Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

6 Νοε 2019

Δημόσιο Ι.Ε.Κ. Σαλαμίνας: Εκπαιδευτική εκδρομή στο Αίγιο στην Ιερά Μονή Ταξιαρχών


Ιερά Μονή Ταξιαρχών Αιγίου
Οι σπουδαστές της ειδικότητας του Δημοσίου ΙΕΚ Σαλαμίνας «Θρησκευτικός Τουρισμός και Προσκυνηματικές Περιηγήσεις» συμμετείχαν στην ημερήσια προσκυνηματική εκδρομή που διοργάνωσε για τους ενορίτες του ο σπουδαστής του ΙΕΚ και προϊστάμενος του Ιερού Ναού Αγίου Λαυρεντίου Σαλαμίνας π. Λάμπρος Μάθεσης την Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2019 στην Ιερά Μονή Ταξιαρχών Αιγίου.

Αφήνοντας την πόλη του Αιγίου και ακολουθώντας τη δεξιά όχθη του ποταμού Σελινούντα,  οι σπουδαστές και προσκυνητές οδηγήθηκαν στο επιβλητικό αυτό μοναστήρι, ένα από τα σπουδαιότερα της Πελοποννήσου.
Στο ιστορικό μοναστήρι των Παμμεγίστων Ταξιαρχών φιλοξενείται ένα από τα σημαντικότερα κειμήλια της Ορθοδοξίας, τα «Άχραντα Πάθη του Κυρίου», δώρο των Παλαιολόγων προς τον κτήτορα της μονής Όσιο Λεόντιο (μέρος από τον Τίμιο Σταυρό, το Ακάνθινο Στεφάνι, τον Σπόγγο και τη Χλαμύδα του Κυρίου, όπως και μέρος της πλεξίδας του πρώτου ασκητή,  Ιωάννη του Προδρόμου).
Ο ιδιαίτερα φιλόξενος ηγούμενος της μονής, π. Καλλίνικος, υποδέχθηκε τους προσκυνητές στο αρχονταρίκι της μονής, προσφέροντας καφέ και λουκούμι, ενώ στη συνέχεια τελέστηκε ο Εσπερινός, δημιουργώντας ένα κλίμα κατάνυξης και πνευματικής ανάτασης στους εκδρομείς.
Η εκδρομή ολοκληρώθηκε με βραδινό γεύμα σε ταβερνάκι του Αιγίου.
Η Μονή Ταξιαρχών βρίσκεται 15 χιλιόμετρα νότια της πόλης του Αιγίου, σε υψόμετρο 450 μέτρων.


18 σχόλια:

  1. Ανώνυμος6/11/19 22:23

    Ποιο 1% μουσουλμάνων; - Οι δήμοι της χώρας που οι μουσουλμάνοι φτάνουν στο 40%!
    Δεν υπάρχει τέλος στην φαρσοκωμωδία του «προσφυγικού». Χιλιάδες αλλοδαποί, όλοι τους «αιτούντες ασύλου», είτε από την Αλγερία, είτε από το Μαρόκο, είτε από την Τυνησία, είτε από το Πακιστάν, είτε από το Αφγανιστάν, είτε από το Μπαγκλαντές, είτε από το Σουδάν, είτε από τη Σομαλία, και η λίστα δεν έχει τέλος, μετακινούνται μαζικά κατακλύζοντας όλη την Ελλάδα.

    Οι τοπικές κοινωνίες αντιδρούν, αλλά ουδείς τους λογαριάζει και δεν δίνει καμία σημασία. Άλλωστε οι εκλογές έγιναν.

    Οι μετακινήσεις αφορούν μόνο τους αριθμούς αλλοδαπών που έχουν μπει λαθραία στη χώρα και κατοικούν στα νησιά, όπως για παράδειγμα οι περίπου 14.000 στη Λέσβο.

    Για τους 68.112 που μπήκαν στη χώρα το 2017 ή τους 93.367 που μπήκαν το 2018, δεν υπάρχει καμία μετακίνηση. Βρίσκονται ήδη μόνιμα εγκατεστημένοι στην «ενδοχώρα».

    Εκεί όμως που το πρόβλημα εντείνεται είναι με τις μικρές κοινότητες ή τους Δήμους που η κυβέρνηση χωρίς κανένα πρόγραμμα στέλνει όπου της είναι εύκαιρο εκατοντάδες αλλοδαπούς σε μια επαρχία που μαστίζεται ήδη από την εγκατάλειψη.


