Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

6 Δεκ 2015

Κυρία Δήμαρχε … «κρείττον του λαλείν το σιγάν»

Ο τ. Δήμαρχος κ Τσαβαρής, έρχεται να βάλει τα πράγματα σε άλλη διάσταση, σε απάντηση χθεσινή ανακοίνωση της κας Δημάρχου. Μπορείτε να την διαβάσετε σε άλλα ενημερωτικά πορτάλ της Σαλαμίνας πλην ημών μια και η κα Δήμαρχος έχει εκδώσει απαγορευτικό (SIC) να μας στέλνονται και σε μας τα δελτία που εκδίδει !!!
===== ==== ==== ====
Πριν οκτώ μήνες και συγκεκριμένα στις 27 Απριλίου 2015 το Δημοτικό Συμβούλιο Σαλαμίνας ψήφισε ομόφωνα την «Έκθεση Εσόδων – Εξόδων Δ’ Τριμήνου, για την εκτέλεση του προϋπολογισμού οικ. έτους 2014» (ΕΔΩ), από την οποία προκύπτει σαφέστατα ότι το χρέος του Δήμου στις 31/12/2014 ήταν 17.034.671,94 ευρώ, ακριβώς.
Αναλυτικά:

·         το ποσό των 10.874.235,64 ευρώ αφορά υποχρεώσεις από Δάνεια στο Τ.Π.&Δ. των δύο           πρώην Δήμων Σαλαμίνας και Αμπελακίων.
·         το ποσό των 6.160.436,30 ευρώ αφορά λοιπές υποχρεώσεις (εκ των οποίων 4.000.000 ευρώ περίπου αφορούν οφειλές σε προμηθευτές παρελθόντων ετών που τελεσιδίκησαν δικαστικώς κατά την θητεία μας).
Επομένως, το ύψος του χρέους δεν το «εκτιμά» ο προηγούμενος, αλλά είναι ομόφωνα ψηφισμένο, επί των ημερών της, από το Δημοτικό Συμβούλιο Σαλαμίνας.
Επειδή,  θέλω να πιστεύω, ότι την απατά η μνήμη της, καλό θα είναι να συμβουλεύεται  τις Υπηρεσίες του Δήμου και το Αρχείο της, γιατί «τα λόγια πετούν, τα γραπτά μένουν» και δυστυχώς για όλους μας εκτίθεται ανεπανόρθωτα.
Επαίρεται η κυρία Δήμαρχος στα ραδιόφωνα, στις τηλεοράσεις, στα Δημοτικά Συμβούλια και στα ανακοινωθέντα της  για την ένταξη του Δήμου σε μνημόνιο και την «λύτρωση» του από το αβάσταχτο χρέος που της άφησε ο προηγούμενος «κακός» Δήμαρχος. Αν παραλάμβανε ένα χρέος της τάξης των 35.000.000 ευρώ περίπου, σύμφωνα με την απογραφή έναρξης (ΕΔΩ) και επί πλέον 10.000.000 ευρώ μη τιμολογημένες οφειλές του έργου της Αποχέτευσης Ακαθάρτων Λυμάτων στο κέντρο του νησιού,  την 1η Ιανουαρίου 2011, τι θα έκανε;
Βέβαια και ως αντιπολίτευση ο διακαής πόθος της ήταν να ενταχθεί ο Δήμος σε Πρόγραμμα Εξυγίανσης – Μνημόνιο. Τελικά … ως  Δήμαρχος τα κατάφερε !!!
Μέμφεται η κυρία Δήμαρχος τους άλλους δύο Δημάρχους των Δήμων Φαιστού και Γόρτυνας, που δεν θέλουν να ενταχθούν σε Μνημόνιο και κατά την άποψη της «βολοδέρνουν».
Οι Δήμαρχοι αυτό είναι υποχρεωμένοι να κάνουν. Να «βολοδέρνουν». Για να «βολοδέρνεις» όμως χρειάζεται πολιτική βούληση, θέληση, μεράκι, αγάπη για τον τόπο σου, τσαγανό. Η κυρία Δήμαρχος προτίμησε την εύκολη και την «αναίμακτη», για την ίδια, λύση.
Οι Σαλαμίνιοι πλέον, εκτός των μνημονίων που μαστίζουν τον Ελληνικό Λαό πέντε χρόνια τώρα, θα βιώσουμε στο πετσί μας και το «τοπικό» Μνημόνιο. Αυτό που μας επέβαλε η κυρία Δήμαρχος με το «έτσι θέλω».
Από δω και πέρα και για τρία τουλάχιστον χρόνια θα «βολοδέρνουμε» ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, γιατί κανείς δεν σου δανείζει, αν δεν  πάρει πίσω τα δανεικά και με το κατιτίς  παραπάνω.
ΤΑ ΔΑΝΕΙΚΑ ΚΙ ΑΓΥΡΙΣΤΑ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ !!!
Σαλαμίνα 05/12/2015
Γιάννης Τσαβαρής

