Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

9 Δεκ 2015

O Περιβαλλοντικός Όμιλος Σαλαμίνας, στέλνει επιστολή για τους κάδους ανακύκλωσης από 2/10/2015, υπάρχει απάντηση; Προφανώς όχι μια κι ακόμα δεν ενημέρωσε σχετικά τα μέλη του.

O Περιβαλλοντικός Όμιλος Σαλαμίνας, στις 20-5-2015 είχε αποστείλει στην Διεύθυνσή σας, επιστολή με αρ πρωτοκόλλου 10654 (βεβαίωση καταχώρησης αιτήματος) σύμφωνα με την οποία, ζητούσε την ενημέρωσή του ως προς τα σημεία του Δήμου στα οποία γίνεται ανακύκλωση συσκευασιών. Συγκεκριμένα τους δρόμους και τις θέσεις των κάδων, τους οποίους οι πολίτες θα μπορούν να χρησιμοποιούν για τα ανακυκλώσιμά τους υλικά.
Με δεδομένο ότι ως τώρα δεν έχουμε λάβει απάντηση, επανερχόμαστε με την παρούσα επιστολή επαναλαμβάνοντας το ερώτημα.
Στόχος μας είναι η συμβολή στην ενημέρωση των συμπολιτών μας, ώστε να συνδράμουν στην ανακύκλωση και έτσι στην καλύτερη διαχείριση των απορριμμάτων στο νησί μας. 

Η Γραμματέας
Κανάκη Μαίρη
Ο Πρόεδρος
Μάρκος Ακύλας

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος10/12/15 00:07

    καλα ρε διαχειριστη εισαι ...οτι ναναι.. και απο οπου ναναι ουστ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/12/15 07:57

      Δε μας λες καλέ μου φίλε, φίλε μου καλέ ο ΠΕΡΙΒΟΣ και το έγγραφο του που ποτέ δεν απαντήθηκε από την φουκαριάρα και σ' αυτό ο διαχειριστής σου φταίει;
      Της κοντής "@@λής" οι τρίχες της φταίνε ούστ ανίκανοι

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος10/12/15 08:47

    ΠΟΙΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΚΑΙ ΑΗΔΙΕΣ.ΕΔΩ ΔΕΝ ΑΔΕΙΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ, ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΜΕΣΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ. ΦΥΣΙΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΛΕΕΙΝΟΙ ΜΟΛΙΣ ΑΔΕΙΑΖΕΙ ΠΕΤΑΜΕ, ΟΧΙ ΟΛΟΙ ΦΥΣΙΚΑ, ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΜΕΣΑ ΑΛΛΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ, ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΣ, ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ, ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΤΕΙ Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ. ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΛΕΩΦΟΡΟ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΕΙ Η ΡΟΥΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.