Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

4 Ιουλ 2019

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΘΕΑΜΑΤΟΣ (ΘΕΑΤΡΟΥ) ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΣ ΒΙΒΛΙΩΝ ΕΤΟΥΣ 2019 ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΑΕΔ.


ΕΡΓΑΤΙΚΟ  ΚΕΝΤΡΟ  ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ  ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΘΕΑΜΑΤΟΣ (ΘΕΑΤΡΟΥ) ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΣ ΒΙΒΛΙΩΝ ΕΤΟΥΣ 2019 ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΑΕΔ.

Ξεκίνησε την ΤΕΤΑΡΤΗ 3 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019  και ολοκληρώνεται την ΤΕΤΑΡΤΗ 31 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019 η υποβολή αιτήσεων δικαιούχων για την συμμετοχή τους στο πρόγραμμα χορήγησης επιταγών Αγοράς Βιβλίων έτους 2019, το οποίο θα υλοποιηθεί από την 15η Σεπτεμβρίου 2019 έως την 31.12.2019.


Ξεκινά την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019 και ολοκληρώνεται την ΤΕΤΑΡΤΗ 31 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019 η υποβολή αιτήσεων δικαιούχων για την συμμετοχή τους στο πρόγραμμα χορήγησης επιταγών Θεάματος (Θεάτρου)που θα υλοποιηθεί από τον ΟΑΕΔ κατά την χειμερινή περίοδο 2019-2020.

Δικαιούχοι του προγράμματος είναι εργαζόμενοι/ ες και άνεργοι/ες που κατά το έτος 2018:
*είχαν τουλάχιστον 50 ημέρες εργασίας στην ασφάλιση ΕΦΚΑ ή
*έλαβαν από τον ΟΑΕΔ τουλάχιστον 50 ημέρες ειδικής παροχής προστασίας μητρότητας  ή
*έλαβαν επιδότηση ανεργίας τουλάχιστον  2 μηνών (50 ημερήσια επιδόματα) ή
*συγκεντρώνουν τουλάχιστον 50 ημέρες αθροιστικά από τα παραπάνω (ημέρες εργασίας, ειδικής παροχής μητρότητας και επιδότησης ανεργίας) καθώς και
*εγγεγραμμένοι άνεργοι με συνεχόμενη ανεργία τουλάχιστον 4 μηνών κατά την ημερομηνία λήξης υποβολής των αιτήσεων.

Ωφελούμενοι του προγράμματος είναι:
*Οι σύζυγοι των δικαιούχων, όταν είναι έμμεσα ασφαλισμένα μέλη τους
*Τα παιδιά των δικαιούχων ηλικίας άνω των πέντε ετών (για την αγορά Βιβλίων) και τριών ετών και άνω (για Θέατρο) με την προϋπόθεση ότι είναι έμμεσα ασφαλισμένα μέλη των ιδίων ή του άλλου γονέα.

Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται από πιστοποιημένους χρήστες, αποκλειστικά μέσω των ηλεκτρονικών υπηρεσιών της Διαδικτυακής Πύλης του ΟΑΕΔ (www.oaed.gr) .
Όσοι δικαιούχοι δεν έχουν ήδη πιστοποιηθεί για την πρόσβαση τους στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του ΟΑΕΔ, οφείλουν να προσέλθουν εγκαίρως στις Υπηρεσίες του ΟΑΕΔ στις οποίες ανήκουν για την έκδοση κωδικών πρόσβασης.
Δεν απαιτείται η προσέλευσης στις Υπηρεσίες για όσους είναι εγγεγραμμένοι στο Μητρώο του Οργανισμού και παράλληλα διαθέτουν κωδικούς πρόσβασης για το TAXISnet, καθώς με την εισαγωγή στο σύστημα των κωδικών αυτών μπορούν να πιστοποιηθούν αυτόματα και ως χρήστες του ΟΑΕΔ.

Το σύστημα επιλογής βασίζεται στην μοριοδότηση των δικαιούχων με βάση το εισόδημα τους και στην σειρά προτεραιότητας  υποβολής της αίτησης τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.