Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

1 Δεκ 2015

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΒΟΥΡΚΑΡΙΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ (ΝΟΒΣ) ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ «ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΑΛΑΜΙΝΟΜΑΧΩΝ 2015» Για σκάφη τύπου OPTIMIST και LASER

Ο Ναυτικός όμιλος Βουρκαρίου Σαλαμίνας διοργάνωσε το Σαββατοκύριακο 28 και 29 Νοεμβρίου στον κόλπο της Σαλαμίνας, στα πλαίσια του προγράμματος αγώνων της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας, τον ετήσιο διασυλλογικό αγώνα ιστιοπλοΐας «Κύπελλο Σαλαμινομάχων 2015». Συμμετείχαν
Ø  Σκάφη τύπου Optimist,  62 και διεξήχθησαν  5 ιστιοδρομίες από τις 6 προβλεπόμενες
Ø  Σκάφη τύπου Laser 4.7,    21 και διεξήχθησαν   6 ιστιοδρομίες από τις 6 προβλεπόμενες.
Ø  Ναυτικοί Όμιλοι:  11

ο «ΟΣΦΠ», ο Ναυτικός Όμιλος Καλαμαριάς Θεσσαλονίκης (ΝΟΚΘ), ο Ναυτικός Όμιλος Λαγονησίου (ΝΟΛ), ο Ναυτικός Όμιλος Πάρου (ΝΟΠ), ο Ναυτικός Όμιλος Αλεποχωρίου (ΝΟΑΛ) ο Ναυτικός Όμιλος Ελευσίνας (ΝΟΕΛ), ο Σύλλογος Ερασιτεχνών Αλιέων και Ναυτικών Αθλημάτων Δήμου Πράματος (ΣΕΑΝΑΔΠ), ο Ναυτικός Όμιλος Αρτέμιδος – Σπάτων (ΝΟΑΣ), ό Ναυτικός Όμιλος Αγ. Κοσμά (ΝΟΑΚ), ο ο Ναυταθλητικός Όμιλος Ειρήνης – Φιλίας (ΝΟΕΦ) και ο ΝΟΒΣ με πολυπληθείς ομάδες αθλητών. Αρμένιζαν με έντονο συναγωνισμό 83 σκάφη τύπου OPTIMIST και LASER σε μια όμορφη εικόνα του κόλπου της Σαλαμίνας. Οι νίκες και τα μετάλλια σχεδόν ισομοιράστηκαν στους μικρούς αθλητές όλων των συμμετεχόντων Ομίλων. Πολυνίκης Όμιλος ο ΝΟΚΘ με 2 πρώτες νίκες, 1 δεύτερη και 2 τρίτες. Ο ΝΟΒΣ δεύτερος πολυνίκης κατέκτησε 2 δεύτερες νίκες με τους Συρίγου Βάλια στην κατηγορία των optimist κορασίδων και Παπαδημητρίου Δημήτρη στην κατηγορία των optimist παίδων και 2 Τρίτες νίκες με την Αποστόλου Βασιλική στην κατηγορία των optimist κοριτσιών και τον Πετρόπουλο Χρήστο στην κατηγορία των optimist παίδων.
          Στους συμμετέχοντες αθλητές παρασχέθηκε η όπως κάθε φορά η γνωστή «Κουλουριώτικη Φιλοξενία» και προς τούτο συνέβαλαν οι Κοινοπραξίες των Ε/Γ – Ο/Γ  ΣΑΛΑΜΙΝΟΣ και «ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ» τα SUPER MARKET ΚΑΝΑΚΗΣ, το Ξενοδοχείο «ΓΑΒΡΙΗΛ», το Μεζεδοπωλείο «ΚΡΥΟΝΕΡΙΤΗΣ» και οι «ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ» στους οποίους ο ΝΟΒΣ εκφράζει τις θερμότερες ευχαριστίες του.
          Στην εκδήλωση απονομής Επάθλων που ακολούθησε μετά το πέρας των ιστιοδρομιών παρευρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος του Δημ. Λιμ. Ταμείου Σαλαμίνος κ. Ιωάννης Λένης, η Αντιδήμαρχος Αμπελακίων κα Σταυρούλα Γεροντιώτη, ο Δημοτικός Σύμβουλος Δ. Δ. Σαλαμίνος και μέλος του ΔΛΤΣ κ. Γιώργος Κιαμίλης και η Δημοτική Σύμβουλος Δ. Δ. Σαλαμίνος κα Τέτα Μίχα.
          Τα αποτελέσματα ανά κατηγορία είναι:
Laser 4.7
Aγορια
1.      ΤΣΕΤΣΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ   Ν Ο Κ Θ
2.      ΚΙΣΣΑΜΙΤΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ   ΝΑΟΑΚ
3.      ΔΕΔΕΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΟΑΣ
Κοριτσια
1.      ΜΠΡΑΙΛΑ ΒΑΣΙΑ ΝΟΕΦ
2.      ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΝΟΑΣ
3.      ΤΣΙΤΣΙΚΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑ ΝΟΚΘ

