Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

17 Σεπ 2009

Αποχωρεί με αξιοπρέπεια από το ΛΑ.Ο.Σ. ο Χρήστος ΜΑΡΙΔΑΚΗΣ

Με μια λιτή κι αξιοπρεπή ανακοίνωση στον τοπικό τύπου ο αγωνιστής Χρήστος Μαριδάκης αποχωρεί με αξιοπρέπεια από το κόμμα που υπηρέτησε πιστά τόσα χρόνια, μια και η αξιοπρέπεια του δεν του επέτρεψε να συμβιβαστεί με τα αρχηγικά τερτίπια που τον ήθελε μετακινούμε και καλά στο Νομό Κυκλάδων ως υποψήφιο Βουλευτή στις προσεχείς Βουλευτικές εκλογές του Οκτώβρη κι όχι στον τόπο όπου χρόνια τώρα αγωνίζεται και δραστηριοποιείται. Όσο κι αν δεν συμφωνείς μαζί του ιδεολογικά οφείλεις αν μη τι άλλο να του αναγνωρίσεις το ήθος και την αγωνιστικότητα ως και την ανιδιοτέλεια του χαρακτήρα του. Ο Χρήστος Μαριδάκης κέρδισε την καρδιά μας και το ΛΑ.Ο.Σ. έχασε έναν ανεκτίμητο συνεργάτη.

17 σχόλια:

  1. Ανώνυμος19/9/09 12:40

    Εξαιρετικο αρθρο και συγχαρητιρια στον κύριο Μαριδάκη για την στάση που κράτησε απέναντι σε ενα πουλημένο - ελληνικο πολιτικο σύστημα , κόμμα. Μπράβω στο Χρήστο και ΜΕΓΑ λάθος στο κόμμα του ΛΑΟΣ και την τραγική η επιλογή του Γ. Καρατζαφέρη να προτίνει τη Πατάπη στη Β'Περιφέρεια του Πειραιά.

    Σας ευχαριστω και συγχαριτήρια για την Ιστιοσελιδα Salamis-news Blogspot.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος20/9/09 10:35

    Μπράβω Χρηστάρα . Εκανε το σωστό αφου δεν λύγισες τη μέση σου σε κόμματα ¨φούσκες" .Ας καταλάβει ο Καρατζαφέρης οτι δεν ΄παίζουνε με τις αξίες και τις ιδεολογίες μιας κοινωνίας.Ο Χρήστος ο Μαριδάκης έχει αποδείξη χρόνια τώρα οτι οι άνιδιοτελείς αγώνες του έχουν πιάσει τόπο και γιαυτο τον θέλαμε βουλευτή ! Ο Κόσμος Πρόεδρε του ΛΑΟΣ θέλει ανθρώπους εντιμούς με καθαρές θέσεις και αγάπη για τον τοπο του και την Ελλάδα. Γιαυτο και στηρίξαμε το κόμμα σας.

    Δυστηχος καταλάβαμε οτι για αλλη μια φορα οτι στηρίξαμε ενα ... απο τα ιδια.. Αδιαφάνεια,σύψη,κοροιδια με πατριωτικές κορώνες... αλλα μας λέγατε και άλλα λετε τωρα.

    Εάν τιματε ετσι τον Χρηστο Μαριδάκη ο οποιος ηταν Πρόεδρος Ναυτιλίας-
    Νησιωτικής Πολιτικής και Εθνικής Αμύνης το δεξι σας χερι δηλαδη καταλαβαινουμε πως τματε τη ψηφο του Ελληνικού Λαου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος20/9/09 14:33

    Καλά έκανε ο Καρατζαφέρης και τον απέκλεισε. ΠΟΤΕ του δεν αγωνίστηκε για τις θέσεις του ΛΑΟΣ, αλλά για την προσωπική του προβολή. Αυτό αυτό που είπανε στον Καρατζαφέρη - και μέτρησε πάρα πολύ η στάση του σε μια σειρά θέματα που δεν είχαν σχέση με τη Σαλαμίνα. Αν έχει να πει κάτι εναντίον του ΛΑΟΣ, ας βγει να το πει καθαρά.
    Και ας μην αρχίσει ο "μπράβως" του να βρίζει πάλι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος21/9/09 09:49

