Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

30 Ιουλ 2019

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΝΗΣΩΝ ΣΤΑ ΚΥΘΗΡΑ


Τα Κύθηρα επισκέφθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κ. Παναγιώτης Χατζηπέρος, για να συμμετάσχει τις εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Κυθήρων-Αντικυθήρων.
Κατά την διάρκεια της παραμονής του στο νησί, επισκέφθηκε το κορυφαίο έργο της αποκατάστασης του ΧΑΔΑ και τροποποίησης του σε ΧΥΤΥ. Οι εργασίες οδεύουν προς την ολοκλήρωση τους και η λειτουργία του πρόκειται να ξεκινήσει εντός του Αυγούστου. Στο εν λόγω έργο είναι ενταγμένη και η επαύξηση των απορριμματοφόρων και του μηχανολογικού εξοπλισμού.

Σήμερα το πρωί, ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων παρεβρέθηκε στην παραλαβή των 2 καινούργιων απορριμματοφόρων χωρητικότητας 16 και 12 τόνων, αντίστοιχα που έφτασαν στο λιμάνι του Διακοφτίου. Με τα νέα οχήματα, ο στόλος των δημοτικών οχημάτων αναβαθμίζεται πλήρως, παρέχοντας καλύτερες υπηρεσίες προς τους δημότες, αφού τα σημερινά οχήματα είχαν αγοραστεί το 1995-6 και αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα.
Τα Κύθηρα μαζί με τα Αντικύθηρα θα γίνουν τα 2 «πράσινα» νησιά της Περιφερειακής Ενότητας Νήσων!

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος30/7/19 23:39

    Ενα μήνα ακόμα και γλυτώσαμε από σένα χατζηπέπε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος31/7/19 14:55

    Ιδού
    ο Χ"πεπες,ο υπάλληλος των
    παράνομων
    όχι,δεν γλυτώσαμε και ούτε θα
    γλυτώσουμε προς το παρόν,
    - υποσκάπτουν - δυστυχώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.