Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

4 Νοε 2019

Νέο πρόγραμμα θα φέρει τον τίτλο «Το Κουτί του Φοιτητή», στήριξης των Σαλαμίνιων Φοιτητών που σπουδάζουν στην επαρχία


Το Κουτί του Φοιτητή
Στα πλαίσια κοινωνικής πολιτικής του Δήμου μας, η Αντιδημαρχία Κοινωνικών Υπηρεσιών, Παιδείας και Πολιτισμού σε συνεργασία με την ανθρωπιστική οργάνωση «Στάση Ζωής» και το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης Σαλαμίνας, ξεκινάει πιλοτικό πρόγραμμα στήριξης των Σαλαμίνιων Φοιτητών που σπουδάζουν στην επαρχία.
Το πρόγραμμα θα φέρει τον τίτλο «Το Κουτί του Φοιτητή».

Κάθε μήνα, θα προσφέρουμε στους φοιτητές μας, ένα κουτί με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, ώστε να καλύπτουμε μέρος των δαπανών διαβίωσής τους. Το πρόγραμμα «Το Κουτί του Φοιτητή» απευθύνεται στους φοιτητές που φοιτούν εκτός Αττικής. Για την ένταξή τους σε αυτό, απαιτείται η προσκόμιση στις Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου των απαραίτητων δικαιολογητικών. Το κουτί θα παραδίδεται από το Γραφείο Αντιδημαρχίας Κοινωνικών Υπηρεσιών, Παιδείας και Πολιτισμού στον ίδιο τον φοιτητή ή σε εξουσιοδοτούμενο πρόσωπο, το πρώτο πενθήμερο κάθε μήνα, αρχής γενομένης από 01.12.2019
Έως 20.11.2019 καλούνται οι φοιτητές ή οι οικογένειες αυτών να προσέλθουν στις Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου, ώστε να υποβάλλουν τα κάτωθι δικαιολογητικά.
ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ
  • Βεβαίωση σπουδών η οποία αποδεικνύει ότι ο φοιτητής (ή φοιτήτρια) δεν φοιτά εντός Αττικής και ότι δεν έχει ξεπεράσει το χρονικό όριο φοίτησης της εκάστοτε σχολής.
  • Μισθωτήριο κατοικίας ή βεβαίωση από το εκπαιδευτικό ίδρυμα ότι διαμένει στην φοιτητική εστία.
  • Αντίγραφο Φοιτητικού Πάσου.
  • Εξουσιοδότηση φοιτητή προς τον γονέα ή άλλο πρόσωπο.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Τμήμα Παιδείας και Πολιτισμού (κ. Βιρβίλη Ελένη) – Τηλ: 2132027582

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ ΔΙΟΛΕΤΗΣ
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ


ΓΙΩΡΓΟΣ Θ. ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.