Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

27 Σεπ 2009

Ανίκητος Μακρένογλου, Μαιευτήρας Γυναικολόγος – Σαλαμίνα, υποψήφιος Βουλευτής Β' Πειραιά, με τους Οικολόγους Πράσινους

Κατεβαίνω υποψήφιος με τους Οικολόγους Πράσινους στη Β' Περιφέρεια Πειραιά για αλλαγή πολίτικης και για την ποιότητα ζωής που δικαιούμαστε. ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ! Η απάντηση μου στην ανάρτηση στο blog σας για το λατομείο είναι η εξής : Συμμετείχα στην Επιτροπή Αγώνα από την πρώτη συνέλευση στο Φλαμίνγκο για το θέμα του λατομείου συμμεριζόμενος τις ανησυχίες των κατοίκων και συνυπογράφοντας το κείμενο διαμαρτυρίας προς τη Νομαρχία και το ΥΠΕΧΩΔΕ. Ακολούθως συμμετείχα σαν ιδρυτικό μέλος στην ιδρυτική πρώτη συνέλευση του Περιβαλλοντικού Ομίλου Σαλαμίνας. Συνεπώς συμφωνώ απόλυτα με τις θέσεις και τα αιτήματα της Επιτροπής Αγώνα για λειτουργία του λατομείου μόνο για τις τοπικές ανάγκες του νησιού και πάντα μέσα στα πλαίσια της νομιμότητας. Παράλληλα, και σαν ιδεολογική θέση πιστεύω ότι η δύναμη των ενεργών πολιτών, οι τοπικές συνελεύσεις και οι κινητοποιήσεις των κατοίκων είναι αυτά που μπορούν να δώσουν λύσεις σε τέτοιου είδους σοβαρά προβλήματα που απασχολούν τις τοπικές κοινωνίες. Σ’ αυτό το πλαίσιο όλοι μπορούμε να συμβάλουμε εξίσου από οποιαδήποτε θέση κατέχουμε , είτε στο κοινοβούλιο είτε στην τοπική αυτοδιοίκηση, αλλά ακόμα περισσότερο με την ανάμιξη μας σαν απλοί ενεργοί πολίτες στα κοινά, στους συλλόγους, σε κάθε λογής συλλογικότητες.
Το blog μου είναι Η ΚΑΛΥΒΑ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ .http://anikitosm.blogspot.com/ και η σελιδα μου στο facebook http://www.facebook.com/anikitos.makrenoglou?ref=profile

2 σχόλια:

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.