Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

15 Νοε 2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΑ 46 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΡΩΙΚΟ ΞΕΣΗΚΩΜΟ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ


        Συμπληρώνονται 46 χρόνια από τον ηρωικό ξεσηκωμό του Πολυτεχνείου, που αποτέλεσε το αποκορύφωμα της αντιδικτατορικής πάλης του λαού και της νεολαίας κατά της χούντας των συνταγματαρχών της 21ης Απριλίου του 1967. Τα συνθήματα του Πολυτεχνείου παραμένουν επίκαιρα στον αγώνα ενάντια στην πολιτική που οδηγεί το λαό στην φτώχεια, την ανεργία, την ανασφάλεια, ενάντια στην εμπλοκή της Ελλάδας στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς των ΝΑΤΟ-ΗΠΑ-ΕΕ, ενάντια στην καταστολή και τον αυταρχισμό.

        Το ΚΚΕ αποτίει φόρο τιμής σε όλους όσοι αγωνίστηκαν κατά της στρατιωτικής δικτατορίας, δοκιμάστηκαν στη φρίκη των βασανιστηρίων, της εξορίας, των φυλακίσεων, των διώξεων και των στρατοδικείων, στους νέους και τις νέες της Αντι-ΕΦΕΕ. Το ΚΚΕ είναι περήφανο για τα μέλη και τα στελέχη του Κόμματος και της ΚΝΕ, που πρωτοστάτησαν στον αγωνιστικό λαϊκό ξεσηκωμό, που έδρασαν στις σκληρές συνθήκες της παρανομίας και των διώξεων της χούντας. Η ανασυγκρότηση των Κομματικών Οργανώσεών του και η ίδρυση της ΚΝΕ, το 1968, συνέβαλαν καθοριστικά στην αντιδικτατορική πάλη.
        Η επιβολή της στρατιωτικής δικτατορίας, το 1967, υπηρέτησε «διά πυρός και σιδήρου» τα συμφέροντα της αστικής τάξης σε βάρος του λαού. Υλοποίησε τους σχεδιασμούς των ιμπεριαλιστών των ΗΠΑ και ΝΑΤΟ, με αποκορύφωμα το πραξικόπημα στην Κύπρο, που οδήγησε στην τουρκική εισβολή και κατοχή. Αποδεικνύεται πως ο χαρακτήρας της αστικής εξουσίας, ως δικτατορίας του κεφαλαίου, παίρνει διάφορες μορφές για την εξυπηρέτηση των συμφερόντων του. Τέτοια μορφή αποτέλεσε και η δικτατορία, καθ' όλη την επταετία '67-'74.
        Αποδεικνύεται, ακόμα, ότι ο αντικομμουνισμός, που ήταν επίσημη ιδεολογία της χούντας, αποτελεί πάντα τον προπομπό συνολικότερης επίθεσης κατά των εργαζομένων και του λαού. Η χούντα χτύπησε με μανία, με το ρόπαλο και με το χαφιέ, τα εργατικά, λαϊκά, δημοκρατικά δικαιώματα του λαού και της νεολαίας. Υπήρξε ένα διεφθαρμένο καθεστώς, που βασάνισε, εξόρισε, δολοφόνησε κομμουνιστές και άλλους αγωνιστές.
        Στις πύλες του Πολυτεχνείου δέσποζαν τα συνθήματα «Έξω οι ΗΠΑ», «Έξω το ΝΑΤΟ». Αυτά τα συνθήματα κάθε χρόνο γίνονται πιο επίκαιρα, απ’ την στιγμή που η χώρα μας συμμετέχει ενεργά στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ και μετατρέπεται σε ορμητήριο πολέμων και επεμβάσεων. Άλλωστε, πριν λίγες μέρες ο Υπουργός Άμυνας σε μία απαράδεκτη δήλωση – απευθυνόμενος σε Αμερικάνο στρατηγό - τόνισε πώς «οι άνδρες μας μάτωσαν δίπλα σε Αμερικανούς στρατιώτες στους πολέμους στους οποίους συμμετείχαμε, και αυτό θα γίνει επίσης και στο μέλλον»!