τ. Δήμαρχος Σαλαμίνας

46 σχόλια:

  1. Ανώνυμος6/12/15 10:36

    ΠΕΣΤΑ ΓΙΑΝΝΗ ΠΕΣΤΑ. ΑΛΛΑ ΑΣ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΒΑΘΜΟ ΕΧΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ!!!!!!!!! ΟΧΙ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑΟΧΙ.!!!!!!!!!! ΤΗΣ ΕΙΠΕ Ο ΕΝΑΣ ΕΤΣΙ ΤΗΣ ΕΙΠΕ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΤΣΙ . ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΟΤΕΤΣΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος6/12/15 11:34

    ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΥΤΗ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΓΕΛΑΕΙ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΗ
    ΥΠΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗΣ ΠΟΙΟΣ ΗΛΙΘΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
    ΤΗΝ ΑΝΕΒΑΣΕ ? ΜΑΣ ΒΑΖΕΙ ΣΕ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΓΕΛΑΕΙ Η ΚΥΡΙΑ ! ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ
    ΓΕΛΑΣΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ?
    ----- ΕΥΛΟΓΗΤΟΣ ----

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος6/12/15 12:18

    ΕΔΩ ΈΔΩΣΕ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΚΑΘΑΡΙΌΤΗΤΑ ΣΕ ΙΔΙΏΤΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΜΕ ΤΙ..... ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΕ ΡΟΥΘΟΥΝΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΑΥΤΟ ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΛΛΗΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΠΟΥ ΚΑΘΗΣΗΧΑΖΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΣΟΠΙΚΟ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΟΥΝ ΠΟΙΟ ΤΟ ΟΦΕΛΟΣ ΤΩΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ( ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ) ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ ΕΛΠΙΖΟΝΤΑΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΝΑ ΓΑΛΑΤΑΚΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΕ Ο ΚΑΤΑ ΑΛΛΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΙΟΥ ΤΟΥΣ
    ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ ΣΕ ΟΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΙΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΊΡΕΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/12/15 16:42

      Ποιά είναι η μισή καθαριότητα που έδωσε στον ιδιώτη, ρε μπούφο, δεν μας την λες και σε μας να μάθουμε;
      Χαίρομαι όμως που αναγνωρίζεις ότι για πρώτη φορά στα χρονικά σε ΟΤΑ έγινε με τις ευλογίες του Σωματείου των εργαζομένων. Γιαυτό σου λέω ότι η γυναίκα είναι άπαιχτη. Την άκουσες πώς αποστόμωσε τους συνδικαλιστές της ΠΟΕ-ΟΤΑ προχθές στη συνέλευση των εργαζομένων; Μούγκα δεν βγάλανε και τα μαζέψανε και φύγανε.
      Εκείνο που ξέρω εγώ είναι ότι άμα έχεις τρανταχτά επιχειρήματα είναι πολύ εύκολο να πείσεις κάποιον, και η Δήμαρχος τα έχει γιαυτό και οι υπάλληλοι την χειροκροτούσαν μπροστά στους έκπληκτους συνδικαλιστές της ΠΟΕ-ΟΤΑ που πρώτη φορά βλέπανε τέτοιο πράγμα. Τώρα κατάλαβες πόσο βλάκας είσαι;

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος6/12/15 12:35

    Η ΚΥΡΙΑ ΝΑΝΝΟΥ ΓΕΛΑΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΠΟΥ ΦΥΣΑΕΙ ΔΙΠΛΑ ΤΗΣ ΤΗΝ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΤΗ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΛΙΓΟ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΝΕΡΓΟ ΠΑΙΔΙ ΠΗΡΕ ΑΥΤΗΝ ΑΛΛΑ ΤΟΣΟ ΜΥΑΛΟ ΕΧΕΙ............ΝΤΡΟΠΗ ΝΤΡΟΠΗ ΝΤΡΟΠΗ ΝΤΡΟΠΗ ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΑΝΑΕΡΘΕΙΣ ΚΥΡΙΑ ΝΑΝΝΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΡΤΕΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/12/15 16:24

      Και η κουτσή Μαρία γνωρίζει ότι για να προσλάβεις "εθελοντή" πρέπει ή να πληρώνεις από την τσέπη σου ή να ζητάς μαϊμού τιμολόγια για μαϊμού έργα όπως κάνανε οι προηγούμενοι και να χρεώνεις τους δημότες.
      Η κυρία Νάννου δεν πρόκειται ποτέ να βρωμίσει τα χέρια της με μαϊμού τιμολόγια. Έτσι δεν είναι Τασούλα;
      Αυτό το ξέρει καλά ο κόσμος γιαυτό και μετά από 4 χρόνια θα πάει με κλειστά μάτια να την ξαναψηφίσει, όπως πήγε και στις τελευταίες εκλογές. Να είσαι σίγουρος για αυτό.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος16/12/15 08:41

      Είναι και συνταξιούχος η κυρία. Ακόμα και από την τσέπη να πληρώνεται, πρέπει να γίνει αναστολή συνταξιοδοτησεις.

