Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

20 Σεπ 2009

ΛΑΤΟΜΕΙΟ ΓΟΥΒΑ ΜΠΑΤΣΙ, ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ, ΕΔΩ & ΤΩΡΑ

Η επιτροπή αγώνα για το μείζον πρόβλημα του λατομείου στη ΓΟΥΒΑ ΜΠΑΤΣΙ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ, απέστειλε το κάτωθι κείμενο σ’ όλες τις τοπικές οργανώσεις των κομμάτων και τους υποψήφιους Βουλευτές του νησιού για να πάρουν σαφή θέση στο καυτό πρόβλημα του λατομείου, η επιστολή τους έχεις ως ακολούθως:
Η επιτροπή αγώνα για το λατομείο στη ΓΟΥΒΑ ΜΠΑΤΣΙ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ, επιδιώκει την επαναλειτουργία του λατομείου για τις τοπικές κυρίως ανάγκες όπως και ορίσθηκε αρχικά και όπως επί εικοσαετία λειτουργούσε. Μετά την ανατροπή του αρχικού καθεστώτος λειτουργίας από την νέα ιδιοκτησία όσον αφορά την ποσότητα (5πλάσια) και τον προορισμό (ΟΛΗ Η ΑΤΤΙΚΗ, ΒΟΙΩΤΙΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΚΟΡΙΝΘΙΑ, ΜΥΛΟΣ κα) η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο λόγω υπερεκμετάλλευσης. (ΠΡΟΩΡΗ ΕΞΑΝΤΛΗΣΗ ΑΠΟΘΕΜΑΤΩΝ, ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΔΑΣΙΚΩΝ ΕΚΤΑΣΕΩΝ, ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ, ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΤΡΟΧΑΙΩΝ ΑΠΟ 200 ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΟΓΚΩΔΩΝ ΦΟΡΤΗΓΩΝ, ΣΥΜΦΟΡΕΣΗ ΣΤΑ ΦΕΡΡΥ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΡΥΠΑΝΣΗ ΜΕ ΠΥΡΙΤΙΚΑ ΜΙΚΡΟΣΩΜΑΤΙΔΙΑ, ΖΗΜΙΕΣ ΣΕ ΓΕΙΤΟΝΙΚΟΥΣ ΟΙΚΙΣΜΟΥΣ). Σας παρακαλούμε ενόψει των εκλογών αν θέλετε να μας εκθέσετε τις απόψεις σας για το θέμα με ένα μικρό κείμενο προκειμένου τα μέλη μας αλλά και οι πολίτες που υπέγραψαν και συγκεντρώθηκαν στο φλαμίνγκο να γνωρίζουν τις θέσεις τον τοπικών οργανώσεων των κομμάτων για το πρόβλημα. Θα μας βοηθούσε να μας πείτε την γνώμη σας:
1.- Για το δίκαιο ή όχι του αιτήματος μας για τοπική κυρίως λειτουργία όπως χωροθετήθηκε με την ιδρυτική του πράξη και λειτουργούσε επί 20ετία.
2.- Για την ανάγκη άμεσης στήριξης και υλοποίησης της ομόφωνης απόφασης του δημ. συμβουλίου της 17.11.08 (επίσκεψη διαμαρτυρίας σε Νομάρχη, περιφερειάρχη, ΥΠΕΧΩΔΕ απ’ όλες τις δημ. παρατάξεις με επικεφαλής τον κ. Δήμαρχο και σε αρνητική απάντηση, κινητοποιήσεις)
3.- Θα θέλαμε αν βλέπετε θετικά τον αγώνα μας, να μας πείτε σε περίπτωση εκλογικής νίκης σας και ανάληψης κυβερνητικών ευθυνών ή και κατάταξης σας στην αντιπολίτευση, με ποιες ενέργειες σας νομίζετε ότι μπορείτε να βοηθήσετε στην επίλυση του προβλήματος.
Ευχαριστώντας παρακαλούμε να μας απαντήσετε όσο πιο σύντομα μπορείτε προκειμένου να εκτιμήσουμε εγκαίρως τις απόψεις των τοπικών οργανώσεων των κομμάτων που επιδιώκουν να κερδίσουν την εμπιστοσύνη και υπερψήφιση των Σαλαμινίων πολιτών. (Για περισσότερες πληροφορίες: ΤΗΛ. 210-4654654, ΦΑΞ. 210-4651332)
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΚΑΘΑΡΟΣ ΑΘΑΝ. – ΣΟΦΡΑΣ ΠΑΝ….
Ας ελπίζουμε πως προεκλογικά τα κόμματα θα πάρουν θέση, για το πρόβλημα που ταλαιπωρεί το νησί μας. Θα σας κρατάμε ενήμερους