        Η κυβέρνηση ΝΔ έπιασε το νήμα από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, που ξέπλυνε τον αμερικάνικο ιμπεριαλισμό, ενίσχυσε την στρατιωτική συνεργασία με τις ΗΠΑ. Προσέφερε πολύτιμες υπηρεσίες στο σύστημα, καθώς αυτή την εγκληματική της πολιτική την δικαιολόγησε στο όνομα της “αριστεράς”, της “προόδου”, διασύροντας αγωνιστικές αξίες και ιδανικά, ενισχύοντας την συντηρητικοποίηση.
        Η άλλη όψη του νομίσματος είναι η επίθεση της κυβέρνησης στα εργασιακά και συνδικαλιστικά δικαιώματα, η ενίσχυση της φοροληστείας του λαού, η διάλυση της κοινωνικής ασφάλισης. Απαραίτητο συμπλήρωμα αυτής της πολιτικής είναι η ένταση του δόγματος “νόμος και τάξη”, της εργοδοτικής τρομοκρατίας, της κρατικής καταστολής, με στόχο να μπουν στον “γύψο” οι λαϊκές και νεανικές διεκδικήσεις.
        Γι' αυτούς τους λόγους ο φετινός εορτασμός της εξέγερσης του Πολυτεχνείου αποκτά μεγαλύτερη σημασία. Το ΚΚΕ καλεί τους εργαζόμενους, τη νεολαία, τα φτωχά - λαϊκά στρώματα να τιμήσουν τον ηρωικό ξεσηκωμό του Πολυτεχνείου και τους νεκρούς της πάλης ενάντια στη δικτατορία, με τη μαζική, αγωνιστική συμμετοχή στις εκδηλώσεις του τριήμερου εορτασμού και την αντιιμπεριαλιστική πορεία προς την αμερικάνικη πρεσβεία.
        Να διαδηλώσουν ενάντια στους ιμπεριαλιστικούς πολέμους και την εμπλοκή της Ελλάδας. Εκφράζοντας την αλληλεγγύη τους στα θύματα της καπιταλιστικής εκμετάλλευσης, πρόσφυγες και μετανάστες, που η πολιτική ΕΕ - κυβερνήσεων τους εγκλωβίζουν στην χώρα μας σε άθλιες συνθήκες.
        Να απομονώσουν τους σύγχρονους υμνητές της χούντας, όσους χύνουν το δηλητήριο του ρατσισμού, του φασισμού, του αντικομμουνισμού.
        Ο ξεσηκωμός του Πολυτεχνείου, όλη η αντιδικτατορική πάλη του λαού και της νεολαίας, τα συνθήματα και οι διεκδικήσεις του εργατικού κινήματος δεν βρήκαν τη δικαίωσή τους με τη μετάβαση απ' τη στρατιωτική δικτατορία στην αστική κοινοβουλευτική δημοκρατία, τον Ιούλη του 1974. Η περίοδος της μεταπολίτευσης, της λεγόμενης «καλύτερης δημοκρατίας στην Ελλάδα», δεν έδωσε ουσιαστική και οριστική λύση στα εργατικά - λαϊκά προβλήματα, παρά τις κατακτήσεις των εργαζομένων, που επιτεύχθηκαν σε προηγούμενες συνθήκες, όπου ο συσχετισμός δύναμης και η ύπαρξη του σοσιαλιστικού συστήματος βοηθούσαν σε μια τέτοια κατεύθυνση.
        Αποδεικνύεται ότι οι όποιες κατακτήσεις και παραχωρήσεις στον καπιταλισμό είναι προσωρινές. Οι κρίσεις, η φτώχεια, ο αυταρχισμός, οι πόλεμοι θα υπάρχουν όσο η εξουσία βρίσκεται στα χέρια των καπιταλιστών, όσο η Ελλάδα είναι δέσμια των ιμπεριαλιστικών οργανισμών, του ΝΑΤΟ και της ΕΕ.
        Όσες κυβερνήσεις επέλεξαν να διαχειριστούν το σάπιο εκμεταλλευτικό σύστημα και τους νόμους του, αναπόφευκτα ακολούθησαν αντιλαϊκές πολιτικές. Αυτό που σήμερα απαιτείται για μια πραγματική διέξοδο προς όφελος του λαού, είναι η διαμόρφωση μιας νικηφόρας κοινωνικής συμμαχίας, που θα παλεύει ενάντια στα μονοπώλια, στις ιμπεριαλιστικές ενώσεις, στο ίδιο το ξεπερασμένο καπιταλιστικό σύστημα, με στόχο το σοσιαλισμό. Αυτός ο αγώνας μπορεί να αποκρούει αντιλαϊκά μέτρα, να αποσπά κατακτήσεις, να υπερασπίζεται δημοκρατικά δικαιώματα και ελευθερίες για το λαό.       
ΑΘΗΝΑ 15/11/2019          ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ