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος6/12/15 12:40

    ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΤΗ ΛΕΣ ΕΣΥ Ο ΒΕΝΕΤΣΑΝΟΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΕΞΑΦΑΝΗΣΤΕΙΚΕ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΧΩΜΕΝΟΣ ΣΕ ΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ;ΜΩ ΡΟΥΛΑ ΜΑΝΑΡΑ ΒΑΛΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΩΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΤΗ ΔΗΜΑΡΧΙΑ Η ΜΑΛΛΟΝ ΦΥΓΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΞΙΟΣ ΚΑΙ ΔΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕΣ ΜΟΝΟ ΜΑΥΡΕΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/12/15 19:05

      οτι πεις Μαρία μου.βγαζουν ματι τα σχόλια σου.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος7/12/15 20:21

      ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΜΑΡΙΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΠΟΙΗΤΗΣ;;;;;;;;;
      ΓΙΑ ΤΗΝ (Και η κουτσή Μαρία γνωρίζει )ΠΟΥ ΑΝΑΦΈΡΕΙ Ο 16:24 6/12/2015;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος6/12/15 12:46

    Ο Κος ΓΚΙΟΚΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΧΡΩΣΤΑΓΑΝΕ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ 2011. ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟ ΤΟΝΙΖΟΥΜΕ ΟΧΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ. ΠΡΙΝ ΤΟΝ Κο ΓΚΙΟΚΑ ΕΙΧΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΑΠΛΑ ΑΥΤΟΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΑΥΛΑΚΙ ΤΟ ΘΕΜΑ. ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙΡΑΞΕ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΞΥΔΑΚΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος6/12/15 13:04

    το μόνο που διεκδικεί ακόμα και τώρα είναι τα φράγκα απο την αγωγή που έκανε κατά του δήμου γκεγκε ;; δεν σε βλέπω
    να το αναφέρεις όμως !!
    1 για τoν ιματισμό τι έκανε;
    2 για το επίδομα 176 τι έκανε ;;
    3 για να μην ιδιωτικοποιηθεί η καθαριότητα τι εκανε ;;
    4 για τούς παράνομους εθελοντές τι έκανε :::
    5 για τούς εργαζομένους που παίζουν κορώνα γράμματα τη ζωή τούς με τα σαράβαλα τι έκανε ;;;;
    σε προκαλώ να απαντήσεις γιατί ούτε τα μισά δεν σε έχω ρωτήσει ακόμα αυτά είναι τα πέντε είναι τα εύκολα για έλα ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος6/12/15 16:07

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κανείς δεν είναι εισαγγελέας να αποφαίνεται και να καταδικάζει ανώνυμα επώνυμους πριν αποφανθεί η δικαιοσύνη και σ' αυτή την περίπτωση ανώνυμε λασπολόγε δεν χρειάζεται ΚΑΝΕΙΣ να πληρώσει τον διαχειριστή να του σβήσει κανένα σχόλιο.
      Κάνουμε απλά το αυτονόητο. Εκτός κι αν εξ ιδίων κρίνεις τα αλλότρια.
      Αν παρόλα αυτά έχεις στοιχεία δεν έχεις παρά να μας τα στείλεις επώνυμα και να είσαι βέβαιος πως θα τα δημοσιεύσουμε, επώνυμα όμως.
      Να ‘χεις ένα καλό βράδυ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος7/12/15 15:14

      ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!! ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΟΥ ΤΥΓΧΑΝΕΙ ΤΗΣ ΚΑΘΟΛΙΚΗΣ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ,ΔΗΛΑΔΗ Η ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΥ ΣΑΣ ...΄΄ΠΟΡΤΑΛ΄΄.ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΤΗΣ ΑΥΤΗ,ΑΠΟ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΟΣ ΘΑ ΓΙΝΩ ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΤΗΣ.ΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝ Ν΄ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΄΄ΧΑΣΤΟΥΚΙΑ΄΄.ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ (ΗΧΗΡΟΤΑΤΟ ΑΛΛΑ ΔΙΚΑΙΟ)ΕΙΧΕΙ ΑΠΟΔΕΚΤΗ (ΑΔΙΚΑ;)YMAΣ.ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ -ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ- Η κ.ΔΗΜΑΡΧΟΣ...

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος7/12/15 16:24

      ΡΕ ΒΛΑΚΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ 4 ΕΓΓΡΑΦΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ
      ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΦΑΣΟΥΛΗ ΚΑΙ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΑΚΟΜΑ
      ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΟΛΗ Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ... ΑΣΕ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΒΕΙΣ ΣΤΑ
      ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΖΕΙΣ ΟΛΟ ΓΙΑ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΑ .

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος7/12/15 17:46

      Ανώνυμος7/12/15 16:24
      Δυο παρατηρήσεις:
      Πρώτον ο διαχειριστής δεν τους φτιάχνει καλύβες τουτέστιν δεν τους καλύβει αγράμματε ειδικέ σύμβουλε.
      Και ως δεύτερη παρατήρηση, ας δούνε οι "Ρουλικοί" συνεργάτες τους, πόσο εύκολα ο αγράμματος "ειδικός" σύμβουλος αδειάζει τους συνεργάτες του και τους παραδίδει βορά στα αγρίμια της ενημέρωσης με τον πιο πρόστυχο τρόπο αυτόν της ανωνυμίας.
      Φτού σας ξευτίλες γιατί μόνο για φτύσιμο είσαστε ξευτιλισμένοι βρωμιάρηδες.

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος6/12/15 16:51

    Είναι η δεύτερη φορά που ο διαχειριστής μέμφεται τη Δήμαρχο επειδή δεν του στέλνει τις ανακοινώσεις της.
    Μα πώς να σου στείλει όταν εσύ έχεις κάνει εμπάργκο για τις ανακοινώσεις της Δημάρχου;
    Εσύ δεν είσαι που δήλωσες εγγράφως πριν μερικούς μήνες ότι δεν πρόκειται να αναρτήσεις ούτε μια ανακοίνωση της δημάρχου μέχρι τις επόμενες εκλογές; Τώρα γιατί παραπονιέσαι; Ζήτα συγνώμη, ανακάλεσε τη δήλωση σου και μετά να παραπονιέσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ κύριε (6/12/15 16:51) πρέπει να ‘σαι ο ειδικός σύμβουλος της Δημάρχου για να γράφεις εξ ονόματός της και να παίρνεις θέση, πως και πότε εκείνη θα στέλνει τις ανακοινώσεις της.
      Δεν εξετάζω το ότι την μειώνεις και την προσβάλεις με το σχόλιο σου γιατί, μικρόνους γαρ και δεν είσαι σε θέση να το αντιληφθείς.
      Ας το κρίνουν οι αναγνώστες εσύ δουλειά σου που προφανώς κακοπληρώνεσαι κιόλας γι’ αυτήν να δούμε ποιος ζημιώνεται ο πολιτικός ή το όποιο πορτάλ κι έλα στο τέλος της 4ετίας, να σου εξηγήσω εγώ το κακό το όνειρο.
      Όπως προείπα και σε άλλο σχολιαστή για το ίδιο θέμα:
      Θύμωσε ο Αγάς και έκοψε τα φρύδια του

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος6/12/15 20:07

      Από αμπελοφιλοσοφίες μπουχτήσαμε, για την ταμπακέρα έχεις κάτι να μας πεις;
      Εγώ κύριε μου ούτε ειδικός σύμβουλος είμαι ούτε μιλάω εξ ονόματος της Δημάρχου, και μη προσπαθείς να δραπετεύσεις.
      Έγραψες ή δεν έγραψες ότι δεν θα αναρτήσεις καμία ανακοίνωση της Δημάρχου μέχρι τις επόμενες δημ εκλογές; Αφού λοιπόν το δήλωσες με ποιό ηθικό ανάστημα την κατηγορείς γιατί δεν σου στέλνει τις ανακοινώσεις; Για μένα και τον κοινό νου, καλά κάνει. Το αν θα ζημειωθεί ή όχι στο μέλλον, αυτό είναι θέμα δικό της, όχι δικό μου.
      Μόνο πρέπει να ξέρεις ότι η Δήμαρχος έχει αποδείξει ότι δεν χαμπαριάζει από εκβιασμούς.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος7/12/15 15:27

      ΜΑΛΛΟΝ ΑΔΙΚΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΣΟΥ.ΑΝ ΕΙΧΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ.ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΧΑΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΒΡΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΥΤΟΣ;

      Διαγραφή
  10. Ανώνυμος6/12/15 17:04

    ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΜΗΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΟΥ!!!!!! ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΟΤΙ Η ΝΑΝΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΛΩΝ. ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ, ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕ ΕΜΠΑΘΕΙΑ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΜΗΝΑ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος6/12/15 17:09

    ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΗΡΘΕ ΤΟ ΙΚΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ, ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ . ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/12/15 19:52

      P.D PVS PROSELHFTHI ?
      META APO TOSO VRISIMO POY ERIXNE ?

