Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

13 Απρ 2019

Ο κ Δημήτρης ΜΠΙΛΛΗΣ υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Σαλαμίνας με τον συνδυασμό ”το ΝΗΣΙ μας” του υποψήφιου δημάρχου Γεωργίου Παναγοπούλου!


Ονομάζομαι Δημήτριος Μπίλλης του Γεωργίου και της Τερέζας το γένος Μωυσιάδου. Γεννήθηκα στη Σαλαμίνα μας και ζω στα Αμπελάκια. Αποφοίτησα από το Ενιαίο Λύκειο Αμπελακίων και το 1ο Τεχνικό Λύκειο Σαλαμίνας με ειδικότητα Δικτύων και Η/Υ. Από το 2003, είμαι μόνιμος Υπαξιωματικός τού Πολεμικού Ναυτικού, ειδικότητας Ηλεκτρονικού Αυτόματων Συστημάτων. Έχω υπηρετήσει σε Πολεμικά Πλοία και Ναυτικές Υπηρεσίες. 

Τα τελευταία χρόνια, δραστηριοποιούμαι ενεργά στο χώρο του πολιτισμού, του περιβάλλοντος, στην Εκκλησία και στην κοινωνική/αλληλέγγυα οικονομία. Μετέχω σε εθελοντικές δράσεις καλλιτεχνικών / πολιτιστικών εκδηλώσεων. Από το 2014 έως το 2017, είχα διοριστεί από το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Μεγάρων και Σαλαμίνος Γραμματέας του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου του Ιερού Ναού Εισοδίων της Θεοτόκου Αμπελακίων Σαλαμίνας. 
Σε μια δύσκολη εποχή για τη χώρα και την αυτοδιοίκηση, η συμμετοχή μου στο συνδυασμό "Το ΝΗΣΙ μας" αποσκοπεί στην ανάδειξη των υγιών δυνάμεων του τόπου μας. Εντάσσεται στο οραματικό πλαίσιο του υποψήφιου Δημάρχου μας Γιώργου Θ. Παναγόπουλου για μια αλλαγή σελίδας στο νησί μας. Για μια δημιουργική περίοδο στοχευμένων δράσεων ανόδου της ποιότητας της ζωής μας. Για διαφάνεια και λογοδοσία στη διαχείριση των οικονομικών του Δήμου. Για μια άλλη αισθητική στον πολιτισμό μας. Για να μπει το νησί μας στον τουριστικό χάρτη της χώρας. Για λειτουργία των σχολείων μας σε συνεργατικό πλαίσιο συναινετικής αντιμετώπισης των προκλήσεων.
Ειδικότερα , δεσμεύομαι προσωπικά απέναντί σας για τα εξής :
-Συμβολή σε ένα ορθολογικά προτεραιοποιημένο προγραμματισμό δημοσίων έργων, με σκοπό την καλύτερη δυνατή αξιοποίηση των πόρων του Δήμου στην κατεύθυνση της ανόδου της ποιότητας ζωής. - Έμπρακτο σεβασμό στην αειφορία των δράσεων τού Δήμου. Η ευαισθησία για το περιβάλλον είναι αδιαπραγμάτευτη.
- Στοχευμένη ανάδειξη του πολιτιστικού, ιστορικού και αρχαιολογικού πλούτου του νησιού μας, μέσα από πολυεπίπεδες πρωτοβουλίες προβολής και καλλιέργειας διεθνών σχέσεων.
- Εστιασμένη τουριστική προσέλκυση. Συνεδριακός τουρισμός, καταδυτικός τουρισμός, προσκυνηματικός τουρισμός, εναλλακτικός τουρισμός, είναι ψηφίδες στο νέο κάδρο της Σαλαμίνας του 2021 που αξίζουμε και μπορούμε.
- Πιστεύω πολύ στις συνέργειες. Το μέλλον είναι στη συνεννόηση. Αρκετά με τις αχρείαστες εντάσεις. Κομιζουμε ένα νέο πολιτικό πολιτισμό.
- Ανοιχτοί δίαυλοι επικοινωνίας με όλους ανεξαιρέτως τους συμπολίτες μας. Οι αποκλεισμοί ανήκουν στο παρελθόν. Δεν περιμένουμε την απλή αναλογική για να αποδείξουμε πόσο συνεργατικοι είμαστε.
- Διακριτικά δίπλα στην ανακούφιση του ταλαιπωρημένου συμπολίτη. Με αξιοπρέπεια και ανθρωπιά. - Λειτουργικός δήμος, ψηφιακές υπηρεσίες, διαφάνεια και λογοδοσία στις αποφάσεις. Διάυγεια στο Κράτος, ηλεκτρονικές προμήθειες, προστασία του ανταγωνισμού στις συμβάσεις.
- Αθλητισμός για όλες και όλους. Χώροι καθαροί και ασφαλείς, προσβάσιμοι σε όλες και όλους. Προσιτές εγκαταστάσεις, καλοσυντηρημένες και ελκυστικές, πραγματικά ανταποδοτικές για το δημότη.
- Συμβολή στην ασφάλεια των πολιτών, εμμονή στον αδιάλειπτο φωτισμό, στη συντήρηση των υποδομών, στην αυτοπρόσωπη επίβλεψη των έργων.
- Αξιοποίηση κάθε περιθωρίου για αξιοποίησης κοινοτικών κονδυλίων, με ένταξη σε ειδικά προγράμματα χρηματοδότησης υποδομών, κοινωνικών δράσεων, πολιτισμού και περιβάλλοντος.Για όσους συντεταγμένα ξέρουν να τα διεκδικήσουν με σοβαρότητα, τεκμηρίωση και πλήρεις φακέλους από την ΕΕ.
- Το ΝΗΣΙ μας κομίζει τη μετριοπάθεια και την ουσία. Είναι η παράταξη τού αυτονόητου. Διότι στη ζωή η μεγαλύτερη μάχη είναι για τα αυτονόητα. Αυτά θα υπηρετήσω, εφόσον με εμπιστευθείτε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.