18 σχόλια:

  1. Ανώνυμος15/11/19 20:06

    Μετανάστες και πρόσφυγες δεν άντεξαν λεπτό στο μοναστήρι που παραχώρησε η εκκλησία
    «Καλύτερα στη Μόρια» φώναζαν
    ΕΛΛΑΔΑ
    9:23•15/11/2019
    Μετανάστες και πρόσφυγες δεν άντεξαν λεπτό στο μοναστήρι που παραχώρησε η εκκλησία
    552
    132προσθήκη στα αγαπημένα
    Η εκκλησία αποφάσισε να παραχωρήσει κάποια μοναστήρια της για τη φιλοξενία προσφύγων, σε μια προσπάθεια να λυθεί το μεγάλο πρόβλημα του προσφυγικού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15/11/19 22:35

      ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ όχι μετανάστες.
      Έπεσαν οί υπογραφές,από τον
      Μητσοτάκη δεν είχε λόγο νά
      αρνηθεί την αφειξή τους και
      τα προγράμματα της Ευρώπης
      και όλων των Ανθρωπιστικών
      οργανώσεων.Όταν έρθουν εδώ
      ίσως πούνε,δεν θα φύγουμε
      ποτέ από την Σαλαμίνα.
      Γυναικόπαιδα,για αρχή,μην
      φοβάσαι,και είναι ενήμεροι
      αρκετοί,να τους βάλεις τιμωρία
      γιατί δεν σου έδωσαν αναφορά.
      Για να σιωπούν θα έχουν τους
      λόγους τους,πάντως δεν είναι
      άρνηση,είναι θετικοί.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος15/11/19 21:09

    Σταθερή και τυπική αξία,και
    σε αυτό το κείμενό σας,πρώην
    Σύντροφοι.
    Ό ήρωικός ξεσικωμός του
    Πολυτεχνείου,και ή τιμή σε
    όσους κατάφεραν να ζήσουν,
    αλλά και στους νεκρούς,που
    έπεσαν αγωνιζώμενοι ενάντια
    στην Χούντα των συνταγματαρχών
    Αλήθεια,πόσοι αγωνίστηκαν,από
    όλες τις κοινωνικές τάξεις και
    γλύτωσαν;πόσοι ακρωτηριάστηκαν
    πόσοι πέθαναν μετά από λίγους
    μήνες;πόσοι είναι οι αγνοούμενοι;
    ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ;
    Ξεθάψτε από τα αρχεία σας,και
    εσείς αλλά και όλοι όσοι θέλουν να λέγονται ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΕΣ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΑΙ
    ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ,
    και πέστε μας,ακόμη και σήμερα
    άλλωστε νωρίς είναι,πριν ένα
    χρόνο έγεινε το Πολυτεχνείο,
    δεν πέρασαν 46χρόνια,που είναι
    οί άλλοι 3 ομαδικοί τάφοι.
    Οί 2 είναι στο νεκροταφείο
    Ζωγράφου,σας είναι γνωστό,
    Ή Γαλλία ή Νορβηγία,ή Ισπανία,
    Ό Καναδάς,και όσα κράτη είχαν
    απεσταλμένους δημοσιογράφους
    αλλά και οικογένειες ακόμη,
    για να δει ή Χούντα,ότι ή
    Έλλάδα έχει πρόσβαση και
    τουρισμό,έκαναν τους εικονολήπτες,θυμάστε πόσοι
    Ιταλοί και Γερμανοί,έφταναν
    τα καλοκαίρια στην Κρήτη και
    πως έφευγαν;
    Είναι πολλά τα γεγονότα και
    δυσάρεστα,κάποιος άς κάνει την
    αρχή και να μιλήσει ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ
    ΚΑΙ ΠΑΘΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑ.
    Γιατί στο τέλος θα μας κάνετε
    να ξεχάσουμε,και την αντι'
    αμερικανική πορεία του 1980
    Πρωθυπουργός Ράλλης,απαγόρευσε
    την πορεία,βγάζοντας αύρες,και
    ελεύθερους σκοπευτές απέναντι
    σε πάνω από 3.000χ.ανθρώπους
    αποτέλεσμα ήταν να δολοφονήσουν,τον Κύπριο φοιτητή της Νομικής,Ι.Κουμή
    και την εργάτρια από το Περιστέρι,Σ.Κανελλοπούλου,
    Ό Κουμής καθόταν σε καφενείο
    Ή Κανελλοπούλου πήγαινε στο
    σπίτι της.
    Και κατ αυτό τον ΕΙΡΗΝΙΚΟ
    τρόπο,βάφτηκε με αίμα το
    Πολυτεχνείο της μεταπολίτευσης
    Και οι πρώτοι νεκροί,πάλης
    ξεκίνημα,μία γυναίκα ένας
    άνδρας,καί ένας 15χρονος,οί
    δολοφόνοι τους,έπεσαν στα
    μαλακά,
    Όχι βαρύγδουπα λόγια.
    Πράξεις Κύριοι και Κυρίες
    Συντρόφια,πού πήγαν τα καμιόνια;
    Σέ μοναστήρια στην Πελοπόννησο
    στην Θήβα,και στην Εύβοια.
    ΜΙΛΗΣΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος15/11/19 22:26

