Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

3 Σεπ 2009

Συνεχίζει το κοινωνικό του έργο ο Όμιλος UNESCO ΠΕΙΡΑΙΑ

Στα πλαίσια των πολιτιστικών και κοινωνικών του δράσεων για την Αναβάθμιση της Ποιότητας Ζωής των Πολιτών, ο Όμιλος UNESCO Νομού Πειραιώς και Νήσων διοργανώνει για τα μέλη και τους φίλους του, και πάλι από τον μήνα Σεπτέμβριο, το Πρόγραμμα των 3ημερων Διακοπών για το 2009, στο Πολυτελες Ξενοδοχείο HOTEL STEFANIA HOLIDAY RESORT, στην Αμάρυνθο Εύβοιας. Στο χώρο εκδηλώσεων του ξενοδοχείου, κατά τη διάρκεια του προγράμματος διακοπών, θα γίνονται εκθέσεις εικαστικών, διάφορες βιβλιοπαρουσιάσεις και μουσικές βραδιές. Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα περιλαμβάνει τις ακόλουθες περιόδους: Παρασκευή 4 – Σάββατο 5- Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου Παρασκευή 11- Σάββατο 12- Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου Παρασκευή 18 – Σάββατο 19- Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου Παρασκευή 25- Σάββατο 26- Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τα γραφεία του Ομίλου UNESCO Πειραιά, στα τηλέφωνα 210-4179797, 210-4110678 και 210-4132273.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.