    Ρε καθηστεριμενε ο Καρατζαφερης τον εστειλε στις κυκλαδες και δεν τον πεταξε εξω ...πανύβλακα αμα δεν ξερεις μη μιλας . Ο Χρηστος αρνηθηκε και δεν υπεκυψε σε σταλιστικες μεθόδους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος21/9/09 10:45

    "Ο Χρήστος Μαριδάκης κέρδισε την καρδιά μας και το ΛΑ.Ο.Σ. έχασε έναν ανεκτίμητο συνεργάτη....."
    Χωρίς σχόλια-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος21/9/09 11:05

    Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΙΔΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ - ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΕ ΑΞΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ. ΜΑΓΚΑΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ..

    Αυτο ειναι το πραγματικο κόμμα του ΛΑ.Ο.Σ διαβαστε
    «Κόσμο του Επενδυτή»
    Δημοσιεύθηκε από xryshaygh στο Σεπτεμβρίου 20, 2009

    Συνέντευξη σκέτο περιβόλι, έδωσε στη χτεσινή εφημερίδα «Κόσμος του Επενδυτή», ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ. Ορίστε κάποια από τα πιο ενδιαφέροντα σημεία: Για την είσοδο του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή: Γ.Κ.: «Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να μείνει στη Βουλή».

    Για το αν θεωρεί το ΚΚΕ ακραίο κόμμα Γ.Κ.: «Δεν το θεωρώ ακραίο το ΚΚΕ». Για τον Κ. Σημίτη Γ.Κ.: « Ο κ. Σημίτης υπήρξε πρωθυπουργός της χώρας, ήταν ο πρωθυπουργός που έβαλε την Ελλάδα στην ΟΝΕ, έχει μια χρήσιμη εμπειρία, θα μπορούσε αύριο, σε δύσκολες στιγμές, να διατυπώσει μια σωστή άποψη». (Αν καταλάβαμε καλά, ο μέγας πρόεδρος τάσσεται υπέρ της ΟΝΕ και του ευρώ. Ή κάνουμε λάθος;).

    Για τις απελάσεις των λαθρομεταναστών Γ.Κ.: «Οι οποιεσδήποτε ακρότητες για άμεση απέλαση κ.λπ.
    νομίζω ότι πέφτουν στο κενό, γιατί είναι απραγματοποίητες και ηθικώς όχι σωστές».

    Μιλάμε για πολύ πατριωτικές θέσεις, έ; Έλληνες πατριώτες σπεύσατε! Δώστε… χρήσιμη ψήφο στο ΛΑΟΣ. Και προς Θεού (ή Αλλάχ), μην ψηφίζετε Χρυσή Αυγή. Αυτοί οι… παλιοφασίστες, θεωρούν τον ΣΥΡΙΖΑ αιχμή του ανθελληνικού δόρατος, το ΚΚΕ κόμμα του εγκλήματος και της προδοσίας, τον Σημίτη πρωθυπουργό των Ιμίων, του Οτσαλάν, των S-300 κ.τ.λ., την είσοδο της Ελλάδος στην ΟΝΕ αλυσοδέσιμο, και τις απελάσεις των λαθρομεταναστών αναγκαίες και εθνικώς σωστές. Μείνετε μακριά τους!