    Τα σκουπίδια είναι εκεί.. αναΤΡΟΠΕΣ ΦΎΛΛΟ 70 ΟΚΤΏΒΡΙΟ 2019 ΕΦΗΜΕΡΊΔΑ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ
    Πραγματοποιήθηκε αυτοψία στον χώρο από την αντιπεριφερειάρχη νήσων κα. Β Μπογρη συνοδευόμενη από τον διοικητή της Πυροσβεστικης Υπηρεσίας Πειραια
    διοικητή ΠΣ κλιμακίου Σαλαμίνας κ. Αράπη.
    διαπιστώθηκε ταφή χιλιάδων κυβικών σκουπιδιών καθώς και καπνός από αυταναφλεξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος15/11/19 22:29

    πρόεδρος της «Ελληνικής Λύσης» άσκησε έντονη κριτική στον Λευτέρη Αυγενάκη για το αθλητικό νομοσχέδιο. Διαβάστε τα όσα είπε για τον Βαγγέλη Μαρινάκη
    Χείμαρρος ήταν ο Κυριάκος Βελόπουλος με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη και τη σχέση του με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής, την Παρασκευή 15/11, κατά τη συζήτηση του αθλητικού νομοσχεδίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος15/11/19 22:33

    Οι νταλίκες πάνε και έρχονται ακομα και σημερα
    Και σταματημό δεν εχουν
    Κυρία αντιπεριφερειάρχη Β. ΜΠΟΓΡΗ πηγαινεοερχεσται και τις βλέπετε πήτε μας τι θα κάνετε αν αγαπάτε το νησί μας
    Από την αυτοψία που κάνατε στο νταμαρι 23 Οκτωβρίου έως και σήμερα δεν έχετε κάνει τιποταααασσ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος15/11/19 23:51

    Όι επιχειρηματικοί κύκλοι,
    είναι"αδηφάγα ζώα"
    Ξέφυγες.
    Μην τούς προσκυνάς άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος16/11/19 00:37

    Πάλι καλά που πήρες γρήγορα
    το σχόλιο,Κύριε Διαχειριστή.
    "διαβάσεις πεζών" εύκολο.
    Άν ήταν"αυτοκίνητα,κρυμμένα
    πίσω από δένδρα,και σκάλες,ή
    γέφυρες,και φοίνικες,ά,ναι και
    ποδήλατα"άκρη ούτε μέχρι το
    πρωί δεν θα έβγαινε,
    όρκος στην Όλυμπιακή Φλόγα,και
    στης Ύδρας το σεισμό.
    Συγνώμη,
    εσύ πού είσαι θρησκόληπτος
    τι εορτή είναι στις 15/3/20;
    γιά καμιά εξομολόγηση για
    Θεία Κοινωνία,έστω για μια
    απλή προσευχή,για να σταθεί
    στις δικές του δυνάμεις,και
    να μην μείνει με την "φλόγα"
    στο χέρι.
    "μεγαλοκαρχαρίες" είναι όλοι
    αυτοί,ή διαφήμιση και ή προβολή είναι ή ζωή τους,αρκεί
    να βρούν το"θύμα"
    ένα σου"έδωσα,δώστα"τώρα όλα
    κι εσύ,
    τον"μελώνουν"τώρα,το μετά ποιό
    θά είναι;
    Το"Μονακό"ενέχειρο;
    λες να μην ήξεραν που πόνταραν
    ήξεραν,την ευκαιρία ζητούσαν.
    Έχει πολύ "ακατέργστο" πλούτο
    και μεγάλη Ίστορία,ή Σαλαμίνα.
    "χράτς χρούτς κόμπανυ,κι εμείς
    οί ψ@λ@'κόμπανυ" τους λέγαμε
    και τους λένε ακόμη.
    Υ.Γ.
    Ή πίκρα αυτές τις μέρες,δεν
    έχει σύνορα.
    Μια γλυκιά
    Καλημέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος16/11/19 14:04