11 σχόλια:

  1. Ανώνυμος20/9/09 21:52

    Τουλάχιστον οι τοπικοί υποψήφιοι βουλευτές των δυο μεγάλων κομμάτων Κουτσούκος Νίκος και ο Τσούτσουρας Ισίδωρος που τυγχάνουν και δημοτικοί σύμβουλοι πρέπει να γνωστοποιήσουνε την θέση τους για το λατομείο , είναι έντιμο και ηθικό , πρέπει να ξέρουμε τι ψηφίζουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος20/9/09 22:23

    Μπράβο φίλε μου συμφωνούμε απολύτως, είναι ζωτικής σημασίας θέμα και για το περιβάλλον και για τα παιδιά μας που κινδυνεύουν από τα τεράστια τρελά φορτηγά που κυκλοφορούν ανενόχλητα ακόμα και μπροστά από τα σχολεία μας χωρίς καν να κόβουν ταχύτητα κι όποιον πάρει ο χάρος. Έλεος πια να πάρουν θέση εδώ και τώρα να ξέρουμε τι ψηφίζουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος22/9/09 13:19

    Οι τοπικές οργανώσεις των κομμάτων θα πάρουν θέση , ποια είναι η άποψη τους , εκλογές έχουμε παιδιά τι έγινε , ο Θωμάς ζει αυτός μας οδηγεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος23/9/09 00:40

    palikaria alakste xromata giati blepo na sas stelnei ksana eksodiko o traulos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος25/9/09 11:55

    Ανώνυμος είπε...
    Μετά το πέρας της ομιλίας του κ Νιώτη ,εμείς οι παρευρισκόμενοι φίλοι του Γρηγόρη , γίναμε μάρτυρες μιας απαράδεκτης επίθεσης με φρασεολογία γηπέδου από τον γραμματέα του ΠΑΣΟΚ Παυλάκη και την σύζυγο του προς τον δημοσιογράφο και εκδότη Μάνο Δερτούζο .
    Όποιο και ένα ήταν το πρόβλημα τους πρέπει να γνωρίζει το ζεύγος Παυλάκη ότι το ΠΑΣΟΚ δεν είναι ιδιοκτησία τους .Το ΠΑΣΟΚ ανήκει στον Λαό και μόνο στον Λαό, σε κανένα άλλον. Επίσης πρέπει να γνωρίζει ότι αυτοί που το εκπροσωπούν δεν έχουν το δικαίωμα να το εξευτελίζουν και να το διασύρουν .
    Τέλος εάν δεν μπορείτε να στηθείτε επάξια στο ύφος των περιστάσεων , φύγετε .
    Σύντροφε Νιώτη , πρέπει να γίνει παρέμβαση από εσάς τους βουλευτές για να σταματήσει επιτελούς η κατρακύλα του ΠΑΣΟΚ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ από άτομα που είναι ανάξια να το εκπροσωπούν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος27/9/09 14:00

    Η κ. Μπακαούκα Κατερίνα, εκδότρια της τοπικής εφημερίδας ¨Πολίτης με δικαίωμα¨, στο τελευταίο φύλλο της αναφέρεται στον επιχειρηματία και ιδιοκτήτη των Λατομείων Σαλαμίνας, κ. Αγγέλου Θωμά, προσπαθώντας να του προσδώσει, ούτε λίγο ούτε πολύ, το χαρακτηρισμό του ¨ευεργέτη¨.
    Δηλώνει ότι είναι φίλος της και τον εκθειάζει για τις διάφορες αρετές που τον διακρίνουν.

    Επιτίθεται δε σ΄ όλους εμάς τους υπολοίπους, που ενώ έχουμε να μοιράσουμε ¨ τ΄ αμπελοχώραφα¨ μαζί του, τον παρουσιάζουμε σαν αρπακτικό και ότι είμαστε άνθρωποι μικροπρεπείς και εμπαθείς. Προκειμένου δε, να ενισχύσει το κοινωνικό προφίλ του φίλου της, καταφεύγει ακόμα και σε ανακρίβειες, σχετικά με τις επιχορηγήσεις του προς διαφόρους φορείς του τόπου μας.

    Εκτός αυτής προς τον ΑΙΑΝΤΑ(40000 ευρώ), διαψεύδω τις υπόλοιπες προς το ΔΗΜΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ(260000 ευρώ), σαν Δημοτικός Σύμβουλος.

    Αλλά, ακόμη και αλήθεια αν ήταν, πιστεύω ότι καμία επιχορήγηση δεν είναι δυνατόν ν΄ αντισταθμίσει τη ζημιά που προκαλούν τα Λατομεία του κ. Αγγέλου, στη φύση και το περιβάλλον του νησιού μας.

