Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

24 Νοε 2019

Ανακοίνωση Δημάρχου Σαλαμίνας περί Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων


Σαλαμίνα, 23.11. 2019
Σύμφωνα με έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων της ΕΜΥ για την Αττική από το βράδυ της Κυριακής 24/11 έως το πρωί της Δευτέρας 25/11 αναμένονται επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές, καταιγίδες και θυελλώδεις ανέμους.

Εφιστώ την προσοχή όλων των κατοίκων της Σαλαμίνας. Ως Δήμος, όπως κάθε φορά, έχουμε λάβει όλα τα δυνατά μέτρα αντιμετώπισης της κακοκαιρίας και οι υπηρεσίες του Δήμου θα είναι σε επιφυλακή για να αντιμετωπίσουν κάθε πρόβλημα που τυχόν προκύψει.
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος24/11/19 09:52

    Eκδήλωση KKE εναντίον της... πτώσης του τείχους του Βερολίνου: «Ήταν προστατευτικό κι αντιφασιστικό»
    Το ΚΚΕ ζει εδώ και πολλά χρόνια σε μία δική του πραγματικότητα τόσο ιστορική όσο και τωρινή.

    Δεν υπάρχει καλύτερο παράδειγμα για αυτό από την εκδήλωση που διοργανώνει εναντίον της πτώσης του τείχους του Βερολίνου.

    Με αφορμή την επέτειο των 30 χρόνων από την πτώση του Τείχους του Βερολίνου, η νεολαία του ΚΚΕ, η ΚΝΕ χαρακτηρίζει το τείχος ως... προστατευτικό και αντιφασιστικό. Μιλά για παραχάραξη της ιστορίας και προβάλει ντοκιμαντέρ με τον εύγλωττο τίτλο «1989-2019, 30 χρόνια από την «πτώση» του αντιφασιστικού-προστατευτικού τείχους του Βερολίνου.

    Στη σχετική αφίσα υπάρχει ο χάρτης της διαιρεμένης μεταπολεμικής Γερμανίας, όπου η Δυτική Γερμανία προβάλλεται με μαύρο χρώμα και τα σύμβολα του Χίτλερ, τη σβάστικα και του ΝΑΤΟ - τα οποία προφανώς εξομοιώνουν οι διοργανωτές - «ξεχνώντας» ηθελημένα ότι η ναζιστική Γερμανία είχε τελειώσει από το 1945 και πως η Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Δυτικής Γερμανίας δεν είχε καμία σχέση με τα εγκλήματα ή την ιδεολογία του 3ου Ράιχ.


    Από την άλλη, προβάλλεται σε κόκκινο φόντο η Ανατολική Γερμανία με την σημαία της χώρας - προφανώς ως «ανάχωμα» κατά το ΚΚΕ - στους αντιπάλους του. Φυσικά, για τους διοργανωτές της εκδήλωσης, είναι προφανές ότι οι εκατοντάδες νεκροί ανατολικογερμανοί, στην προσπάθειά τους να περάσουν το τείχος, οι χιλιάδες που ζούσαν υπό καθεστώς τρόμου της τρομερής Στάζι και η λαϊκή οργή που έριξε το 1989 το τείχος του Βερολίνου, ήταν απλές... παραφωνίες.

    Η αφίσα της ΤΣ Δυτικών Συνοικιών Αττικής της ΚΝΕ

    Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται και σε ανακοίνωση-κάλεσμα του ΤΣ Δυτικών Συνοικιών Αττικής της ΚΝΕ η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί προς... «αποκατάσταση της ιστορικής αλήθειας», ενώ οι παρευρισκόμενοι αναμένεται να πάρουν και αναμνηστικό δώρο από την ΤΟ. Οπως συνεχίζει η ίδια ανακοίνωση «Οι καπιταλιστές, τα κράτη και οι κυβερνήσεις τους, οι φανερές και μυστικές τους υπηρεσίες, τα κάθε λογής ιδρύματά τους, ξοδεύουν ασύλληπτα ποσά κάθε χρόνο στην επιχείρηση παραχάραξης και διαστρέβλωσης της ιστορίας».

    Μάλιστα, οι διοργανωτές προκειμένου να «συμβάλουν», όπως τονίζουν, «στην αποκατάσταση της αλήθειας», δημιούργησαν και σχετικό σποτάκι για την εκδήλωση, ενώ κατά τη διάρκειά της θα προβληθεί και ντοκιμαντέρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος24/11/19 10:35

    Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ο Υ Μ Ε

    Την συμμετοχή του Προέδρου του Δ.Λ.Τ.Σ. σε επιμορφωτικό σεμινάριο
    που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα 17 και 18/10/2019



    Ο Πρόεδρος του Δ.Λ.Τ.Σ.


    ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΕΛΕΥΣΙΝΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος24/11/19 16:54

    Κύριε Παναγόπουλε το διάβασα στο Διαύγεια και δεν το πιστεύω πως και σεις ενσωματοθήκατε τόσο γρήγορα στο σύστημα.
    Πότε και που γίνανε οι υπερωρίες από αυτούς τους υπαλλήλους εκτός εκείνων που δουλεύουν στην καθαριότητα;
    Χρεώνετε υπερωρίες στους υπαλλήλους των γραφείων, όταν πιάνουν δουλειά στις 08:30 και φεύγουν στις 14:30;
    Γι'αυτό σας ψηφίσαμε;
    Μας παραπλανήσατε.Λυπάμε που σας ψήφισα.
    Επειδή δεν καταγράφονται σωστά στο σχόλιο τα μεγέθη τα ξαναγράφω:
    Σύνολο υπερωριών του Οκτωβρίου είναι 3.825 ώρες για όλους τους εργαζόμενους.
    Από αυτές οι 2.150 έγιναν απογευματινές ώρες, οι 897 έγιναν νυκτερινές ώρες και οι 778 έγιναν Κυριακές και αργίες.
    Στην κατάσταση των απογευματινών ωρών είναι μέσα όλοι οι διοικητικοί υπάλληλοι.
    Όποιος μπει στο Διαύγεια δήμου Σαλαμίνας και πατήσει την ΑΔΑ:6025Ω1Ε-Ε4Β θα δει τα χάλια της νέας διοίκησης που μας έταζε νοικοκήρεμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος25/11/19 04:35

    «Εδώ βλέπετε...» - Η ανάρτηση κόλαφος του Βαξεβάνη για Άδωνι, σκάνδαλο με τη γυναίκα του Παπαχρήστου και απαγωγή δημοσιογράφου (ΦΩΤΟ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.