Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

28 Δεκ 2015

"Το χωριό του Άι Βασίλη" στον προαύλιο χώρο του Δημαρχείου Σαλαμίνας μέχρι 6/1/2015

Υπήρχε κι άλλη εκδήλωση σήμερα, πλην όμως μας την έστειλαν την ενημέρωση το πρωΐ στις 10:35΄ για εκδήλωση που θα γινόταν στις 6μμ, αλήθεια κ.κ. "αρμόδιοι" πιστεύετε πως κάθε διαχειριστής στέκεται πάνω από το Ε-Μαιλ του;
Αυτός ο προγραμματισμός δεν θα μπορούσε να ‘χε γίνει έστω μια μέρα νωρίτερα; Ακόμα κι αυτή που τώρα δημοσιεύουμε έχει ξεκινήσει από 21/12 και ‘μεις μόλις σήμερα ενημερωνόμαστε. Κανένας σεβασμός στην ενημέρωση των πολιτών.
Τι σου λέω τώρα….

12 σχόλια:

  1. Ανώνυμος29/12/15 13:49

    ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ Η ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΙΔΙΑΤΕΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΙΑ


    ΜΑΖΕΨΕΙΣ ΤΗΝ ΚΟΡΔΕΛΙΑΣΤΡΑ

    ΚΥΡΙΑ ΝΑΝΝΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος29/12/15 14:37

    KERIA KAI LIVANIA .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος29/12/15 15:26

    ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΟΛΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ???????? ΑΜΑ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΑΣ ΓΙΝΟΥΝ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΤΑΙΡΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ. ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥΣ. ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ. ΣΑΝ ΤΗΝ ΧΗΡΑ ΣΤΟΥ ΚΟΥΦΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος30/12/15 09:06

    ΕΠΕΙΔΗ ΠΟΛΥΣ ΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ Κα ΜΕΣΟΛΟΓΓΊΤΗ ΣΟΦΙΑ. ΣΑΣ ΛΕΩ ΜΕ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΟΤΙ Η ΘΕΣΗ ΑΥΤΗ ΤΗΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ ΔΙΟΤΙ ΥΠΗΡΞΕ Η ΠΙΟ ΕΜΠΙΣΤΗ,
    -ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΗΣ ΚΑΙ ΑΦΟΣΙΩΜΕΝΗ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ (σημερινή Δήμαρχο).(2ΟΟ9-2014) - (ΣΟΦΙΑ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ) Χατζής Αντώνης (συνυποψήφιος)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος30/12/15 17:38

      Θα πρέπει να γνωρίζεις ότι είναι συνταξιούχος, απαγορεύεται ακόμα και σαν εθελοντής (εκτός αν διακόψει την σύνταξη) και αυτό είναι ποινικό αδίκημα εκτός του ότι στερεί την δουλειά από ένα άνεργο. Πιθανόν ισχύει το μαζί τα τρώμε.
      Υπογραφή
      Ανώνυμος ψηφοφόρος και γνώστης της φασιστικής ιδιοσυγκρασίας και από τον φόβο διαστρέβλωσης αυτών που λέω και πολύ καλά κάνω.

      Σημ: Παρακαλώ το σχόλιο σας να το στέίλεται στην επιθεώρηση εργασίας

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος30/12/15 23:28

      Στον επόμενο πρωθυπουργό Βαγγέλη Μεϊμαράκη να το στείλετε.

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος30/12/15 14:50

    Η ΚΥΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΗ, ΕΜΠΙΣΤΗ ΧΩΡΙΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ,ΝΑ ΤΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΦΕΡΝΕΙ ΣΑΝ ΜΕΡΙΚΕΣ. ΑΥΤΟ ΕΝΟΧΛΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ. ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟ ΧΑΛΙ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΥΤΟΒΑΠΤΙΖΟΝΤΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΕΣ ΑΚΟΜΗ ΓΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΕΣ, ΑΛΛΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ. ΤΙ ΓΕΛΙΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ. ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΑ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟ ΠΤΥΧΙΟ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ, ΕΧΟΥΝ ΕΝΤΤΥΠΑ ΜΕΣΑ. ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΕΛΑΣ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ ΝΑ ΛΥΠΑΣΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟ ΤΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος30/12/15 14:53

    Η ΚΥΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΗ, ΕΜΠΙΣΤΗ ΧΩΡΙΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ,ΝΑ ΤΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΦΕΡΝΕΙ ΣΑΝ ΜΕΡΙΚΕΣ. ΑΥΤΟ ΕΝΟΧΛΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ. ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟ ΧΑΛΙ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΥΤΟΒΑΠΤΙΖΟΝΤΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΕΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΕΣ, Η ΑΛΛΕΣ ΑΥΤΟΒΑΠΤΙΖΟΝΤΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ. ΤΙ ΓΡΑΦΙΚΟΙ! ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΛΥΠΑΣΑΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος30/12/15 14:55

      σωστα αλλα ποιοσ να τουσ βαλει μυαλο

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος30/12/15 19:59

    ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΣΕ ΔΥΟ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ .ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΚΑΙ ΜΗ.
    ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΑΜΙΣΘΟΙ ΕΙΝΑΙ.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ. ΤΩΡΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΗΝ ΑΦΩΣΙΩΣΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΔΗΠΑΡΧΟ
    ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΝΟΧΛΕΙ. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.