    Με την ευκαιρία δηλώνω ότι, όπως στο παρελθόν έτσι και τώρα, δεν θα ψηφίσω ούτε στη Δημαρχιακή Επιτροπή, ούτε στο Δημοτικό Συμβούλιο οποιαδήποτε προσφορά του κ. Αγγέλου Θ. προς το Δήμο μας, είτε μηχανήματος είναι αυτή, είτε μετοχές είναι αυτή, είτε μετρητά είναι αυτή.

    Θα την απορρίψω, για τους ίδιους λόγους που απέρριψαν οι Τρώες την προσφορά του ¨Δούρειου ίππου¨ από τους αρχαίους Έλληνες, με τη γνωστή ρήση, ¨Φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας¨.


    Δημήτρης Καλογήρου - Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Σαλαμίνας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος27/9/09 14:03

    Έχει όρια η Μπακαούκα , οποίος της τα χώση αυτόν αγαπά . Την έχετε στο Δήμο και τα ακουμπάτε για να σας στηρίζει, γιατί διαμαρτύρεστε ; Ο Σοφράς και ο συνέταιρός του Αγγέλου την αγαπάνε και την βοηθάνε. O αντιδήμαρχος Αγαπίου την έχει προσωπική φίλη. Το ΠΑΣΟΚ Σαλαμίνας την προστατεύει και συνεργάζεται μαζί της , κατηγορώντας αυτούς που εναντιώνονται στον Αγγέλου στην προσπάθεια του να εδραιώσει και να εφαρμόσει την πολιτική του θέση η οποία πηγάζει από ιδεολογική του ταυτότητα για την πράσινη ανάπτυξη.
    Και ενώ όλα αυτά συμβαίνον γύρο σας ξαφνικά ξυπνάτε κ Καλογήρου και μας λέτε ότι δεν ψηφίζετε καμιά δωρεά του Αγγέλου προς τον Δήμο . Αυτό έλειπε να καταντήσετε τον Δήμο επαίτη του Άγγελου . Αν σας πείσει ο Σοφράς να το κάνετε και αυτό θα είσαστε άξιοι της τύχη σας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κυρίες και κύριοι του ανώνημου βρόμικου πολέμου
    μπορείται να μας ενημερώσεται,πότε πού και ποιός
    τα έχει "χώσει" στην Κατερίνα Μπακαούκα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος27/9/09 19:49

    Δε με λες, όταν ένα εκδότης γλύφει τον Αγγέλου από κάτω μέχρι πάνω και τανάπαλι τι έχει κάνει αν δεν τα έχει πιάσει; Να δεχτώ πως είσαι βλάξ; Δεν θα τόλεγα, να δεχτώ πως τρέχει κάτι άλλο; Α μπαααααα, εδώ που τα λέμε με μια υπερχρεωμένη εφημερίδα τι να κάνεις κι εσύ δίκιο έχεις άστους να γράφουν – «γράψτους» κι εσύ και συνέχισε το γλείψιμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος28/9/09 16:25

    Γλυκιά μου Κατρίνα, είναι σαν να ρωτάς την χήρα του Μήτσου, μπορείς να μας πεις αν πραγματικά απόθανε; Που, πότε και ποιος τον πήρε, που τον πήγε; Αλήθεια δαιμόνια ρεπόρτερ - να θέμα για ρεπορτάζ ο Μήτσος!!!!!! Σε παρακαλώ κράτα μας ενήμερους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος30/9/09 01:24

    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Ο δημαρχος Αμπελακίων κ.Τραυλός και ο αντιδήμαρχος κ.Μητσόπουλος
    τίμησαν την Ναυμαχία της Σαλαμίνας
    ξυλοκοπόντας βρίζοντας και απηλώντας τον Γιάννη Στεφάνου επειδή μοίραζε την εφημερίδα
    "Πολίτης με δικαίωμα".
    Του είπαν να μην ξαναπατήσει σε εκδηλώσεις του Δήμου,θα τον λιώσουν,θα τον γ....... αν ξανακάνει διανομή της εφημερίδας.
    Μήπως πρέπει να βγάλουμε διαβατήριο
    για να πηγένουμε στο Αμπελάκι
    κ.Δήμαρχε;;;;;;;;;
    Καμαρώστε τον "δημοκράτη" Δήμαρχο
    και αντιδήμαρχο,και προσοχή μήπως
    τις φάτε και εσείς εάν δεν είσται
    καλά παιδιά κατά τον κ.Τραυλό και κ,Μητσόπουλο.

    30/9/09 01:20

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.