Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

2 Σεπ 2009

Οι Αδελφοί Ντάλτον κι ο εφιάλτης τους

Πριν μερικούς μήνες θα ‘λεγε κανείς πως ο Τσαβαρής ήταν ο πονοκέφαλος του Σοφρά και των ποδηγετών του που τον έβλεπε στον ύπνο του και ξύπναγε ιδρωμένος, βρε τι ξεμάτιαζε η Αφρό τι μαντζούνια έκαιγε, τι κεράκι άναβε από τον Εσταυρωμένο, τι λουλούδια επιταφίου έκαιγε με μοσχολίβανο, τίποτα, τ' όνειρο εφιαλτικά επαναλαμβανόταν κάθε βράδυ, τόσο που τελικά έγινε μεταδοτικό. Να και οι άλλοι “αρχηγοί” άρχισαν δειλά - δειλά να ιδρώνουν στην αρχή και στην συνέχεια κάθε βράδυ τα ίδια και τα ίδια. Έτσι λοιπόν αποφάσισαν να κάνουν κοινές συσκέψεις αντιμετώπισης της πανδημίας “Τσαβαρή” με πρωτοβουλία του εν δυνάμει, ώστε να αντιμετωπίσουν το φαινόμενο μια κι όπως λεν, την δεύτερη Κυριακή (αυτό δεδομένο) κάποιος από ‘μας θα τον έχει δίπλα του τον τρισκατάρατο. Αδέλφια να δώσουμε τα χέρια κι όποιος κι αν βγει δίπλα του την δεύτερη Κυριακή όλοι εμείς να τον στηρίξουμε σύσσωμοι, να προασπίσουμε τα κεκτημένα μας. Πετάγεται κι ο “Ρανταπλάν” και με την γνωστή αφοπλιστική του αφέλεια ρωτάει, ο λαός ρε παιδιά τι θα πει ο λαός?? Του ρίχνουν όλοι άγριες ματιές για το ατόπημα και την κακιά την λέξη που ξεστόμισε.
Μετά μαλακώνουν αμέσως μην τους φύγει και αυτός - ποιος λαός αδελφέ μας, πως μπορεί αυτός ο λαός να γνωρίζει το καλό του; εμείς θα του πούμε τι θα πράξει για να μην το μετανιώσει, εμείς θα τον καθοδηγήσαμε σωστά. Ξέχασαν οι αφελείς αν κι είχαν μυστικοσύμβουλο και τον παππού Θανάση, πως υπάρχει κι ο Σοφράς στο παιχνίδι, ξέχασαν πως ο Σοφράς είναι ο δήμαρχος; ο Σοφράς έχει σήμερα την πίττα και το μαχαίρι στο χέρι, ο Σοφράς θα τους μοιράσει τα χαρτιά στο τραπέζι των εκλογών, πως αποκλείετε στην δεύτερη Κυριακή τον Σοφρά δίπλα στον Τσαβαρή; Τώρα θα μου πεις, αν είχανε ικανότητες και θέλανε το καλό του τόπου κι όχι την προσωπική τους προβολή κ.α. πολλά, τέσσερα χρόνια τώρα θα ‘χανε βρει τον τρόπο να συνενώσουν την αντιπολίτευση και να μην είναι σκορποχώρι και περίγελος των αδυνάτων.

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος2/9/09 10:52

    Ο Ρανταπλάν δεν μας είπες ποιος είναι??? δεν τον βλέπω και στην φωτό, μπορώ όμως να κάνω τις εκτιμήσεις μου, είναι χοντρούλης, προτρέχει η γλώσσα της διανοίας του, και ή σύνταξη δεν τον βόηθησε να γίνει σοφότερος, τέλος είναι και πονόψυχος γιατί πάει πάντα εκεί που τον έφτυναν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος2/9/09 10:57

    Λεβέντη μου ο Σοφράς θα είναι την δεύτερη Κυριακή είτε σας αρέσει είτε όχι τώρα αν θέτε και τον Τσαβαρή την δεύτερη πριμοδοτήστε τον με τα στελέχη σας που δεν ήσασταν εσείς άξιοι να τα κρατήσετε κοντά σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος18/9/09 17:39

    ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΟΛΩΝ ΣΑΣ. ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΣΑΝ "ΠΙΤΑ" ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΖΕΣΤΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ. Η ΛΕΞΗ "ΗΘΟΣ" ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ;ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ ΕΦ ΟΣΟΝ ΕΙΣΤΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΜΟΝΙΜΟΥ ΑΝΤΙΡΡΗΣΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος20/9/09 21:40

    Στον φίλο ανώνυμο 18-09-2009 5:39 μμ, Ρε φίλε δεν έχεις καθόλου χιούμορ τελικά, δες το κι απ’ την αστεία πλευρά της πολιτικής

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.