    Έτσι έφτασαν στο σημείο, να τοποθετήσουν δίπλα στην κοινότητα Καρίτσα της Λάρισας, που έχει 350 κατοίκους και οι νέοι της έχουν φύγει στο εξωτερικό, 200 Αφγανούς, οι περισσότεροι από τους οποίους είναι νεαροί.

    Οι κάτοικοι είναι τρομοκρατημένοι, όπως και στις περισσότερες περιοχές της χώρας, καθώς ουδείς γνωρίζει τι ακριβώς α΄τομα είναι αυτά και ποιες οι προθέσεις τους;.

    Σε άλλη κοινότητα στο χωριό τη Μεθώνη Πιερίας με πληθυσμό 200 κατοίκων στέλνουν πάνω από 100 αλλοδαπούς!

    Το ίδιο φαινόμενο παρατηρείται σε όλη την Θεσσαλία και τη βόρεια Ελλάδα. Η χώρα πολιορκείται κυριολεκτικά από τους αλλοδαπούς, οι οποίοι αλλάζουν ανεπιστρεπτί την πληθυσμιακή σύνθεση, αλλάζουν τον τόπο για πάντα.

    Την ίδια ώρα στο μέσο της απόστασης του ορεινού επαρχιακού δρόμου Σάπες-Διδυμότειχο ή Ορεστιάδα και μάλιστα στην περιοχή όπου στενεύει η ελληνική επικράτεια (μόλις 20 χλμ. πλάτος, από τα ελληνοτουρκικά μέχρι τα ελληνοβουλγαρικά σύνορα) υπάρχει ένας αριθμός χωριών που κατοικούνται σχεδόν αποκλειστικά από μειονοτικούς:

    Το Μεγάλο και το Μικρό Δέρειο, ο Πετρόλοφος, η Σιδηρώ, η Ρούσσα, το Γονικό, το Άνω και Κάτω Μικράκιο, ο Κισσόs, το Σιδηροχώρι, τα Ουράνια και η Αγριάνη.

    Εκεί υπάρχουν πέντε χιλιάδες παράνομοι μετανάστες στα βουνά, οι οποίοι περιφέρονται χωρίς κανένα έλεγχο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/11/19 22:29

      «ΡΕΥΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ» ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ. ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ» ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ!
      Το πιο πιστό σκυλί στα σχέδια των ιμπεριαλιστών και των ντόπιων τσάτσων τους (Κούλη Μητσοτάκη και ΣΙΑ) για εποικισμό της Ελλάδος από μουσουλμάνους λαθρομετανάστες, είναι –κατά γενικήν ομολογία- το… τιμημένο κουκουέ.

      Το οποίο, σκυλιάζει με τον ξεσηκωμό των κατοίκων της ηπειρωτικής Ελλάδας ενάντια στα σχέδια της μετατροπής τους σε μειονότητα στον τόπο τους, κι επιχειρεί να τους τρομοκρατήσει γαυγίζοντας απειλητικά. Πάρτε ένα δείγμα από ανακοίνωση της Τ.Ε. Πέλλας του κόμματος του εγκλήματος και της προδοσίας κατά των αγωνιζόμενων Ελλήνων:

      «Τις τελευταίες ημέρες, με την πληροφορία ότι πρόκειται να εγκατασταθούν πρόσφυγες και μετανάστες στην ευρύτερη περιοχή της Πέλλας, ομάδες “αγανακτισμένων πολιτών” επιχειρούν να τρομοκρατήσουν το λαό της Πέλλας, καλλιεργούν κλίμα πολέμου, μίσους, ρατσισμού και ξενοφοβίας. Μία τέτοια ομάδα επιχείρησε κατά του λεωφορείου που μετέφερε ξεριζωμένους ανθρώπους από τον τόπο τους, σε ξενοδοχείο της περιοχής των Γιαννιτσών.

      Οι πρόσφυγες και οι μετανάστες δεν είναι εισβολείς στην Ελλάδα, αλλά τα θύματα των ιμπεριαλιστικών πολέμων… Εξαναγκάζονται να μετακινηθούν, πληρώνοντας αδρά τους δουλέμπορους και πολλοί απ’ αυτούς πνίγονται στο Αιγαίο ή στη Μεσόγειο…

      Καλούμε το λαό της Πέλλας που ξέρει καλά τι πάει να πει προσφυγιά και μετανάστευση, να απομονώσει κάθε είδους ρατσισμού και ξενοφοβίας από την περιοχή. Να αναπτυχθεί ένα ρεύμα αλληλεγγύης σε κάθε βασανισμένο άνθρωπο από το σάπιο εκμεταλλευτικό σύστημα…».

