Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

2 Σεπ 2009

Μπράβο στον Βαγγέλη Αγαπίου, ρε λες να ‘ναι αλήθεια ! !

Απ’ την μια κυκλοφορεί η φήμη απ’ άκρου σε άκρη στο νησί, ότι ο Βαγγέλης προσχωρεί σε ανεξάρτητο συνδυασμό της Σαλαμίνας, απ’ την άλλη διαβάζουμε περίεργες δηλώσεις του στην “Eν Πειραιεί”, ρε λες να ‘ναι αλήθεια, ή μας δουλεύει ο καπετάνιος; Τι πίνεις μωρέ και δεν μας δίνεις ! ! Θα μου πεις, αυτός τουλάχιστον τόλμησε τότε και το δηλώνει ακόμα και σήμερα - βλέπε συνέντευξη του στην “Εν Πειραιεί” φύλλο 328, Σεπτέμβρης 2009 όπου μεταξύ άλλων αναφέρει. “… Ο συνδυασμός μου, με δημοκρατικές διαδικασίες αποφάσισε σύσσωμος, πλην ενός (υπήρχαν κι άντρες τότε, ένας ήταν και τον χάσαμε), να στηρίξει ένα νέο και άφθαρτο πρόσωπο για Δήμαρχο, πέρα από χρώματα και κόμματα…” Βέβαια αυτό το πέρα από χρώματα και κόμματα εμένα κάποιον γνωστό εκδότη της Σαλαμίνας μου θυμίζει, ρε λες να ‘ναι αλήθεια ? ? ? Εσείς θα μείνετε τώρα με την απορία, πως εκ των υστέρων κάποιοι κουραδ..…. ρίχνουν όλο το ανάθεμα στον Βαγγέλη (που στο κάτω - κάτω της γραφής, είχε την “μαγκιά” να βάλει και μια υπογραφή κατ’ εντολήν τους πάντα) και γίνονται υπερασπιστές της Ν.Δ. στο νησί χωρίς αιδώ; Οι πρασινοσκούφιδες Νου Δίτες ζητούν σήμερα την κεφαλή επί πίνακι όσων συνεργαστούν με οποιονδήποτε ανεξάρτητο συνδυασμό πλην αυτού που εκείνοι οι πεφωτισμένοι θα επιλέξουν. Σκέψου δηλαδή οι Νου Δίτες αυτοί, που στήριξαν το ΠΑΣΟΚ στο νησί από υστεροβουλία, προσωπικό όφελος και ηθικό μαρασμό, σήμερα αυτοί οι ίδιοι, διοικούν τις Τ.Ο. του νησιού κι ο φουκαράς ο Καραμανλής απορεί γιατί το κόμμα πάει ολοταχώς στην αντιπολίτευση, δεν ήξερες δεν ρώταγες;

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος2/9/09 10:47

    Το άκουγα και δεν το πίστευα για ράδιοαρβίλα τοκοβα, αν είναι τελικά αλήθεια δε με χαλάει και τόσο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.