεργάτες της», που διοργάνωσε το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Σαλαμίνας την Παρασκευή 5 Απριλίου στην αίθουσα Μπόγρη του Δήμου Σαλαμίνας, παραβρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κ. Παναγιώτης Χατζηπέρος εκπροσωπώντας την Περιφέρεια και την Περιφερειάρχη Αττικής.

Ο κ. Χατζηπέρος αφού απένειμε τα τιμητικά έπαθλα στους βετεράνους αλιείς της Σαλαμίνας,  μετέφερε τον χαιρετισμό της Περιφερειάρχη Αττικής κ. Ρένας Δούρου. Συνεχάρη τους διοργανωτές για την πρωτοβουλία τους και ιδιαίτερα τον κ. Μιχάλη Κορό για το σπουδαίο έργο που επιτελεί. Τόνισε δε ότι οι αλιείς της Σαλαμίνας αποτελούν σημείο αναφοράς διαχρονικά, έχουν πολύ σημαντική θέση στην αλιεία της Χώρας και συμβάλλουν αποφασιστικά στην πρωτογενή παραγωγή που είναι το ζητούμενο από την εποχή του Καποδίστρια μέχρι σήμερα. Αναφέρθηκε διεξοδικά στην καταστροφή των παραδοσιακών σκαριών με ότι αυτό συνεπάγεται στη Ναυτική Τέχνη και Παράδοση αλλά και τη διαχρονική κουλτούρα και το δέσιμο του Έλληνα με την θάλασσα.

3 σχόλια:

  1. ΕΥΓΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΤΙΜΗΣΕ ΤΟΥΣ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΕΣ ΑΛΙΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΔΙΑΤΗΡΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΑΚΕΡΑΙΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΑΥΤΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟΤΕΛΟΝΤΑΣ ΑΝΑΠΟΣΠΑΣΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ! ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΧΙΛΙΑ ΕΥΓΕ! ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΞΥΠΝΗΣΕ ΜΝΗΜΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ,ΟΜΟΡΦΗ, ΑΓΝΗ ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος11/4/19 10:27

    Μόνο που τίμησε όσους είναι κοντά στη δημοτική αρχή.τους άλλους έκανε πως δεν τους ήξερε.ολα μισά πια αυτή η δημοτική αρχή.ελεος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος13/4/19 19:40

    Φίλε ανώνυμε ...
    από μισοριξια άτομο τι
    περίμενες ;;;
    έχει κ μουστάκι για φερετζέ
    ούτε ένα τελάρο παπαλινες δεν
    αξίζει
    Και τα κονομαει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.