Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

20 Σεπ 2009

Όταν η σπάτουλα είναι επαγγελματική!!!!!

Είπαμε να γλύφουμε όταν τα ‘’μικροσυμφέροντά’’ μας είναι προς μια κατεύθυνση, όχι όμως κι έτσι. Όταν η Σαλαμίνα όλη βοά για την ανικανότητα να το πω; Αδιαφορία να το πω; Και ‘συ τους λες πως τέτοια καθαριότητα δεν έχεις ματαδεί ή τους δουλεύεις φίλε μου ασύστολα και δεν το έχουν καταλάβει ή τι να πω - είναι πολλά λεφτά Ντίνο μου;;;; Σε κάθε περίπτωση βέβαια η Σαλαμίνα έχει μάτια και βλέπει μυαλό και κρίνει, εκλογές και ψηφίζει. Μας βάζεις φίλε Ντίνο στον πειρασμό να κάνουμε ένα φωτορεπορτάζ καθαριότητας αποκλειστικά για ‘σένα και να στο αφιερώσουμε, αναμείνατε στην σελίδα μας.

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος21/9/09 20:02

    to reportaz filoi moy na to kanete omos se olo to nisi oxi mono sto dimo salaminas ala gia na eiste aksiopistoi kai sto dimo ampelakion.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος22/9/09 13:13

    Καλέ έχεις τόσο μεγάλο πρόβλημα με τον Τραυλό ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος24/9/09 18:22

    Μετά το πέρας της ομιλίας του κ Νιώτη ,εμείς οι παρευρισκόμενοι φίλοι του Γρηγόρη , γίναμε μάρτυρες μιας απαράδεκτης επίθεσης με φρασεολογία γηπέδου από τον γραμματέα του ΠΑΣΟΚ Παυλάκη και την σύζυγο του προς τον δημοσιογράφο και εκδότη Μάνο Δερτούζο .
    Όποιο και ένα ήταν το πρόβλημα τους πρέπει να γνωρίζει το ζεύγος Παυλάκη ότι το ΠΑΣΟΚ δεν είναι ιδιοκτησία τους .Το ΠΑΣΟΚ ανήκει στον Λαό και μόνο στον Λαό, σε κανένα άλλον. Επίσης πρέπει να γνωρίζει ότι αυτοί που το εκπροσωπούν δεν έχουν το δικαίωμα να το εξευτελίζουν και να το διασύρουν .
    Τέλος εάν δεν μπορείτε να στηθείτε επάξια στο ύφος των περιστάσεων , φύγετε .
    Σύντροφε Νιώτη , πρέπει να γίνει παρέμβαση από εσάς τους βουλευτές για να σταματήσει επιτελούς η κατρακύλα του ΠΑΣΟΚ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ από άτομα που είναι ανάξια να το εκπροσωπούν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.