    Αυτή η καταχώριση έγινε στις Σεπτεμβρίου 20, 2009 στο 17:15 υπό Επικαιρότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος21/9/09 12:29

    Ο Χρήστος Μαριδάκης κέρδισε για άλλη μια φορά την καρδιά μας και το ΛΑ.Ο.Σ. έχασε έναν ανεκτίμητο συνεργάτη

    Ο Χ.Μαριδάκης έθεσε πολλες φορες στο Πρόεδρο τα προβληματα της τοπικης αυτοδιοίκισης της Σαλαμίνας και ιδιαιτερα το Ιστορικο χώρο των Αμπελακίων , αλλα ..... νεκρικη σιγη... ο ..Πρόεδρος ... ούτε ηθελε να ακουσει για τις καταστροφές και τα εγκλήματα που γίνονται σε βάρος του νησιού απο τις ναυπηγοεπισκευστικές παρανομες ζώνες . Γιατι άραγε ? Γιατι δε ρωτάτε τον ιδιο να μας πει τι λεει για ολα αυτα ?


    Κωστας-απο Βουρκάρι μεριά- πρώην και εγώ αγωνιστης και οπαδος του Καρατζαφέρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος21/9/09 19:56

    Και σταμάτησες να είσαι οπαδός του Καρατζαφέρη εξ'αιτίας του Μαριδάκη;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος21/9/09 23:30

    Αγαπητε φίλε/φίλη , Ο Κρατζαφερης εδω και 7 χρονια προσπαθουσε να μας πεισει οτι το κομμα του αποτελειτε απο ανθρωπους αγωνιστες,μαχητες,εντιμους οπως ο αγαπητος μου φιλος κ.Μαριδάκης.

    Συνεχίζω να υποστηριζω την "ομαδα" Αδωνη,Αιβαλιωτη,Βοριδι,Πλευρη και οχι ΤΟΝ ΛΑΙΚΙΣΤΗ ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΟ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ.


    Είναι πράγματι απορίας άξιον, ποιός απο τους αγωνιστές του ΛΑ.Ο.Σ., που γνωρίζει από μέσα τα πράγματα και την τραγική κατάσταση που επικρατεί εκεί, μπορεί σήμερα να επαίρεται για τις ιδεολογικές ταλαντεύσεις και ασυνέπειες του Προέδρου Γιώργου Καρατζαφέρη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος22/9/09 09:28

    Αγαπητέ φίλε/φίλη λυπάμαι αλλά νομίζω οτι η συμπάθειά σου προς τον κ.Μαριδάκη συσκοτίζει την κρίση σου. Είναι γελοίο να αναφέρεσαι στον Καρατζαφέρη ως λαϊκιστή πατριδοκάπηλο, βγάζοντας μια άνευ προηγουμένου χολή, μόνο όταν δεν έγινε αυτό που ήθελε ο αγαπητός σου φίλος.
    Η "ομάδα" όπως την αποκαλείς αποτελείται από ετερόκλητα στοιεία τα οποία στο ΛΑΟΣ βρήκαν βήμα, έκφραση και υποστήριξη. Αλήθεια πιστεύεις οτι ο Γεωργιάδης, ο Βορίδης και ο Πλεύρης θα είχαν σήμερα βουλευτικό αξίωμα χωρίς τον Καρατζαφέρη;
    Επίσης, έχεις μια απροκάλυπτη οργή κατά της (άγνωστης) κας Πατάπη. Δεν την ξέρω τη γυναίκα αλλά γιατί; Τί σου έκανε;
    Νομίζω αγαπητέ φίλε/φίλη από όλα αυτά, οτι τελικά η ταυτότητά σου δεν είναι ενός φίλου του κ.Μαριδάκη, αλλά είτε είσαι ο ίδιος ο κ.Μαριδάκης ή κάποιο συγγενικό του πρόσωπο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος22/9/09 12:25

    Αγαπητε μου φιλε για αλλη μια φορα εχεις μπερδευτη. Αλλα διαβαζεις , αλλα καταλαβαινεις και αλλιως τα ερμηνεύεις. Ο Λαικος Ορθοδοξος Συναγερμος ειναι ενα Ταξικο Καρτζαφερικο Κομμα με Λαικιστικη Πρόεδρο που εσυ υποτίθεται τον υπερασπίζεσαι αφου το παίζεις ανήξερος . Η "ομαδα" οπως λες εχει κατηγοριθει απο τον ιδιο το Καρατζαφερη φασιστικη γιατι δεν πηρε το πρασινο φως να βαλει στις λιστες του το κ.Ψινακι... Διάβαζε καμια εφημεριδα και δες τι ειπε ο ιδιος ο Ψινακης για την "πορτα" που εφαγε απο τους ¨φασιστες" που υπαρχουν μες το κομμα...Αδωνη Γεωργιάδη οι οποιοι ηταν εντελώς αντίθετοι με πολλες θεσεις που εχει παρει ο Καρατζαφέρης.

