Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

14 Νοε 2019

Ο υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας Γιάννης Πλακιωτάκης την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου φιλοξενούμενος του Νίκου Μπαρδούνια


Ο  υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας Γιάννης Πλακιωτάκης θα είναι ο φιλοξενούμενος του Νίκου Μπαρδούνια και της εκπομπής «Προπαντός Ψυχραιμία»  την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου, στις 10 το πρωί, στο  Κανάλι Ένα 90,4
Ο υπουργός της Ναυτιλίας θα ανοίξει τα χαρτιά του για τις προσπάθειες της κυβέρνησης να προσελκύσει επενδυτές στην Ελλάδα, τον «άσσο» που λέγεται λιμάνι του Πειραιά και τη συνεργασία με τη κινεζική Cosco καθώς και τις προοπτικές για την εθνική οικονομία από τη συνεργασία με τον κινεζικό δράκο.

Ο κ. Πλακιωτάκης θα μιλήσει επίσης για το προσφυγικό - μεταναστευτικό και τις προσπάθειες του Λιμενικού Σώματος  να  ελέγξει τα θαλάσσια σύνορα, καθώς και για το ισχυρό "χαρτί" της Ελλάδας, τη μεγάλη ελληνική ναυτιλία.

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος14/11/19 22:01

    Ραγδαίες εξελίξεις στην απαγωγή του Έλληνα ναυτικού στο Τόγκο
    Newsroom
    Newsroom
    Ραγδαίες εξελίξεις στην απαγωγή του Έλληνα ναυτικού στο Τόγκο
    Μια αχτίδα ελπίδας έσπασε το σκοτάδι της απόγνωσης για τους γονείς του Δημήτρη, οι οποίοι μετά από δέκα μέρες αγωνίας, έμαθαν ότι το παιδί τους είναι καλά. Οι διαπραγματευτές, οι οποίοι έχουν αναλάβει να φέρουν εις πέρας τη δύσκολη επιχείρηση φαίνεται να επιβεβαίωσαν ότι ο Έλληνας ναυτικός είναι καλά στην υγεία του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος15/11/19 08:19

    διάβασε την εφημερίδα Ανατροπές φύλλο 70 Οκτώβριος 2019
    23 Οκτωβριου το ΕΠΙΣΚΕΥΘΗΚΕ η αντιπεριφερειαρχης Β Μπογρη μαζι με τον διοικητή πυροσβεστικής Πειραιά κ. Σταμουλη και τον διοικητή Σαλαμινας κ. ΑΡΑΠΗ και διαπίστωσαν την ταφή χιλιάδων κυβικών σκουπιδιών καθώς και καπνό από ανταναφλεξη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος15/11/19 11:49

    Ψυχραιμία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.