Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

7 Απρ 2019

Ο Κουλιζάκος επισκέφθηκε τους επαγγελματίες υπαίθριου εμπορίου στην Σαλαμίνα


Ο Κουλιζάκος επισκέφθηκε τους επαγγελματίες υπαίθριου εμπορίου στην Σαλαμίνα και αφού συνομίλησε με αρκετούς επαγγελματίες αλλά και με καταναλωτές (μιας και κατέχει την θέση του Γ.Γ της ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ) άκουσε τα προβλήματα και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι έμποροι αλλά και τους καταναλωτές, όπου και κατέγραψε σωρεία προβλημάτων τα οποία η σημερινή διοίκηση της Περιφέρειας τους έχει αφήσει χωρίς καμία υποστήριξη.

Αυτό επιβεβαίωσαν και οι καταναλωτές με τους οποίους συνομίλησε, μάλιστα σκορπίζοντας χαμόγελα αφού αυτά τα οποία πρότεινε έφεραν το χαμόγελο στα χείλη αυτών που έγιναν συνομιλητές του .
Το βράδυ της ίδιας μέρας καλωσόρισε τον υποψήφιο Ευρωβουλευτή κ Βασίλη Μιχαλολιάκο και τον κ Πατούλη για την Περιφέρεια Αττικής στην εκδήλωση που διοργάνωσε η ΔΗΜΤΟ Σαλαμίνας, όπου η αεικίνητη Πρόεδρος κα Σόνια Μιχάλαρου έδωσε το σάλπισμα της Νίκης τόσο στις Δημοτικές -Περιφερειακές -Ευρωεκλογές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.