      Μία πρέπει να είναι η απάντηση των Ελλήνων στα τσιράκια του Σόρος, του Τραμπ και του Κούλη Μητσοτάκη: «Ρεύμα αλληλεγγύης» θέλετε τσιράκια; Πάρτε τα «προσφυγάκια» στα σπίτια σας, για να μας δώσετε το… καλό παράδειγμα!

      (ΥΓ): Κι αν τα πάρουν, να μας τρυπήσετε τη… μύτη!

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος6/11/19 22:24

    Alexis Tsipras
    Στη αρχή αφαίρεσαν το ΑΜΚΑ από τους πρόσφυγες και το δικαίωμα από τα προσφυγόπουλα να εγγραφούν στα σχολεία.

    Αργότερα μίλησαν για εισβολείς που θα τους αντιμετωπίσουν ακόμη και στη θάλασσα.

    Μετά είδαν αμήχανοι ξεχασμένους «Μακεδονομάχους» να βγαίνουν με τις περικεφαλαίες στους δρόμους για να αποτρέψουν τη μετεγκατάσταση προσφύγων στα μέρη τους.

    Προχθές βουλευτές τους επικρότησαν κάποιους ανεγκέφαλους σαδιστές στα Διαβατά που επιχειρούν την προσβολή και την ταπείνωση του θρησκευτικού αισθήματος δυστυχισμένων ανθρώπων.

    Και σήμερα αναρωτιέμαι πώς και εάν θα αντιδράσουν στην είδηση ότι φασίστες στη Θεσσαλονίκη χαράκωσαν ένα προσφυγόπουλο που έκανε το λάθος να πάει στο σχολείο του.

    Όταν τόσα χρόνια λαϊκίζεις χυδαία για την προσφυγική και μεταναστευτική κρίση, δεν έρχεσαι αντιμέτωπος μόνο με τη σκληρή πραγματικότητα, τις μεγαλοστομίες και τα ψέματά σου.
    Έρχεσαι αντιμέτωπος και με τα πιο σκοτεινά, ρατσιστικά αντανακλαστικά που ξέθαψες και εξέθρεψες για λίγα ψηφαλάκια.

    Έστω και τώρα ας καταλάβει ο κος Μητσοτάκης ότι η διαχείριση του προσφυγικού δεν είναι επικοινωνία. Ας σταματήσει να πατάει σε δυο βάρκες και να χαϊδεύει τα αυτιά όσων βάζουν εμπόδιο στη λογική. Και ας απομονώσει και καταδικάσει επιτέλους δημόσια τα ακραία στοιχεία στο εσωτερικό του κόμματός του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος6/11/19 22:25

    ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΑΝΕΡΓΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΠΡΟΕΔΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΕΣΥ ΥΠΕΓΡΑΨΕΣ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΜΠΡΑΒΟ
    ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΑΥΤΗ Η ΕΥΡΩΠΗ? ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ? ΟΧΙ ΟΧΙ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΟΙ ΝΑΖΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ Η ΧΩΡΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΥΠΑΡΧΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΩΜΕ ΧΟΙΡΙΝΟ ΝΑ ΦΟΡΕΣΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΠΟΥΡΚΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΤΖΑΜΙΑ ΖΗΤΩ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ Η ΨΕΥΤΟΔΕΞΙΑ ΤΟ ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΚΕ ΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΑΛΑΧ ΑΛΑΧ ΤΗΣ ΜΑΝΑ ΣΑΣ Ο ΤΑΦΟΣ ΕΡΧΕΤΕ ΖΗΤΩ Ο ΡΟΥΒΙΚΩΝΑΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος6/11/19 22:32

    Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ: «Πείτε μου σας παρακαλώ τι αδίκημα κάνει κάποιος που μεταφέρει μολότοφ;»!
    Νέες αντεγκλήσεις πυροδότησε στη Βουλή η επαναφορά της κατοχής βομβών μολότοφ ως κακούργημα αντί πλημμελήματος, που το είχε μετατρέψει ο Ποινικός Κώδικας που ψήφισε ο ΣΥΡΙΖΑ ως κυβέρνηση τον περασμένο Ιούνιο και η επιμονή της αξιωματικής αντιπολίτευσης να υπερασπίζεται εμμέσως την απλή κατοχή.