      Διαγραφή
  12. Ανώνυμος6/12/15 17:42

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/12/15 17:43

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
  13. Ανώνυμος6/12/15 17:46

    Όπως σας είναι γνωστό, ο Δήμος πορεύτηκε ένα ολόκληρο χρόνο χωρίς επικυρωμένο Προϋπολογισμό λόγω αδυναμίας ισοσκέλισης του, εξαιτίας του υπέρογκου χρέους που είχε δημιουργήσει και κληροδότησε σε εμάς η προηγούμενη Δημοτική Αρχή.
    Ένα χρέος που ο πρ.Δήμαρχος το εκτιμά περίπου στα 17.000.000 €, ενώ στην πραγματικότητα αγγίζει τα 23.000.000 €.

    ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΓΚΟ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 17.000000 Η ΣΥ ΕΙΠΑΣ 23.000.000ΕΥΡΩ
    ΤΟΤΕ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΛΑΒΕ 45.000.000;;;;;;;;;;;;;;ΚΑΙ ΤΑ ΕΒΓΑΛΕ ΕΙΣ ΠΕΡΑΣ!!!




    Ανώνυμος6/12/15 15:55
    Την αδυναμία αποπληρωμής αυτών των οφειλών, τα ΜΜΕ την αποκαλούν με όρους ιδιωτικής οικονομίας χρεοκοπία κι έτσι είναι στην πράξη,
    ΤΗΝ ΜΙΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΜΜΕ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΠΡΑΞΗ .ΑΝΤΕ ΒΓΑΛΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ.


    Ανώνυμος6/12/15 15:59
    Ο νόμος είναι σαφής. Δήμος που δεν μπορεί να ισοσκελίσει τον Π/Υ του, εντάσσεται υποχρεωτικά με απόφαση Υπουργού σε Πρόγραμμα Εξυγίανσης και ο Π/Υ ισοσκελίζεται με επιχορήγηση από το κουμπαρά που λέγεται « Λογαριασμός Εξυγίανσης των ΟΤΑ».
    ΑΡΑ ΓΝΩΡΙΖΕΣ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΕΣΚΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΙΣΟΣΚΕΛΙΣΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ???????????? ΑΛΛΩΣΤΕ ΗΤΑΝ Η ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΛΑΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑ ΝΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/12/15 20:11

      Είσαι και πολύ .... σπίρτο .... ζοντόβολο.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος16/12/15 08:46

      Αν μπορούσες να του απαντήσεις με επιχειρήματα?

      Διαγραφή
  14. Ανώνυμος6/12/15 17:47

    Το Παρατηρητήριο που επιτηρεί όλους τους Δήμους της χώρας, αξιολογεί την προσπάθεια που καταβάλει η κάθε Δημοτική Αρχή για νοικοκύρεμα κι αν πεισθεί για την ειλικρίνεια της, τότε την ανταμείβει, εντάσσοντας το Δήμο στο Πρόγραμμα, διαφορετικά κωλυσιεργεί, σε αφήνει απέξω και βολοδέρνεις χωρίς επικυρωμένο Π/Υ, όπως συμβαίνει αυτό τον καιρό με τους Δήμους Γόρτυνας και Φαιστού της Κρήτης.

    ΠΟΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΜΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ;ΤΟΒΑΨΙΜΟ;ΟΙ ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ::
    ΟΙ ΠΕΡΣΙΔΕΣ;;;;;;;;ΤΑ ΜΙΚΡΟΕΠΙΠΛΑ; ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΦΙΕΣΤΕΣ ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ;;;

    Η ΓΟΡΤΥΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΚΡΗΤΗ ΣΤΗ ΦΑΙΣΤΟΥ ΔΕΝ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ
    ΤΟ ΕΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΝΑΤΕ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΣΕ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ.
    ΜΗΠΩΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΓΕΛΑΤΕ ΚΑΙ ΚΑΜΑΡΩΝΕΤΕ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ;;;;;;;;;ΜΠΟΡΕΙ Η ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΔΗΜΟΙ ΤΟ 2016 ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΛΛΑ ΤΟ 2016 ΟΧΙ ΤΟ 2015 ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΚΑΤΑ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ.
    συνέχεια:
    Καμία αύξηση τελών ή φόρων δεν θα γίνει, ούτε απολύσεις και μετατάξεις υπαλλήλων θα υπάρξουν, όπως ψευδώς διαδίδουν οι γνωστοί γκεμπελίστες.ΟΙ ΓΚΕΜΠΕΙΣΤΕΣ ΤΟ ΔΙΑΔΙΔΟΥΝ ;;;;;;;;;Η Ο ΝΟΜΟΣ 4270/2015 ;;;;
    ΠΟΣΟ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ ΘΕΕ ΜΟΥ!!!! ΠΟΣΟ ΧΑΖΟΥΣ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΤΕ ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
    ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΜΑ ΠΕΙΤΕ ;;;;;;;ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑ ΚΑΤΩ;;;;;;;;;;;
    Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με το N. 4270/2015, στο υπουργείο Εσωτερικών έχει δημιουργηθεί Παρατηρητήριο οικονομικής αυτοτέλειας των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΟΤΑ) με σκοπό τη συνεχή παρακολούθηση, σε μηνιαία βάση, της εκτέλεσης του προϋπολογισμού των ΟΤΑ.
    Εφόσον η εκτέλεση του προϋπολογισμού ενός δήμου ή ΟΤΑ παρουσιάζει σοβαρή απόκλιση σε σχέση με τους τιθέμενους στόχους, με απόφαση του υπουργού Εσωτερικών που εκδίδεται ύστερα από αιτιολογημένη εισήγηση του Παρατηρητηρίου, υπάγεται υποχρεωτικά σε πρόγραμμα εξυγίανσης.
    Τα μέτρα

