Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

14 Σεπ 2009

Ναυάγιο στο Μπατσί, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες

Ξημερώνοντας το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου μάλλον λόγω Κακοκαιρίας ναυάγησε το αλιευτικό πλοιάριο “ΚΑΛΥΨΩ” το οποίο βρέθηκε ξαφνικά μπαταρισμένο με την πρύμνη να προεξέχει από την επιφάνεια της θάλασσας και δυο αλιεργάτες να είναι πιασμένοι στην καρίνα του ζητώντας απεγνωσμένα βοήθεια. Από διασταυρωμένες πληροφορίες μπατάρισε ανοιχτά του κόλπου της Ελευσίνας και ο καιρός το ξέβγαλε στον οικισμό του Μπατσί όπου οι φωνές τους ακουστήκανε από τους κατοίκους του οικισμού οι οποίοι και έσπευσαν άμεσα σε βοήθεια τους. Την στιγμή της διάσωσης, όπως θα δείτε και από τις αποκλειστικές φωτογραφίες δεν υπήρχε κάποια ιδιαίτερη κακοκαιρία, οι δε διασωθέντες δεν προέβησαν σε κανέναν σχόλιο την στιγμή της διάσωσής τους αν και ερωτηθήκαν επίμονα από τους παρισταμένους που τους έδωσαν τις πρώτες βοήθειες προφανώς από το σοκ. Οι αποκλειστικές επισυναπτόμενες φωτογραφίες του blog μας, την στιγμή της διάσωσης όπου εντελώς συμπωματικά βρεθήκαμε στον τόπο του συμβάντος από την πρώτη στιγμή. Οι δυο πρώτοι αλιεργάτες περισυνελλέγησαν από κάτοικο του Μπατσί που έσπευσε αμέσως σε βοήθεια τους με μικρή βαρκούλα και κουπιά, ενώ τον τρίτο τον μάζεψε μετά από λίγο σκάφος του Λιμενικού που έσπευσε από την πρώτη στιγμή στο συμβάν και τον βρήκαν πιο μακριά πάνω σε μια σημαδούρα. Οι τρεις διασωθέντες είναι Ινδοί υπήκοοι ο δε τέταρτος αγνοούμενος είναι ένας 17χρονος Πακιστανός ο οποίος μέχρι σήμερα δεν βρέθηκε. Το σκάφος ανελκύθει από τους ιδιοκτήτες του την Κυριακή 13 του Σεπτέμβρη. Την προανάκριση διενεργούν τα Λιμεναρχεία Σαλαμίνος και Ελευσίνας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.