    Οταν εγω πριν καποια χρονια εκανα αγωνα για τον Καρατζαφερη στη Σαλαμινα και στη Β' Πειραως με εξοδα δικα μου δε βρηκα κανεναν απο το κομμα να με επιβαβρευση κατι που δεν ήθελα φυσικα γιατι το έκανα μονο για τις ιδεες μου και τις αξιες.

    Ο κ.Μαριδάκης ηταν απο τα ιδρυτικα μέλη του ΛΑ.Ο.Σ και ο Καρατζαφερης τον καλεσε να έλθει και να αγωνιστουν μαζι , αφου γνωριζόντουσαν αποτη Νεα Δημοκρατια, ο Καρατζαφερης ηταν Γραμματεας Ο.Κ.Ε και ο Χρήστος στο γραφείο του Μητσοτάκη. Αρα απο οτι καταλαβαίνεις ξεκινησανε μαζι με το ιδιο οραμα .

    Εγω επειδη ανηκω στη Β' Πειραια αγωνιζομουν για τα ιδια πραγματα και υποστήριζα κατοπιν εντολη του Προέδρου το Χρήστο.

    Γιαυτο μη ψαχνεις να βρεις δράκους μεσ΄τα παραμίθια σου και προσπαθεις να παραμιθιάζεις τον εαυτο σου με ασυναρτισίες.

    Ο Κρατζαφέρης χωρις Αδωνη Πλευρη και Βοριδι έχοντας συσπηρωμένη τη Ν.Δ. ουτε τον ευαυτο του δεν βγαζει στη Βουλη, γιαυτο αμα δε ξέρεις ψαξε να μάθεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος22/9/09 14:56

    Αγαπητέ φίλε θα πρέπει να σου τονίσω ορισμένα πράγματα:
    α. Η φρασεολογία "ταξικό καρατζαφερικό κόμμα με λαϊκιστή πρόεδρο" αριστερίζει πάρα πολύ για κάποιον που αγνωνιζόταν με τη ΝΔ και το ΛΑΟΣ. Εκτός αν αυτά τα δύο κόμματα και ο χώρος που πρεσβεύουν οραματίζονται "αταξική" κοινωνία.
    β. Σε οτι αφορά τον Ψινάκη γελοία ήταν ακόμα και η πρόταση να γίνει υποψήφιος του ΛΑΟΣ. Εκτός αν ήταν το αποτέλεσμα των σχέσεών του με την Λουκά! Ότι να πει ο/η ίδιος/α ο/η Ψινάκης δεν έχει καμμία αξία.
    γ. Από αυτά που λες είχες στενή σχέση με τον καρατζαφέρη και ξέρεις και τον μαριδάκη καλά. Γιατί τόσο πάθος τώρα εναντίον του; Και έχω ένα ερώτημα που θέλω να μου απαντήσεις: Γιατί δεν εξεγέρθηκες όταν έγινε η ιστορία με τον Ψινάκη και εξεγέρθηκες τώρα που ο Μαριδάκης δεν μπήκε συα ψηφοδέλτια της Β Πειραιά; Απ'αυτό και μόνο λέω οτι κάτι τρέχει.
    δ. Δράκοι και παραμύθια φίλε είναι για άλλους. Όχι για μένα. Και μη βγάζεις συμπεράσματα για το ποιόν υποστηρίζω έτσι εύκολα... Καλό θα ήταν να μην προσβάλλεις τον συνομιλητή σου γιατί στο κάτω κάτω κάθεται και σου μιλάει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος23/9/09 00:30