    Η υπαγωγή σε πρόγραμμα εξυγίανσης προβλέπει:
    α) την άμεση εφαρμογή των αναγκαίων μέτρων που προβλέπονται από τη νομοθεσία για τη διασφάλιση της είσπραξης των απαιτήσεων του Ο.Τ.Α. και την αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής,
    β) αναστολή ή περιορισμό των προσλήψεων,
    γ) πρόβλεψη για εθελοντικές μετατάξεις ή επιβολή υποχρεωτικών μετατάξεων προσωπικού, με νομοθετική ρύθμιση, κατά παρέκκλιση κάθε άλλης γενικής ή ειδικής διάταξης, που προτείνεται από το Παρατηρητήριο και υποβάλλεται στους αρμόδιους Υπουργούς,
    δ) πραγματοποίηση μόνο υποχρεωτικών ή πλήρως ανελαστικών δαπανών,
    ε) αύξηση των ιδίων εσόδων από φόρους, τέλη, δικαιώματα και εισφορές,
    στ) αύξηση του ανώτατου συντελεστή επιβολής του Τέλους Ακίνητης Περιουσίας για τα ακίνητα που βρίσκονται στην εδαφική περιφέρεια του δήμου σε ποσοστό μέχρι και 3%, και επιβολή του τέλους υποχρεωτικά από το δήμο, σύμφωνα με το ποσοστό αυτό μέχρι την οικονομική εξυγίανσή του. Ομοίως, αύξηση του συντελεστή επιβολής του τέλους επί των ακαθαρίστων εσόδων και παρεπιδημούντων από 0,5% μέχρι και 2%,
    ζ) διάθεση μέρους ή του συνόλου των εσόδων από τους Κ.Α.Π. επενδυτικών δαπανών για την αποπληρωμή ληξιπρόθεσμων κάθε είδους οφειλών και κατά προτεραιότητα ληξιπρόθεσμων οφειλών σε τρίτους,
    η) καθορισμό κατηγοριών πράξεων των συλλογικών και μονομελών οργάνων του Ο.Τ.Α. που αποστέλλονται υποχρεωτικώς για τον έλεγχο νομιμότητας από την αρμόδια για την εποπτεία του Αρχή, πέραν των ήδη προβλεπόμενων,
    θ) πρόσβαση στο Λογαριασμό Εξυγίανσης των Ο.Τ.Α. της παραγράφου 8 του παρόντος άρθρου,
    ι) δανειοδότηση από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, για την κάλυψη του ελλείμματος του προϋπολογισμού, κατά παρέκκλιση κάθε άλλης γενικής ή ειδικής διάταξης και με όρους και προϋποθέσεις που καθορίζονται με κοινή απόφαση των Υπουργών Εσωτερικών και Οικονομικών,
    ια) δυνατότητα κατάρτισης και επικύρωσης από την αρμόδια για την εποπτεία του Ο.Τ.Α. Αρχή, μη ισοσκελισμένου προϋπολογισμού,
    ιβ) δυνατότητα ρύθμισης των οφειλών του προς το Ελληνικό Δημόσιο και τα ασφαλιστικά ταμεία, με όρους και προϋποθέσεις που τίθενται με κοινή απόφαση των Υπουργών Εσωτερικών, Οικονομικών και Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος6/12/15 17:48

    συνέχεια:

    Με κατηγορεί η αντιπολίτευση ότι επί ένα χρόνο δεν κατάφερα να επικυρωθεί ο Π/Υ, εννοώντας προφανώς ότι δεν έβαλα πολιτικό μέσο, όπως έκαναν αυτοί στο παρελθόν και είδαμε τα αποτελέσματα.
    ΔΗΛΑΔΗ ΚΥΡΑ ΜΟΥ ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΕΒΑΖΑΝ ΠΟΙΤΙΚΟ ΜΕΣΟΝ;;;;ΚΑΙ ΙΣΟΣΚΕΛΙΖΟΤΑΝ Ο ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥΣ;;;;;
    ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ (ΧΑ!! ΧΑ!!) ΑΣ ΤΑ ΒΡΩΜΙΖΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΛΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ!!
    ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΒΡΩΜΙΖΕΙΣ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ;;;ΚΑΤΑΛΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΕΝΝΟΩ;;;;;;ΑΣ ΤΑ ΒΡΩΜΙΖΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ.
    ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΙΣΟΣΚΕΛΙΣΕΙΣ ΘΕΛΕΙ ΜΑΓΚΙΑ,ΘΕΛΕΙ ΤΣΑΓΓΑΝΟ,ΘΕΛΕΙ!!! ΘΕΛΕΙ !!!ΚΑΙ ΕΣΥ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΕΚΤΟΣ ΦΩΝΕΣ ,ΦΙΕΣΤΕΣ ,ΦΩΤΟ,ΚΑΙ ΚΟΥΣ -ΚΟΥΣ
    ΕΣΥ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΑΡΙ!!! ΚΑΙ ΓΕΛΑΣ ΣΑΝ ΧΑΜΕΝΟ!!!

