Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

25 Δεκ 2015

Δυνάμεις Εθελοντών Σαλαμίνας τις ευχές μας για καλά Χριστούγεννα και για μια χρονιά με υγεία και δημιουργικότητα


6 σχόλια:

  1. Ανώνυμος25/12/15 10:54

    Ωραία η καρτούλα. Αυτά τα ΜΑΥΡΑ γράμματα τι τα θέλατε αδελφάκι μου; Τέλος πάντων, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στους εθελοντές μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος25/12/15 19:12

    Για να ταιριάζουν με τον ΑΙΑΝΤΑ .Τα γράμματα σε ενόχλησαν και όχι τις υπηρεσίες που μας προσφέρουν.
    Χρόνια πολλά και καλή δύναμη, και κουράγιο στο εθελοντικό σας έργο.

    Δημητριάδου Μαρία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος26/12/15 08:03

    Καλημέρα κ.Δημητριάδου,χρόνια πολλά,υγεία και πάντα μάχιμη στις επάλξεις.Με την εμπειρία σας εξακολουθείστε να δίνετε συμβουλές,να κάνετε προτάσεις,να επισημένετε λύσεις,να δίνετε μάχες για τα τοπικά μας ιδίως προβλήματα.
    Υστερα από την εξαιρετική σας τοποθέτηση στο θέμα μου (περί ομόφυλλων ζευγαριών,κάτι που με ενδιέφερε προσωπικά), θα ήθελα σήμερα να είχα τη γνώμη σας για την προσφορά,τις ικανότητες,γενικότερα την ενεργή και ουσιώδη παρουσία όλων των τελευταίων δημοτικών μας αρχών.Και επειδή γνωρίζω ότι πάντα λέτε τα πράγματα με το όνομά τους δεν νομίζω ότι θα δυσκολευθείτε να απαντήσετε αόριστα.Κθένας μας έχει ένα επίθετο, πόο μάλιστα αν έχει χρηματίσει πρώτος-η πολίτης του νησιού. Και κάτι ακόμη: Πως θα βλέπατε κάποια΄΄ πρωτοβουλία΄΄ νέων ανθρώπων,άφθατρων,με καθαρό μυαλό και καθαρά ...χέρια;
    ΥΓ. Σας περιμένω-περιμένουμε(...) στο ΚΑΠΗ ΑΙΑΝΤΕΙΟΥ, αλλά η απάντησή σας δημόσια,παρακαλώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος26/12/15 12:54

    Καλημέρα και από εμένα ,χρόνια πολλά ,καλή χρονιά και τα όνειρα σας να γίνουν πραγματικότητα.
    Κατ΄άρχήν σας ευχαριστώ για την εκτίμηση που δείξατε στο πρόσωπο μου,παρ΄ότι δεν γνωριζόμαστε
    Συμφωνώ μαζί σας για τους νέους ανθρώπους τους όποιους χρειαζόμαστε ,άλλα σε συνεργασία με τους παλαιούς άφθαρτους διότι κανένας δεν έχει αποδειχθεί διεφθαρμένος μέχρι σήμερα.Εκτός από κακοπροαίρετες δυσφημίσεις.Πιστεύω μια τέτοια συνεργασία Νέων ,και παλαιών θα είναι ότι καλλίτερη λύση για το Νησί μας.Οι δοκιμασμένοι παλαιοί έχουν τη εμπειρία ,και οι νέοι την ενεργητικότητα.για να αποδώσουν καλλίτερα .
    Διότι δική μου άποψη είναι ότι δεν φθάνει το καθαρό μυαλό, τα καθαρά χέρια !!!ανάλογα πως τα εννοούμε καθαρά χέρια .Αν είναι μόνο στα λόγια και οι πράξεις δείχνουν άλλα, δεν θα πάρουμε χορτάσαμε.
    Δική μου άποψη ο πολιτικός πρέπει να μπαίνει μέσα σε όλα .Να διαθέτει χρήμα όπου χρειαστεί (για την ΕΛΛΑΔΑ)μιλάμε, για να κάνει την δουλειά του.
    Να κτυπά το χέρι στο τραπέζι.Να έχει δοκιμάσει το πεζοδρόμιο της πολιτικής .Να ξέρει να ελίσσεται,και το ποιο ουσιαστικό να ακούει τους πολίτες .Όχι ανεβήκαμε στην εξουσία και από εκεί πάν και άλλοι.Κάναμε την δουλειά μας και μετά μας έχουν γραμμένους,γιατί έχουμε και εμείς μολύβι και περνούν τα χρόνια πολύ γρήγορα
    και ο πολίτης δεν ξεχνά.και μάλιστα ο ενεργός πολίτης.Να ξέρει να παραδέχεται τα λάθη του ζητώντας συγνώμη ,μέ όποιο κόστος έχει αυτό.Να ξέρει να σου απαντά σε ότι θέμα του τεθεί σε ανύποπτο χρόνο.Να ξέρει να ρητορεύει και να σε πείθει ,μεγάλο προσόν άπιαστο προσόν.το μεγαλύτερο προσόν για τον πολιτικό.Πιστεύω σε κάλυψα όσο μπορούσα.Ο κόσμος θα κρίνει ,και θα αποφασίσει ποίος μπορεί να έχει αν όχι όλα τα παραπάνω ,έστω τα κυριότερα.για να αναλάβει ένα τόσο δοκιμασμένο Δήμο, με τόσες ιδιαιτερότητες.Είδες παντού υπάρχουν ιδιαιτερότητες!!!
    Δημητριάδου Μαρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος26/12/15 17:56

