Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

7 Δεκ 2015

Η παρουσίαση του βιβλίου θα γίνει το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015, ώρα 19:00΄ στο Δημαρχείο Σαλαμίνας, αίθουσα “Δημ. Μπόγρη”

Ένα νοσταλγικό ταξίδι στην παραμονή των Χριστουγέννων στην Κούλουρη του 1959 με παλιά μαγαζιά, τους αφώτιστους και λασπωμένους δρόμους, τα υποτυπώδη χρειαζούμενα του κάθε σπιτιού και τις άσβεστες ελπίδες των ανθρώπων του νησιού μας για ένα καλύτερο αύριο.
Το βιβλίο διατίθεται από τα γραφεία του Ι.Ν. Αγίου Μηνά Σαλαμίνας και τα έσοδα των πωλήσεων θα διατεθούν εξ ολοκλήρου για την αποπεράτωση της συντήρησης των τοιχογραφιών του Ι.Ν. Αγίου Μηνά.
Το βιβλίο θα σχολιάσουν:
·         Ο κ. Τέρενς Κουΐκ, Υφυπουργός στον Πρωθυπουργό-Δημοσιογράφος
·         Ο κ. Αργύρης Ντινόπουλος, τ. Υπουργός, Δημοσιογράφος-Νομικός
·         Ο κ. Πέτρος Κουμπλής, Δημοσιογράφος
·         Ο κ. Παναγιώτης Παρθένης, Αρχαιολόγος-Φιλόλογος
·         Ο κ. Θεοφάνης Π. Καπαραλιώτης, ερευνητής των Σαλαμινιακών δρώμενων, τ. αντιπρόεδρος του Λαογραφικού Μουσείου και Βιβλιοθήκης του Δήμου Σαλαμίνας
·         Ο κ. Γιώργος Παπαδημητρίου, εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης 

16 σχόλια:

  1. Ανώνυμος7/12/15 15:42

    Μπράβο ρε Χρήστο. Πρέπει να έχεις κάνει καταπληκτική δουλειά. Ανυπομονώ να έρθει το ...Σάββατο.Προσωπικά σου δίνω τρείς μήνες καιρό-ξεκούραση,για να αρχίσεις να γράφεις το επόμενο.΄Οχι, δεν μας κάνεις καμιά χάρη,έχεις υποχρέωση να το κάνεις.
    ΥΓ.: Aσφαλώς και θα έρθω, αλλά αν δω ότι δεν έχεις καλέσει την γνωστή οικογένεια (...)και μάλιστα στις επίσημες θέσεις, θα κάνω μεταβολή και θα φύγω. Εντάξει;
    Σταύρος από Πετράλωνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/12/15 17:29

      Δεν σε γνωρίζω φίλε μου, το μόνο κοινό που έχουμε είναι η εκτίμηση στον Χρήστο.
      Το βλέπεις όμως δεοντολογικό να βάζεις προϋποθέσεις ποιος θα είναι και ποιος όχι στην δική του εκδήλωση;
      Άσε λοιπόν την εμπάθεια εκτός, αν και φαντάζομαι ποιους εννοείς για τους οποίους εντελώς συμπωματικά έχουμε την ίδια άποψη και πάμε στην εκδήλωση ανεξάρτητα από τις όποιες ανεπιθύμητες παρουσίες.
      Η τιμή είναι του Χρήστου και όλοι ‘μείς, θα τον τιμήσουμε με την παρουσία μας και την αγορά του βιβλίου του.
      Μπράβο φίλε Χρήστο, καλή συνέχεια. Περιμένουμε και το φωτογραφικό αφιέρωμα σου στην παλιά Σαλαμίνα.
      Θερμή παράκληση αυτή την δημοσίευση να την "αντιγράψουν" κι άλλοι bloggers.
      Είμαστε πολλοί είμαστε ανεξάρτητοι είμαστε φίλοι του ΧΡΗΣΤΟΥ και θα ‘μαστε όλοι ΕΚΕΙ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος7/12/15 22:23

      Aγαπητέ 17.29 επίτρεψέ μου να εκφράσω την έκπληξή μου γι΄αυτά που διαβάζω. Αρχικά με ...προδιαθέτεις ότι οι δυό μας έχουμε μόνο ένα κοινό σημείο! Δηλαδή αν σου έλεγα π.χ. ότι είμαι θαυμαστής του γυναικείου φύλλου δεν θα συμφωνούμε σ΄αυτό; H πάλι πόσο δύσκολο είναι να είμαστε με την ίδια ομάδα,με το ίδιο κόμμα κλπ. Συνεπώς μάλλον άστοχη η διαπίστωσή σου. Μετά γράφεις ότι δεν με γνωρίζεις!!! Αυτό είναι το ζητούμενο; ΄Ημαρτον... ΄Οσον αφορά τα περί ...δεοντολογίας,περί...εμπάθειας με βάζουν σε σκέψεις.Αυτά, με την υπενθύμιση ότι οι φίλοι του Χρήστου δεν στερούνται χιούμορ...

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος8/12/15 09:44

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος8/12/15 09:47

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος8/12/15 23:39

      ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ;;;; ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΜΑΡΙΔΑΚΗΔΕΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΗΜΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ;;;;; ΠΩΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΑΥΤΟ ΧΡΗΣΤΟ ΜΥΛΩΝΑ ΘΑ ΣΕ ΜΑΛΩΣΩ!!!!!!!