    Απάντηση

    Ανώνυμος6/12/15 17:22
    ΣΥΝΈΧΕΙΑ:
    Τι να τον κάνω λοιπόν τον επικυρωμένο Π/Υ χωρίς να είναι πραγματικά ισοσκελισμένος, χωρίς να έχουν λεφτά οι κωδικοί;

    ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΤΟΝ ΙΣΟΣΚΕΛΙΣΑΝΕ ΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ;;ΠΩΣ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΙΝΕΙΣΑΙ ;
    ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ;;;;;;

    Απάντηση

    Ανώνυμος6/12/15 17:31
    ΤΕΛΟΣ:
    Με το νοικοκύρεμα που ήδη έχει αρχίσει να αποδίδει καρπούς, την εφαρμογή εναλλακτικών έξυπνων λύσεων στα προβλήματα και την ορθή και διαφανή διαχείριση των οικονομικών, σας διαβεβαιώνω ότι όλα θα πάνε καλά και οι Κασσάνδρες γρήγορα θα διαψευστούν.
    ΕΞΗΓΗΣΕ ΜΑΣ ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΜΑ;;;;;;;
    ΕΞΗΓΗΣΕ ΜΑΣ ΤΙΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ;;;;ΣΤΟ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΧΑΜΑΛΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΗ ΝΑ ΤΟΥ ΤΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ,ΘΑ ΞΕΔΙΑΛΕΓΕΙ ΤΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΤΑ ΠΩΛΕΙ ΓΙΑ ΠΑΡΤΥ ΤΟΥΣ????(ΤΑ ΣΥΝΕΤΕΡΑΚΙΑ)
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΑΒΟΥΡΑ ΘΑ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΚΚΑΛΑΚΙ.
    ΕΞΗΓΗΣΕ ΜΑΣ ΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΑΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ;;;;;;;;
    ΟΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ,ΤΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ;;;;;;ΟΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ;;;;
    ΕΞΗΓΗΣΕ ΜΑΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΟΜΕΣ;;;;;;;ΘΑ ΦΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΦΤΩΧΟΣ ΤΙΠΟΤΑ ΤΩΡΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ;;;;;;;;;ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΚΑΚΕ ΓΛΩΣΣΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος6/12/15 20:19

    Έκθεση Εσόδων – Εξόδων Δ’ Τριμήνου, λέει ο παραθεριστής. Ρε πας καλά;
    Εσύ είχες πάρει πόδι πριν ακόμα κλείσει το Γ' Τρίμηνο και μιλάς για το τέλος του Δ΄ Τριμήνου που δήμαρχος ήταν η Νάννου;
    Κάτι δεν πάει καλά, τελικά. Κοιτάξου λίγο για Αλσχαϊμερ, δεν είναι κακό, άνθρωποι είμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/12/15 21:03

      Δεν ξέρω αν πάσχεις από Αλτσχάιμερ λόγω ηλικίας, αλλά σίγουρα είσαι ανόητος, αγράμματος και άσχετος και το μόνο που σε νοιάζει είναι πως και πόσα θα τσεπώσεις για να ρεφάρεις.
      Ματάκια δεν έχεις να δεις ότι ο "παραθεριστής" ήταν παρών στο Συμβούλιο; Γι αυτό σου έβαλε και την απόφαση για να ξεστραβωθείς.
      Αλλά που εσύ. Το μυαλό το έχεις στο μπεζαχτά και στις βρισιές.
      Αυτό έμαθες μια ζωή να κάνεις αυτό κάνεις και στα γεράματα.
      Κι επειδή ο "παραθεριστής" δεν λέει όλη την αλήθεια μάθε την λοιπόν παλιοκαραγκιόζη.
      Ο "παραθεριστής" όταν παρέδωσε άφησε χρέος 16 εκατ. Το ένα το δημιουργήσατε εσείς μέσα σε τέσσερις μήνες.
      Τώρα το έχετε φτάσει στα 6 εκατ. χωρίς να κάνετε τίποτα μέσα σε ένα χρόνο και κάτι ψιλά.
      Αν αξιωθείτε και βγάλετε την πενταετία - Θου Κύριε φυλακήν τω στόματί μου και θύραν περιοχής περί τα χείλη μου!!!!!!!!!!!!!!!- θα το πάτε στα 30 εκατ.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος7/12/15 00:34