    ΠΡΙΝ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΣΚΕΨΟΥ ΤΟ
    ΚΑΙ ΔΙΑΛΕΓΕ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ
    ΑΡΚΕΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΙΣ ΛΕΣ
    ΕΣΥ ΝΑ ΤΙΣ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος16/11/19 14:10

    ΜΑΘΙΑ'ΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ
    ΜΑ ΣΥ'ΧΕΙΣ ΔΥΟ ΜΑΓΝΗΤΕΣ
    ΚΑΙ Μ'ΕΚΑΜΕΣ ΝΑ ΠΟΡΠΑΤΩ
    ΣΑΝ ΚΟΥΖΟΥΛΟΣ ΤΣΙ ΝΥΧΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος16/11/19 14:14

    ΣΕ ΑΓΑΠΑΩ ΣΑΝ ΚΟΥΖΟΥΛΟΣ
    ΤΡΕΛΛΟΣ ΜΕΧΡΙ ΒΛΑΚΕΙΑΣ
    ΟΜΩΣ ΑΝ ΜΕ ΓΕΛΑΣΕΣ
    ΦΥΛΛΟ ΣΟΥ'ΧΩ ΠΟΡΕΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος16/11/19 14:38

    Σ'ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
    ΑΝ ΜΕ ΔΙΚΑΣΕΙΣ
    ΜΟΛΙΣ ΘΑ ΠΩ ΠΩΣ Σ'ΑΓΑΠΩ
    ΤΗ ΔΙΚΗ ΘΑ ΤΗΝ ΧΑΣΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος16/11/19 14:42

    ΛΟΞΕΣ ΤΣΙ ΡΙΧΝΕΙΣ ΤΙΣ ΜΑΘΙΕΣ
    ΜΑ ΚΕΙΝΕΣ ΠΑΝΕ ΝΤΡΕΤΑ
    ΚΙ ΕΧΟΥΝ ΑΧΤΙΝΑ ΔΡΑΣΕΩΣ
    ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΕΤΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος16/11/19 14:46

    ΕΣΚΕΦΤΗΚΑ ΝΑ Σ'ΑΡΝΗΘΩ
    ΚΑΙ Ν'ΑΓΑΠΗΣΩ ΑΛΛΟΝ
    ΜΑ ΔΕΝ ΕΘΕΛΗΣΕ Η ΚΑΡΔΙΑ
    ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΝΑ ΒΑΛΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος16/11/19 14:52

    ΑΝ Σ'ΑΓΑΠΩ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΘΕΟΣ
    ΜΕΓΑΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ
    Π'ΚΑΜΕ ΠΑΝΩ ΣΟΥ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ
    ΤΗΣ ΜΑΓΙΚΗΣ ΤΟΥ ΤΕΧΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος18/11/19 00:18

    ΚΑΛΗΜΕΡΑ.
    "Ό ΆΝΤΡΑΣ ΜΈ ΤΟΝ ΛΌΓΟ ΤΟΎ
    ΔΊΝΕΙ ΤΗΝ ΚΆΘΕ ΜΆΧΗ
    Μ'ΆΣΕ ΚΙ ΈΝΑ ΠΕΡΊΣΤΡΟΦΌ
    ΣΤΉ ΜΈΣΗ ΝΆ ΎΠΆΡΧΕΊ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος18/11/19 00:24

    ΚΑΛΛΙΑ ΝΑ ΛΕΙΠΏ ΑΠΌ ΠΟΘΈΣ
    ΠΑΡΆ ΝΆ ΠΕΡΙΣΕΎΩ
    ΕΓΏ ΤΗΝ ΠΕΡΉΦΑΝΊΑ ΜΟΎ
    ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΖΆΡΕΥΏ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος18/11/19 21:49

    ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ
    ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ/ΕΣ

    -ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ
    ΧΩΡΟΣ-
    ΜΕ ΣΗΜΑ ΕΝΑ


    "ΠΛΑΤΥ ΧΑΜΟΓΕΛΟ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.