    Αρνητική αίσθηση προκάλεσε η τοποθέτηση του εισηγητή του κόμματος, Σπύρου Λάππα, κατά τη συζήτηση των τροποποιήσεων του Ποινικού Κώδικα στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής, όταν διερωτήθηκε ποιο έννομο αγαθό προσβάλλει όποιος κατέχει απλώς μία μολότοφ επιμένοντας στον πλημμεληματικό χαρακτήρα του αδικήματος.

    «Πείτε μου σας παρακαλώ, ποιο αδίκημα διαπράττει αυτός που κατέχει μία βόμβα μολότοφ στην πλάτη. Θέλω να μου προσδιορίσουν οι συνεργάτες σας.

    Θέλω ακριβή και συγκεκριμένη αιτιολογία, γιατί στην αιτιολογική έκθεση δεν το αναφέρετε, ποιο έννομο αγαθό προσβάλλει η απλή κατοχή μιας βόμβας μολότοφ, όταν η οπλοφορία και η οπλοχρησία ενός καλάσνικοφ το οποίο μπορεί να έχει 15 σφαίρες μέσα και να έχω άλλες 15 δεσμίδες στην πλάτη μου που μπορεί να σκοτώσουν 200, να είναι ένα απλό πλημμέλημα, εφόσον η οπλοφορία και η οπλοχρησία εξακολουθεί να είναι πλημμέλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος6/11/19 22:36

    ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΖΗΤΩ ΤΟ ΚΚΕ ΣΟΡΟΣ ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΣΟΚ ΚΛΕΦΤΕΣ ΨΕΥΤΟΔΕΞΙΑ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ!ΚΑΤΩ Ο ΧΙΤΛΕΡ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος7/11/19 04:33

    Κυνική δήλωση-ομολογία Ρέγκλινγκ: Υπό επιτροπεία η Ελλάδα μέχρι να την ξεζουμίσουμε
    Χωρίς καμία απολύτως ηθική αναστολή ο επικεφαλής του ESM Κλάους Ρέγκλινγκ ομολόγησε με τον πλέον κυνικό τρόπο ότι η Ελλάδα θα παραμείνει αποικία χρέους για πολλές ακόμα δεκαετίες, δηλαδή μέχρι να την ξεζουμίσουν: «Το πιο σημαντικό πράγμα για τον ESM για πολλές δεκαετίες θα είναι να παρακολουθούμε τις εξελίξεις στην Ελλάδα. Ο ESM δάνεισε περισσότερα από 200 δισ. ευρώ στην Ελλάδα και θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι η Ελλάδα θα αποπληρώσει αυτά τα δάνεια» δήλωσε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής του Μηχανισμού στο περιοδικό του Ευρωπαϊκού Ελεγκτικού Συνεδρίου («ECA Journal»).

    Με άλλα λόγια ο Ρέγκλινγκ ξεκαθαρίζει ότι αφότου η υποταγμένη Ελλάδα διέσωσε τις γερμανογαλλικές τράπεζες και οχυρώθηκε το νόμισμά τους από την κρίση των «τεμπέληδων Ελλήνων», ο λογαριασμός θα πληρωθεί στο ακέραιο.

    Αναφερόμενος στην Χώρα μας, σε άλλο μέρος των δηλώσεών του, είπε χαρακτηριστικά ότι «θα πρέπει να μειώσουν τις συντάξεις, τους μισθούς, την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, τις κοινωνικές υπηρεσίες, τα πάντα». Εάν αυτό δεν λέγεται πλήρες ξεζούμισμα τότε οι λέξεις έχουν χάσει το νόημά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος7/11/19 04:33

    ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΕΟΥΣ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΟΚ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ ΖΗΤΩ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ Ο ΑΛΑΧ ΖΗΤΩ Η ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΤΟΥ ΖΑΕΦ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΟΧΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑΖΙ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΣΑΡΙΑ ΜΠΟΥΡΚΑ ΟΥΑΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος7/11/19 07:13

    Ο Μάριος Σαλμάς κατέρριψε την θεωρία της σκευωρίας "Έπιασα υπάλληλους και θεσμικούς στην τιμολόγηση φαρμάκων να πληρώνονται από την #Novartis"
    Ο Μάριος Σαλμάς "Τους έπιασα να πληρώνονται από την Novartis"
    07/11/2019 - 01:06