      Επειδή είσαι σκατόψυχος, πήγαινε διάβασε την προηγούμενη ανακοίνωση του που γράφει ότι " στις 31/12/2014 πετύχαμε να ...." . Κατάλαβες τώρα, καραγκιόζη;

      Διαγραφή
  17. Ανώνυμος6/12/15 20:58

    Γιαννάκη καληνύχτα...εχεις τελειώσει για το νησί ασχολήσου με κάτι άλλο η προώθησε ένα απι τους μουγγους που σε περιβάλουν...αντιο με αγάπη...λιλη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/12/15 21:17

      Κεκέ το ξέρουμε χρόνια ότι είσαι παλιαδελφή. Τώρα μάθαμε και το καλλιτεχνικό σου.
      Με αγάπη ... Καρλότα ...

      Διαγραφή
  18. Ανώνυμος6/12/15 21:10

    ΚΑΛΜΑ ΜΗΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ ΑΝΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΝΟΜΠΕΛΙΣΤΡΙΑ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ

    http://papadoland.blogspot.gr/2015/12/blog-post_520.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/12/15 12:38

      Αυτό είναι μαγκιά να τους τα παίρνεις, και οι άλλοι να βολοδέρνουν χωρίς φράγκο γιατί δεν θέλουν τον έλεγχο και μετά από λίγο βάζουν την ουρά στα σκέλια και παρακαλάνε να γίνει αυτό που πριν το αρνιόντουσαν. Τώρα και οι δύο δήμοι Γόρτυνας και Φαιστού παρακαλάνε γονατιστοί να μπουν στο Πρόγραμμα για να πάρουνε κι αυτοί λεφτά, κι άσε τον Τσαβαρή να λέει τις μπούρδες του.

      Διαγραφή
  19. Ανώνυμος7/12/15 01:40

    ANIKANOI AXΡΗΣΤΟΙ ΝΑΝΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΤΟ ΝΗΣΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος7/12/15 12:48

    ΜηνάΚο ανικανε νανε καταστρεφεις το νησι μονο και μονο για να κονομισεις παλιοαρπαχτικο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος7/12/15 20:00

    Πες στο καθίκι το αφεντικό σου που μας ήρθε από Νίκαια, ότι δεν πρόκειται να ξανακάτσει σε δημαρχική πολυθρόνα!
    Το πολύ να κάτσει σε κανα σκαμνί, εκεί που κάθονται συνήθως οι απατεώνες με δίπλωμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος8/12/15 00:22

    ΣΟΦΙΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΤΗ ΕΧΕΙΣ ΑΓΧΩΘΕΙ ΠΟΛΥ ! ΔΩΣΕ 100 ΕΥΡΩ ΣΤΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΟΠΩΣ Ο ΦΑΣΟΥΛΗΣ ΚΑΙ Η ΠΟΛΥΖΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΣΒΗΝΕΙ ΑΜΕΣΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος8/12/15 16:58

      Ρε μαλακοπίτουρα εσύ του έδωσες πολλά 100άρικα;
      Άντε χάσου μωρή νυφίτσα που χεις κι άποψη.
      Δεν ντρέπεσαι μωρή ξεφτιλισμένη να χτυπάς και τους δικούς σου ανθρώπους;
      Δεν σου φτανε ο Φασουλής και η Πολύζου; Έπιασες τώρα και την Σοφία;
      Δεν φταίει κανείς αυτή φταίει που αναλώνεται σαν άνθρωπος μαζί σας.
      Πόσοι σας έμειναν μωρή τρελή και άμυαλη;
      Στην κόψη του ξυραφιού περπατάτε ακόμα δεν το κατάλαβες;
      Άντε χάσου πια

      Διαγραφή
  23. Ανώνυμος8/12/15 16:42

    salamisol δε εχεις καταλαβει οτι στο συνδυασμο της ρουλας δεν εχει να
    αρπαξεις . Αμα δε πληρωσεις δε εισαι διπλα μας .Τερμα τα παλια ξεχαστα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος8/12/15 17:00

      Τα βλέπεις Πάρη, όποιον πάρει
      Αυτός είναι ο συνδυασμός της Νάννου
      Τον κουβά με την λάσπη σε όποιον έχει άποψη, καλά να πάθεις.
      Δεν ήξερες δε ρώταγες;

      Διαγραφή
  24. Ανώνυμος8/12/15 23:51

    MAΓΚΕΣ ΠΛΗΡΩΣΑ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ! ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ 500 Η 1000 ΕΥΡΩ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ ! ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΩΣΤΕ ΚΑΙ
    ΕΣΕΙΣ 1.000.000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΑΙ ! ΤΕΛΟΣ ! -- ΜΗΝΑΣ--

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.