    Δυστηχως βλεπω οτι χανω την ωρα μου, Φιλαράκι μου δεν έχω σκοπο ουτε να σε θίξω ούτε να σε προσβάλλω .Απλα εσύ εχεις κολλιση σε ορισμενα πράγματα , ναι και δεν το κρύβω εγώ οπως και μια μεγάλη ομάδα απο ολη τη Β' Πειραιά εχουμε υποστηρίξει και συνεχίζουμε να υποστηρίζουμε τον κ.Χρήστο για τους αγώνες που κάνει ενάντια στο κατεστημένο το οποιο συγκαλύπτεται απο μια Λαμογιο-κοινωνια που σκοπο έχει μονο το κερδος καταστρέφοντας πολιτισμο,κολτουρα και οτι εχει απομινει Ελληνικό.

    Επειδη δεν γωρίζεις υπάρχουν πολλα site που αναφέρουμε τις διαφορετικες ιδεες μας - θέσεις του ΛΑ.Ο.Σ. με εμας πριν ακομα και τη επιλογη Ψινάκη.

    Πιστεύω οτι εθελοτυφλής με την Αξιοπρεπεστατη Αποχωριση του κ. Μαριδάκη αφου οπως γνωρίζεις παρα πολυ καλα... δεν δεχθηκε την εκλογη του στην περιφέρεια των κυκλάδων και να γνωρίζεις κατι αλλο οτι ούτε ο Καρατζαφέρης περιμενε αυτην την αρνηση-αποχώριση.Κεραμίδα στο κεφάλι γιαυτο βάζει και τους κολλητους του και παρακαλάνε τον κ.Χρήστο να επενέλθει πίσο.

    Ας ευχηθουμε με την οποια κυβερνιση βγει να έρθουν καλύτερες ημέρες .....στην Ελλαδιτσα αλλιώς καταστραφίκαμε μια και καλή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος12/10/09 12:06

    ΩΡΑΙΑ ΧΡΗΣΤΟ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΦΕΡΕΣ!ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΝ ΔΥΣΤΗΧΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος8/5/10 17:48

    ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ φορά άχρηστος

    ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΡΑΠΤΗ ΤΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος8/7/10 09:13

    κ.Μαριδάκη για αλλη μια φορα πειτυχημενος για αλλη μια φορα αξιοπρεπης και αξιος,μακαρι να σας εμοιζαν και οι υπολοιποι στο ξεχασμενο νησι εχοντας την μεγαλυτερη Ιστορια στον κοσμο.

    Αξιος και παλι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος23/8/10 15:07

    ΜΑΘΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ Λ.Α.Ο.Σ. KAI TON ΥΠ. ΔΗΜ.ΣΥΜΒ.

    Ο φασισμός δεν έρχεται από το μέλλον
    καινούριο τάχα κάτι να μας φέρει.
    Τι κρύβει μέσ' στα δόντια του το ξέρω,
    καθώς μου δίνει γελαστός το χέρι.

    Οι ρίζες του το σύστημα αγκαλιάζουν
    και χάνονται βαθιά στα περασμένα.
    Οι μάσκες του με τον καιρό αλλάζουν,
    μα όχι και το μίσος του για μένα.

    Το φασισμό βαθιά καταλαβέ τον.
    Δεν θα πεθάνει μόνος, τσάκισέ τον.

    Ο φασισμός δεν έρχεται από μέρος
    που λούζεται στον ήλιο και στ' αγέρι,
    το κουρασμένο βήμα του το ξέρω
    και την περίσσεια νιότη μας την ξέρει.

    Μα πάλι θέ ν' απλώσει σα χολέρα
    πατώντας πάνω στην ανεμελιά σου,
    και δίπλα σου θα φτάσει κάποια μέρα
    αν χάσεις τα ταξικά γυαλιά σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.