Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

11 Ιουλ 2019

Δ.Ι.Ε.Κ. Σαλαμίνας: Κατατάξεις στο Γ΄ εξάμηνο


Σας ενημερώνουμε ότι στο Δημόσιο Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης (Δ.Ι.Ε.Κ.) Σαλαμίνας στο επόμενο έτος κατάρτισης 2019-2020 θα λειτουργήσουν στο Γ΄ εξάμηνο οι ειδικότητες Βοηθός Φαρμακείου και Τεχνικός Αρτοποιός-Ζαχαροπλαστικής. Στις παραπάνω ειδικότητες και σύμφωνα με τους οδηγούς σπουδών, δικαίωμα εγγραφής (κατάταξη) στο Γ΄ εξάμηνο, έχουν οι παρακάτω κατηγορίες :
Στην ειδικότητα Βοηθός Φαρμακείου:

α) απόφοιτοι των ΤΕΕ Β΄ Κύκλου της ειδικότητας Χημικών Εργαστηρίων και Ποιοτικού Ελέγχου Υλικών και της ειδικότητας Βοηθών Φαρμακείων,
β) απόφοιτοι των ΤΕΛ της ειδικότητας Εφαρμοσμένης Χημείας και Υλικών
γ) απόφοιτοι ΕΠΑΣ της ειδικότητας Χημικών Εργαστηρίων και Ποιοτικού Ελέγχου Υλικών και της ειδικότητας Βοηθών Φαρμακείων, και
δ) απόφοιτοι ΕΠΑΛ της ειδικότητας Βοηθός Χημικών Εργαστηρίων και Ποιοτικού Ελέγχου και της ειδικότητας Βοηθός Φαρμακείου.
Στην ειδικότητα Τεχνικός Αρτοποιός-Ζαχαροπλαστικής:
α)απόφοιτοι ΕΠΑΣ Ο.Α.Ε.Δ της ειδικότητας Αρτοποιίας –Ζαχαροπλαστικής και
β) απόφοιτοι ΕΠΑΣ Ο.Τ.Ε.Κ. της ειδικότητας Ζαχαροπλαστικής Τέχνης.

Για τις ημερομηνίες των αιτήσεων για κατάταξη, θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση.

Σας ενημερώνουμε επίσης ότι οι προτεινόμενες ειδικότητες για να λειτουργήσουν στο Α΄ εξάμηνο, είναι: Τέχνη Δημιουργικής Γραφής, Θρησκευτικού Τουρισμού και Προσκυνηματικών Περιηγήσεων, Κυβερνήτης Σκαφών Αναψυχής, Στέλεχος Μηχανογραφημένου Λογιστηρίου-Φοροτεχνικό Γραφείο, Διασώστης-Πλήρωμα Ασθενοφόρου,  Βοηθός Φαρμακείου και Τεχνικός Αισθητικός Ποδολογίας- Καλλωπισμού Νυχιών και Ονυχοπλαστικής.
Οι αιτήσεις για εγγραφή πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά σε ημερομηνίες που θα καθορισθούν από τη Γενική Γραμματεία Διά Βίου Μάθησης και θα ανακοινωθούν στην ιστοσελίδα του Ι.Ε.Κ. (www.iek-salam.att.sch.gr). Για τη διευκόλυνση των ενδιαφερομένων, όσοι υποψήφιοι επιθυμούν, μπορούν να επικοινωνούν τηλεφωνικά με το Ι.Ε.Κ (2167003095) αφήνοντας τα στοιχεία τους, έτσι ώστε στη συνέχεια να ενημερωθούν εγκαίρως για τις προθεσμίες των εγγραφών. Παρακαλούμε σημειώστε ότι για τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο τα Δημόσια Ι.Ε.Κ. λειτουργούν με πρωινό ωράριο (ώρες κοινού: 10.00-13.00), ενώ παραμένουν κλειστά από 5 έως και 16 Αυγούστου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.