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος7/12/15 18:58

    Φυσικά και θα είμαστε εκεί ΟΛΟΙ! Νομίζω όμως ότι ο φίλος των "7/12/15 15:42" δεν βάζει προϋποθέσεις αλλά κάνει ΠΛΑΚΑ και πολύ καλά κάνει ...
    Ένας άλλος φίλος (δεν βάζω τ΄όνομα μου, γιατί μετά θα "σπάσει" το τηλέφωνό μου!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος8/12/15 09:32

    Το βιβλίο διατίθεται από τα γραφεία του Ι.Ν. Αγίου Μηνά Σαλαμίνας και τα έσοδα των πωλήσεων θα διατεθούν εξ ολοκλήρου για την αποπεράτωση της συντήρησης των τοιχογραφιών του Ι.Ν. Αγίου Μηνά.

    ΕΓΩ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΑΤΕ ΕΠΡΕΠΕ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΜΗΝΑ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΔΙΑΤΕΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΣΣΙΤΙΟ. ΕΚΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΠΟΙΟ ΜΕΑΛΗ ΧΑΡΑ.ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΕΣ;;;;;;;;;Ε!!!!!ΟΧΙ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος8/12/15 16:35

      η συγκεκριμένη εκκλησία δεν θεωρείται φτωχή.....απεναντίας τα έσοδά της απο τους πιστούς είναι πολλά και πλούσια και μακάρι πάντα να είναι έτσι!
      από την άλλη πλευρά όμως, το να τάχεις καλά με τους παπάδες ειναι ευλογία! όλες οι πόρτες είναι ανοιχτές

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος11/12/15 10:12

      Σαλαμινιοι ...ποτε δεν θα βαλουν μυαλο !..Για οτι γινεται ...παντα κατι αλλο θα τους πειραζει !..Φτανει πια με την φαγωμαρα!..Ο Αγιος Μηνας ειναι ενα ιστορικο μνημειο απο αποαψη αγιογραφιας..δεν θα πρεπει να συντηρηθουν και να διατηρηθούν οι αγιογραφιες στο περασμα των χρονων;..ειναι ενα δαπανηρο έργο !!!..Επιτελους βγαλτε το σκασμο !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος8/12/15 19:33

    ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΔΕΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΑ;;;;;;;Η ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΑΣ;;;;;;;;;;;;;
    ΟΙ ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ .ΟΙ ΚΟΙΛΙΕΣ ΟΜΩΣ ΟΤΑΝ ΓΟΥΡΓΟΥΡΙΖΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ ΝΑ ΜΗ ΣΟΥ ΤΥΧΕΙ
    Η ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΠΑΔΩΝ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ Η ΜΙΑ ΕΥΧΗ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΕΙ ΕΝΑ ΠΙΑΤΟ ΦΑΓΑΚΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος9/12/15 19:36

    υπαρχουν ανθρωποι που εχουν αφιερωσει τη ζωη τους στην φροντιδα των ζωων (κακοποιηση, τροφη, φαρμακα) ενω υπαρχουν παιδια που πεινανε και ακομα χειροτερα κακοποιουντε, αυτο τι σημαινει, οτι ειναι λιγοτερο ανθρωποι; οτι ειναι λιγοτερο πονοψυχοι; ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΜΩΡΕ! ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ;;;;; και παω στοιχημα οτι τον οβολο σας το συσιττιο δεν τον εχει δει! μην απαντησετε σε μενα απαντηστε στην συνειδηση σας! ΑΞΙΟΙ ΤΙΜΙΤΕΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!!!!! ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ ΜΥΛΩΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος9/12/15 19:47

    ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΙΟΓΡΑΦΗΣΗ;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος10/12/15 08:42

    ΣΤΥΣ ΔΥΣΚΟΛΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΝΥΟΥΜΕ ΟΙ ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΗ.ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ Ο ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΓΙΑ ΙΕΡΟ ΣΚΟΠΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΝΑ ΤΑ ΕΚΧΩΡΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΤΤΙΣΗ , ΤΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΑΞΙΟΠΑΘΟΥΝΤΩΝ, ΤΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΑΙΔΙΩΝ,ΚΛΠ. ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΞΗ, ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΤΣΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΣΑΙ ΣΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗ ΤΟΠΙΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/12/15 10:20

      Το τι θα μπορούσε άστο καλύτερα δες και κρίνε τον εαυτό σου κι άσε τον Μυλωνά, έτσι την είδε έτσι έκανε και καλώς έπραξε.
      Κάνε εσύ το σωστό να σε καμαρώσουμε

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος10/12/15 22:34

    ΧΡΗΣΤΟ ΜΥΛΩΝΑ,ΕΛΑΒΑ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ ΑΠΟΨΕ ΜΕ ...ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΟΤΙ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΟΥ ΑΝΑΒΑΛΕΤΑΙ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΕΚΔΟΤΗ. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ (ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ,ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ,ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΣΤΗ ΦΙΛΑΝΔΙΑ) ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ. ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΜΕ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΕΣΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ.ΠΕΡΙΜΕΝΩ,ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΚΑΝΑ ΠΛΑΚΑ.
    ΣΤΑΥΡΟΣ ΑΠΟ ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.