    Ειμαι αυτός που έπιασα αθέμιτες πρακτικές της Novartis, όταν διέταξα την έρευνα από σώμα επιθεωρητών Υγείας κι από το σώμα επιθεωρητών δημόσιας διοίκησης, όπου βρήκαμε την Novartis να πληρώνει μέσω άλλης εταιρείας , υπαλλήλους και εμπλεκόμενους στην διαδικασία τιμολόγησης φαρμάκων, θεσμικούς περίπου 30-40 άτομα, να τους στέλνει σε συνέδριο στο Βερολίνο, φαρμακοοικονομίας"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος7/11/19 07:21

    Ερχεται η νέα ομάδα «ΔΕΛΤΑ» της ΕΛ.ΑΣ. -Πρεμιέρα τη Δευτέρα, θα χρησιμοποιηθεί στο Πολυτεχνείο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος7/11/19 12:11

    Η διαδυκτιακη εφΗμερίδα Ανατροπές έγραψαν για το νταμάρι Άγγελου ότι θαβονται σκουπίδια
    Το επισκευτικαν Η αντιπεριφερειαρχης κ.Βάσω Μπογρη και ο διοικητής της πυροσβεστικής και διαπίστωσαν ότι πραγματικά θάβονται σκουπίδια

    Με μια υπογραφή της κ.Βάσως Μπογρη το νταμάρι κλείνει σήμερα κιόλας
    Είναι στο χερι της

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος7/11/19 12:17

    Sofokleous In
    Αναζήτηση
    Menu

    ΧρηστικάΦρένο Βρυξελλών στο κοινωνικό μέρισμα!Αν δώσετε κοινωνικό μέρισμα, ξεχάστε τη μείωση των πλεονασμάτων διαμήνυσαν στο υπουργείο Οικονομικών και προτείνουν την προαγορά δημοσίου χρέους

    14:35, 06 Νοεμβρίου 2019
    Αυστηρό μήνυμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος7/11/19 12:25

    Στο Πολιτεία Τένις Κλαμπ γιόρτασε το βράδυ της Τετάρτης τα γενέθλιά του ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Αδωνις Γεωργιάδης, o οποίος έκλεισε τα 47 χρόνια του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος7/11/19 12:31

    ΕΛΛΑΔΑ07Νοε 2019 10:33
    Θρήνος στο ελληνικό ποδόσφαιρο - Πέθανε ο Περικλής Βασιλάκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος7/11/19 12:44

    Πολιτική
    #TAGS:
    Ελλάδα 2021 Κυριάκος Μητσοτάκης Γιάννα Αγγελοπούλου Βουλή Προκόπης Παυλόπουλος Θεόδωρος Αγγελόπουλος
    «Ελλάδα 2021»: Πανηγυρική έναρξη στη Βουλή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος7/11/19 13:11

    Η ΕΚΠΛΗΞΗ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
    Ο Αδωνις Γεωργιάδης έκανε τα γενέθλιά του στο σπίτι του Αμερικανού πρέσβη -Η τούρτα από τον Πάιατ [εικόνες]
    ΠΟΛΙΤΙΚΗ06|11|2019 | 15:11
    Ο Αδωνις Γεωργιάδης έσβησε κεράκι για τα γενέθλιά του στην αμερικανική πρεσβευτική κατοικία













    -





    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος7/11/19 14:35

    HOME ΕΙΔΗΣΕΙΣ Πολιτική
    ΠολιτικήΧρυσοχοΐδης: Το πρόβλημα στα νησιά είναι εκρηκτικό. Έξω και πέρα από κάθε δυνατότητα διαχείρισης
    Έκκληση να αναλάβουν δράση οι υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες για την κοινή αντιμετώπιση των αυξημένων μεταναστευτικών ροών, απηύθυνε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης στο Ευρωκοινοβούλιο
    6.11.2019 | 13:57

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος7/11/19 14:39

    Η διαδυκτιακη εφΗμερίδα Ανατροπές έγραψαν 23.10.2019. για το νταμάρι Άγγελου ότι θαβονται σκουπίδια
    Το επισκευτικαν Η αντιπεριφερειαρχης κ.Βάσω Μπογρη και ο διοικητής της πυροσβεστικής και διαπίστωσαν ότι πραγματικά θάβονται σκουπίδια





    Ανώνυμος7/11/19 12:28
    Ψέματα είναι όλα. Δεν θάβονται πουθενά σκουπίδια στο νταμάρι, Η κυρία αντιπεριφερειάρχες δεν γνωρίζει τίποτα απολύτως και ούτε είναι υπεύθυνη. και επίσης με μία υπογραφή δεν είναι τίποτα στο χέρι της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.