    Θα ήμουν ψεύτης αν σας έλεγα ότι η απάντησή σας με κάλυψε.Μάλλον προσπαθήατε να μην εκτεθείτε.΄Ισως η ερώτησή μου (που ήταν σαφέστατη)να ήταν δύσκολη.Την αποσύρω,έτσι δεν σας ζητώ ονόματα και ...επιδόσεις,κρατώ την δική μου άποψη.
    Σκιαγραφήσατε το ιδανικό πρόσωπο που μπορεί να φέρει την ΄΄άσπρη μέρα΄΄στο πολυπαθές ΟΛΑ τα προηγούμενα χρόνια (μέχρι και σήμερα)νησί μας. Σε άλλα θα συμφωνήσω μαζί σας,σε κάποια όχι.΄Ομως διαφωνώ κάθετα στην τοποθέτησή σας ότι΄΄κανένας δεν έχει αποδειχθεί διεφθαρμένος μέχρι σήμερα΄΄. Ασφαλώς, γιατί διαφορετικά θα ήταν σε κάποιο κελί. ΄Ομως,προς Θεού,στη δική σας συνείδηση όλοι είναι ...αθώες περιστερές;Μου είναι αδύνατον να πιστέψω ότι επειδή η δικαιοσύνη είναι αν όχι τυφλή, τουλάχιστον...βραδυκίνητη,εσείς περιμένετε ...δικαστική απόφαση για να κρίνετε; Εσείς προσωπικά πιστεύετε κάτι τέτοιο; Μα έτσι τους αθωώνετε όλους.Μήπως είστε υπέρ του δέοντος επιεικής;
    Τελειώνω με μια ερώτηση: Μήπως είστε ιδιαίτερα αυστηρή με τα ...απαιτούμενα προσόντα των νέων ανθρώπων που φιλοδοξούν ν΄ασχοληθούν με την τοπική αυτοδιοίκηση; Για κάνετε ένα ΄΄come-back΄΄στα πρόσωπα των τελευταίων δημάρχων μας και την όποια εκίμηση αυτά χαίρουν.Γιατί για το αξίωμα του δημάρχου μιλάμε,όχι γι΄αυτό του ...πρωθυπουργού.
    ΥΓ. ΄Επιασα το υπονοούμενο σχετικά μς τις ΄΄ιδιαιτερότητες΄΄.Σας διαβεβαιώ ότι εσείς χάνετε,όχι εγώ,δηλ.εμείς !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος26/12/15 18:39

    Στην συνείδηση μου όλοι είναι αθώες περιστερές ?. (μέχρι να αποδειχθεί το αντίθετο.) Γιατί και για άλλους είχα πιστέψει ότι είναι αθώες περιστερές και τελικά με διέψευσαν. Έτσι έχω αποφασίσει εάν δεν τελεσιδικήση η διαδικασία να μη βγάζω συμπεράσματα.Διότι πολλές φορές τα φαινόμενα απατούν και έχουμε πρόσφατες αποδείξεις.Είμαι βέβαια αυστηρή με τα απαιτούμενα προσόντα των νέων ανθρώπων που φιλοδοξούν να ασχοληθούν με την τοπική αυτοδιοίκηση.Διότι αρκετά έχουμε πειραματισθεί με τις Αποφάσεις μας,τα Μίση μας ,τα Σόγια μας και έχουν γυρίσει εις βάρος μας.η Σαλαμίνα δεν αντέχει άλλο πειραματισμό έφθασε στα πρόθυρα της εκρήξεως,Γι αυτό ΠΡΟΣΟΧΗ στις αποφάσεις .Θέλουμε ένα άνθρωπο που θα κοιτάξει ΕΜΑΣ και οχι τον ΕΥΑΤΟ ΤΟΥ Υπάρχει ''καλοδεχούμενος''

    Δημητριάδου Μαρία

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.