Optimist
Aγορια
1.        ΜΠΡΟΥΣΗΣ ΒΙΚΤΩΡ ΝΟ ΠΑΡΟΥ
2.        ΚΑΤΙΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΝΟΚΘ
3.        ΤΣΙΤΣΙΚΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΝΟΚΘ
Κοριτσια
1.      ΔΙΑΚΑΚΗ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΣΕΑΝΑΔΠ
2.      ΔΙΑΚΑΚΗ ΝΙΚΟΛΕΤΑ ΣΕΑΝΑΔΠ
3.      ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ  ΝΟΒΣ

Κορασίδες
1.      ΒΟΓΙΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ  ΝΟΚΘ
2.      ΣΥΡΙΓΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ  ΝΟΒΣ
3.      ΚΡΙΜΠΑΛΗ ΕΛΕΑΝΑ  ΣΕΑΝΑΔΠ
Παίδων
1.        ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΝΟ ΠΑΡΟΥ
2.        ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΝΟΒΣ

3.        ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ  ΝΟΒΣ

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος1/12/15 16:13

    PARTE TA OPLA SKOTOSTE TOUS PRODOTES TIS PATRIDAS SOS SOS SOS

    Όλη η Ελλάδα μια... Ειδομένη! Χιλιάδες λαθρομετανάστες επιστρέφουν στην Αθήνα με εντολή Μουζάλα
    Την μεταφορά των χιλιάδων λαθρομεταναστών που βρίσκονται στην Ειδομένη και την εγκατάστασή τους στην Αθήνα, ανακοίνωσε από το βήμα ραδιοφωνικής εκπομπής ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γ. Μουζάλας!
    Συγκεκριμένα, ο αρμόδιος υπουργός υλοποιώντας προφανώς τις εθνοκτόνες πολιτικές του Σύριζα, οι οποίες συμφωνήθηκαν μεταξύ κυβέρνησης και Ε.Ε., ανακοίνωσε πως «Αυτό που γίνεται στην Ειδομένη, η κατηγοριοποίηση του πρόσφυγα με βάση την εθνικότητα, είναι παράνομο. Αυτός ο νόμος έχει παραβιαστεί από τις άλλες χώρες κι εμείς καλούμαστε να αντεπεξέλθουμε».
    Και πώς καλούμαστε να ανταπεξέλθουμε; Ο υπουργός ήταν σαφέστατος: «Έχουμε μια εκστρατεία να τους πάρουμε από την Ειδομένη και να τους φέρουμε στην Αθήνα»!
    Μάλιστα ενώ ακόμη και ο ευρωπαϊκός Τύπος αναγνωρίζει πως η Τουρκία είναι το σημαντικότερο μέρος του μεταναστευτικού προβλήματος και η Ε.Ε. αντί πιέσεων της παραχωρεί υπέρμετρα οφέλη, ο υπουργός της κυβέρνησης-τσίρκο δήλωσε το εξής εκπληκτικό:
    «Κάνουμε την Τουρκία υπεύθυνη επίλυσης του προβλήματος. Καταδεικνύεται επιτέλους ότι από τα παράλια της Τουρκίας είναι η πόρτα, εκεί γίνεται η διακίνηση, ακούγεται σιωπηλό αλλά είναι μεγάλη διπλωματική μας νίκη»!
    Καθίσταται σαφές ότι η συγκυβέρνηση Σύριζα-ΑΝΕΛ έχει απωλέσει κάθε επαφή με την πραγματικότητα, θέτοντας σε άμεσο κίνδυνο τον Ελληνικό Λαό, ο οποίος αφήνεται έρμαιο στις διαθέσεις των λαθρομεταναστών εν γένει και των φανατικών ισλαμιστών ειδικότερα.
    Ξεκάθαρα πια, ο αποικισμός της ελληνικής επικράτειας από τους λαθροεισβολείς λαμβάνει κρατική βούλα και γίνεται αναμφισβήτητη επιδίωξη της κυβέρνησης Σύριζα-ΑΝΕΛ.
    Εκείνοι εντούτοις, οι οποίοι θέλουν να μεταφέρουν στην Αθήνα τον τρόμο που βίωσε το Παρίσι και άλλες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες έχουν πολιτικό όνομα: είναι τα κόμματα του αντισυνταγματικού τόξου, με μπροστάρη την κυβέρνηση Σύριζα-ΑΝΕΛ!


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος1/12/15 19:19

    Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον κ.Τσαβαρή και την παρέα του για την απόφαση που πήραν χθες στο Δημ. Συμβούλιο να μειώσει ο Δήμος τα δημοτικά τέλη και να τα φέρει πίσω όπως ήταν το 2007.
    Το ερώτημα μου τώρα είναι πού θα βρεθούν τα εκατομμύρια για να καλυφθεί το έλλειμμα που θα δημιουργηθεί στα ανταποδοτικά.
    Μήπως ο κ.Τσαβαρής και η παρέα του έχουν σκοπό να επιστρέψουν λεφτά στο Δήμο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος1/12/15 19:47

    Μάνο - κωλοτούμπα κάνε μια δημοσίευση στο fb να μας πεις τι θα γίνει με τον Άσαντ.
    Ενημέρωσε μας !!!!
    Μη μας αφήνεις στο σκοτάδι !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος4/12/15 18:15

    «ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ? ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ? ΧΙΧΙΧΙΧΙ . ΕΝΑΝ ΜΠΕΚΡΗ ΕΙΔΑ ΚΙ ΕΝΑΝ ''ΣΧΟΛΑΣΜΕΝΟ'' ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.