Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

29 Νοε 2019

Ο σημερινός καλεσμένος του Νίκου Μπαρδούνια και της εκπομπής «Προπαντός Ψυχραιμία» στο Κανάλι Ένα 90,4 ήταν ο γεωστρατηγικός αναλυτής – διεθνολόγος, Αθανάσιος Δρούγος


Ο σημερινός καλεσμένος του Νίκου Μπαρδούνια και της εκπομπής «Προπαντός Ψυχραιμία» στο Κανάλι Ένα 90,4 ήταν  ο γεωστρατηγικός αναλυτής – διεθνολόγος, Αθανάσιος Δρούγος.
Μεταξύ άλλων, ο κ. Δρούγος επεσήμανε τις προσπάθειες του Τούρκου Προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για την στρατιωτική ισχυροποίησή του και την διεύρυνση του δόγματος της γαλάζιας πατρίδας, με φόντο τις συνεχιζόμενες προκλητικές ενέργειες της Άγκυρας, με αποκορύφωμα το προσύμφωνο Τουρκίας-Λιβύης για τα θαλάσσια σύνορα, αλλά και την τετραμερή σύνοδο Τουρκίας, Γερμανίας, Γαλλίας και Βρετανίας, στο περιθώριο της Συνόδου του ΝΑΤΟ που θα διεξαχθεί στο Λονδίνο στις 3-4 Δεκεμβρίου.

Αναφορικά με την αντίδραση της Ελλάδας, ο διεθνολόγος υποστήριξε ότι από κοινού με την Κύπρο και με την βοήθεια της Γαλλίας, θα πρέπει η χώρα μας να προσφύγει στο Συμβούλιο των Ηνωμένων Εθνών, ενώ κάλεσε τον πρωθυπουργό να έχει μια δυναμική παρουσία και ηχηρή ομιλία στην επερχόμενη σύνοδο του ΝΑΤΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.