Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

22 Νοε 2019

Σάββατο 23 Νοεμβρίου, από τις 11 το πρωί στο ΚΑΝΑΛΙ1 και της εκπομπής «ΚαλλίΠολις», καλεσμένοι θα είναι η Ήρα Κατσούδα και ο Νίνο Φενέκ Μικελίδης.


Αύριο, Σάββατο 23 Νοεμβρίου, από τις 11 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι, καλεσμένοι της Λίλας Παπαπάσχου, του Χρήστου Σούτου και της εκπομπής «ΚαλλίΠολις», θα είναι η δημοφιλής stand up comedian Ήρα Κατσούδα και ο πολυσχιδής Νίνο Φενέκ Μικελίδης.
Η νεαρή και πολύ ταλαντούχα κωμικός Ήρα Κατσούδα, επέστρεψε δριμύτερη με τη νέα της παράσταση «Για γυναίκα καλή είναι» και δηλώνει έτοιμη για νέες περιπέτειες. Μετά την επιτυχημένη πορεία της stand up comedy «Χωρίς Γλουτένη», η δημοφιλής κωμικός μιλά για τη δεύτερη σόλο παράστασή της, στο Θέατρο Eliart, που είναι γεμάτη από ιστορίες βγαλμένες από την καθημερινότητα (ή περίπου).

Ο ποιητής, κριτικός θεάτρου και κινηματογράφου και Ιδρυτής και Διευθυντής του Φεστιβάλ «Πανόραμα Ευρωπαϊκού Κινηματογράφου», Νίνο Φενέκ Μικελίδης θα μοιραστεί, μεταξύ άλλων, με τους ακροατές  του Καναλιού Ένα 90,4 ενδιαφέρουσες και "ανέκδοτες" ιστορίες - κινηματογραφικές και μη - έτσι όπως έχουν προκύψει από την πολυετή του εμπειρία και τη μακρά και επιτυχημένη του πορεία στον καλλιτεχνικό χώρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.